damjandugi Objavljeno April 14, 2019 Opozori Objavljeno April 14, 2019 Ker sem bolj šparovne sorte,sem si prilagodil nosilec navigacije in telefona malo po svoje. Upam,da bo komu v korist. Toncek, Bostjan L, MiNa in 1 other 4
tomy1234 Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 Vprašanje : Kako se restira servisni interval na 1600 gtl ,Ali jo možno samo prek računalnika ali gre tudi kako drugače
kasti Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 (popravljeno) pred 4 urami, tomy1234 pravi: Vprašanje : Kako se restira servisni interval na 1600 gtl ,Ali jo možno samo prek računalnika ali gre tudi kako drugače Prideš k meni in ga resetirava, no ja pa en pir bova spila zraven. Brez softwera reset res ni možen. Popravljeno Junij 16, 2020. Popravil kasti
Vito23 Objavljeno Marec 3, 2021 Opozori Objavljeno Marec 3, 2021 Fantje mi lahko prosim poveste katere gume so dobre za ta motor? Mislim, da ima saj razumljivo kilometrino, da vsaj mal limajo. ? Zanima me ubistvu za prijatelja...
branko64 Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Lep pozdrav,mene pa zanima katero olje uporabljate za motor
MiNa Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 19 urami, Vito23 pravi: Fantje mi lahko prosim poveste katere gume so dobre za ta motor? Mislim, da ima saj razumljivo kilometrino, da vsaj mal limajo. ? Zanima me ubistvu za prijatelja... Pri gumah je kot pri čevljih. Star pregovor pravi "Dober čevelj glavo čuva". DAMI34 1
MiNa Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 (popravljeno) pred 5 urami, branko64 pravi: Lep pozdrav,mene pa zanima katero olje uporabljate za motor Mastno Nekaj v predpisani viskoznosti za tvoj motor. Mogoče kar tisto, ki ima na nalepki sliko mašine tvojega motorja (BMW). Jaz sicer v malem GS-u "vozim" že svojih 250Kkm Motul v predpisani viskoznosti. Popravljeno Marec 4, 2021. Popravil MiNa Snečer 1
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 15 minutami, MiNa pravi: Pri gumah je kot pri čevljih. Star pregovor pravi "Dober čevelj glavo čuva". dobrih je veliko, bistvo je katere ti ustrezajo Sicer pa za težke krave, morjo met oznako GT, oziroma biti dovolj ojačane MiNa 1
Vito23 Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred eno uro, DAMI34 pravi: dobrih je veliko, bistvo je katere ti ustrezajo Sicer pa za težke krave, morjo met oznako GT, oziroma biti dovolj ojačane No saj to sploh nisem vedel. ?
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Pravkar, Vito23 pravi: No saj to sploh nisem vedel. ? ne vem teže GT1600, vem da kolega na K1300GT gladko vozi Mitaske SF+ in celo sprejemljivo kilometrino naredi. Sem pa prepričan da bi s Touring Force naredil še več, ker je trša guma po konstrukciji. Sem samo Mitas omenil. Majo pa nekatere znamke res oznako GT, kar pomeni za težji motor. Dejansko je najbolje na prizvajalčevi strani pnevmatike poiskati ali uporabiti iskalnik: gume za moj motor. Recimo Pirelli: https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/fitment/bmw/k-1600-gt-gtl-k16gt-2011 Vito23 1
Toncek Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 Ob 3. 3. 2021 ob 22:00, Vito23 pravi: Fantje mi lahko prosim poveste katere gume so dobre za ta motor? Mislim, da ima saj razumljivo kilometrino, da vsaj mal limajo. ? Zanima me ubistvu za prijatelja... Na motorju imam Mitas TF, že drugi komplet. Kilometrina okoli 8-9.000km. 90% polno obtežen (2 potnika+prtljaga). Avtocesta + lokalne ceste. Precej bolj zadovoljen kot z original Brigeston (B21 in B23). Vito23, notranc, ALEŠ M in 1 other 4
štromar Objavljeno Marec 18, 2021 Opozori Objavljeno Marec 18, 2021 Prosim za informacije v zvezi z BMW navigatorjem vgrajenim v K 1600. Ali in kakšna nastavitev je potrebna, da ga motor prepozna in da ga lahko upravljamo in poslušamo v sistemu motornega kolesa? Že vnaprej lepa hvala za nasvete in vaše izkušnje.
Toncek Objavljeno Marec 21, 2021 Opozori Objavljeno Marec 21, 2021 Ob 18. 3. 2021 ob 9:50, štromar pravi: Prosim za informacije v zvezi z BMW navigatorjem vgrajenim v K 1600. Ali in kakšna nastavitev je potrebna, da ga motor prepozna in da ga lahko upravljamo in poslušamo v sistemu motornega kolesa? Že vnaprej lepa hvala za nasvete in vaše izkušnje. Navigator imam BMW Motorrad Navi VI. Ko ga vstaviš v motor, ga sam prepozna. Delno ga lahko upravljaš z vrtečim gumbom na balanci. Glede povezave s telefonom in interfonom v čeladi je malce zakomplicirano, ker moraš po pravem vrstnem redu priključit naprave, da ti deluje. Jaz imam glede navigacije povezavo z motorjem. Kar se tiče povezave telefpna in interfona pa direktno, mimo motorja.
štromar Objavljeno Marec 22, 2021 Opozori Objavljeno Marec 22, 2021 Ob 21. 3. 2021 ob 9:36, Toncek pravi: Navigator imam BMW Motorrad Navi VI. Ko ga vstaviš v motor, ga sam prepozna. Delno ga lahko upravljaš z vrtečim gumbom na balanci. Glede povezave s telefonom in interfonom v čeladi je malce zakomplicirano, ker moraš po pravem vrstnem redu priključit naprave, da ti deluje. Jaz imam glede navigacije povezavo z motorjem. Kar se tiče povezave telefpna in interfona pa direktno, mimo motorja. Hvala za tvoje izkušnje. Hvala tudi za pomoč Alešu, ki mi je v živo pomagal nastaviti navigacijo. ALEŠ M 1
Guzzila Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 Razmišljam o nakupu 1600 gt in me iz prve roke zanima ali je imel kdo kake težave s sklopko in pri koliko prevoženih kilometrih. Ali je nakup tega motorja z znano servisno zgodovino z cca. 60.000 km varen nakup?
skalaprava Objavljeno November 9, 2021 Opozori Objavljeno November 9, 2021 Tak mimogrede....predstavljen je bil prenovljeni K1600GT z Euro5 motorjem. Dobil je tudi velik displej iz RT ter podobno masko s full LED svetili. Varianta v BMW barvah mi deluje všečno Več pa tukaj: https://ridermagazine.com/2021/10/28/2022-bmw-k-1600-lineup-first-look-review/
krucymucy Objavljeno Avgust 14, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2022 Lastniki, kako je s servisi in stroski rednega vzdrzevanja? redna BMW cena ali GT cena, se pravi se drazje? Kugelschreiber 1
bankir Objavljeno September 2, 2022 Opozori Objavljeno September 2, 2022 pozdravljeni moj kolega ima BMW 1600 gt, pa bi potreboval za ta motor oba sedeža.Mogoče kdo ve za kakšnega rabljenega ali pa mi posredujete kakšen link, kjer bi se dal to pogledati v naprej sem vam hvaležen Lp
Rdeči Objavljeno Marec 5 Opozori Objavljeno Marec 5 Imajo https://www.motorradonline.de/tourer/rueckruf-bmw-r-1250-rt-und-bmw-k-1600-lockere-federbeine/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se