Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
Citiraj

Čitava obala pod radarima već u 2016.

Bo postala prenevarna vožnja po tej cesti, sami "sovražniki" na vsakem vogalu. ko prideš domov sledijo "pošiljke"

Saj niso neumni, naši sosedje, če se jim splača.

Objavljeno

Pa saj če pogledaš te zadnje 4 niso neki inkasantski, 2 komada sta ob šoli, kjer "tisoč" tabel, oznak, druga dva v naselju.

Zunaj, ko je free ride, jih ni.

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

Pa saj če pogledaš te zadnje 4 niso neki inkasantski, 2 komada sta ob šoli, kjer "tisoč" tabel, oznak, druga dva v naselju.

Zunaj, ko je free ride, jih ni.

Eno intermezzo vprašanje, IGO (na founu) je včasih mel omejitve in radarje, sedaj jih nimam več, kje bi to dobil?

Včasih pride prav, ko pogledaš koliko je omejitev, pa tut za radarje ni slabo če so zabeleženi.

Objavljeno

Nekaj mam na blogu, v bistvu je potrebno pretvoriti samo .gpx fajle v drug format, bom popoldne malo "pogledal" pa še za iGO pripravil.

Objavljeno

Na hitro, vse postavitve so namenjene slikanju od spredaj.....

Objavljeno (popravljeno)
pred 21 minutami, Kaldu pravi:

Na hitro, vse postavitve so namenjene slikanju od spredaj.....

Potem pa slabo vidiš!! Tista pri Slunju slika od zadaj.
Verjetno so mislili tudi na to, da tukaj skozi leti ogromno projektilov.

Popravljeno . Popravil DL650
Objavljeno
pred 54 minutami, DAMI34 pravi:

Eno intermezzo vprašanje, IGO (na founu) je včasih mel omejitve in radarje, sedaj jih nimam več, kje bi to dobil?

Včasih pride prav, ko pogledaš koliko je omejitev, pa tut za radarje ni slabo če so zabeleženi.

Za radarje na Igo-tu moraš v mapo IGO -> Content -> Speedcam skopirati datoteke z informacijami o radarjih ... če rabiš datoteke, ti jih lahko pošljem  na mail ... 

Objavljeno

Ojoj koliko modrovanja okoli teh "motoristom neprijaznih škatel" ... se pač voziš po omejitvah (predvsem zaradi svoje lastne varnosti in šele potem zaradi eventuelnih kazni) ali malo čez pa ni nobene panike.

Pa saj bo kmalu topleje in bo ta tema dobila zapise in fotomaterial - do takrat pa veselo pametovanje.

Objavljeno

Lokalci ze vedo, zakaj so si tablce nardil premicne.  Way ahead! 

Objavljeno
10 hours ago, DAMI34 said:

Omejitve vem, da imam, mislim da radarje tud. igo mislim da je 2015. E, za radarje prav preverim, ga v avtu glih ne nucam, imam radar detector, že zdavnaj izplačan.

Objavljeno
10 hours ago, Snecer said:

Ja, malo smo off topic, no, kdor bo želel kaj dodati, tu je prava tema.

Ne vem zakaj bi bili offtopic .. govora je o radarjih na jadranki, bolj ontopic nebi mogli bit .. in sem hvaležen, da jih tu objavljate .. :OK:

Objavljeno
14 hours ago, DinDiin said:

Lokalci ze vedo, zakaj so si tablce nardil premicne.  Way ahead! 

Dobro se jim obnese tudi tista varianta brez tablice :).... malo za mejo dol pa pri kninu nazaj gor :)

Objavljeno

A daj no ... pa si se mogoče vprašal, če ima tak lokalec sploh urejeno registracijo in zavarovanje? In kaj storiti v primeru da ti povroči neko škodo na avtu, motorju ali te celo spravi na urgenco? Ni mi jasno, kako se nekaterim zdi tako početje "in" ter sprejemljivo ...:BUA:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ni bilo mišljeno na lokalce niti na tiste ki nimajo urejeno registracijo in zavarovanje. Ampak da je nična kazen če ni tablice gor proti kazni od radarja.

Objavljeno

Vikend obeta :)

..dopust že najavljen :bike:

Capture.PNG

• Všeč mi je 3
Objavljeno

meteo-info.hr obljublja celo 19C v petek za Senj. Vručeee. :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

meteo-info.hr obljublja celo 19C v petek za Senj. Vručeee. :D

:D Če burja res pade v petek zjutraj, se grem drajsat dol. Kot pussy 4 kolesa do Vinodolca.

Še kdo?

Objavljeno

Mogoče u petek popoldne do Pakle pa u soboto nazaj, če bo Miha res motor dons spravu u red.:?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Frenk 67 pravi:

Mogoče u petek popoldne do Pakle pa u soboto nazaj, če bo Miha res motor dons spravu u red.:?

js sm še v fazi odločanja, ampak bi se tudi znalo zgodit, sploh če bo sobota lepa. Tja ob 13 uri bi v petek že lahko štartal.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

js sm še v fazi odločanja, ampak bi se tudi znalo zgodit, sploh če bo sobota lepa. Tja ob 13 uri bi v petek že lahko štartal.

Jst sem računu bit okol enih v Postojni, uro gor al pa dol.

Objavljeno
pred eno uro, Frenk 67 pravi:

Jst sem računu bit okol enih v Postojni, uro gor al pa dol.

nekaj takega ja (zjutraj mam šiht), ampak se bom šele v četrtek odločil. Še lepa sobota da bo, temp okrog vsaj 15C, pa mirno, potem zihr grem.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

nekaj takega ja (zjutraj mam šiht), ampak se bom šele v četrtek odločil. Še lepa sobota da bo, temp okrog vsaj 15C, pa mirno, potem zihr grem.

OK, v cetrtek SEM cel dan v Avstriji, poslji na zs al pa sms Kako si se odlocu. Ce ne bo vreme tud jst be bom rinu dol.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Hjooooj me živcirate!

Krene kdo iz štajerskega konca tudi dol?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   2 članov

• HyperJack
    • luxsa

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!