Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

Za cestnino na HR pa sploh ne govor, sva lani z @Kmet2 plačala polno...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
6 minutes ago, NX650 said:

Lučko, izvoz cca 2 km prej prideš na to kar si opisal?

na lučkem vem, da je tako, ampak ponavadi se dobi koga za pomoč .. možno pa, da je bilo izven sezone pa kakšna čudna ura, ja .. mah, grrr .. :)

Objavljeno
pred 7 minutami, NX650 pravi:

Lučko, izvoz cca 2 km prej prideš na to kar si opisal?

Lih vceri sem tam placu kazen za prehitro voznjo. Pokemon je bil skrit v eni lukni protihrupne ograje pri drugi cestnini me je pa ustavil. Je reku Vjerovatno ste videli kolegu koji je mjerio. Moj odgovor "Jesam, ali prekasno" :angryrant1:

Objavljeno
pred 10 minutami, Tex pravi:

na lučkem vem, da je tako, ampak ponavadi se dobi koga za pomoč .. možno pa, da je bilo izven sezone pa kakšna čudna ura, ja .. mah, grrr .. :)

Na vsaki taki točki je zaposlen 24ur ,sam reakcijski čas imajo , kot mrtu konj ,,,,,,,,,,,sva z Skalarjem zapela tako od Crikvenice naorej ko sva se priključevala na AC za Delnice ........skoraj vedno smo tako zmenjeni ,da en čaka in prtiska in pobira listke in tako tudi plača na koncu , mamo skupno kaso , no skalar je potegnu naprej mene pa senzor več ni zaznal in bi moral motor rinit nazaj ,da bi me zaznal , pa sem potegnu še jaz brez listka . Ko sva prišla ne cestninsko pred Delnicami pa ........polna od Ploč al je še en odsek naprej,do Delnic , sva plačala kar nekaj evrčkov :P Baba ni hotla slišat ,da sva skupej z dokazilom enega listka ,  no plačala sva , pol se je užgal alarm ko je spet Skalar potegnu itd ......po moje je šla razlika v žep ;)

Nauk zgodbe , če si neučakan  ne privarčuješ niti na času , niti v žepu :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

vsaj zgodbo imaš, za pripovedovanje vnukecom .. ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 21 minutami, Tex pravi:

vsaj zgodbo imaš, za pripovedovanje vnukecom .. ;)

:lol1::lol1:

Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Na vsaki taki točki je zaposlen 24ur ,sam reakcijski čas imajo , kot mrtu konj ,,,,,,,,,,,sva z Skalarjem zapela tako od Crikvenice naorej ko sva se priključevala na AC za Delnice ........skoraj vedno smo tako zmenjeni ,da en čaka in prtiska in pobira listke in tako tudi plača na koncu , mamo skupno kaso , no skalar je potegnu naprej mene pa senzor več ni zaznal in bi moral motor rinit nazaj ,da bi me zaznal , pa sem potegnu še jaz brez listka . Ko sva prišla ne cestninsko pred Delnicami pa ........polna od Ploč al je še en odsek naprej,do Delnic , sva plačala kar nekaj evrčkov :P Baba ni hotla slišat ,da sva skupej z dokazilom enega listka ,  no plačala sva , pol se je užgal alarm ko je spet Skalar potegnu itd ......po moje je šla razlika v žep ;)

Nauk zgodbe , če si neučakan  ne privarčuješ niti na času , niti v žepu :P

Tale skalar je zgleda en delikvent :hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 minute ago, skalar36 said:

Tale skalar je zgleda en delikvent :hmm:

ma pust, kaj vse sem že slišal o njem .. joj joj ..

Objavljeno
pred 2 urami, Tex pravi:

emm, saj se ne tiče točno magistrale, ampak bolj poti do nje .. lani se mi je zgodilo, da sem šel na hrvaški cestnini na oni avtomatski sistem, na bančne kartice in me je sistem zaznal kot osebno vozilo .. wtf mi je za nardit v takem primeru? ni bilo prvič, ampak ponavadi imaš koga za poklicat, tu pa ni bilo nikjer nikogar .. saj ni bilo neke bajne razlike v ceni, ampak vseeno :angryrant2:

Tudi meni se je to lani zgodilo. Saj to niso neke bajne vsote, ampak te površnost sistema razjezi. To naredi 100im motoristom, pa je že dobiček. Sem šele doma opazil, ko sem skupaj vlekel stroške potovanja, pa sem zadevo skeniral, sem mislil, da bi jim poslal račun, pa sem si premislil, ker dvomim, da bi našli skupni jezik. Saj veš, Hrvati pač ...

Objavljeno
Ob 31. 3. 2017 ob 14:48, TOMCAT pravi:

....jutri akcija :D

Tut danes je bila, žal s flikanjem gume v Senju

17620506_1347908121945403_4250759603320073644_o.thumb.jpg.a65fa02e30bb63551cee06c4935fabc3.jpg

K sreči je mojster s kombinirkami odtisnil vijak

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Dinko že kej skuha Al bo treba it drugam?

Jutr akcija

Objavljeno
Ob 31. 3. 2017 ob 17:38, Sorty pravi:

Dinko že kej skuha Al bo treba it drugam?

Jutr akcija

Dinko radi

Jah, to je to 

17620489_1348105341925681_7527865757349672588_o.thumb.jpg.d1f0db4dc54aa516dbf4f693b7d1ef79.jpg

Objavljeno

a si to u Zadru flikou?

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

IMG_20170331_162918.thumb.jpg.2f36c6a8a11facc83edc3236bde4f1f8.jpg

Jeba...upam, da ti je dobro zrihtal, da boš lahko brez skrbi linije odvozu....

Objavljeno
Pravkar, TOMCAT pravi:

Jeba...upam, da ti je dobro zrihtal, da boš lahko brez skrbi linije odvozu....

Črvi držijo, preverjeno, večkrat.

pred 8 minutami, gsxf750 pravi:

a si to u Zadru flikou?

glupog li pitanja, si napisu, da je blo v Senju.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

IMG_20170331_162918.thumb.jpg.2f36c6a8a11facc83edc3236bde4f1f8.jpg

To je ziher od bimerja  odpadlo.Moraš zmeri pred njim pelat,ne za njim:)

Objavljeno

Če ga pa kumej dohaju, kk nej pred njim pele? :lol1:

:P

Objavljeno (popravljeno)
pred 11 urami, Tex pravi:

me je sistem zaznal kot osebno vozilo .. wtf mi je za nardit v takem primeru? ni bilo prvič, ampak ponavadi imaš koga za poklicat, tu pa ni bilo nikjer nikogar ..

pred 10 urami, Tex pravi:

vem za gumb in kot sem napisal, ponavadi pride, kaj pa če nikogar ni? a lahko sploh kaj nardiš?

Ob nedeljah in praznikih imajo fraj :lol1:58ded84d811db_binaistra.jpg.659c4dabc265d0599b02b71e1161034f.jpg

pred 10 urami, Kmet2 pravi:

sam reakcijski čas imajo , kot mrtu konj ,,,,,,,,,,,

:OK:

pred 8 urami, DL650 pravi:

Tudi meni se je to lani zgodilo. Saj to niso neke bajne vsote, ampak te površnost sistema razjezi. To naredi 100im motoristom, pa je že dobiček.

Ne skubi samo nas, ampak tudi avtom laže, zdaj pokaže eno cifro, kasneje drugo. Tudi domačini imajo probleme, ampak vedno pokličejo in čakajo, da jim popravijo račun na 'pravilen' znesek.

Družba je francoska in tisti pregovor o Francozih ne obstaja zaman :blush:

Popravljeno . Popravil 3nity
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 urami, gsxf750 pravi:

Črvi držijo, preverjeno, večkrat.

glupog li pitanja, si napisu, da je blo v Senju.

Ni črv niti gobica, je vulkaniziral fliko od znotraj. Ni bila samo luknjica, zgleda da sem neko steklo povozil.

Zaenkat lima, lima

Objavljeno

A je sploh se kje za prespat frej? :lol1:

Objavljeno
pred 16 minutami, DinDiin pravi:

A je sploh se kje za prespat frej? :lol1:

Sej so sam eni trije.....s posti se pa razstreljujeo ko mudzahedini....

Ni se cist za it. Raj mal guzvo u delavnci resujem :smoke: 

#kislogrozdje

Objavljeno

Ja nc, picim tut js. Vreme je vrhunsko glede na cajt, pa da je april pred nami :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!