Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, poggy pravi:

Ve morda kdo kaj več o nesreči pri Karlobagu v petek, 31.3?

Jaz sem šel ravno mimo, ko so posipali in kar je od motorja ostalo pobirali. Bili so pa samo policaji in avtovleka.

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

žal al pa na srečo so izpadali drugi...razen bušenja gume v Senju in vožnje preko kure, ter težkih glavobolov naslednje jutro, je bilo vse BP :P

lohk da te je glava od burje bolela:music4: prepih pa to.......

Objavljeno
pred 5 minutami, lukec pravi:

lohk da te je glava od burje bolela:music4: prepih pa to.......

full prepiha je blo....najprej smo v Dunji nardil prepih, potem pa še v tvoji flaši...joooj s kom se jaz družim :P

Objavljeno

Je še kdo doživel pojačano kontrolo na meji proti oz. z Jadranke?

Včeraj nazaj grede, je trajala kontrola enega od avtomobilov kar nekaj minut,

da smo vsi ugasnili motorje, ...

Ob kontroli dokumenta, pa je policist zahteval odstranitev čelade motoristu pred menoj in enako meni. Še podkapa je šla dol. Očala pa že tako preventivno vedno snamem.

Nenavadno in v prvo v 10ih letih.

Nekje sem ujel, da so že v soboto marsikaj preverjali.

Upam, da jim ne preide to v navado.

Jadranka pa je še vedno JADRANKA

20170401_131510.thumb.jpg.a975ca95e360f739428f0c368c6072de.jpg

sam to pot je padlo ogromno cvetnega prahu čez noč

20170402_083312.thumb.jpg.a372b2c3ce56b3fad73249c2ff12aabf.jpg

Objavljeno

Na prehodu v Avstrijo, so nas včeraj (4 motorje) dali na odstavni pas in pregled motorjev in dokumentov. Zaradi preveč poševne tablice se je en moral vrniti nazaj. Seveda smo vsi štirje zaokrožili okoli objekta in se vrnili v Slovenijo.

Scarabeo

Objavljeno
27 minutes ago, gsxf750 said:

Ob kontroli dokumenta, pa je policist zahteval odstranitev čelade motoristu pred menoj in enako meni. Še podkapa je šla dol. Očala pa že tako preventivno vedno snamem.

So najavili, da bodo zdaj bolj pregledovali in, da lahko pričakujemo kolone. Se bomo morali kar navaditi.  

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

full prepiha je blo....najprej smo v Dunji nardil prepih, potem pa še v tvoji flaši...joooj s kom se jaz družim :P

ja sej flašo ste mi uničl:twak:

Ob 1. 4. 2017 ob 7:51, DinDiin pravi:

Ja nc, picim tut js. Vreme je vrhunsko glede na cajt, pa da je april pred nami :)

u Pakla na krompir...........

krompir.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, motolover pravi:

So najavili, da bodo zdaj bolj pregledovali in, da lahko pričakujemo kolone. Se bomo morali kar navaditi.  

Ne vem koliko miljonov so jih spustili na lepe oči, a zdaj pa bodo nas jahali. Ob naslednjem navalu beguncev bodo pa spet cincali. Motoristi verjetno niso begunci ali teroristi - vsaj do sedaj ne poznam primera. 

Objavljeno
pred 15 urami, motolover pravi:

zakaj bi se morali, a zato da porabi 5 minut za skeniranje? Dragi moj, to so gospoda, jebu bi jim mater, če bi bili zaposleni pri meni. Mamo vso elektroniko, dovolj denarja za vso skorumpirano oblast, vsak od nas bi lahko imel QR kodo, pa bi samo kot na blagajni, cin, cin, cin, mate merkur kartico?

Zakaj sem potem volil za EU, da se bomo obnašal kot prej?

Mrš naj grejo, retardiranci. Prej so jih sprejemali odprtih rok, zdej bodo pa kao v detajle iskali, a razumeš kok je to ena bedarija...

Objavljeno (popravljeno)
54 minutes ago, gsxf750 said:

na Gruškovju ni bilo težav, kar tekoče .. je pa res, da po defaultu ponudim/vprašam, če vzamem čelado dol in jim je pol nerodno/glupo rečt ja .. :)

sem pa lani pri vstopu v .at moral snet čelado in podkapo .. ni bilo dovolj, da sem dvignil preklopno čelado .. :)

evoga, ena za Boruta .. :) .. ta je še mene raz.....

vlcsnap-2017-04-03-17h44m36s711.png

aja, pa na Lučkem in pred Gruškovjem spet kategorija 1 namesto 1a .. kolega prav tako, je plačal za 1 .. lepo služijo na ta način pri onih, ko spregledajo/ne vejo .. pa še kat 1 se sliši kot motor, avto pa kat2, bi človek sklepal .. :)

Popravljeno . Popravil Tex
Objavljeno

začnejo čez 7 dni...bomo vidli če boš še tako vljuden, ko si bo vzel 5 minut na avto :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Na meji je bilo brez posebnosti.  V Pakli pa  tko k  zmer,  super. :devil:   Dons sm k  cota,  ni  kondicije :)                                                          

Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

..to je bilo to za zadnji vikend v aprilu , kar se tiče Jadranke , se vidimo in slišimo spet v Maju , če se vrnem :kva1:

lp:kmet:

A ti se vračaš v preteklost? Al prihajaš v sedanjost.... ne vem, sem čisto zbegan :O

Objavljeno

Kdo je zdaj tu problem? Evropejci ali begunci in ostali.

Če na prehodu že vizualno prepoznaš, da gre za drugo raso razumem, da ga pregledajo. Če pa po osebni izkaznici ugotoviš, da je to Slovenec, Avstrijc in drugi EU narodi, ne vem zakaj bi nas pregledovali bolj kot do sedaj. Tu nekaj ne štima. 

Objavljeno
pred 18 minutami, C eagle pravi:

A ti se vračaš v preteklost? Al prihajaš v sedanjost.... ne vem, sem čisto zbegan :O

Grem nekam , pa nikol ne veš al se vrneš al ne :D

Objavljeno
2 minutes ago, Kmet2 said:

Grem nekam , pa nikol ne veš al se vrneš al ne :D

Ja, sam April se je šele začel, ne pa končal... :jezik:

Objavljeno

Upam da ste si merili vstopno pa izstopno hitrost,pa gume slatal, da boste vedl kdo je bil najhitrejsi.:kva2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Soboto vstanem ............glava bobni ......pa nekak preguram tisti prvi mijav mijav  in že sem na plaži , pupe se mečejo po men , kamor pridem :P....

dej še enkrat preštej kok nas je blo za mizo.............

Objavljeno
pred 9 minutami, lukec pravi:

dej še enkrat preštej kok nas je blo za mizo.............

4........zdej me boš pa za besedo lovil , prvo me dokrajčiš s tistim špiritom pol hočeš pa matematiko ......:lol1:

pred 51 minutami, C eagle pravi:

Ja, sam April se je šele začel, ne pa končal... :jezik:

Še en z matematiko :D o lohk nehate .....:P

Objavljeno
pred eno uro, Scarabeo 500 pravi:

Kdo je zdaj tu problem? Evropejci ali begunci in ostali.

Če na prehodu že vizualno prepoznaš, da gre za drugo raso razumem, da ga pregledajo. Če pa po osebni izkaznici ugotoviš, da je to Slovenec, Avstrijc in drugi EU narodi, ne vem zakaj bi nas pregledovali bolj kot do sedaj. Tu nekaj ne štima. 

ne razumem zakaj se folk ne buni, to so izzumil vrli naši in njihovi v Bruslju. Sicer se tiče jadranke, ker res nimam želje čakat na meji, al pa še slabše, da me nazaj pošiljajo, če se bom vrinil v kolono, ampak je res kretenizem, če se gremo EU potem naj bosta na meji 2 koloni ena za EU, druga pa za TERORISTE :P

Bedaki so in to velki...in mi jih volimo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

4........zdej me boš pa za besedo lovil , prvo me dokrajčiš s tistim špiritom pol hočeš pa matematiko ......:lol1:

no evo No:4 uničuje cela jabolka,ne pa prekuhana:grupni:

ire jadranka.jpg

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

ne razumem zakaj se folk ne buni, to so izzumil vrli naši in njihovi v Bruslju. Sicer se tiče jadranke, ker res nimam želje čakat na meji, al pa še slabše, da me nazaj pošiljajo, če se bom vrinil v kolono, ampak je res kretenizem, če se gremo EU potem naj bosta na meji 2 koloni ena za EU, druga pa za TERORISTE :P

Bedaki so in to velki...in mi jih volimo.

a si mislu volimo po hrvaško?

Objavljeno
pred 2 minutami, lukec pravi:

no evo No:4 uničuje cela jabolka,ne pa prekuhana:grupni:

ire jadranka.jpg

lepa slika, lepa punca, ampak da se vrnem na matematiko:

3,5 vas je bilo ker Din dinu pa res ne priznam cele točke, sej še krompirja ni zadel :P

pred 3 minutami, lukec pravi:

a si mislu volimo po hrvaško?

ja, v vseh jezikih, da jim j..em vse po spisku :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

lepa slika, lepa punca, ampak da se vrnem na matematiko:

3,5 vas je bilo ker Din dinu pa res ne priznam cele točke, sej še krompirja ni zadel :P

sam še pol točke mu pa lohk damo za "umetniški utis":lol1:

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!