Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj je tok mutavga folka tam v septembru? Ste me mal prestrašl.

Vreme bo zdržalo sre čet pet pol pa spet dež -_-

Je Paklenica kul, al se nama splača zapeljat še do Zadarja/Šibenika? :)

Objavljeno
pred 12 minutami, Moto999 pravi:

Se splača do Šibenika pa Skradin in izlet na slapove Krke.

Saj mislim, da je nekdo to že omenil.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 5 minutami, Moto999 pravi:

ko greš prvič, itak ne poznaš ceste in voziš po jajcih, ni panike. makaronarja pa loh tut srečaš za ta prumu ovinku od domače bajte k serje sred ceste....

paklenica je MS baza, domač teritorij, varni pristan za jadrankote :lol1:

iz tm se pol dela 1 dnevne izlete na pag, plitvička, zadar, biograd na moru, use tko na počas, ustavljanje, kopanje itd itd....usaj jst tko delam. če greš pa dalje na jug pa itak ustaviš ko ti paše pa poiščeš za spat, itak je usaka druga bajta apratma al pa gostilna...

če greš pa za 1 dan je pa do tam lih prou...cca 300-350km u eno stran, dol pojužnaš pol pa odpujsaš v sončni zahod

Objavljeno
pred eno uro, pik1 pravi:

.

... "skoraj" online :P

zvečer .. boh ve kerga desetletja si to sliku .. k je biu po jadranki še makadam :huh: 

Pravkar, KARMEN1 pravi:

Zadar je 50 km naprej, ampak meni je brezveze.

seveda... ker 50 številka ti gre na žiuce :lol1: 

Objavljeno
On 9/3/2018 at 10:42 AM, DAMI34 said:

1. kazni, v naseljih priporočam vožnjo po omejitvah, pa ne bo kazni, pa tudi prometa je ogromno in je nevarno. Izven naselja običajno ni kontrol, pa z ozirom da si svež motorist, raje uživaj. 90km/h je več kot dovolj.

2.vreme kot kaže bo, vsaj do četrtka, poglej povezave na vrhu

3. za 3 dni bi jaz šel do Paklenice, pa tam 2 dni prespal. prosti dan pa lahko skočiš na Pag, ali pa slapove Zrmanje, mal na velebit, ali pa okoli novigradskega morja, al pa se sončiš na obali :D

4. do Paklenice je nekje 5 ur mirne vožnje cca 300km.

Glede omejitve v naselju. Tam je vse eno naselje. Vozis kao dovoljenih 90, potem pa na enkrat znak za preklic omejitve 50. Niti ne vem kje je ta znak. Nazadnje sem obrnil in sel gledat par km kje je znak za 50. Nisem ga videl.

Da ne omenjam pred vsakim ovinkom znaka za 30.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 25 minutami, maus pravi:

zvečer .. boh ve kerga desetletja si to sliku .. k je biu po jadranki še makadam :huh: 

.

... prejsn teden :P

ujel taprav tajming .. :D

... prej dež, pol dež :kva2:

Objavljeno

Konec avgusta, zacetek septembra so penzjonerji tam, tako da si kar ujel timing.

Objavljeno
pred 20 minutami, krucymucy pravi:

Glede omejitve v naselju. Tam je vse eno naselje. Vozis kao dovoljenih 90, potem pa na enkrat znak za preklic omejitve 50. Niti ne vem kje je ta znak. Nazadnje sem obrnil in sel gledat par km kje je znak za 50. Nisem ga videl.

Da ne omenjam pred vsakim ovinkom znaka za 30.

Tako bom povedal. Nisem še plačal za hitrost, razen ta črni, ko je njen sodelavec lagal. 100kun, za mir, a začela je s 5000kunami kazni. (rezultat hitrosti potvorjena 89km/h šel sem pa nekaj čez 60)

Naselje, strnjena gruča hiš, vse Drage, Križac, vse ravnine v teh naseljih predlagam en uč na pecelj za policaje, drug uč na pecelj za jebene turiste.

Do Senja je tudi kar nekaj kontrol, predvsem na ravnicah, kjer je polna črta, pa velikokrat 60km/h, ter dva stacionarca (Jadranovo in Crikvenica pri Šparu). Še vedno pa dosežem povprečje 92km/h do Vinodolca, brez kakega hudega pretiravanja.

Od Senja dalje je mir do Karlobaga, kar se tiče meritev, vendar pozor, vsak odcep lahko pomeni avtodom, ki obrača. Časi ko smo tam žgali 180-200 po ravnicah pa 140čez ovinek so mimo. Za silo so ravnice 120 in ovinki isto...ampak res za silo...maš nekaj desetink sekunde za reagirat..pa nič več.

Vsak vozi po svoje, jaz jo poznam na pamet (vem kje se zalomi, vem kje je slabši afalt itd), pa vseeno kdaj zajebem al pa pridem v sranje, se uležem na mokroti ki je v kamionskem utoru, (hitrosti nižje od zgoraj opisanega, mogoče je tudi to krivda), se izogibam idiotom ki prehitevajo šleper v nepregleden ovinek, sam Bog je rešu situacijo, ker jaz ne vem kaj sem nardil da sem jo.

Zato nasvet tak kot sem ga dal.

Pa računaj da jo vozim z vsaj 30% rezervo, glede na moje znanje. @Kmet2bi znal povedat kak jo, ko vozim brez rezerve, samo to je tako redko, ker se imam preveč rad. Sem pa na jadranki že bil prav v vseh mesecih v letu, da se lahko imam za znalca, med drugim lani 3 januarja. :P

pred 2 urami, pik1 pravi:

.

... "skoraj" online :P

hdr_00510_0.jpg

fouššššššššš

pred 2 urami, Moto999 pravi:

Lej, stvar odločitve, Zadar imaš polotok i pozdrav suncu, morske orglje, itd, Šibenik ni prav lep, maš pa Skradin, Slapove krke..ni da ni

Objavljeno
pred 13 urami, Snecer pravi:

pri @pajkica naj najame bivanje, bo nepozabno

dogaja? ti spet ni dala?

samo da ne pozabiš: ne poznava se, zato babje čenče zadrži zase, mene ne zanimajo… je pa žalostno kako vam je dolgcajt, da nimate druzga dela kot opravljat….

aja, če kdo rabi prenočišče v Skradinu, z veseljem, rezervacija možna tudi preko Airbnb :) in hvala snecerju za reklamo :)

Objavljeno

No vidiš, reklamo ti naredim, ti pa takšna reakcija, namesto, da bi mi dala -10% al pa -15EUR kot booking.

Čenč pa ne poznam, samo prebral sem mnenja gostov, ki pravijo nepozabno.

Objavljeno
pred 20 minutami, pajkica pravi:

aja, če kdo rabi prenočišče v Skradinu, z veseljem, rezervacija možna tudi preko Airbnb :) in hvala snecerju za reklamo :)

a kosilo tut skuhaš :huh: 

Objavljeno
1 hour ago, pajkica said:

kako pa se apartma kliče?

Objavljeno

Benti, sobota zgleda kislo :(

razočaran sm!!

Objavljeno (popravljeno)

Kljub bolj bogi napovedi grem malo ta vikend preveri MS bazo v Paklenici. Streha v avtu me bo cuvala pred mokroto ;)

Moram dat kaksno nalepko na avto,da se bom lahko druzil z MSovci :rolleyes:;) , ker bom brez motorja.

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno
pred 3 urami, vuk76 pravi:

Kljub bolj bogi napovedi grem malo ta vikend preveri MS bazo v Paklenici. Streha v avtu me bo cuvala pred mokroto ;)

Moram dat kaksno nalepko na avto,da se bom lahko druzil z MSovci :rolleyes:;) , ker bom brez motorja.

Pozabi, sem bil cel prejšnji teden dol z avtom....me niso šmirglali 5% :kva2:

• Haha 2
Objavljeno
pred 3 urami, vuk76 pravi:

pred 1 minuto, skalaprava pravi:

Pozabi, sem bil cel prejšnji teden dol z avtom....me niso šmirglali 5% :kva2:

ej vidva .. sam ćewl lohka u vrata dubita :ras: 

Objavljeno
pred 3 urami, ftp pravi:

kako pa se apartma kliče?

...kje je pa Skradin? :?

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 minuto, vandrovec pravi:

...kje je pa Skradin? :?

:huh:

ne pokaže mi zemljevid ... to je nad Šibenikom .. ob jezeru .. lepo je tam ... 
gugl mas odpri in napiš skradin

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Daaaaaleeeeč.  Še naprej od Paklenice  :D

Objavljeno
23 minutes ago, maus said:

ej vidva .. sam ćewl lohka u vrata dubita :ras: 

Cevelj ali skorenj :) Ce bos mocno brcnil mogoce dobim novi avto od zavarovalnice ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!