Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
Ob 8. 2. 2019 ob 8:12, SF pravi:

Smo bili zvečer na mamutplacu, pa ti povem, da ne prideš ti do vrha s tvojo kanto, ne da bi jo bilo treba pobirat in porivat...

Ves,da ima kmet ATX in z njim sem osebno ohoj pa sneznih hribih vozu...veliko lepih spominov!Tudi pobirali smo se...a zaradi uzitkov...

Objavljeno
Ob 5. 2. 2019 ob 11:21, SF pravi:

Sem vedel, da se bo Kmet usral za na mamute...?

pred 2 urami, sesir pravi:

Ves,da ima kmet ATX in 

in kaj??  ja to ja..

Objavljeno

Ojoooj nee a spet čez črto? :P

Objavljeno
pred 12 minutami, DAMI34 pravi:

Ojoooj nee a spet čez črto? :P

Pasulj spusca bo treba obnovit/ponovit

Objavljeno
pred 1 minuto, sesir pravi:

Pasulj spusca bo treba obnovit/ponovit

Sm že prijavljen na tečaj :)

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

Sm že prijavljen na tečaj :)

kje pa je agronom?

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

kje pa je agronom?

Bere drugo temo...

Objavljeno
pred 7 minutami, Snecer pravi:

kje pa je agronom?

Rošce sadi od Petrinja do Krka in Pakle :)

Objavljeno
pred 20 minutami, DAMI34 pravi:

Rošce sadi od Petrinja do Krka in Pakle :)

do 8.marca bodo

Objavljeno
22 hours ago, ftp said:

Glede na to, da se Jadranka začne v Trstu pa gre vse do Ulcinja (vir. http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=28474), je bila letošnja otvoritev še bolj davnega 1.1.2019  ?.

Torej ... še en plagiator  ?

Lepa hvala za pojasnilo o Jadranki.

Glede plagiatorstva pa mi ni čisto jasno, kaj si hotel povedati. Vračam ti torej uslugo poduka  

https://sl.wikipedia.org/wiki/Plagiatorstvo in se priporočam za pojasnilo.

Objavljeno
23 minutes ago, nemo said:

Lepa hvala za pojasnilo o Jadranki.

Glede plagiatorstva pa mi ni čisto jasno, kaj si hotel povedati. Vračam ti torej uslugo poduka  

https://sl.wikipedia.org/wiki/Plagiatorstvo in se priporočam za pojasnilo.

Samo hec.

Ker sem že 1.1. vozil po jadranki, sem napisal plagiator, ker se je zanje tedne dosti o tem pisalo zaradi Kobala.

Se opravičujem če sem bil napačno razumljen.

Lp

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Ojoooj nee a spet čez črto?

Pa kako moraš trpet tak šunder pod ritjo, sej nisi več 18 star. Jest sem se šudra najedu, ko sem še delal. Dost je blo. Drgač pa na pogumnih svet stoji.

Objavljeno
26 minutes ago, amateur said:

Pa kako moraš trpet tak šunder pod ritjo, sej nisi več 18 star. Jest sem se šudra najedu, ko sem še delal. Dost je blo. Drgač pa na pogumnih svet stoji.

:hmm:Ne morem si zamislit električni motor brez šundra

Objavljeno
pred 20 urami, DinDiin pravi:

V Splitu skos brni, nkol konc sezone :D 

skuterji brnijo skoz pri njih :P

• Haha 1
Objavljeno
pred 10 urami, amateur pravi:

tale šunder sploh ne ropota toliko kot bi si mislil, vsi drugi slišijo bolj, na jadranki pa še prijetno odmeva (pa še EURO4 je :P ).

Zvok je izredno prijeten za uho, ko si na motorju. V bistvu kar pritiče zverini in se ga ne naveličam, je kr užitek čez ovinke BRAAAP, BRAAAP, HOWLLL, HOWLLL, pk,pk, .

Me večkrat boli glava zaradi vetrnega piša in bom počasi moral menjati čelado. :(

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

tale šunder sploh ne ropota toliko kot bi si mislil, vsi drugi slišijo bolj, na jadranki pa še prijetno odmeva (pa še EURO4 je :P ).

Zvok je izredno prijeten za uho, ko si na motorju. V bistvu kar pritiče zverini in se ga ne naveličam, je kr užitek čez ovinke BRAAAP, BRAAAP, HOWLLL, HOWLLL, pk,pk, .

Me večkrat boli glava zaradi vetrnega piša in bom počasi moral menjati čelado. :(

Katero čelado maš trenutno?

Objavljeno
Pravkar, Arzen pravi:

Katero čelado maš trenutno?

HJC RPHA ST

Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

Ako te ne vide ,barem da te čuje.....:P

Objavljeno
pred 1 minuto, bobi1001 pravi:

Ako te ne vide ,barem da te čuje.....:P

No včeraj sem poleg dveh statičnih srečal še 4 laserje. Voluharji se skrivajo celo za avti.

Pozicije kot običajno:

za dol Sv. Juraj in Križac

za nazaj: Barič Draga in Senj

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

No včeraj sem poleg dveh statičnih srečal še 4 laserje. Voluharji se skrivajo celo za avti.

Pozicije kot običajno:

za dol Sv. Juraj in Križac

za nazaj: Barič Draga in Senj

Klasika.....po tolkih letih tm dol,že točno veš kje jih lahko pričakuješ,edin enkrat plaču v Crikvenici,po klancu navzdol,čez križišče,in enkrat iz Delnic proti Petrini.......:angryrant2:moram pa priznat da v obeh primerih dokaj korektni.

Objavljeno
11 hours ago, amateur said:

Tole je sunder.. dukec ima lahko tiho maso :P se pa duke lepo oglasi z orginal izpuhom..

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, ukica pravi:

Tole je sunder.. dukec ima lahko tiho maso :P se pa duke lepo oglasi z orginal izpuhom..

Đukac za original presenetljivo glasno in lepo poje.

Objavljeno
3 hours ago, DAMI34 said:

Več šundra naredi čelada pri hitrosti 100km  vsaj moja jajca,kot auspuh. ki tako lepo  poje  po jadranki ali po Soški da mi dlake ustajajo.

Objavljeno

Studiram ce bi zjutrej mal prej mojo riz iz postle dvignu pa skliznu pogledat ce kj dogaja dol v pakli.... pa mogoce pol v cetrtek nazaj ... je za premislt 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!