Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 26 minutami, DAMI34 pravi:

Kera je pa Zvonka?

Kdo je pa Zvonko omenjal :? 

Objavljeno
pred 9 minutami, maus pravi:

Kdo je pa Zvonko omenjal :? 

Sm mislu da poznaš :P

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

Sm mislu da poznaš :P

zihr ona mene pozna :huh:

Objavljeno
pred 12 urami, maus pravi:

zihr ona mene pozna :huh:

kdo pa zelnate glave ne pozna? :P

Objavljeno
pred 36 minutami, DAMI34 pravi:

kdo pa zelnate glave ne pozna? :P

mene poznajo še daleč preden sem kupu zelnato glavo... pa ti tudi ;) 

Objavljeno
pred 23 urami, Snečer pravi:

zdaj zdravstvo ni omejeno, so dobili dodatke

Kr poslusej  vodstvo, zdravstvo poka po sivih, za razliko od hrvaske obale. ? 

Objavljeno

Kje v Istri se da dobro spati pa da imajo ograjeno parkirišče? 

Objavljeno
pred 7 minutami, Satao pravi:

zdej ni gneče..predlagam booking, odkljukaj želeno, pogledaš fotke, greš tja in se zmeniš al pa na buking rezerviraš.

Večina nas v Istri ne spi.

Tule je tudi povezava do zenljevida, kje motoristi spimo: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&ll=44.413267099252174%2C13.189170332750976&z=8 na kateri je označeno samo eno prenočišče v Puli.

Prav tako je pripeta na vrhu strani te teme in kup zanimivih ter uporabnih povezav.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Satao pravi:

V Istri (razen morda v terminu visoke sezone, se pravi Julij-Avgust) ni potrebno nobene rezervacije, vedno se kaj najde. Odpelješ se tja kjer ti je všeč, se razgledaš malo okoli, povsod so table tipa "Zimmer fraj", pozvoniš in povprašaš...

In ko boš prišel nazaj domov ne pozabi tistega naslova vnesti v zemljevid (link ti je dal Dami), da bo lahko tudi kdo drug kdaj to koristil...

V Puli smo spali na označeni lokaciji, parkirišče je ograjeno. Lastnik je tudi sam motorist.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 minutami, vuk76 pravi:

Vreme v Paklenici je...??. Vceraj je pa fajn pihalo.

BCB3194B-DC1D-4520-B6CD-F97C2DA5DFC5.jpeg

nehi rajcat, fouššš, pa prvošim ti

Objavljeno
pred 3 urami, Snečer pravi:

Ne vidim prta :) 

Kul bi blo, da bi Dinko en (legendarni) prt dal na steno, pa bi se podpise gor zbiralo. 

Objavljeno

Je kdo šel v zadnjemu tednu proti Paklenici (oziromo kamorkoli na hrvaškem) na 1 dnevni izlet? Glede na vremensko napoved planiram iti v petek do Paklenice, zjutraj v trgovino v Novem Vinodoljskem in nazaj grede tankati v Crikvenici. Po različnih grupah na fb-ju sem bral da nekateri komplicirajo glede 1 dnevnih izletov in da potrebuješ rezervacijo? 

Objavljeno
pred 1 uro, 97fare pravi:

Je kdo šel v zadnjemu tednu proti Paklenici (oziromo kamorkoli na hrvaškem) na 1 dnevni izlet? Glede na vremensko napoved planiram iti v petek do Paklenice, zjutraj v trgovino v Novem Vinodoljskem in nazaj grede tankati v Crikvenici. Po različnih grupah na fb-ju sem bral da nekateri komplicirajo glede 1 dnevnih izletov in da potrebuješ rezervacijo? 

so šli, ne jaz osebno, sem pa videl na FB. Jaz grem enodnevno po istri v soboto predvidoma.

Objavljeno

Bil 2x dol Krk in celo Plitvička jezera.... nazaj   čez mejo nobenih komplikacij....

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
Citiraj
15:51

Glede zaprtja meja
Ta ukrep je predviden v rdeči fazi, za katero upamo, da se ji bomo izognili. Za zdaj sledimo navodilom EU-ja, da čim manj zmanjšamo možnost vnosa okužb. Za zdaj ne načrtujemo sprememb, spremljamo pa situacijo, tako kot tudi druge države, zaključuje Janša.

Znači, da prijatelj lahko gre, ker me je nekaj spraševal, a samo v oranžno cono, do prta ne sme.

Objavljeno (popravljeno)
On 10/5/2020 at 12:27 PM, 97fare said:

Mene niso nic vprasali kam grem in odkod prihajam..na izhodu iz Slo in nazaj ob povratku v Slo. Sem pa sel do Paklenice.

Popravljeno . Popravil vuk76
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, vuk76 pravi:

Mene niso nic vprasali kam grem in odkod prihajam..na izhodu iz Slo in nazaj ob povratku v Slo. Sem pa sel do Paklenice.

Ker imaš Graz tablico :) 

Objavljeno
1 minute ago, Snečer said:

Ker imaš Graz tablico :) 

GU pa mam res. No osebne (slovenske) nam pa je vseeno poskeniral obakrat.

Objavljeno

Sej tako je, potem pa naletiš na brihtno šmrkljo ki ima šnelkuz pa ni zadovoljna z računom kave iz Rijeke.

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

Sej tako je, potem pa naletiš na brihtno šmrkljo ki ima šnelkuz pa ni zadovoljna z računom kave iz Rijeke.

Šmrkljo že obrnemo, 2x če treba, mimogrede. Šmrkljoni (nedonošeni, nexxxxx, prexxxxx, ..) so problem, ki frustracije sproščajo na napačnih krajih ..

4 hours ago, vuk76 said:

Z avtom?

Objavljeno
12 hours ago, Tex said:

Šmrkljo že obrnemo, 2x če treba, mimogrede. Šmrkljoni (nedonošeni, nexxxxx, prexxxxx, ..) so problem, ki frustracije sproščajo na napačnih krajih ..

Z avtom?

Avto ja. Glede na vreme v petek in v soboto dooosti boljse.

Objavljeno
1 hour ago, Snečer said:

že jutri bo v redu :) 

Bo ja...samo ta vikend so mi z karanteno zjebali...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!