Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

ja, ma sam na jadranki...pol k te kaka teta sname z mopeda :P za žiučke pomirit.

ps. še me mal jebe dvig roke in rotacija zarad udarca 22.12.23 ma bom prežweu. Lih študiram, če bi za vikend s ktmo skoču do pakle....fak ta beseda "skoču" je ratala mal preveč dobesedna :D

Ko tebe berem v tej temi, se spomnim pregovora; lonček hodi po vodo, dokler se ne razbije.  

Pazi nase, nisi mačka z 9.življenji. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Kaldu pravi:

Ko tebe berem v tej temi, se spomnim pregovora; lonček hodi po vodo, dokler se ne razbije.  

Pazi nase, nisi mačka z 9.življenji. 

pa...nism...sam do sedaj sem samo dve izkoristu...valda je 6 naslednja magic number :P

Aja...pa pozabu povedat. Upoštevam progresivno lestvico...prvi šus so rekli je mrtu....pa je blo sam 8 mesecev bolniške, drugi šus...zgleda klavrno, ma je blo trpljenje cca 14 bolečin...pri tretjem računam že aplavz ob doskoku in cvetje v cilju :P

• Haha 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

pri tretjem računam že aplavz ob doskoku in cvetje v cilju

Samo, če bo v telemark! :D

• Haha 3
Objavljeno

.. zdej, a bo bl tele izpadu, al mark...

:P

Objavljeno
pred 13 minutami, Joker pravi:

Samo, če bo v telemark! :D

ah, dej mal mi pa le pusti prostora..najprej pristanki na noge...pol pa šele telemark :P

Objavljeno

Ne pozabite. Na magistrali HRT1 .

Objavljeno
pred 15 minutami, Snečer pravi:

image.png.c13904b018f8a88a9b6d489783d755e2.png

image.png.3fa4aab2aa2e3240dcc6020a1a978d3b.png

kove al gs? :) 

.

.. ma to ni kove :eek:

... tega pa že ja na deleč vidiš, da ne uporablja svoje glave ... v tem primeru gre za čisti običajni čredni nagon enega izmed nerazgledanih ... :kva2:

Objavljeno
pred 16 urami, MiNa pravi:

Ne pozabite. Na magistrali HRT1 .

👍 za ta info. Sem si označil opomnike še za preostale 4 epizode ki sledijo v naslednjih tednih...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Na magistrali, simpatična oddaja, en del namenjen motoristom, ki drajsajo magistralo, nekaj dobrih izjav :devil:, zmagajo pa "bakice" (gospe v zrelih letih) :worship::wub: iz Sinja ko jih Andrea vpraša kaj mislijo o motoristih in glede na izkušnje iz Slovenije pričakuješ komentarje v stilu...sami divjaki, objestneži, norci itd.... one vse navdušene: "E baš su super...lipo jih je vidit kad prođu grupe, njih deset, dvadeset...lipo jih je vidit kako uživaju...itd." 

Normalno, saj se zavedajo, da odkar obstaja jadranska avtocesta preko Sinja, glavnina tranzita v sezoni predstavljajo - mo glih motoristi katerih se vsaj 50 % ustavi na "pišanju" kot so omenili, da je bilo v času potovanja proti dalmaciji ko še ni bilo avtoceste. Če že pišaš tudi kaj spiješ in poješ in tako mesto zaživi takoj ko se začnejo topli dnevi in to traja praktično do konca jeseni :OK:.

Zakaj sem omenil izkušnje iz Slovenije. Primer, ride Planina, ki bi jih na čelu s postojnskim županom najraje prepovedali za motoriste :mad:.

Objavljeno
pred 18 minutami, MARE 65 pravi:

Na magistrali, simpatična oddaja, en del namenjen motoristom, ki drajsajo magistralo, nekaj dobrih izjav :devil:, zmagajo pa "bakice" (gospe v zrelih letih) :worship::wub: iz Sinja ko jih Andrea vpraša kaj mislijo o motoristih in glede na izkušnje iz Slovenije pričakuješ komentarje v stilu...sami divjaki, objestneži, norci itd.... one vse navdušene: "E baš su super...lipo jih je vidit kad prođu grupe, njih deset, dvadeset...lipo jih je vidit kako uživaju...itd." 

Normalno, saj se zavedajo, da odkar obstaja jadranska avtocesta preko Sinja, glavnina tranzita v sezoni predstavljajo - mo glih motoristi katerih se vsaj 50 % ustavi na "pišanju" kot so omenili, da je bilo v času potovanja proti dalmaciji ko še ni bilo avtoceste. Če že pišaš tudi kaj spiješ in poješ in tako mesto zaživi takoj ko se začnejo topli dnevi in to traja praktično do konca jeseni :OK:.

Zakaj sem omenil izkušnje iz Slovenije. Primer, ride Planina, ki bi jih na čelu s postojnskim županom najraje prepovedali za motoriste :mad:.

Najbrž si mislil Senj :) 

Preko Sinja gre pa tudi super cesta, stara D1...

Objavljeno
pred 12 urami, Snečer pravi:

Preko Plitvičkih , Knina, Sinja proti Splitu .. to je bila včasih moja priljubljena relacija, pa pol po jadranki nazaj ;) 

Objavljeno
13 hours ago, MARE 65 said:

Ni podobna situacija. Skoz senj se folk pele dokaj normalno, ima pavzo  in gre naprej. Zarad motorjev na MOLu in prometa skoz Postojno ni nobene galame.  V ridah je druga zgodba. Naziganje gore dole gore dole. Da se pride do rid se seveda ogreje skoz vas. Plus, senjske terase so polne motoristov, kdo od vas je pri Demsarju narocil rebrca ali vsaj radler?

problem u ridah ni klapa 5-10ih k gre mimo, problem je 20 bedakov k tam nastopajo. 

Ponedeljkov pejsaż, tik ob jadranki. 

IMG_9163.jpeg

Objavljeno (popravljeno)
pred 15 urami, MARE 65 pravi:

Na magistrali, simpatična oddaja, en del namenjen motoristom, ki drajsajo magistralo, nekaj dobrih izjav :devil:, zmagajo pa "bakice" (gospe v zrelih letih) :worship::wub: iz Sinja...

V drugem delu (v torek) je bil en dober vic (po resničnih dogodkih), ki ga je tamkajšnji domačin, "dida" (gospod v zrelih letih) povedal. Šlo pa je nekako takole:

Sredi 60ih, ko se je v tistih krajih (Karlobag...) začel turizem, se pripelje en nemški motorist. "Zimmer frei" ponudbe takrat še ni bilo, pa se ustavi pri eni hiši, da se malo informira. Domačini ga počastijo s šilcem domačega, pol pa v nadaljevanju spije še enega, pa še enega... in kar naenkrat vsi ugotovijo, da se je zvečerilo in da ta model očitno nima kje prespati. Gostitelja pa tudi še nista imela turističnih kapacitet-prenočišč, zato sta ga povabila, naj prespi kar v njuni postelji. In tako vsi trije skupaj ležejo k zasluženemu počitku. Ponoči pa se domačin zbudi in reče ženi: ma meni se zdi, da te najin gost malo "pipka". Pa mu žena odgovori: ja, tudi jaz imam občutek, da me malo pipka. In ji mož odvrne: pa zakaj mu ne rečeš naj neha? Na to žena zaključi: saj bi mu rekla, pa ne znam nemško...

Popravljeno . Popravil izibajker
Objavljeno
pred 18 urami, Snečer pravi:

Ja sorry Senj, Sinj je drugo.

pred 2 urami, izibajker pravi:

V drugem delu (v torek) je bil en dober vic (po resničnih dogodkih), ki ga je tamkajšnji domačin, "dida" (gospod v zrelih letih) povedal. Šlo pa je nekako takole:

Sredi 60ih, ko se je v tistih krajih (Karlobag...) začel turizem, se pripelje en nemški motorist. "Zimmer frei" ponudbe takrat še ni bilo, pa se ustavi pri eni hiši, da se malo informira. Domačini ga počastijo s šilcem domačega, pol pa v nadaljevanju spije še enega, pa še enega... in kar naenkrat vsi ugotovijo, da se je zvečerilo in da ta model očitno nima kje prespati. Gostitelja pa tudi še nista imela turističnih kapacitet-prenočišč, zato sta ga povabila, naj prespi kar v njuni postelji. In tako vsi trije skupaj ležejo k zasluženemu počitku. Ponoči pa se domačin zbudi in reče ženi: ma meni se zdi, da te najin gost malo "pipka". Pa mu žena odgovori: ja, tudi jaz imam občutek, da me malo pipka. In ji mož odvrne: pa zakaj mu ne rečeš naj neha? Na to žena zaključi: saj bi mu rekla, pa ne znam nemško...

Ja ta je bil dober ...samo boljš to kot da bi pipkal njega...:lol1:

Objavljeno

Yu3 pa res :P če bo zneslo do Pakle...pa še izvješče bom probal dobit v Karlobagu. Temperature..mlč bo vroče se mi zdi, bo treba podkapo kmal vn ruknt s čelade :P

Objavljeno

Kok pa bo? Pa brez vetra? 

Objavljeno
pred 15 minutami, TakeALookAround pravi:

Kok pa bo? Pa brez vetra? 

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti, ponajprije na istoku, mjestimice i povremeno uz umjerenu naoblaku. Početkom dana lokalno je moguća kratkotrajna magla.

Vjetar će u većini kopnenih predjela biti slab, jugozapadni, na istoku će biti sjeverozapadnjaka umjerene jačine. Na obali će puhati slab, u Dalmaciji mjestimice umjeren, sjeverozapadni vjetar.

Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti zemlje kretat će se između -1 i 4 °C, na obali u otocima od 5 do 10 °C. Najviše dnevne temperature diljem zemlje između 11 i 16 °C.

https://www.meteo-info.hr/home

• Všeč mi je 1
Objavljeno
4 minutes ago, dog66 said:

Prit bos vidu koveta v zivo :D 

IMG_9230.jpeg

Evo, ze na prkoli, ze crknilo…joj joj. :D 

sibate na Rab?

Objavljeno
pred 15 minutami, Kugelschreiber pravi:

Evo, ze na prkoli, ze crknilo…joj joj. :D 

sibate na Rab?

Haha ne ne! :D v paklenici sva se ukampirala, pa cez vikend po velebitu, da jih ulaufava.

Objavljeno
pred 5 urami, dog66 pravi:

Prit bos vidu koveta v zivo :D 

IMG_9230.jpeg

.

... a to če kupiš kitajcka, dobiš za povrh še prkolo, da ga lahko okol voziš, al morš prkolo posebej financirat ??? :D

ps.

... a Pakla je za Koveta prehud zalogaj tranzita ??? :eek:

Objavljeno
pred 7 urami, pik1 pravi:

a Pakla je za Koveta prehud zalogaj tranzita ???

Vse taprave dirkalnike se na start pripelje na prikoli. Tudi konje...:naughty:

• Haha 2
Objavljeno
pred 7 minutami, MiNa pravi:

Vse taprave dirkalnike se na start pripelje na prikoli. Tudi konje...:naughty:

.

... pa tud domov se bolj sigurno vrneš :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!