Racer 123 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 in ti in podobni mu dajete pa še večje veselje s takimi pripombami :blink: ....jao :wacko: a je to tvoja rit. matr bi te nategnu DAMI34, Alla, anja37 in 8 others 6 5
pajkica Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 a je to tvoja rit. matr bi te nategnu temo si falil..... DAMI34, Racer 123, halls in 3 others 5 1
snoopek Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 a je to tvoja rit. matr bi te nategnu :surrender: pajkica, anja37, aleksandergabriel in 2 others 4 1
anja37 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 a je to tvoja rit. matr bi te nategnu Joj pa zakaj lih rit pajkica, x4Honda, wild69wave in 5 others 6 2
Bmflar Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Uf....globina misli dosega neverjetne razsežnosti....čestitam na miselni telovadbi... ... dosega globine neverjetnih razsežnosti ;-) Pa valjda. Pač, kratko - jedrnato, pa kaj bi človek razglabljal o temi zakaj pa je ta reku to in to ... In zakaj eni in isti vedno .... bla, bla, bla ... zaboli me, prav res. Življenje je prekratko za vsa sranja, jaz pač vse vzamem tako kot je, če mi ni všeč se obrnem in čao. Če je zdrava zajebancija, sem tudi kar hitro zraven... Kar pričakujem od MS je samo kakšen nasvet saj več ljudi več ve. Če imam kakšno informacijo pa jo tudi z veseljem delim z ostalimi, če pa spijem kak pir preveč sem pa lahko celo pameten. Simple je tanartabulše Ufff, mater sem se razpisu in to z 0,00 x4Honda, DAMI34, pajkica in 3 others 6
GRUNF Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 ... dosega globine neverjetnih razsežnosti ;-) Pa valjda. Pač, kratko - jedrnato, pa kaj bi človek razglabljal o temi zakaj pa je ta reku to in to ... In zakaj eni in isti vedno .... bla, bla, bla ... zaboli me, prav res. Življenje je prekratko za vsa sranja, jaz pač vse vzamem tako kot je, če mi ni všeč se obrnem in čao. Če je zdrava zajebancija, sem tudi kar hitro zraven... Kar pričakujem od MS je samo kakšen nasvet saj več ljudi več ve. Če imam kakšno informacijo pa jo tudi z veseljem delim z ostalimi, če pa spijem kak pir preveč sem pa lahko celo pameten. Simple je tanartabulše Ufff, mater sem se razpisu in to z 0,00 Uff pa res.....BTW ne potvarjaj mi podpisa.....:evilgrin: x4Honda, hilton, anja37 in 3 others 3 3
Bmflar Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Uff pa res.....BTW ne potvarjaj mi podpisa.....:evilgrin: Dobiš enkrat pir za avtorske pravice, da bo mir v kupleraju anja37, x4Honda, pajkica in 1 other 3 1
anja37 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Evo, čim je kurbarija, Anje tu in sprašuje ali rit ali pičko. Kaaj si ti,da za mano non stop neki šnofaš A ti kej fali al kej,sam jst nimam nič,tko da kr ovink in gas naprej :lol: :grim Rocky, thumper, Alla in 9 others 9 3
Racer 123 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Joj pa zakaj lih rit sj bi tebe tut a je ke kkšna slika anje al pa pajkice . Alla, Rocky, anja37 in 4 others 2 5
pajkica Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 sj bi tebe tut a je ke kkšna slika anje al pa pajkice . sliko svoje mame poglej, boš na istem :lol: anja37, DAMI34, Racer 123 in 3 others 5 1
snoopek Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 sliko svoje mame poglej, boš na istem :lol: hehehe Racer 123, anja37 in Alla 1 2
Racer 123 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 (popravljeno) sliko svoje mame poglej, boš na istem :lol: sj men je tut za starejše ženske. v bistvu mi je za use učas se mi že tolk poslabša da b še prjatla nategnu Popravljeno Junij 9, 2011. Popravil Racer 123 Dare1, Alla, pajkica in 7 others 5 5
Racer 123 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Ja so mi povedal. Zato preventivno oprezam, je bolje kot kurativa. Al se prov reče antikura-tiva? teb se pa res dugaja .... nč ne mi anje žalt pizdl anja37, maco47, I30 in 5 others 5 3
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 sj men je tut za starejše ženske. v bistvu mi je za use učas se mi že tolk poslabša da b še prjatla nategnu A psa nimaš? Kaj pa kaka ovčica? Žalosten pogled na starejšo osebo, ki živi v navideznem svetu peklenščkov in drugih pravljičnih bitij. Prav vidim sliko zgrbljenega debeluha za tipkovnico, v pretesnih gatah ki išče pozornosti in je vesel vsakega odziva. :naughty: Dare čisti +. Fritz, I30, x4Honda in 2 others 2 3
snoopek Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 A psa nimaš? Kaj pa kaka ovčica? :lol1: :slap: jao Dami Ala Baričevič anja37 in DAMI34 1 1
Pervy Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 hilton, umetnica51, wild69wave in 3 others 4 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Nekateri osebki bi se res morali zamisliti nad svojim početjem oz. pisanjem na motosvetu! Nekateri pa nad svojim početjem na cesti. Teh slednjih je na motosvetu še največ. DAMI34, hilton, ironbeeper in 9 others 6 6
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Res je, se strinjam s tabo boych! Treba jih bo res začet ignorirat! Moderatorji pa bi jih mogli odstranit iz foruma! Se strinjam - divjake, tiste, ki pozivajo k "reckless" vožnji, ki zagovarjajo divjanje, ki spodjedajo avtoriteto predpisov itd - take bi bilo treba odstraniti rogisisi, wild69wave, hilton in 7 others 6 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 sj men je tut za starejše ženske. v bistvu mi je za use učas se mi že tolk poslabša da b še prjatla nategnu A Spidermana? ne mi anje žalt pizdl Anje ne morš užalit. I30, ironbeeper, zokiman in 8 others 7 4
anja37 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 sliko svoje mame poglej, boš na istem :lol: Pa da crkneš od smeha I30, klimbra, maco47 in 7 others 6 4
umetnica51 Objavljeno Junij 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 ... dosega globine neverjetnih razsežnosti ;-) Pa valjda. Pač, kratko - jedrnato, pa kaj bi človek razglabljal o temi zakaj pa je ta reku to in to ... In zakaj eni in isti vedno .... bla, bla, bla ... zaboli me, prav res. Življenje je prekratko za vsa sranja, jaz pač vse vzamem tako kot je, če mi ni všeč se obrnem in čao. Če je zdrava zajebancija, sem tudi kar hitro zraven... ŽIVLJENJE VSAKEGA POSAMEZNIKA JE spoštovanja vredno :notworthy: ,vsak človek v mojem življenju,ki ga spoznam,pa je le eno veliko darilo... Večje od vsake čokolade,večje od vseh dobrin :yes:...Šele ko bomo znali sprejemati drugače misleče,izobražene ali ne,vesele in žalostne, stare in mlade... ŠELE TAKRAT BOMO LAHKO ŽIVELI KOT V RAJU..... anja37, BC, wild69wave in 10 others 8 5
soncy Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 (popravljeno) ŽIVLJENJE VSAKEGA POSAMEZNIKA JE spoštovanja vredno :notworthy: ,vsak človek v mojem življenju,ki ga spoznam,pa je le eno veliko darilo... Večje od vsake čokolade,večje od vseh dobrin :yes:...Šele ko bomo znali sprejemati drugače misleče,izobražene ali ne,vesele in žalostne, stare in mlade... ŠELE TAKRAT BOMO LAHKO ŽIVELI KOT V RAJU..... lepo, da tako razmišljaš, ampak nevem zakaj bi človek moral kar vse spoštovat. spoštuješ tiste, ki so tega vredni :yes: in za kakšnega je boljš, da ga nikoli ne spoznaš. darilo je lahko le pravi prijatelj, ker od kupa vedno novih znancev nimaš kaj dosti. Popravljeno Junij 9, 2011. Popravil soncy Alla, She, umetnica51 in 8 others 9 2
sayo Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Jaz pa mislim, da je ta nesramnost in nestrpnost izražena bolj na takšnih in drugačnih forumih, pa saj ljudje so ponavadi prijazni Je pa res, da se je ta izraz NESTRPNOST začel šele z demokracijo, qrc pa taka demokracija če so nekateri NESTRPNI do NESTRPNIH umetnica51 in anja37 1 1
thumper Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 temo si falil..... sej ni čudno da je falil če je tema... rdeci_vragec, anja37, umetnica51 in 4 others 5 2
Popularna objava Rocky Objavljeno Junij 23, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Sem en izmed tistih, ki so že 10 let kolikotoliko aktivni na tem forumu. Res, da zadnja leta malo manj, ampak kljub temu preberem marsikaj in sem si že po pisanju določenih modelov ustvarij svoje mnenje, ki se je kasneje dejansko pokazalo resnično. Če me kdo vpraša kaj menim o teh 10 letih, lahko samo zapišem, da sem s tega foruma odnesel kar precej teorije o motociklizmu nasploh. Kar se pa tiče ljudi na tem forumu pa je tudi res, da v začetnih letih ni bilo toliko kreganja, nesoglasij, žlehnobe......itd. Hvala Bogu, da je še tukaj nekaj starih mačkov, na katere se lahko še vedno zaneseš. Še vedno rad preberem kaj napišejo stari moto mački kot so, Moto rider, Perrvy, Ike, Ice, Marja, Ata Iba, BMW, Ganny, Suzuki, Brummer......(fantje ogromno vas bi tukaj še moral napisat). Da ne omenjam posebej celotne MB motosvet sekcije, še posebej tastare, (katera je bila zagotovo fenomen takratnega Motosveta) in pa tudi ta nove. Ljudi, ki so mi se še posebej vsedli v srce, ki so znali vedno prisluhnit težavam takšnim in drugačnim. Pepe, človek s velikim srcem, ki ga tukaj ful pogrešam. Hvala ti! In pa Moto rider alias Fičo, ki zna vedno nesebično pomagati in prisluhniti. Seveda so tukaj tudi dekleta na katere se vedno rad spomnim, ki so vedno znala povedati, posoliti in poporati s pravo mero dobre volje tudi takrat, ko je je "ta boljši" spol na pol odpovedal. Tukaj ne bom napisal imen. One tako same vedo. Jih pa ni nič manj kot fantov! Seveda moram tukaj omeniti nepozabno Hotchkotovo bando, odštekane Soloriderse. Še dandanes s ponosom oblečem rekelc s legendarno št. 1. Zagotovo je bilo v začetku drugače. Bilo je več druženja, več prijateljstva. Z nekaterimi iz druge strani Trojan smo se videvali skoraj tedensko. Pa naj še kdo reče, da se mariborčani in močvirniki ne znamo imeti radi. Res je, da NIKOLI ne bom pristaš NK Olimpije! Ampak za vsaj za pir ali kaj več pa bom človeku s srcem vedno dal. Temu se sedaj na Motosvtu lahko reče samo, "Misija nemogoče" To so stvari, ki jih resnično pogrešam. In, če nam folk vsaj pol toliko rata kot včasih, potem smo na dobri poti. Ne trdim, da ste slabši od "nas". To bi bilo nepošteno in nefer. Motorizem kot tak je postal drugačen. In mi z njim tudi. Kar pa je samo po sebi tudi umevno. Imejmo se radi!!!! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky halls, anja37, Roky994 in 21 others 24
Priporočene objave