Alla Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 Strokovnjaki navajajo: V naravi naj bi bilo tako, da neko jato oblikuje 1 petelin, ki ima 15-20 kokoši. Hierarhija v jati je zelo stroga in glede na to, da se bogi petelin trudi popedenat vse svoje kokoške vsak sleherni dan, si jasno kokošje dame res ne želijo konkurence v izstopajoči putki. Vsaka podobnost s kakšno drugo skupnostjo je zgolj naključna. :closedeyes:
Cufa Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 Pejte delat, ne pa da se z bedarijami ukvarjate. Ni čudno da je država v krizi.
bunny000 Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 ,,,fetiš danes je,,,,,obrekuj vse okoli sebe, zato da sam sebe ne vidiš......in potem ti je lažje al kako'??......zato pa je tud država v krizi :mellow: Zivnorc in pikolo 2
Sash958 Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 ,,,fetiš danes je,,,,,obrekuj vse okoli sebe, zato da sam sebe ne vidiš......in potem ti je lažje al kako'??......zato pa je tud država v krizi :mellow: Po novem smo država kjer prednjači spotikanje in metanje na tla......IMAMO ZLATO KOLAJNO V JUDU Čestitam bunny000 1
TICI Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 hahahah ej ma mi res rabi ta bira hahahahah IGOR PA DAJ SE MALO HECAT NO ...
Sash958 Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 No..ker ste moje kokoške zaprli v ta kurnik..Končujem debato..in ne rabim odgovora na moje vprašanje..kure so vse povedale...Naj vas petelini najdejo v tej množici..pa veliko zdravja vam želim... KONEC DEBATE.
KeC Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 It ain't over till the fat lady sings! Alla 1
Priporočene objave