Snečer Objavljeno December 2, 2017 Deli Objavljeno December 2, 2017 Jaz sem si tudi zaželel preklopno, ampak se zdaj sprašujem, zakaj sploh gretzky in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 Jaz sem bil čisto napaljen za preklopno, potem pa sem si zastavil enako vprašanje kot ti, Snecer. In sem se potem spet odločil za integralko. Sem pa za ženo kljub temu nabavil preklopno, po eni strani zato, da "lažje diha", predvsem pa zato, ker jo je bistveno lažje nataknit na bučo, kot pa integralko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 Hjc rpha 10 zamerim da piha v čelado tudi z zaprtimi zračniki,rpha 11 ima ta problem rešen res pa da so obe malo glasnejše.. Preklopno si pa kupiš da lahko kadiš in voziš Bostjan L, GoBobi in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 pred 2 urami, Ciko86 pravi: Hjc rpha 10 zamerim da piha v čelado tudi z zaprtimi zračniki,rpha 11 ima ta problem rešen res pa da so obe malo glasnejše.. Preklopno si pa kupiš da lahko kadiš in voziš Rpha10+ sem vedno pozimi prelepil vse zračnike, tako direktne kot tiste ki imajo gum za odpiranje z lepilnim trakom. potem ni več pihalo, potem se mi je samo še lorencila (rossila) bajkr88 in GoBobi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 FG ST tako dobro tesni, da moram ob spustu očal obvezno odpreti zračnik, ker v trenutku ne vidim nič, tako se zarosijo...... Pri Scorpion Exo 500 pa sem zaradi velike zračnosti, pozimi imela tramontano okoli oči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno December 5, 2017 Deli Objavljeno December 5, 2017 Hja, pri meni pa je ravno obratno, mi pri FG ST bolj piha, kot pa je pri Scorpion Exo 1000. Je školjka od Exo 1000 očitno malo drugače oblikovana od FG ST, s tem, da ni manjša - prej nasprotno, se mmi zdi, da sem imel pred usti celo malo več prostora, kot ga imam sedaj pri FG ST. Pri FG ST sem problem "prepišnosti" rešil tako, da nosim rutko preko ovratnika jakne, tako da malo bolj zadihta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojanslo Objavljeno Januar 31, 2018 Deli Objavljeno Januar 31, 2018 Nova pridobitev, na glavo lepo sede, kako pa bo med vožnjo pa poročam KARMEN1, Quest in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berlingo66 Objavljeno Januar 31, 2018 Deli Objavljeno Januar 31, 2018 A kdo uporablja komunikacijsko napravo s čelado HJC R-PHA MAX EVO? Katero uporabljate, kako se usede v čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 26, 2018 Deli Objavljeno Februar 26, 2018 oj, ta je original narejena za R-pha max evo https://www.fc-moto.de/Cardo-Scala-Rider-Smarth-Kommunikationssystem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berlingo66 Objavljeno Februar 26, 2018 Deli Objavljeno Februar 26, 2018 pred 9 minutami, gift pravi: oj, ta je original narejena za R-pha max evo https://www.fc-moto.de/Cardo-Scala-Rider-Smarth-Kommunikationssystem Maš kaj izkušenj s tem kompletom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Marec 2, 2018 Deli Objavljeno Marec 2, 2018 (popravljeno) Zadeva je nova..nimam. Je pa edina namenska komunikacija za to čelado! Si jo pa nameravam kupit Popravljeno Marec 2, 2018. Popravil gift Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Marec 9, 2018 Deli Objavljeno Marec 9, 2018 Ob 26.2.2018 ob 11:52, berlingo66 pravi: Maš kaj izkušenj s tem kompletom? Evo..danes sem nabavil ta sistem. Ko dobim stestiram in poročam, kako deluje zadeva. Do sedaj sem uporabljal Interphone sistem...pa da vidimo lp, maxxa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berlingo66 Objavljeno Marec 9, 2018 Deli Objavljeno Marec 9, 2018 pred eno uro, gift pravi: Evo..danes sem nabavil ta sistem. Ko dobim stestiram in poročam, kako deluje zadeva. Do sedaj sem uporabljal Interphone sistem...pa da vidimo lp, Super! Res me zanima kakšne bodo tvoje izkušnje. Hvala za obvestilo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 9, 2018 Deli Objavljeno Marec 9, 2018 pred 7 urami, gift pravi: Evo..danes sem nabavil ta sistem. Ko dobim stestiram in poročam, kako deluje zadeva. Do sedaj sem uporabljal Interphone sistem...pa da vidimo lp, mal povej kako je montaža. A to ma še vedno kableraj in zvočnike v školjki? Če ima, kaj je potem tisto zadaj na temenu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Marec 9, 2018 Deli Objavljeno Marec 9, 2018 Odzadaj je Baterija...montaža je prikazana na You tube Inštalacija HJC Cardo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Marec 20, 2018 Deli Objavljeno Marec 20, 2018 (popravljeno) evo roba stigla...Zapakirano v stilu Appla (mislim, da embalaža stane za pol naprave) . Aplikacija naložena na telefon, zedava včeraj posodobljena (firmware), v naslednjih dnevih, ko bo + če bo +, pa test Popravljeno Marec 20, 2018. Popravil gift berlingo66 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berlingo66 Objavljeno Marec 20, 2018 Deli Objavljeno Marec 20, 2018 Ja če bo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ufo plast Objavljeno Marec 21, 2018 Deli Objavljeno Marec 21, 2018 Jaz imam cardo scala rider q3 dela vse ok, se mi pa dogaja da včasih zgubi povezavo z telefonom. Uporabljam iphone se. In me d vožnjo se spomni in javi da je povezava prekinjena po par sekundah pa spet javi da je telefon povezan malo moteče je. Cardo pravi naj poskusim povezat kak drug telefon, kar pa nisem še poskusil saj povezavo zgubi naključno včasih je vse ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 21, 2018 Deli Objavljeno Marec 21, 2018 Preklopne čelade so za pussije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berlingo66 Objavljeno Marec 21, 2018 Deli Objavljeno Marec 21, 2018 pred 36 minutami, KARMEN1 pravi: Preklopne čelade so za pussije NC750S tudi. notranc, maxxa, lucif3rka in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 21, 2018 Deli Objavljeno Marec 21, 2018 pred 54 minutami, KARMEN1 pravi: Preklopne čelade so za pussije Potem pa probaj kaj takega. Aja, pa ruto si ne pozabi zavezat čez zobe, sicer boš imela mušice za malico... KARMEN1 in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berlingo66 Objavljeno Marec 21, 2018 Deli Objavljeno Marec 21, 2018 Integralke so za vegetarijance. maxxa, izibajker, lucif3rka in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Marec 21, 2018 Deli Objavljeno Marec 21, 2018 a zato so tk sloki tekmovalci gretzky, berlingo66 in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojanslo Objavljeno April 15, 2018 Deli Objavljeno April 15, 2018 Ob 31. 1. 2018 ob 6:44, bojanslo pravi: Nova pridobitev, na glavo lepo sede, kako pa bo med vožnjo pa poročam Takole po prevoženih nekaj sto kilometrih lahko rečem, da se nisem napačno odločil, ko sem pozimi kupil preklopno čelado HJC RPHA MAX Evo. Dejansko je udobna.... ker nosim korekcijska očala jo zelo lahko nadanem in dam dol z glave. Pri vožnji se prav čuti kroženje zraka v čeladi in te s tem v poletnih mesecih hladi notranjost, ko so odprti zračniki. Čelada ima pinlock ki odigra svojo vlogo in se notranjost vizirja nič ne rosi. Glede glasnosti pa bi dejal, da po mojih občutkih je še bolj tiha kot čelada, k isem jo imel pred tem Nolan N 87. Zaenkrat sem zadovoljen z njo in ni bil " stran vržen denar" ko sem se odločil pozimi za nakup preklopne čelade, ne da bi jo preizkusil in s tem pršparal 30 % vrednosti kolikor je bila znižana. gift in berlingo66 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojanslo Objavljeno April 16, 2018 Deli Objavljeno April 16, 2018 Ob 21. 3. 2018 ob 8:25, KARMEN1 pravi: Preklopne čelade so za pussije Hehehe tudi pusiji mormo imeti čelade pa pusiji vozimo NC 750x oz. vozijo NC 750S.... važn, da je veter v laseh... ampak korekcijska očala pa veliko lažje sedaj "nataknem" .... ko bom velik pa bom imel pod ritjo 160 konjev in nazaj integralno čelado... oz. a jih sploh potrebujem ..... rajši ne ker bi me prehitro zasrbela desna roka ....se pa zaradi tega usedem malo na staro CBF-ko pa več konjev občutim pod ritjo..... samo letos je še mrzel asfalt in previdno dragi prijatelji motoristi in motoriste "drive safe” pa s preklopno čelado ali integralno berlingo66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se