sayo Objavljeno Avgust 19, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2015 Ob 5. 5. 2015 ob 9:00, HyperJack pravi: Po predalih se mi vala še kar nekaj folij različnih barv, če kdo potrebuje obrobo platišč, debeline 5 mm ali 8 mm. Lahko preko ZS A maš slučajno srebrno odsevno folijo, da bi iz nje naredil nalepke za rob feltne ?
Zivnorc Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 ...če koga zanima... ... moj prijatelj (ki je BTW tudi logiran na forumu, vendar ni aktiven) je našel tole stran: http://www.aliexpress.com/store/group/Decals-and-Stickers/412385_211608282/14.html Verjetno zanimivo za marsikoga...
Dejanx Objavljeno Marec 8, 2016 Opozori Objavljeno Marec 8, 2016 Rabil bi nekoga ki lahko naredi startne stevilke iz vinila. Ce se kdo bavi s tem prosim javi na pm
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 ...a koga zanima, kako zgledajo kitajske nalepke po pol ure nalepljene na rezervoar... DAMI34, Bmflar, bajkr88 in 1 other 2 2
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Vidim, da kupuješ striktno samo kvaliteto sesir in MiNa 2
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...a koga zanima, kako zgledajo kitajske nalepke po pol ure nalepljene na rezervoar... a nimaš doma spenjača? Drgač se pa to rado dogaja, če ni bila čista podlaga (mastna), ali je bila prehladna. Jaz ponavadi kar segrejem s fenom, ko zalepim. Sicer pa kaj ti bom razlagal, sej poznaš finte maxxim, Bmflar in sesir 3
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 ...razmaščeno.... temperatura pa ponavadi še bolj mehča lepilo...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: ...razmaščeno.... temperatura pa ponavadi še bolj mehča lepilo... ponavadi je ta plastika, gel kot vzmet, sploh če je hladna, pa se ne zvije lepo po obliki rezervarja SF in sesir 2
Bear Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Rabu bi par nalepk (enobarvnih)-ampak take obstojne ne da zbledijo po enmu mescu. Pozna kdo koga ki se sz tem ukvarja pa nima zlatarskih cen ?
HyperJack Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Pošlji vektorje..mam 5 letne folije...bova nrdila po študentski ceni sesir in Kmet2 2
Zivnorc Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 ... sevede... DUCATI ima mat barvo zato, da duct tape bolj prime, da motor ne razpade.. Kor13, Kmet2, GoBobi in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 pred 51 minutami, Zivnorc pravi: ... sevede... DUCATI ima mat barvo zato, da duct tape bolj prime, da motor ne razpade.. Zakaj pa ne poskeniraš nalepke, da naredim vector, pa izreževa nove...takšne ki bodo ostale na motorju? Zivnorc in Kmet2 2
pmarijan Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 Sedaj dejansko ne vem, če kdo izvaja (kvalitetni in obstojni) print na nalepke (sam izrez ene barve ni problem, ampak print)... Potreboval bi (skoraj originalne) nalepke za mojega Suzukija DR 800. Oblika bi morala ostati cca enaka, kot so originalne, design bi pa malo customiziral... Tako potrebujem nekoga, ki se ukvarja z printom na nalepke, ne pa samo z izrezom...!? Kakšna uporabna informacija? LP-M.
HyperJack Objavljeno December 15, 2016 Opozori Objavljeno December 15, 2016 Kontaktiraj Štepca, http://www.poglejpoglej.si/
discover0709 Objavljeno Februar 20, 2017 Opozori Objavljeno Februar 20, 2017 Pozna kdo kakšnega mojstra ki se ukvarja z izdelavo nalepk ...na netu jih je ogromno in te ki delajo reklamne napise in tiste ki cele avte polimajo. Klical sem 3 izbrane naključno in ko omenim da rabim dve nalepki bmw "gs adventure" rečejo da tega pa ne delajo. Očitno je to premajhen zaslužek in se jim neda jeb..... Na ebay so modeli nalepk že naprodaj za par 10 evrov sam ko ne vem kakšna je kvaliteta potem ko s emi polije malo bencina da ne bo dol padla s tanka .... Če ima kdo kakšen link ki ve da je ok prosim če pošlje. Pa hvala
BLACKACES Objavljeno Februar 20, 2017 Opozori Objavljeno Februar 20, 2017 Zdravo Moje kovčke je polepil Tadej iz Škofje loke. Firma je Kreativ Pokliči in vprašaj, druge ni Lp
jevi Objavljeno Marec 5, 2017 Opozori Objavljeno Marec 5, 2017 Je možno tole kupit kje v Sloveniji? http://www.ebay.com/itm/BMW-s1000R-motorcycle-wheel-decals-12-rim-sticker-laminated-set-s1000-R-motorrad-/222064474661?hash=item33b412fa25:g:F84AAOSweW5VP3p8&vxp=mtr
Jetam Objavljeno Marec 16, 2017 Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 Pozdravljeni Imam eno težavico. naj povem celo zgodbo. Kolega je lani kupil motor Honda CBF 1000 letni 2011 Ful lep motor. Motor je sive barve, on si je pa želel belega in takrat ga ni dobil. Mislil ga je prebarvat, vendar je odlašal. (renovira hišo in saj veste kako je z plačami) Ker je res dober kolega in se mu v kratkem nasmiha štiridesetka, sem odgovornost za barvanje prevzel jaz. Motor je že na barvanju in tukaj nastopi težavica. KJE ZA VRAGA NAJ DOBIM NALEPKE. Samo to kaj je na originalnem motorju. Ko se nalepke nalepijo, šele potem gre na lakiranje. Motor bo zgledal hudo. A pozna kdo koga, ki bi takšne nalepke naredil. Ne zastonj, premoženja pa tudi nebi dal. Najdel sem jih na ebayu, vendar iz nemčije ne pošiljajo v Banana republiko. Hvala za pomoč.
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2017 Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 Marko Kralj iz Bizovika .......dela nalepke tudi za KTM motorje, čelade itd ......bil zelo zadovoljen !
stankolovski Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 (popravljeno) Zio ekipa.. Se komu valjajo doma nalepke za obrobo platisc? 17 col.. Gsxr 1000 k8.. V modro crni barvi.. Ali modro belo rdeci.. Ali modri Lp Ps: hkrati pa iscem bel flomaster za pisanje po gumah.. Slovenske cene so bolane.. Kitajca se mi ne da cakat:) Popravljeno Marec 18, 2017. Popravil stankolovski
Yoghurt Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 On 16. 3. 2017 at 8:30 PM, Kmet2 said: Marko Kralj iz Bizovika .......dela nalepke tudi za KTM motorje, čelade itd ......bil zelo zadovoljen ! A napišeš št. oz. spletno stran če obstaja?
bajkr88 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 (popravljeno) Ob 18. 3. 2017 ob 18:15, stankolovski pravi: Ps: hkrati pa iscem bel flomaster za pisanje po gumah.. Slovenske cene so bolane.. Kitajca se mi ne da cakat:) nism zihr...sam mislm da jih je prodajal za 4 evre al neki tazga rumeni v logatcu.. Popravljeno Marec 21, 2017. Popravil Rogerg
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 1 hour ago, Yoghurt said: A napišeš št. oz. spletno stran če obstaja? 031-344-756 lp Yoghurt 1
stankolovski Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 10 urami, Rogerg pravi: nism zihr...sam mislm da jih je prodajal za 4 evre al neki tazga rumeni v logatcu.. Hvala za info.. Za 4 evre imam 5 flomastrov prek e baya.. Tele bolane oderuške Slovenske cene me ne zanimajo več - sem obupal.. Sem se odločil, da bom pač čakal 3 tedne.. Lp,S.
mladench Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 (popravljeno) pred eno uro, stankolovski pravi: Hvala za info.. Za 4 evre imam 5 flomastrov prek e baya.. Tele bolane oderuške Slovenske cene me ne zanimajo več - sem obupal.. Sem se odločil, da bom pač čakal 3 tedne.. Lp,S. meni se ne mudi s farbanjem, pa če prideš do mene (Ljubljana), ti jih dam za enako ceno kot na ebayu. Oziroma, ko jih dobiš ti, jih daš meni imam pa 4 flomastre se mi zdi... Popravljeno Marec 22, 2017. Popravil mladench Kor13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se