Skoči na vsebino

Nalepke, logotipi, vinil folija... za motor

Priporočene objave

Objavljeno

ja lej če ti je pa 4 evre preveč pol pa čak :D  itak pa to pisanje po gumaj je  kr neki :P watročje 

Objavljeno

ima kdo kako nalepko v moto motivu za na avto? Kej v stilu "biker on board"

lp

Objavljeno

Na FB v skupini motoristi jih izdelujejo in prodajajo v več varijantah. Tam poglej!

Objavljeno

A je mogoče kdo na štajerskem koncu, še boljše savijnska dolina, ki bi samo eno masko od dukatota (fiat) prelimal s karbon folijo ?  (cca 120 x 40 cm, pa velka lukna je v sredini)

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kritike....? Če se komu dopade lahko zrihtam fanta ki to naredi za cca 50 eur (folija je bila moja)

20170605_192419.jpg

20170605_192410.jpg

20170605_192436.jpg

Objavljeno

Vsecno...design in izrez folij si naredil ti sam?

Objavljeno
20 hours ago, zundapp said:

Kritike....?

Ni. Čedno delo.

Objavljeno
On 3/16/2017 at 8:30 PM, Kmet2 said:

Marko Kralj iz Bizovika .......dela nalepke tudi za KTM  motorje, čelade itd ......bil zelo zadovoljen !

Je to še aktualno?
Namreč sem dobil kamenček v masko spredaj - plastike so nepodrsane, samo nalepka je poškodovana.

V nasprotnem primeru me zanima, kje se dobi original nalepke?

Objavljeno
pred 3 urami, ssszzz pravi:

Je to še aktualno?
Namreč sem dobil kamenček v masko spredaj - plastike so nepodrsane, samo nalepka je poškodovana.

V nasprotnem primeru me zanima, kje se dobi original nalepke?

Aktualno !

Objavljeno
1 hour ago, Kmet2 said:

Aktualno !

Ravno preveril, žal so opustili program za motorje oziroma lahko se še kaj najde za starejše modele :(

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, ssszzz pravi:

Ravno preveril, žal so opustili program za motorje oziroma lahko se še kaj najde za starejše modele :(

Žal. Ta iz linka mi je delal pa nalepke za GSA , na sceni že cca 30 let . Se staramo , upam ,da se ni ugasnil tudi on :P 

http://www.rumenestrani.si/si/mm-grafo-memedovic-matija-15684

Popravljeno . Popravil Kmet2
  • 11 mesecev pozneje...
Objavljeno

Če koga zanima ...... nalepke za na avto.......ali pa za na motor..... 

nekaj kosov še imam.... bele, zelene, zlate in oranžne.....

manjše so 15 cm x 7 cm

večje pa 20 cm x 12 cm

piši na z.s.

20180607_175825.jpg

20180607_175816.jpg

• Všeč mi je 2
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ima kdo kakšen link oz. naslov kje bi lahko dobil nalepke za Hondo CBR 1000rr, l.2007, Repsol. Za sprednjo masko in zadek  oz. če se ne da dobiti posamezno cel set nalepk??

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

moja tank nalepka .. pred mau več kot 8 leti :

nalepka.thumb.jpg.86db2c07ad4d535133b3996ca328b3ce.jpg

Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

moja tank nalepka .. pred mau več kot 8 leti :

Ampak čist tko, v dizajnerskem smislu, mi je una podoba od Spidi Gonzalesa še bolj huda.:P 

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, izibajker pravi:

Ampak čist tko, v dizajnerskem smislu, mi je una podoba od Spidi Gonzalesa še bolj huda.:P 

verjamem.. sem hotu čist neki svojga .. sm jih meu več ... vsak tok časa me prime, pa mau dizajniram .... ne spomnim se kero sem meu na črni ninđi ... bom poisku :P .. leta 2012

najdu ;)

Fotografija osebe Milan S Maus.1374613807_nalepka1.jpg.a7aa8ad4c28a3e6225779782826cdc82.jpg

Popravljeno . Popravil maus
  • 3 mesecev pozneje...
Objavljeno
5 hours ago, Bostjan L said:

Hvala Boštjan 100x :OK:Zdaj bi rabu še mojstra da  to izreže  v oranžni barvi kot na sliki nad Rjem. Sem pozabil povprašat za barvno lestvico in znamko folje, je bil pa Honda skuter prelepljen strašno dobro.Mogoče ne bi rabil cel komplet ne vem še.

P1000762.JPG

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Dip odstranjen. Ima kdo vektor fajle za te kite na slikah ker bi rad malo skombiniral od vsakega nekaj .

Vektor.jpg

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Iščem mojstra v Ljubljani ali ožji okolici, da mi iz samolepilne folije napiše oz. izdela eno šest-črkovno besedo po moji želji!

Tel št: ...................??

HVALA

Objavljeno
Ob 21. 3. 2017 ob 20:02, Rogerg pravi:

nism zihr...sam mislm da jih je prodajal za 4 evre al neki tazga rumeni v logatcu..

Trgovina Potokar

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!