k0ci Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 KLIK tukaj imate vektorske slike nalepk, če jih mislite dat kam delat
Dmonster Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 (popravljeno) Cutgrafix Sam sem narocil pri njih in je bilo cez dva tedna pri meni. Dobil sem se kupon za 50$, ki velja za komplete za cel motor (ce bo kod narocal mu ga podarim) Popravljeno Julij 14, 2008. Popravil Dmonster
GT4turb0 Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 Potreboval bi komplet nalepk za gsx-r in ne le posamezne kot je v tej temi opisano, po možnosti takšne kvalitete da mi ni potrebno lakirati čez njih
cokolada113 Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 potreboval bi za yamaho r6 yzf komplet desni bok nalepk. klical sem na yamaho na dunajski in so mi rekli za komplet 180€ kar mi je seveda predrago pozna kaksen ki bi znal to naredit problem je samo pri sredinski maski ki je grafitna nalepka tista yzf in deltabox se pa da itak narediti.
shark90 Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 rabil bi nalepko črno po možnosti mat (brez sijaja) velikost je lahko format a4 ali večje...
moto rider Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 (popravljeno) Pa dejte fantje mal' nazaj pogledat'!! - Vse piše; s podatki, telefonom... vse! Samo pogledati je treba v tejle temi. Mater si radi "dopisujete". Popravljeno Januar 23, 2010. Popravil moto rider bajkr88, aero, DAMI34 in 1 other 2 2
perimund Objavljeno Februar 4, 2010 Opozori Objavljeno Februar 4, 2010 ce bo kdo rabil kaj iz pvc-ja izrezano lahko na p.m. /7letne folije) l.p.
alenn46 Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Pozdravljeni, zanima, kje se bi dalo dobit nalepko (številko za motor)?hvala za odg. in lep pozdrav
dragomir Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 (popravljeno) ja radim nalepnice za motorcikle (honda, aprilia, yamaha, suzuki, kawasaki ...) svi modeli i godista i ako neko hoce da menja vektorske fajlove za moto nalepnice neka mi se javi na : dragomir@kovin.info mjenjam fajl za fajl meni trenutno treba vektorski fajl za tomos avtomatik nalepnice moj mejl: dragomir@kovin.info pozdrav Popravljeno April 27, 2010. Popravil dragomir Gasperr, macak333, godboter in 1 other 1 3
hector Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 ....kje bi dobil zaščitno prozorno folijo ali nalepko? Rabim A4 format. Lahko kdo pošlje po pošti?
Kamenko -( isa.. ) Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 jaz sem odstranil nalepke tako ,da sem jih z fenom segrel, lepilo ki je ostalo na plastiki, pa sem zelo enostavno odstranil z sprejom za amaturke avta .preverjeno deluje odlično. brez stranskih očinkov :trance_27_notworthy: rabim pa komplet desne nalepke za thundercat....
nejc90 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 živjo mene pa zanima kje ste videli da imajo največjo izbiro tank nalepk? ker kar sem gledal tle po internetu, nimajo nikjer kakšnih posebno lepih nalepk... Lp
Prevtzer Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Pozdravljeni, jaz bi rabil tri nalepke za motor, imam tudi vektorske datoteke in mere- rabim samo nekoga ki bi jih natisnil. Če kdo to dela naj se mi prosim javi na PM. Hvala in LP, Urban
Billy69 Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 (popravljeno) Oy! Kar se tiče tiska in oblikovanja... tank nalepke, logotipi, zastavice, našitki, mikice itd... Vse dobite pri meni! Oblikovanje tud po vašem okusu. Pošljite PM! Popravljeno Julij 7, 2010. Popravil Billy69 DAMI34 1
maus Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 (popravljeno) Oy! Kar se tiče tiska in oblikovanja... tank nalepke, logotipi, zastavice, našitki, mikice itd... Vse dobite pri meni! Oblikovanje tud po vašem okusu. Pošljite PM! Vse kar je pri tebi narejeno, je res odlično ... preverjeno in pohvalno. A je, za motoriste, še vedno popust ? Popravljeno Julij 8, 2010. Popravil maus
gizmOkak Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 A je, za motoriste, še vedno popust ? Odvisno kere Drgač pa u zvezi s tem se tudi js ukvarjam... poleg carwraping-a, svetlobnih tabel in ostalega označevanja edin tank nalepk ne delam, k to je tisti zajeban način nanašanja poliuretana gor, k košta stroj precej deset tisoč € Billy69: Povej ti meni, u kerem fajlu ti pošlem 1:1 dizajn za tank nalepko? CDR 14 bo uredi?
Billy69 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Vse kar je pri tebi narejeno, je res odlično ... preverjeno in pohvalno. A je, za motoriste, še vedno popust ? :yes: Za motoriste po defaultu 10% popusta, tu ni milosti ... Bomo pa seveda preverili če si res motorist
Billy69 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Odvisno kere Drgač pa u zvezi s tem se tudi js ukvarjam... poleg carwraping-a, svetlobnih tabel in ostalega označevanja edin tank nalepk ne delam, k to je tisti zajeban način nanašanja poliuretana gor, k košta stroj precej deset tisoč € Billy69: Povej ti meni, u kerem fajlu ti pošlem 1:1 dizajn za tank nalepko? CDR 14 bo uredi? OK, nalepke k jih lohk dobite pr men so NALITE - take kot jih prodajajo v TC-shopu ipd... File mi pošlji vektorski, če se le da..., najraje .ai ali .pdf, ker delam v Illustratorju. Lahko pa tudi .cdr, ampak X3. Mejl dobiš prek PM
dogy Objavljeno Julij 25, 2010 Opozori Objavljeno Julij 25, 2010 no ker vidim da veliko ljudi isce nalepke in podobn....ce kdo rabi lahko javi na pm....imam ugodne cene in kakovoste folije sem iz severno primorske ampak poslem tudi po posti..... gsm: 040797360 msn: the_zlodej@hotmail.com mail: sebastian.zlodej@gmail.com mail: all.art@gmail.com Gasperr in Prevtzer 2
FrigoFrops Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Potrebujem nalepke za na tank in sicer ne nalepke kjer piše firma motorja ampak une kjer piše neko opozorilo za alarm in za gorivo, če kdo ve kje bi se dalo dobiti kaj podobnega prosim za info.
silvokralj Objavljeno Avgust 9, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2010 Ali mi lahko da kakšen naslov za pridobitev bočnih nalepk za motor BMW R 1100 RT Hvala lp
maus Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 OK, nalepke k jih lohk dobite pr men so NALITE - take kot jih prodajajo v TC-shopu ipd... File mi pošlji vektorski, če se le da..., najraje .ai ali .pdf, ker delam v Illustratorju. Lahko pa tudi .cdr, ampak X3. Mejl dobiš prek PM js sm tud naroču tank nalepko - unikat ... komi čakam brembo in wolkec 2
maus Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 (popravljeno) evo moje nove tank nalepke ... v živo zgleda lepša Hvala Billy69 Popravljeno September 17, 2010. Popravil maus Kramp, Kawc, svobodnaptica01 in 6 others 9
Frips Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 evo moje nove tank nalepke ... v živo zgleda lepša Hvala Billy69 A si pol ipak to vzel Je bl simpatična kot miki miška brembo in wolkec 2
maus Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 A si pol ipak to vzel Je bl simpatična kot miki miška ma ja ... sicer sem imel velik zamisli, ampak pol bi cel motor polepu :lol: ta podganca je zlo najsi... sj boš u živo vidu wolkec in brembo 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se