BigOne Objavljeno Avgust 27, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2015 Naj me negdo razsvetli... prosim za naslednje: Daj motor na centralno stojalo, naj ga negdo vzadaj z zadno kolo pritisne ob tla in gre z belanco levo in desno od ene skrajne točke do druge. Zanima pa me, če se belanca pri nexusu normalno na sredini ''UJAME'' malo zašteka.. ? pri meni se na sredini belanca kr ujame, tak da rabiš malo več sile, da jo premakneš preko sredine. Da vidim če mam hin ležaje v krmilu :mellow:
aselak Objavljeno Avgust 27, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2015 Tega meni ni pocelo! No motor sem prodal...novi lastnik zelo zadovolljen pravi da gre ko sneta skira!!
BigOne Objavljeno Avgust 28, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2015 pri meni pa se krmilo na sredini kr pošteno zatakne :/ ok, vsaj ugotovil sem razlog! Hvala Kje ste naročli multivara? razmišljam o nakupu
Japek Objavljeno Avgust 28, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2015 pri meni pa se krmilo na sredini kr pošteno zatakne :/ ok, vsaj ugotovil sem razlog! Hvala Kje ste naročli multivara? razmišljam o nakupu Italjanski ebay.
BigOne Objavljeno Avgust 28, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2015 pozna gdo direkt trgovino iz italije? grem v ponedeljek na morje, pa bi mogoče malo usput zavil do italije
aselak Objavljeno September 1, 2015 Opozori Objavljeno September 1, 2015 sam sem kupil multivar preko ebay.it cena je bila 166e. ps:prodam original variomat zer original povratno vzmet za gilero nexus 500! prodam tudi fedrce za klopko malossi:modre barve(najbolj trda) ter rdeče (srednja trdota). cena ugodna:)
BigOne Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 hvala se je komu že to dogajalo pri štartu?https://www.youtube.com/watch?v=8D2P78oFYpk
BigOne Objavljeno September 21, 2015 Opozori Objavljeno September 21, 2015 Ugotovil sem razlog zakaj se mi zatika krmilo!! Zadevo sem razstavil in ugotovil, da je zaradi pranja in pa tudi vožnje po dežu prišla vlaga v ležaje.Vrjetno so bile tudi vilice preveč zategnjene. Sledi menjava ležajev in pa semeringa na levi vilci. Komaj čakam da zadevo sestavim!! :D :D :D Bo pa vsaj 100€ stroškov :/
BigOne Objavljeno September 24, 2015 Opozori Objavljeno September 24, 2015 (popravljeno) Sem zrihtal zadevo in motor se pelje 100x bolše!!!! zelo vesel Popravljeno September 24, 2015. Popravil BigOne Japek 1
tomaz69 Objavljeno Marec 18, 2016 Opozori Objavljeno Marec 18, 2016 Živjo, danes sem na Nexus-u na zadnji gumi opazil "bulko" ker bo treba verjatno menjat - kakšne gume priporočate? Hvala.
SIMY Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 Ali ve kdo,do katerega letaj so delali nexusa 500,sem brskal po spletu pa nisem našel podatkov.
Denni Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 zivjo vidim da dosti se pogovarja o gilleri tu. Pa me zanima koliko litrov olja se kupi za zamenjavo, saj nenjadem koliko je rezervoar, 1l ali 2. ter ce bi sam menjal je priporocljivo tudi zamennjati oljni filter. Pa me zanima kje kuujete rezervne dele oziroma dodatne ali kakorkol ze to imenujete
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se