biker77 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 750 evrov cenejši kot gs rallye.. ima tempomat, je novejše zasnove (velik plus), več moči.. nima pa elektronsko nastavljivega vzmetenja in platišč z naperami.. HMMMM.. navijam za triumpha ampak pri takem denarju res ne vem kako bi se odločil.. hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 750 evrov cenejši kot gs rallye.. ima tempomat, je novejše zasnove (velik plus), več moči.. nima pa elektronsko nastavljivega vzmetenja in platišč z naperami.. HMMMM.. navijam za triumpha ampak pri takem denarju res ne vem kako bi se odločil.. bos moral probat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 750 evrov cenejši kot gs rallye.. ima tempomat, je novejše zasnove (velik plus), več moči.. nima pa elektronsko nastavljivega vzmetenja in platišč z naperami.. HMMMM.. navijam za triumpha ampak pri takem denarju res ne vem kako bi se odločil.. Ni šans je rekel hans. Za 750 evrov dražje,dobiš golega GS rallye,ki nima ESA,RDC,ESC..itd...vse ostalo se pa strinjam z tabo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Vsakemu svoje. Probat pa videt. In če ima človek možnost stestirati tisto, kar razmišlja, da bi kupil, toliko bolje. Ne dvomim, da bo Explorer trn v peti bmw-ju in prav je tako. Elektronsko nastavljivo vzmetenje me ne prepriča, tempomat pa bi me, ene parkrat sem ga že ornk pogrešal. hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Ni šans je rekel hans. Za 750 evrov dražje,dobiš golega GS rallye,ki nima ESA,RDC,ESC..itd...vse ostalo se pa strinjam z tabo :yes: NOVI BMW R 1200 GS RALLY SERIJSKA OPREMA: - ESA - GRETJE ROČIC - POTOVALNI RAČUNALNIK - šČITNIKI ROK - NOSILEC ZA DESNI IN LEVI KOVČEK - PLATIšČA Z NAPERAMI - KROMIRAN IZPUšNI SISTEM 15.470..avtoval.. a jest kej ne razumem tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Vsakemu svoje. Probat pa videt. In če ima človek možnost stestirati tisto, kar razmišlja, da bi kupil, toliko bolje. Ne dvomim, da bo Explorer trn v peti bmw-ju in prav je tako. Elektronsko nastavljivo vzmetenje me ne prepriča, tempomat pa bi me, ene parkrat sem ga že ornk pogrešal. men je pa lih tempomat kr neki..sicer mi je tut sistem proti zdrsu kr neki..včasih pa prav pride..na triumphu definitivno večkrat..ker je mal bl oster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 NOVI BMW R 1200 GS RALLY SERIJSKA OPREMA: - ESA - GRETJE ROČIC - POTOVALNI RAČUNALNIK - šČITNIKI ROK - NOSILEC ZA DESNI IN LEVI KOVČEK - PLATIšČA Z NAPERAMI - KROMIRAN IZPUšNI SISTEM 15.470..avtoval.. a jest kej ne razumem tuki? po moje ti tuki razumeš vse fantastično v reviji motorist sem pač dobil take podatke,še preden je GS raylle sploh prišel na trg....se opravičujem za svojo nevednost Ne vem,sem kar zaprisežen BMW-jist,a če bi imel samo ta dva na izbiro z to opremo in za ta denar bi se trenutno odločil za Explorerja in veliko bi pri tem pomagalo oko......namreč EXPLORER mi je res lep napram GS rally,ki mu po mojem okusu sploh ne paše ta rdeč okvir,pa bela barva..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 NOVI BMW R 1200 GS RALLY SERIJSKA OPREMA: - ESA - GRETJE ROČIC - POTOVALNI RAČUNALNIK - šČITNIKI ROK - NOSILEC ZA DESNI IN LEVI KOVČEK - PLATIšČA Z NAPERAMI - KROMIRAN IZPUšNI SISTEM 15.470..avtoval.. a jest kej ne razumem tuki? Mogoče je kaka finta s prvim stavkom (avto_net): Cena velja za model z osnovno oprema. Serijska oprema pri posebnem modelu Rallye: Sem pa opazil, da med serijsko opremo nimajo naštetega ABSa, ki ga pri drugih naštevajo kot dodatno opremo ?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 (popravljeno) Bolj ko berem o njem.....in bolj ko gledam njegove fotke......bolj sem prepričan......DA JE TO MOJ NASLEDNI MOPEDEK!!!! Sam še na sedmico v nedeljo počakam Popravljeno Januar 20, 2012. Popravil klimbra sayo in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 Bolj ko berem o njem.....in bolj ko gledam njegove fotke......bolj sem prepričan......DA JE TO MOJ NASLEDNI MOPEDEK!!!! Sam še na sedmico v nedeljo počakam Jaz sem že vplačal za SEDMICO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjotr Objavljeno Februar 10, 2012 Deli Objavljeno Februar 10, 2012 Kaj pa bodo s tigrom 1050? Ali ga ne mislijo upgrejdat na 1200? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 11, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2012 Ne, mašina ostane ista, ji nič ne fali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2012 Evo prvi testi so tu: Ash on bikes klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Februar 26, 2012 Deli Objavljeno Februar 26, 2012 ...ja, po prebranem ugotavljam, da je imela "moja rit" že samo pri sedenju na njem zelo pravi občutek... je najboljši v klasi! klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 26, 2012 Deli Objavljeno Februar 26, 2012 ...ja, po prebranem ugotavljam, da je imela "moja rit" že samo pri sedenju na njem zelo pravi občutek... je najboljši v klasi! naj bi bil..dejmo počakat da pride ven sploh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2012 Pa še prvi filmčki: http://www.youtube.com/watch?v=L6RvXWGj65M&feature=related klimbra, Rocky in Schultz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2012 Od 4:30 naprej tudi nekaj "off-roada". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Februar 26, 2012 Deli Objavljeno Februar 26, 2012 Všečen moped, ampak off-roada pa nisem najdel na tem linku . lp andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 26, 2012 Deli Objavljeno Februar 26, 2012 Všečen moped, ampak off-roada pa nisem najdel na tem linku . lp andrej makadam je bil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2012 Zategadelj tudi v narekovajih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 27, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2012 Pa še en test http://www.motorcycle-usa.com/893/12347/Motorcycle-Article/2012-Triumph-Tiger-Explorer-First-Ride.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2012 Deli Objavljeno Februar 27, 2012 Kec a boš zamenjal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2012 Kec a boš zamenjal Moogče letos mogoče naslednje leto, enkrat bom, ampak ne za Explorerja. Pač malo bolj redno spremljam Tirumphe potem pa prilepim linke, da mogoče komu prihranim brskanje po spletu in iskanje linkov. Razen firbca in veselja nimam od tega nič razen eno pivo od klimbre, če se ne motim klimbra in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 ... Razen firbca in veselja nimam od tega nič razen eno pivo od klimbre, če se ne motim A je bilo malo, če si že pozabil? :evilgrin: Triumphi so carski. Če bi čebula če ne imela, bi imel kakšnega Tigra in Truxtona v garaži, tako pa verjetno ostanejo le objekt občudovanja. cikadina in KeC 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 je najboljši v klasi! to je tvoje strokovno mnenje, ker ti je tvoja rit tako povedala al ker si preživel na njem par minut? hilton in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se