Ruf Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 še vedno nepozaben vtis včerajšnega dne je bila srnica, ki mi je uletela čez cesto enih 5m pred motorjem, dogajalo pa se je malo pred križiščem v Divači, srečo sem imel, tisti odganjalci divjadi jih očitno odženejo čez cesto, ker dokler nisem imel tega piskača mi ni nobena srna prečkala ceste tik pred motorjem, no mogoče je bila pa gluha srna - skratka TAKE CARE Grut 1
Shinobi70 Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 še vedno nepozaben vtis včerajšnega dne je bila srnica, ki mi je uletela čez cesto enih 5m pred motorjem, dogajalo pa se je malo pred križiščem v Divači, srečo sem imel, tisti odganjalci divjadi jih očitno odženejo čez cesto, ker dokler nisem imel tega piskača mi ni nobena srna prečkala ceste tik pred motorjem, no mogoče je bila pa gluha srna - skratka TAKE CARE Ob kateri uri?
igorkr Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 Danes končno spet z motorjem v službo, ko je bil čas pa hop na motor in najprej zrihtat dve zadevi, potem kar na AC do Logatca (nora gužva) sem bila prav vesela ko sem končno prišla do Logatca. Najprej sem čez Ride (tam je poleg ostalih stal tudi en letečman) in Postojno skočila do mojih na kosilo in kafe in ker sem zvedla da bom domov peljala tudi češnje sem furco obrnila tako, da sem se vračala mimo mojih dveh (da se mi ne bi na furi skuhale v ruzaku ). Od njih spet nazaj čez Postojno in Ride do Kalc, tam levo in čez Hotedršico. Ker sem mogla it tankat, sem nardila še en manjši ovinek tja do Idrije ^_^ in potem nazaj po tistih fajn awiwnkih do Godoviča, tam pa desno do Črnega Vrha in čez serijo naslednjih lepih zavojev... do Cola in potem v dolino... in do Vipave, malo naprej na zahod čez Manče do Kobdilja, kmalu za tem pa levo in čez Ponikve naprej... do Štorij, tam spet levo in čez Senadole in Senožeče do mojih. Še dobro da se ruzak lahko tudi razširi saj sem spravla noter poleg vse druge robe tudi slabi dve kili češenj in še dve palačinki za povrh Potem čez Ride (ni bilo nobenega potencialnega degustatorja češenj .) ) nazaj domov. Doma malo pred deveto, tokrat brez pranja Pasalo - 260 km-jev. Na, ta je pa lepa, pa čez moje gradbišče pod Col-om si se peljala, pa neč povedala
Shinobi70 Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 okoli 15h Tnx za opozorilo. Vidiš, človek čisto odmisli, da je treba sredi dneva poleg vsega sranja še na divjad paziti. Sploh na tej hitri relaciji...
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 26, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 Na, ta je pa lepa, pa čez moje gradbišče pod Col-om si se peljala, pa neč povedala Huh? Tvoje gradbišče? Si ti odgovorni al kako? Mmm kako lep dan je za mano ^_^ Dopoldne sem po AC štartala na sever - do Naklega, tam ven in po ta stari cesti do Heathy - na kavo in malco v fajn družbi Sem se kar zasedela, ma ob 12 sem mogla it - še malo naprej, do Rateč na drugi obisk. Tam sem očitno zgledala že kar tako saj sem po eni uri dobila vprašanje da če bi rada že šla In ker se dobro poznamo, ni bilo nobene zamere ker sem rekla da JA Itak se je potem zavleklo do pol dveh preden sem štartala - najprej do bencinske - tankat, potem pa čez mejo v Italijo čez Trbiž (Tarvisio), tam pa na jug mimo Rabeljskega jezera (Lago di Predil)... in naprej čez Na žlebeh (Sella Nevea)... mimo Kluž (Chiusaforte)... do Pušje vasi (Venzone) tam je začelo kar močno pihat in tudi oblaki nad hribi niso bili nič kaj prijazni .) Na poti na jug sem razmišljala kam it da bi se izognila nevihtam... Ko sem vozila mimo Humina (Gemona del Friuli) do Tarčenta (Tarcento) so bile ceste mokre in je še dišalo po poletni nevihti - tako da sem eni očitno ravno ušla. V Tarčentu sem odločila da se mi ne da vozakat vse do Gorice, zato sem raje zavila nazaj proti severu in se čez Njivico (Vedronza) peljala proti dolini Muzcev. Celo pot je malo rosilo, ma hujšega ni bilo, tale pogled... je bil manj spodbuden, zato sem po slikanju raje pobegnila na slovensko stran proti Učji. Na naši strani sem si privoščla malco. Od tam... potem naprej do Kobarida, čez Čiginj ob Soči proti Novi Gorici, a potem levo v smeri proti Trnovem - lep razgled... V Lokvah imajo veliko domišljije Tam sem hotla it desno proti Predmeji, a me je ustavil makadam (nisem vedla da je tam, ali pa sem pozabla ). Ker nisem hotla preverjat ali je makadam prav do Predmeje, sem obrnila in šla v drugo smer - proti Čepovanu. A glej ga zlomka - tudi tam je makadam :grrr Ma dobro - do Čepovana je manj kot do Predmeje, zato je padla ta varianta. Saj letos res še nisem vozila po makadamu Je pa cesta začuda prav lepa, se je dalo čisto solidno vozit... Od Čepovana naprej... na sever do Bače pri Modreju, tam pa ob Idrijci do Idrije tankat, potem pa čez Hotedršico in Logatec domov. Kljub dvem obiskom se mi je vseeno uspelo navozit - 410 km za lepše spanje Kmet2, nejcgs, gandi in 17 others 20
BinaBana Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 ha ha ha, men se sam se smeji! dans spet nepricakovano, nardila 345 km! ha ha ha, je blo treba izkoristit varstvo "tete spele" ha ha ha tkole je skupi od cetrtka uslo pod gumami mojga kiwija, lepih 788 kilometrckov! :grim suzuki, igorkr in Kmet2 3
Ruf Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 lepih ca 400 km , ena od destinacij so bile seveda tudi kačje ride, po vožnji čez Postojno sem ob cesti opazil, da se nekaj dogaja, imeli so Evropsko prvenstvo v gozdarskih veščinah, za šov pa so poskrbeli tekmovalci, ki tekmujejo v Stihl Timber sports, zanimiva je predvsem disciplina, kjer z motorno žago, ki ima 250 ccm, 62 konjičev in 30 kg trikrat prežagajo hlod v 5 sekundah. PA ZVOČNIKE DO KONCA!!! :kva2: :kva2: IMG_2580.MOV cedevita, igorkr, nejcgs in 3 others 6
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 No sem mel pa srečo,ni blo dežja ,leda,snega sam šajba na nebu in nasmeh na ustih in to takšen,da če ne bi imel ušes bi mi glava padla na pol :grim tokrat sem se mi je pridružila tudi moja lepša polovica :yes: Na pot sva šla že ob 8h ,se vstavla na OMW(kavica),pičila do Vikija(hamburger) in jo švignila čez mejo v Pulo.... Iz Pule v Novigrad vmes pa postanki....gojišče klapavic,zalivčki in prodajalci kiča.Slednji mi je sploh ostal v spominu saj je mel model šalčke za kavo z BMW-jevim znakom.......ma res ne vem,kdo kaj takšnega sploh kupi :blink: Novigrad......po starem,ljudje prijetno počasni,sploh domačini,ki imajo rek......kako čemo,ma lako čemo samo polako... Iz centra kreneva na motozbor pri Treh palmah......ni blo gužve,so šele začeli kapljat,najbolj zagriženi pa so že šotorili in po večini pili hmeljev sok Sem pa na motozboru prvič videl registrirano Ducati Panigale....... :OK: Iz motozbora skočiva v Maredo do prijatelja in čisto po naključju srečava Motoriderja(Mirana)..poklepetamo... ^_^ Od tam pa v sedlo in mojo rodno vas,kjer živijo sami moji sorodniki Ja na naši strani se štrajk pozna,ko v Novemgradu.....vse počas,ko sem gledu carinike se je en spotaknu ob zebro za prehod pešcev Do Vikija,kjer sem imel pogovor z scooteristom,dober da je bil Gandi tam......drgač bi še tadrug čevelj bil kje zataknjen :lol: Gandi in njegova lepša polovica sta se nam pridružila,žene sva spustila na ridah v klopce,midva pa ko dva otroka....gor pa dol Proti domu še na sladolled in vsak v svoj konec... Pa še mal statistike.......prevoženih 470km GSA 24.1L Gs 15.9L Moram povedat,da ko se vozim z boljšo polovico je poraba veliko manjša......ja eno bremzo pa more človk met,a ne :wub: ataIBA, nejcgs, skoda in 23 others 26
Popularna objava aders Objavljeno Maj 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Danes po kosilu sem se po "dolgem" času odpravil na en kratek izlet - sem šel pogledat kje so "medvedje" ride! Odpravim se proti Kočevju, kjer natankam in nato mahnem v smeri proti Petrini...nekje vmes zavijem iz glavne ceste proti Borovcu pri Kočevski reki in se peljem čez Spodnjo iz Gornjo Brigo... najdem ride...če se ne motim, je 19 serpentin...vrh je 993m visoka Strma Reber... cesta je uradno še zaprta, čeprav sem med potjo srečal tudi avtobus... ko se spustim, zavijem desno proti Podvrhu na še eno zaprto cesto, kjer so verjetno ta teden položili asfalt. Pogled na medvedje ride... v Osilnici se zapeljem do Kolpe, na tem mestu sem se enkrat (po sili razmer ) tudi kopal - ni bilo prijetno ... nato ob Kolpi šibam proti Petrini, čez Faro proti Staremu Trgu ob Kolpi... se vstavim še pri Sodevskem kalu in to je blo to za danes. Sem že mislil, da me bo namočilo, vendar razen parih kapljic ni bilo hudega. Nekaj več kot 130km po izredno lepi pokrajini je bilo dovolj, za potešitev moto lakote HyperJack, Kmet2, SLVR in 22 others 25
Popularna objava Nikii Objavljeno Maj 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Danes sem imela v planu Grossglockner, pa je zaradi slabe napovedi prišel v poštev samo skok do Hermagorja. Nazaj grede čez Ljubelj, še par kilometrčkov proti Gorenjski in nazaj domov. Vreme je zdržalo, je bilo pa v Avstriji občutno bolj hladno kot na sončni strani Alp. Luštn je blo :yes: Shinobi70, DAMI34, vencel in 12 others 15
Popularna objava Arriba Objavljeno Maj 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Me je dopoldansko sonce zvabilo na mopija, pa na potep, tokrat kr sam. Mogoče je tak še bolš, se lahko odpraviš kr za nosom, pa pač prideš kam prideš. In tako je tudi bilo. Na koncu papeževe ceste levo, pa po obvoznici do pesniškega rondoja in dalje po stari cesti do Šentilja. Tam zasuk na desno in čez šećerbrdo (Sladki vrh ) do Radgone. Je cesta dosti bolj prijetna in razgibana kot po Avstrijski strani Mure. Čez most v Bad Radkesburg in dalje proti Porabju. Tam sem se sicer malo zaštrikal po regionalkah, tako da sem si malo oddahnil ko sem končno ugledal kažipot za Feldbach. Tam sem obrnil nazaj proti Bad Gleichenbergu in pred Radkesburgom zavil za Cmurek in čez Muro spet v Slovenijo in domov. Slikal nisem dosti, pa konec koncev se nisem niti kaj dosti ustavljal, ker so bile ceste precej prazne in je bila vožnja zelo prijetna in tekoča. Pa vseeno lahko prilepim to družino štorkelj nekje pri Bad Radkesburgu, pogled na Muro iz mostu med Cmurekom in Tratami in utrinek iz svečinskih vinogradov. Pa saj je dovolj mar ne? umetnica51, Keiko, Nikii in 10 others 13
Arriba Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Iz Pule v Novigrad vmes pa postanki....gojišče klapavic,zalivčki in prodajalci kiča.Slednji mi je sploh ostal v spominu saj je mel model šalčke za kavo z BMW-jevim znakom.......ma res ne vem,kdo kaj takšnega sploh kupi :blink: Mogoče lastniki BMWjev?
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Mogoče lastniki BMWjev? Ja pa na gatah mam znak,pa ženi sem ga vtetoviral namest bradavičke in pred prodajalno v šotoru čakam nov model(vodno hlajen) :grrr BelaStrela, DAMI34, thumper in 2 others 5
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 (popravljeno) Evo...danes je padla ena lušna dopoldanska turca. Ob 09.00 sva se dobila s Keiko in nadaljevala do Mosta na Soči, kjer je ratala tale fejst fotka: Nato sva nadaljevala z vijuganjem do Cerknega, kjer je bil Keikin kwak žejn. Po cca. 20 min. pavzi sva odpeketala čez Kladje do Gorenje vasi in nato proti Horjulu... ...nato Vrhnike-Logatec-Podkraj-Wajdušne, kjer sva si na Agip pumpi prvoščla eno kofe....nato pa vsak po svoje..Jst domov......Keiko pa novim dogodivščinam naproti. Z moje strani je padlo sončnih in prijetnih 231 km. Popravljeno Maj 27, 2012. Popravil Schultz nejcgs, Ruf, DAMI34 in 12 others 15
Arriba Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Ja pa na gatah mam znak,pa ženi sem ga vtetoviral namest bradavičke in pred prodajalno v šotoru čakam nov model(vodno hlajen) :grrr No, si se le izpovedal. Zdaj ti bo odleglo....
Arriba Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Ja pa na gatah mam znak,pa ženi sem ga vtetoviral namest bradavičke in pred prodajalno v šotoru čakam nov model(vodno hlajen) :grrr Aja, kaj pa šalčke? Si jih kupu?
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 No – prvi del poti v dvoje je opisal že Schultz… Ker je bil dan še dolg (je fino če se tako zgodaj začne), sem drugi del poti nadaljevala sama – po nasvetu Schultza sem šla iz Ajdovščine čez Podnanos proti Vrabčam… in do Senožeč, čez Kozino, Obrov in Starod čez mejo in potem na AC do Rijeke – ma ker sem šla prvič po avtocesti do tja, sem seveda falila in šla namesto proti Zagrebu, na jug in potem ven pri Sv. Kuzamu in malo naokrog - mimo Kukuljanovega proti Grobniku mimo tega spomenika… In potem naprej mimo odcepa za Platak… Čez prelaz ^_^ … Kmalu za tem levo proti Mrzli Vodici - čez… V Mrzli Vodici čez en krak Lokvarskega jezera… Proti Crnem Lugu. Takrat enkrat se spomnim, da bi bilo verjetno fajn prevert kolko bencina še imam in seveda – proti koncu Ker ni bilo druge, sem zavila proti Delnicam – tankat. Na hitro počvekala še z enimi hrvaškimi motoristi. Ker sem bila že v Delnicah me je seveda mikalo da bi podaljšala naprej vsaj do Vinice. Sem jih vprašala če mislijo da bo dež na unem koncu, pa se mi je en smejal da neee da danes pa sigurno ne -bučman :grrr Nebo v uno smer pa čisto črno No ker mi ni bilo do pranja, pa tudi časa nisem mela dovolj za it tako naokrog, sem se raje vrnila do Crnega Luga, tam pa do Gerovega po tisti noro dobri cesti – milina – prazna, široka cesta, lepi ovinki, (skoraj) nobenega šodra aaah čisti užitek. Od Smrečja naprej je bila najprej razrita cesta ker nekaj delajo, potem se je dalo spet lepo peljat… Na sever in čez mejo v našo lepo Slovenijo čez Babno polje... Naprej čez Bloško polico in Cerknico. Ker je bila že ura za kako pavzo in kaj pojest sem čez Planinsko polje in Ride šla do mojih, kjer me je res čakala malca Po kakšni urci je blo treba it počasi proti domu – čez Postojno in Ride ter Logatec – motor od Rumenega je počival ob kozolčku, njega pa nikjer, če sem prav vidla pa je Ebony ravno spravljala motor. Do doma se je nabralo čudovitih 565,4 km-jev (je tako lepa številka da prav moram točno napisat .) ) z le parimi kapljicami - še mušic mi ni spralo z vizirja. Zdaj pa čakanje na nov vikend... ataIBA, Nikii, HyperJack in 23 others 26
Cartman Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 (popravljeno) sem zavila proti Delnicam – tankat. hehe, INA u Crnem Lugu ima nek hecn urnik, ne? samo do 14:00, če me spomin ne vara. U soboto smo 4je na enem motorju in enem burgmanu zarezali proti Novem Gradu, s postankom pri Mausu, na Črnem kalu, čez prehod Sočerga do Buzeta, na zbor. Pirati so meli res lepo organizirano panoramsko, z enim postankom v vinskli kleti na zelo zelo lični lokaciji in drugim na trgu Novega grada, kjer so pekli sardele. Predvsem pa imajo kamp ob morju. Šotorit ob obali je meni še zmer nek. . . res finga. Včeraj smo se vrnili vsak posebej, z MojoMojo za hrbtom sva šibala po najkrajši, čez Sečovlje kar na AC in domov, v Postojno. Jaz sem pripeljal domov tako zmatran kot da sm startal v Splitu. Sesut še bol ko moja zadna roadsmart ki se je po 8000Km dokončno spremenila v slick. Popravljeno Maj 28, 2012. Popravil Cartman rumenicestak in thumper 2
Popularna objava BelaStrela Objavljeno Maj 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Včeraj po dolgem času ena vožnja v dometu in rangu krače, ki mi trese pod ritjo. Menda se bemvejašem izpod 500 km niti ne splača oblečt... :unsure: Včeraj bi kmalu dosegla to magično mejo, sfalilo mi je 13 km. Je pa bila trasa zato toliko bolj zamotana. Celo soboto zvečer sem preučevala vremensko napoved: seveda je bilo ravno za tisti del sveta kamor sva bla namenjena, napovedan dež. Ampak, ker sem si obupno želela prevozit kakšen dober prelaz z vzdrževano cesto, izbire ni bilo kaj dosti... Krenila sva že zgodaj, da bi prehitela popoldanske nevihte... Z Lavrice po AC do Kranj zahod, čez Golnik v Tržič, naskočila Ljubelj in pri tem preklela idiota, ki je izumil bitumenske zalivke (?), naj mu bo gruda težka! Pred Celovcem levo proti Feldkirchnu ob Vrbskem jezeru do Moosburga in od tam proti Turracher Hohe... Namenjena sva bila na Nockalmstrasse, pa sva v navdušenju zgrešila izvoz in prevozila še ta prelaz... Ni bilo slabo, razen tega, da je bilo gor le 7 stopinj in, da sem tokrat za spremembo preklela še izumitelja kardana... Nekoč mi je Bieber rekel, da to ni za majhne otroke... to drži, ampak samo pozimi. Namen je bil it še čez Katschbergpass pa sva zaradi mraza obrnila in končno zavila na Nockalmstrasse. Motor je še vedno v ovinku sumljivo opletal in guncal, zato mi prvih nekaj ovinkov ni bilo v posebno veselje... Pa sem začela študirat, če narobe sedim, imam prazne gume, musklfibr v rokah, sem samo slabo razpoložena, sem mislila, da znam peljat pa v bistvu ne... :unsure: No, čez par km se mi je posvetilo, da sem zaradi domnevnega slabšega oprijema gum na Planini pred dnevi štelala rebounce... se ustavim, zamotam knof nazaj na STD/HARD, založim prvega, hudo, druzga hudo hudo hudo, tretjega... JAAAA, nazaj mam svoj motor! Na Nockalmu je bilo nebo že grozeče, nič, bejžva proti domu, da naju ne opere (sicer toliko dežne opreme še nisem mela nikoli s sabo)... pa prideva v dolino, razmere optimisitične... Vidim tablo za Maltatal, pravijo, da je tam lepo... eh pejva še tukaj, bo že kako. In res, ni mi žal, da sva šla, krasna dolina slapov, izredno urejena, sicer plačljiva cesta, brez kačic, peska in podobne smrtonosne navlake. Kapo dol. Obrnila pri velikem jezu, se spustila proti Špitalu, nato v Beljak in skozi dolino Rož proti Ljubelju. Na drugi strani naju je pričakala ex-forumašica s krepčili in krasnim vrtom. Hvala, Teja! Summa summarum: 19,93 L juhice, 487 km, popravljen rebounce. Ugotovitev: pravi prelazi morajo še malo počakat, da bo topleje. Ampak, še pridem! jupiter, ataIBA, HyperJack in 17 others 20
Popularna objava nxyz Objavljeno Maj 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Se odločim, da grem na čez Cerklje na Krvavec in potem na našo stran dol. Se peljem iz Most proti Brniku, gledam proti hribom in vidim nič kaj lepe oblake. Potem si izmislim, da grem gledat aviončke na Brnik, se po parih minutah čakanja naveličam in grem na Vodice, z vodic proti Mengšu na ploščo pri tušu preveriti stanje na nebu: Potem grem proti Ljubljani, v Črnučah si premislim, ker čez Ljubljano vozit se je brezveze, na drugi strani Ljubljane so pa spet kilometri ravnin preden se kam pride....obrnem, da bom šla čez Domžale in do Gradiškega jezera, gledam v nebo in spet tisti temni oblaki gredo v mojo smer zato v Dobu obrnem. Vidim, da doma bo kmalu lilo in še ne smem proti domu. Potem se spomnim na jezero Črnelo in ga grem po dolgem času pogledati. Grem dalje, nazaj proti Mengšu, ker je bilo nebo videti veliko lepše kot nekaj časa nazaj grem spet proti Kranju, na začetku Kranja obrnem in nazaj proti Kamniku. Celo pot mi je bilo žal zakaj nisem vzela seboj dežjaka, da bi se vozila brez skrbi, če me ujame dež in zakaj nisem šla prej od doma :closedeyes: Vseen je blo fajn, čeprav vse skupaj ni bilo nič BinaBana, umetnica51, nejcgs in 14 others 17
cedevita Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Danes končno spet z motorjem v službo, ko je bil čas pa hop na motor in najprej zrihtat dve zadevi, potem kar na AC do Logatca (nora gužva) sem bila prav vesela ko sem končno prišla do Logatca. Najprej sem čez Ride (tam je poleg ostalih stal tudi en letečman) in Postojno skočila do mojih na kosilo in kafe in ker sem zvedla da bom domov peljala tudi češnje sem furco obrnila tako, da sem se vračala mimo mojih dveh (da se mi ne bi na furi skuhale v ruzaku ). Od njih spet nazaj čez Postojno in Ride do Kalc, tam levo in čez Hotedršico. Ker sem mogla it tankat, sem nardila še en manjši ovinek tja do Idrije ^_^ in potem nazaj po tistih fajn awiwnkih do Godoviča, tam pa desno do Črnega Vrha in čez serijo naslednjih lepih zavojev... do Cola in potem v dolino... in do Vipave, malo naprej na zahod čez Manče do Kobdilja, kmalu za tem pa levo in čez Ponikve naprej... do Štorij, tam spet levo in čez Senadole in Senožeče do mojih. Še dobro da se ruzak lahko tudi razširi saj sem spravla noter poleg vse druge robe tudi slabi dve kili češenj in še dve palačinki za povrh Potem čez Ride (ni bilo nobenega potencialnega degustatorja češenj .) ) nazaj domov. Doma malo pred deveto, tokrat brez pranja Pasalo - 260 km-jev. Čestitam za tako razgibano furo, poznam vsak kamen in vsako luknjo. Keiko 1
cedevita Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 še vedno nepozaben vtis včerajšnega dne je bila srnica, ki mi je uletela čez cesto enih 5m pred motorjem, dogajalo pa se je malo pred križiščem v Divači, srečo sem imel, tisti odganjalci divjadi jih očitno odženejo čez cesto, ker dokler nisem imel tega piskača mi ni nobena srna prečkala ceste tik pred motorjem, no mogoče je bila pa gluha srna - skratka TAKE CARE Uf uf, še dobro da si cel. Divjad ima glede bežanja svojo logiko, daleč od človeškega razumevanja. Povprašaj izkušene lovce. Srečno in lp. Ruf 1
Keiko Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 hehe, INA u Crnem Lugu ima nek hecn urnik, ne? samo do 14:00, če me spomin ne vara. Ob nedeljah in praznikih ni odprta - spljoh .)
SharpNinja Objavljeno Maj 29, 2012 Opozori Objavljeno Maj 29, 2012 Dns sm se pa počutla k riba v vodi....dobesedno :jezen (se je že začel očitno, ko grem na motor začne scat).....šla v lepem sončku, sm me je že pred Trebnjim prvič namočil, ampak ker je darilo treba dostavit se nism dala in rinla oziroma plavala naprej, no ja tolk pametna sem bla, da nisem šla do Kočevja in do Lj in Domžal ampak bolj direkt......na dveh kolesih nbenga nikjer......kakorkoli tuna z manj zobki se pelje k šus, pasal je pa tud po več kot pol leta trebor, monsterogi, nejcgs in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se