TICI Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 mater ma una res ne zna fotkat jaooooo hehehehehe kere legende
Keiko Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 (popravljeno) .. Popravljeno Junij 3, 2012. Popravil Keiko Maximus in gandi 2
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Hehe danes je bil pa en zelo zanimiv dan… Dopoldne štart od mojih proti Postojni, kmalu za Postojno desno in čez AC, ter vzporedno ob njej do Slivic, potem desno in naprej do Cerknice, čez Bloke do Sodražice, čez Ribnico do Kočevja – čez Rinžo… Naprej do Livolda, tam pa levo proti jugovzhodu… Čez Knežjo Lipo in Bistrico… Proti Dobličam… Do Kanižarice – ob Dobličici… V Črnomlju pa na severovzhod… In naprej čez Gradac do Metlike, tam pa čez mejo po tisti luštni cesti (že dolgo nisem šla) – čez Ribnik in Netretić do Karlovca… Naprej na jug čez Dugo Reso in Jarče Polje, Bosance in naprej po skoraj prazni cesti čez Presiko, Tomiće do Skrada, tam sem si privoščla pavzo in malco v družbi madžarskega motorista, ki se je odpravljal na morje… Ko sva pojedla in se načvekala je šibal naprej, jaz pa tudi ker je nebo v smeri proti Sloveniji postajalo vedno bolj črno, cel čas pa je pihal tudi nor veter (na sliki se slabo ne vidi – ampak drevesa je kar upogibalo :surrender: )… No in potem sem šla naprej do Delnic, sem mislila it na hitro tankat in na WC – se še oblečt ker je ratalo hladno. Grem najprej plačat bencin, s prodajalcema rečemo še par besed in grem. No in potem se je začela akcija :xx: Hočem it ven iz WC-ja, pa se ne da odklenit – so meli tisto varianto ko ni ključa, ampak okrogla kljuka. Probavam 5 minut, ne gre. OK, malo pavze, probam spet – ne gre. Slišim ljudi, ena gospa me sprašuje da če ne morem ven, povem da ja. Pride prodajalec s pumpe, me sprašuje kako in kaj, mi reče naj probam to in ono – nič ne deluje :grrr Mi je bilo fajn ker je vse govoril s ful mirnim glasom – me je strah majhnih prostorov – če bi začel delat paniko, bi jo tudi jaz Tukaj me je rešlo to, da je bilo zgoraj na vratih steklo in je vsaj zgledalo malo bolj »odprto«. Mi reče naj počakam da gre poiskat ključ, pride nazaj s ključem in še z drugim prodajalcem. Proba prvega – ni pravi, drugega, ni pravi, tretjega… je probal z vsemi mogočimi ključi,... mu po 15 minutah končno rata najt ključ – bunka na moji strani se vrti, ma efekta nobenega. Mi faca ves čas govori da naj samo ostanem mirna (kot bi vedel ), OK se trudim… Na koncu se odloči da bodo pločevinasta vrata sesuli in da naj se umaknem v tisti del, kjer je WC. In res – kot v filmu – mu je z nogo po parih poskusih uspelo zbit ven iz okvirja spodnji del vrat. Uff kako mi je odleglo Mu najprej podam čelado, pa tank torbo, pa jakno (kako mi je ratalo vroče notri!). Potem se stlačim ven še jaz in zunaj stoji policaj hehe Cela reševalna akcija – je prišel ravno mimo pa je potem ostal če bi rabli pomoč. Me fantje povabijo na kavo – da se malo nadiham, policaj mi zabiča da naj kar malo počakam preden grem na motor – mu obljubim da bom. So bli res prijazni, smo se nasmejali vsej »akciji«. Ker je bilo že dokaj pozno, sem mogla šibat naprej. Se poslovim in grem naprej čez Delnice – mimo dveh policijskih kontrol (danes je bilo pa res dosti policajev pri sosedih). Si že mislim da je mimo, ko mi v Sljemenu pomaha policaj (prvič da so me sploh ustavli). Tam je že imel dva Nemca, ma glede na to, da so se lepo gledali, sem sklepala da ne bo hujšega In res – je rekel, da je samo kontrola. Nemca spusti naprej. Seveda je bilo tudi pri meni vse OK, me spusti in reče da naj lepo vozim in jaz da – saj vedno lepo vozim, da ne norim – me gleda in se mi smeji da saj je videl kako sem pripeljala izza ovinka zgoraj, da tisto ni bilo počasi… Ga gledam, se smejim in mu obljubim da bom pridno vozila od tam naprej Mi vrne dokumente – jeeej gremo dalje Proti Gornjem Jelenju… Vidlo se je komaj kaj, zato sem se ustavla in zamenjala vizir in navlekla nase ta toplo podkapo. Naprej čez Kamenjak... In v smeri proti Grobniku in čez Čavle in potem na AC mimo Rijeke in ven ter čez Jurdane in po ta stari cesti do Rupe in čez mejo, v Ilirski Bistrici levo in čez Harije do Podgrada, tam desno in čez Materijo do Kozine, mimo Divače in čez Senožeče do mojih po ruzak, potem pa čez Ride in Logatec… in domov. 460 kilometrov, kljub vsem temnim oblakom, megli in vetru - nič dežja - pasalo! :yes: Zivnorc, Gasperr, vencel in 22 others 25
BIZIXXX Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Hehe danes je bil pa en zelo zanimiv dan… No in potem sem šla naprej do Delnic, sem mislila it na hitro tankat in na WC – se še oblečt ker je ratalo hladno. Grem najprej plačat bencin, s prodajalcema rečemo še par besed in grem. No in potem se je začela akcija :xx: Hočem it ven iz WC-ja, pa se ne da odklenit – so meli tisto varianto ko ni ključa, ampak okrogla kljuka. Probavam 5 minut, ne gre. OK, malo pavze, probam spet – ne gre. Slišim ljudi, ena gospa me sprašuje da če ne morem ven, povem da ja. Pride prodajalec s pumpe, me sprašuje kako in kaj, mi reče naj probam to in ono – nič ne deluje :grrr Mi je bilo fajn ker je vse govoril s ful mirnim glasom – me je strah majhnih prostorov – če bi začel delat paniko, bi jo tudi jaz Tukaj me je rešlo to, da je bilo zgoraj na vratih steklo in je vsaj zgledalo malo bolj »odprto«. Mi reče naj počakam da gre poiskat ključ, pride nazaj s ključem in še z drugim prodajalcem. Proba prvega – ni pravi, drugega, ni pravi, tretjega… je probal z vsemi mogočimi ključi,... mu po 15 minutah končno rata najt ključ – bunka na moji strani se vrti, ma efekta nobenega. Mi faca ves čas govori da naj samo ostanem mirna (kot bi vedel ), OK se trudim… Na koncu se odloči da bodo pločevinasta vrata sesuli in da naj se umaknem v tisti del, kjer je WC. In res – kot v filmu – mu je z nogo po parih poskusih uspelo zbit ven iz okvirja spodnji del vrat. Uff kako mi je odleglo Mu najprej podam čelado, pa tank torbo, pa jakno (kako mi je ratalo vroče notri!). Potem se stlačim ven še jaz in zunaj stoji policaj hehe Cela reševalna akcija – je prišel ravno mimo pa je potem ostal če bi rabli pomoč. Me fantje povabijo na kavo – da se malo nadiham, policaj mi zabiča da naj kar malo počakam preden grem na motor – mu obljubim da bom. So bli res prijazni, smo se nasmejali vsej »akciji«. Upam da si spomnila prižgat kamero na telefonu, in tole akcijo posnet, ker to bi pa bil posnetek :lol: gandi, Keiko, nejcgs in 2 others 5
Popularna objava nejcgs Objavljeno Junij 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 no, po dolgem času en mal drugačna dnevna fura. Navse zgodaj zjutraj (že malce v zamudi) sem tiščal po AC do vrhnike, tam pa po stari cesti do postojne-OMW, kjer je bila ob 8.30 kava. Prišel BasBas, Joni46 pa zamočil (nič neobičajnega). po kavi in uvodnem čveku sva se odpravila med "prašinarje" in obvozila predvideno pot (mal poti manjka ker "gizmo" ni začel takoj delat) mimo bivše italjanske (musolinijeve) postojanke kratek postanek pri gradu (pozabil ime), ki ga počasi obnavljajo (na žalost v napačnem vrstnem redu) pot naju je vodila po t.i. Luisen Strasse iz leta 1888 Prvi postanek je bil v Mašunu: nato pa pot do planinskega doma na Sviščakih in vzpon na Snežnik: (no čisto do vrha nisva šla) Iz Snežnika pa preko Ilirske-Šembilja-Knežaka-Parja-Palčja-Jurišča do Gornjega jezera na dobro kosila s štrudlom (hvala). Po kosilu pa preko rakitne (nikjer dvokolesnikov) domov. Celodnevna vožnja po gozdu - super; hladno, mir pa še lepo diši ;-) Razen avtomobila ki mi je na poti na rakitno zaprl pot in enga cliota ki je sekal ovinek po mojem pasu (ko sem ravno podiral ovinke okoli Otave) se je vse lepo izteklo. basbas - hvala za družbo in vodenje po makadamskem labirintu ter za dobro kosilo. skoda, gsxf750, DAMI34 in 16 others 19
Popularna objava jozexj6 Objavljeno Junij 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 Mah jst se pa nism velik vozu. Štartal v soboto popoldan ob 16h. Ob 20h končal dan v Paklenici , kjer sem prespal. V nedeljo do Zadra na kavico in pot nazaj domov. No pa še čez Opatijo in Pulo sem jo mahnu. Sam slabih 1000 km . gandi, nejcgs, trebor in 8 others 11
Popularna objava basbas Objavljeno Junij 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 Bom še jaz dodal dve slikce iz včerajšnje turce. Neverjetne razsežnosti cvetenja divjega česna na cca 1000m.n Skor do vrha. RobiRoberto, CeneR, Nikii in 9 others 12
Cartman Objavljeno Junij 4, 2012 Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 (popravljeno) Učer sm se z rumeno vetrovko zamaskiral v maksiskuterista, naložil MojoMojo in jo pelal na "adventure trip". Čudno prevozno sredstvo, čudna obleka, nič menjalnika, nič nagibov. . . . Postojna-Črni Kal, ampak ne do Vikija ker sm zapaničaril zarad dežnih kaplic in skrenil na AC, pa v Kozini spet dol z AC, in prot Divači - Lokvi- Lipici. No v lokvi sem dobil kar sem iskal, in smo mal vedrili pod nadstreškom. Po dežju in kofetu v Sežani je bla ura že pol šest, in sva nadaljevanje abortirali. V Lipici so bli Lipicanci. Res. Enkat, ko se vaš v usodo, da nisi na motorju, maxi scooter (v tem primeru Burgman an650) postane hecno in zelo sproščujoče prevozno sredstvo. Ima svoje čare. Presenetla me je poraba. Po števcu sodeč, je 6l/100 skor premalo. Popravljeno Junij 4, 2012. Popravil Cartman gorazd, Nikii, Kmet2 in 6 others 9
Popularna objava gandi Objavljeno Junij 6, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 Ker sem bil zjutraj priden in zgodaj pripravil kosilo... testenine s pršutom in mandlji sem lahko skočil še na Jezersko... :grrr cikadina, Cartman, umetnica51 in 12 others 15
Popularna objava Ruf Objavljeno Junij 6, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 Ker sem bil zjutraj priden in zgodaj pripravil kosilo... testenine s pršutom in mandlji sem lahko skočil še na Jezersko... :grrr še dobr, da moja ne bere tega foruma, drugač bi mi takoj rekla - POGLEJ KAKO JE GANDI PRIDEN, NAJPREJ KOSILO SKUHA POTEM PA GRE. Mene pa zjutri po kruh pošlje, jest pa čez vse slovenske prelaza do mercatorja , pol je pa štala Cartman, nejcgs, Sinki in 10 others 13
stuhec Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 sem se vceraj prvic (ob takem casu) vecer iz Laskega proti Ljubljani skoz Litijo, ni bilo nic ok, cist mokra cesta do Litije, pa da o soncu ne govorim
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 Lej to-parada ponosa. Ali si bil ti? umetnica51, igorkr in Ruf 3
igorkr Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 Lej to-parada ponosa. Ali si bil ti? Nisem bil jst, ma da me tepeš nisem bil jst
Sinki Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 Jaz tudi nisem bil. Moja barva je mavrična.
BinaBana Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 vceri: mal prej zakljucla s sihtnjem, se odpravla do garaze, ob 10.30 startala smer kamnik (omw), "pobrala" vrlo sopotnico, se odpravle smer MB, skoz vransko in po AC mimo cjela. v MB sle pogledat in pozdravt U51 (ful so ble dobre palacinke! se pridem, ce bojo naslednjic cokoladne he he he), srecale se KUKa (upam, da se nism zmotila v nicku pa hvala za kolo in druzbo!), potem nadaljevale pot do lenarta in nekam v hribe, vidla se od aera rumeno hisko s kravicam spredi potem pa me je pospremla do ptuja, od koder sm nadaljevala proti rogaski slatini (ugotovila, da so slovenske ceste tooooolk fajn oznacene, da katastrofa!), cjelu, laskem, hrastniku, mimo trbovlj, zagorja, cez litijo, sentjakob, do crnuc na AC in do garze nazaj.. kjer me je pricakalo "prijetno" presenecenje- popraskan avto po celem levem boku! ja ja, ljudje!! super je unicevat tujo lastnino!! tko da kokr priblizno vem, ker me je to res iztirlo, sm nardila okol 364km.. kokr je bla voznja fajn, se mi je cist zamerla cloveska, debilna mentaliteta!! :BUA: igorkr, trebor, skoda in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 (popravljeno) Bled - Cerknica - Babno polje - Delnice - Brod na Kolpi - Kočevje - Ljubljana - stara cesta do Radovljice in...domov. Je blo treba ta novo Krawo peljat na en daljši, spoznavni izlet. Tam ene 400 km...ene dva na ohinsplohGSmotorjih sta šla mirno prehievat kamion, kljub temu, da sem jima vozil nasproti. Mogoč...sta bila pa Avstrijca. Al pa Nemca. Popravljeno Junij 8, 2012. Popravil Tedybear
Popularna objava črna strela Objavljeno Junij 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 ČS, sladoled pa spremstvo policajev... ja ful je dobr k skočš z mopedkom po sladoled pol se ti pa na tržaški obesjo policaji za vrat... pa se ti pel 45 :glare: lev pas frej, oni vztrajno počasi za mano... hja nč grem čez rožno... ONI ZA MANO... sladoled se bo stopiiiiiuuuu vozila sm se po najbol zakotnih ulicah - oni za mano... nism in nism se jih mogla otrest ( v glavi: ijoooooj kdo bo zdj ta kompot jedu :lol: ) ... no pa sm jim pobegnla... vsaj tko sm misnla... se srečamo spet na dunajski - ISTA PATRULJA... no pol so pa obupal na roški... :xx: od zdj naprej vozim s seboj tudi žličke - za take primere kot je bilo danes :grim omnomnomnomnom umetnica51, JONI 46, Be wild in 10 others 13
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 Zaradi informacijskega mrka pri meni doma danes objavljam vtise za dva dni... Včeraj spet z motorjem v službo, takoj po zaključku pa proti Vrhniki in Kalcam, potem levo proti Podkraju in Višnjam... Je pihalo in vse naokrog zgledalo vse tako črno, da sem bila sigurna da me bo napralo... Čez Col in Ajdovščino, za Vipavo pa desno proti Mančam ... Čez Večkote do Kobdilja in Koprive... Mimo Sežane in Divače na mojo klopco pojest »kosilo« Potem pa čez Senožeče do Postojne, kjer sem srečala Nejca. Ko sva se načvekala in spila pijačo sva skupaj odvozila čez Ride do Vrhnike, tam pa vsak na svoj konec. Niti kapljice dežja Slabih 200 km. Danes pa seveda tudi v službo z motorjem in dvemi boršami, zato sem po službi najprej šibala do Vrhnike po AC, tam ven in če polne Ride do mojih, tam pustila odvečno prtljago, se okrepčala in šibala naprej, se potepat ^_^ V Senožečah desno in čez Potoče proti Vrabčam po lepi cesti čez gozd... Danes sem si spet zaželela ene endurce – da bi lahko šla brez skrbi tudi na kak makadam, po gmajni – ahhh če zadanem na Lotu... Vmes še en skok na Tabor (me je zanimalo če se da prit na drugo stran do Griž – mi ni uspelo) je pa fenomenalno dišalo po borovcih – kot bi se vozila na kakšnem otoku, nekje na morju... »ride« od Vrabč proti Grižam... Naprej proti Ponikvam... Do Štanjela, tam tankat in naprej čez Komen, tam desno in čez Škrbino proti Temnici... V Kostanjevici na Krasu levo in čez Ivanji Grad, Komen in Krajno vas do Sežane, tam proti Štorjam in čez Senožeče do mojih. Tudi danes slabih 200 km. aders, Ruf, Grut in 15 others 18
Popularna objava trebor Objavljeno Junij 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 Za včeraj sem si komaj izprosil v službi fraj dan. Namenil sem se odpeljati proti hrvaškemu primorju. Ker sva se prijateljico zmenila, da jo pridem iskat, sem najprej naredil skok do Kostanjevice na Krki. Od doma sem hotel iti ob osmih, a me je nekaj minut pred osmo neprijetno presenetil klic iz službe. Seveda se nisem oglasil :grrr , ker sem že bil na motorju . Do KnK sem imel še dva neodgovorjena klica. Drugi je bil bratov, saj so ga klicali, zakaj se nisem oglasil. Na mojo srečo jim je povedal, da sem v tujini. Šiht rešen brez mene, juhu . Da ne bom dolgovezil: pobral sem prijateljico in odpravila sva se; najprej na AC do Novega mesta in nato proti Metliki. Tam sva šla levo proti Črnomlju in Vinici. Natankal sem moped, preventivno našprical verigo, saj je vso mast zmetalo dol (menjana je bila večer prej). Po opravljenih mejnih formalnostih sva nadaljevala do Bosancev, zavila desno in gasa do Delnic. Pot naju je vodila naprej do Gornjega jelenja, kjer sva šla levo proti Crikvenici. Sledil je kratek postanek za in cigareto, ter po nekaj kilometrih še en za namakanje v vodi. Ker naju je čas že priganjal, sva nadaljevala do Senja in nato čez Velebit proti Josipdolu, Generalskemu stolu in čez Vinico nazaj v domovino. Ker se mi ni dalo peljati do Metlike in čez Vahto v Kostanjevico, sem šel po bližnjici čez Semič, Dolenjske toplice in Novo mesto do KnK. V Novem mestu se je na števcu pokazala oglata petmestna številka. V Kostanjevici sva spila še radlerja in odpravil sem se do atija, ki ima pri Šentjerneju vikend. Po celem dnevu sem se končno javil domov, nakar mi sin prijavi, da je mislil, da sem šel v Maribor. V Maribor ? Zakaj tja? Ker je čez Trojane lepa cesta, je bil odgovor. Takoj sem vedel kam pes krof moli . Ker se je ob 20:30 že začelo mračiti sem jo v LS tempu ubral čez Škocjan, Mokronog, Boštanj, Radeče in Celje do Trojan. Nabavil sem 6 strojanov + en gratis in se do Blagovice šlepal po stari cesti, nato pa sem do LJ izkoristil pred dobrim tednom kupljeno vinjeto. Domov sem prišel malo pred 23h po prevoženih 698,2 kilometrih. Naredil sem celo tri fotke . LP Robert 1. oglata številka 2. dnevni povzetek 3. pred čiščenjem na črpalki suzuki, nejcgs, Gasperr in 20 others 23
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2012 Mal z zamudo pa vseeno sem se v petek podal do obale kljub grozečemu nebu.... Pridm v Koper kjer je blo za 8stopinj razlike in pretežno sončno in prijetno Kljub malo močnejšemu vetru je bila elitna lokacija polna turistov in domačinov...... :grim Mogli so met vojaške vaje saj je bil Koper poln tujih vojaških ladij in hitrih reševalnih čolnov,kratko spremljanje dogajanja iz obale je bilo zanimivo..... Krožil sem iz enega konca naše lepe Brod na Kolpi do drugega konca (Koper) pa nazaj čez Črni Kal,Kozino,Ilirsko Bistrico,Postojno na kavo OMW mim rid,ki so samevale v Lj.Kratko potepanje iz Notranjske na Dolenjsko in potem Primorsko je naneslo 360km....... Keiko, Port Folio, umetnica51 in 11 others 14
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Junij 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2012 Bom pa še jaz dodal nekaj slikic iz nedeljske (03.06 ) vožnje po Istri. Trasa poti Koper - Grožnjan - Oprtalj - Livade - Motovun - Poreč - Limski kanal - Dvigrad - Gračišče - Kotli - Črni Kal ( Viki ) .... Prijetnih 290 km, v še bolj prijetni družbi. V Poreču smo se spoznali z prijatelji iz TSC ( Treviso scooter club ), kateri so bili na dvodnevnem potepanju po Istri. trebor, nejcgs, umetnica51 in 12 others 15
zmilan Objavljeno Junij 9, 2012 Opozori Objavljeno Junij 9, 2012 Jaz pa danes še z dvema kolegoma Ljubljana,Rakitna, Bloke, Cerknica , Logatec, pa nekam v hribe na poroko enega motorista .Pralo nas je celo pot,poroka kot poroka,fino če se dogaja drugemu.Slikic pa ni , ker ne vam kaj naj bi lepega slikal razen neveste, to pa najbrž ne paše v to temo.Srečali ene 8 motoristov. BinaBana, dotem, Nikii in 1 other 4
Ruf Objavljeno Junij 10, 2012 Opozori Objavljeno Junij 10, 2012 :yes: popoldanski potep po gorenjskih hribih in dolinah, na fotki je pogled iz Križne gore nad Škofjo loko- dobr je blo umetnica51, Kmet2, Keiko in 2 others 5
igorkr Objavljeno Junij 10, 2012 Opozori Objavljeno Junij 10, 2012 Uf taku lepu ku dns pa že dolgo ne in v tako fajn družbi tudi ne. Tisti ka ste bli zraven boste itak polajkali he he Igor Keiko, BinaBana in BIZIXXX 3
Darko3g Objavljeno Junij 10, 2012 Opozori Objavljeno Junij 10, 2012 Z Bleda v Maribor preko Ljubelja in Borovelj - tam sem zavil desno čez Sele-Cerkev (cesta L103) v Dražji vasi pa je zaprta in sem moral preko Obirskega in Železne kaple proti Pliberku. Cesta je dokaj razgibana in to v vseh ozirih - žal tudi vertikalno na mikro ravni. Slab razpokan asfalt, ki bi ga bili veseli v kaki zakotni vasici na Kozjanskem. Ni za vsak dan. je pa zanimiv obvoz, ki nudi tudi krasen razgled na severna pobočja Karavank. Sicer pa ogromno slovenskih vasi in slovenskih napisov. Pri zapori sem vprašal eno družinico po naše, pa so kar rekli: doberr dan, prroti Železni kapli je 15 kilometrrov. Ko bo cesta popravljena bom šel še po drugem delu iz Rožne doline mimo Borovniškega jezera (Freibach-Stausee po slovensko) Nikii, Kmet2, trebor in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se