yamaha2025 Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 (popravljeno) Lepo je videti, kje potujete... Sploh, če je še slikovna kombinacija in routa zraven. Midva sva bila v soboto iz Lj.-Faak am see, Trbiž, Predil, Log pod Mangartom, Trenta (srečala Dami34), pa čez vršič, Kr. Gora, Lj. Zjutraj pa sem še sam "skočil" do Postojne na kavo. Popravljeno Avgust 20, 2012. Popravil yamaha2025 Nikii, DAMI34, igorkr in 2 others 5
Popularna objava Whiskey Objavljeno Avgust 20, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Da ne bi bil familiarni dopust samo popivanje in ležanje ob plaži, sva jo z boljšo polovico mahnila za dva dni na Plitvice. Zvečer prvega dne sva pred trgovino srečala simpatičnega "Sebo". Kot smo kasneje ugotovili je bil s sopotnico nastanjen v sosednji hišici. Seveda debata je tekla pozno v noč. Sledi nekaj fotk poletnih Plitvic žal z bolj slabim vodnim pretokom. Kmetica2, Kmet2, nejcgs in 24 others 27
sayo Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Ej Kmet, a boste šli tudi na Kopaonik? Kam greste pa naprej iz Srbije?
aders Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Vtisi iz 13 - dnevnega popotovanja po Balkanu (Hrvaška, Srbija, Makedonija, Albanija, Črna Gora) so zabeleženi tukaj - KLIK Keiko, Kmet2, BinaBana in 2 others 5
nejcgs Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 (popravljeno) @kmet2 to ti kar med vožnjo fotkaš? so mi všeč take fotke :grim Popravljeno Avgust 20, 2012. Popravil nejcgs Kmet2, igorkr, wix in 3 others 6
basbas Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 @kmet2 to ti kar med vožnjo fotkaš? so mi všeč take fotke :grim jaz mam tud take navade ..v desni balanca v levi fotoaparat.. [media=] DAMI34, Whiskey, nejcgs in 5 others 8
Whiskey Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Tudi prjatu slika med vožnjo. In to z desno. Ampak je treba računat na to, da bo 50% slik neuporabnih. V Maroku jih je naklofal 5.000 ! Kmet2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 BALKAN TUR 2.)DAN Iz Zrenjanina smo krenli prot Beogradu preko vode do svobode :grim Padli smo v tako gužvo v Beogradu,da je GS-sa skoraj kap(vročinska),zdaj lahko mirno trdim,da ima varnostno termično stikalo,ki izklopi agregat in ga obvaruje pred pregretjem iz slikce ni razvidna gostota prometa a so ble v mestu prekopane in zaprte najbolj prometne žile sredi najbolj prometne sezone se mi zdi,da je cestnoprometno podjetje Beograd v žlahti z našim DARS-om Iz mesta smo pihnili prot Avali,še slikca Beograda od daleč in cene goriv v dinarjih.Svetujem,da imate za plačilo njihov denar drugače je provizija kar visoka. Avala je dobila ime po rudi ki so jo izkopavali Rimljani(avalit),sli smo obiskat grob neznanega junaka In kjer je Kmet tam so pičke :lol: in še naravni Srbski solarij......38" in marmor segret na 50"....sej ne vem mogoče je umru,ker ko smo ga prestopal ni niti trznu Zraven groba neznanega junaka pa stoji največji komunikacijski stolp v Srbiji,ki ga je med vojno porušil NATO a so ga oni po končani vojni tudi obnovili ^_^ Pod stolpom pa je Kmetica2 našla tudi ljubezenski zapis neznanega junaka :lol: Pogled iz stolpa in poziranje .) Whiskey, HyperJack, Keiko in 18 others 21
MARJA Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 KMET2 hočem nadaljevanje. Če hočeš izkusiti gužvo je ni v Beogradu nič proti Bukarešti. To moraš enkrat izkusit. Kmet2 in maus 2
maus Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 KMET2 hočem nadaljevanje. Če hočeš izkusiti gužvo je ni v Beogradu nič proti Bukarešti. To moraš enkrat izkusit. Bukarešta med nalivom ob 15,00 ... čista zmaga MARJA, trebor, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 BALKAN TUR 2.)DAN še vedno :grim iz Avale smo krenli na obisk k Igorjevi sodelavki in sodelavcem,saj je v Beogradu preživel par mesecev in sklenil kar nekaj prijateljstev in dodobra spoznal Beograjški utrip.Tako nas je IgorKr vodil po mestu in spoznaval z prijatelji in pristnimi mestnimi restavracijami z goslači to je ena od njih..... Po okrepčilu pa smo šli v Boštansko drago k Igorjevim prijateljem,ki so nas toplo sprejeli.......lahko ugibate z kom.....šljiva je spet zapela in sin od Igorjevga prijatelja je zapel za BinoBano,da smo ga komaj odpel...mali se je čist zaljubil :yes: se je pa opazilo da smo bogu za nogu :lol: in še domači maček v akciji.....ja tam ni briketu,futr si je treba ujet,edin problem je bil,da je to golob pismonoša od soseda no hujšga ni blo Šljiva je dodobra prijela in odločli smo se da gremo na beerfest v središče mesta kjer se je gnetlo baje 500000 ljudi...noro in Kmet je odplavu Kmetica je zabredla še bolj :lol: Še ena skupna z Bino in Draganom,bolj mu je Bina trobezljala ne bolj je Dragan razumel ja...luda kuča Na koncu ko je šljiva naredila škodo,tud kmet in Igor nista bila dovolj,punce so se obrnile na pomoč k specialcom Sej ni čudn da se jim meša,Bina pa je mela čisto svoj oder,obesil bom samo reklamo,saj vem da forum pregledujejo tudi mlajši od 16let .) in še oder umetnica51, cedevita, nejcgs in 20 others 23
BelaStrela Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Iskrene čestitke mačku za tako trofejo. Kmet pa ni odplaval ampak se je samo razkril :grim Kmetica2, Zivnorc in Kmet2 3
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 BALKAN TUR 2.)DAN ŠE VEDNO SPLJOH Počas smo krenli prot izhodu in kjer so Slovenci tam je dost sranja,v ozadju se vidijo Wc-ji,neskonjčno njih.... :grim Sam mal za pogled ko pravim 500000ljudi Zdej šele vidm zakaj nism mel mira Odpravil smo se na zaslužen počitek,kilometrov ni blo dost od Zrenjanina do Beograda in potem kroženje gore dole,levo desno je naneslo cca250 km zato pa jih je blo tolk več pijanskih,ma vam povem tej Srbi so ludi,že večkrat sem bil tu a me vedno preseneti njihova dobrosrčnost,radodarnost in čut za ljudi.Tako kot pri Binini žlahti je blo prav tako pri Igorjevih prijateljih straaašnoooo,plačali so nam prenočišče,nas nahranili in animirali pa so nas dva z kmetico prvič videli....ma do jaja bi rekli pri njih :OK: Tu smo prespali,zjutraj pozajtrkovali in odhiteli proti nacionalnem parku Zlatibor. Maus nadalevanka sledi......jutri,ne zamudite,blo bo napeto in na šesto :grim igorkr, RobiRoberto, aders in 21 others 24
Kmetica2 Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 kaj pa kakšna slika od groznega prometa po Beogradu in čudovitih air wick prevoznih sredstev ?? a mamo kako tako BinaBana 1
pajkica Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 ahm... a tut tale tema je šla u k**** ? menda obstaja kr neki tem Balkan ipd...kjer bi lahk tele vtise tam pisal.. a niso tlele dnevni vtisi? če se za kavo ne smeš zment, pa dejte se še vsebine držat a ne .... pa obstajajo tut albumi, pa potopis napište pa naj vam ga Cufa objav .... sej bom vse prebrala sam dejte u drugo temo pisat no..... :glare: GDII, DAMI34 in motozajebant 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 ahm... a tut tale tema je šla u k**** ? menda obstaja kr neki tem Balkan ipd...kjer bi lahk tele vtise tam pisal.. a niso tlele dnevni vtisi? če se za kavo ne smeš zment, pa dejte se še vsebine držat a ne .... pa obstajajo tut albumi, pa potopis napište pa naj vam ga Cufa objav .... sej bom vse prebrala sam dejte u drugo temo pisat no..... :glare: Dej ne vibriri,da se ti ne bo petka zlomla,a ne vidš ,da vsak dan napišm dnevni vtis lahko ti pa napišem in danes sem bil......če ti bo lažje -_- Drgač pa vzam za živce kej pa ti bo čist vseen kam kej napišm,napišm pa vsak dan dnevni vtis in ne tedenski,če nis opazla!!! Tud tema je o Dolomitih pa se napiše tukaj če si bil v Dolomitih,največkrat -_- tok,da napiš kej lepga ne pa kurcat če si nezadovoljna z sabo Nism pisal nič off topic in res ne vem kaj ima to z dogovarjanjem kam greš na kavo :surrender: Gasperr, igorkr, logarr in 6 others 9
pajkica Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Dej ne vibriri,da se ti ne bo petka zlomla,a ne vidš ,da vsak dan napišm dnevni vtis lahko ti pa napišem in danes sem bil......če ti bo lažje -_- Drgač pa vzam za živce kej pa ti bo čist vseen kam kej napišm,napišm pa vsak dan dnevni vtis in ne tedenski,če nis opazla!!! Tud tema je o Dolomitih pa se napiše tukaj če si bil v Dolomitih,največkrat -_- tok,da napiš kej lepga ne pa kurcat če si nezadovoljna z sabo Nism pisal nič off topic in res ne vem kaj ima to z dogovarjanjem kam greš na kavo :surrender: pa dobr kaj nej zdej vsi pišemo vsak dan dopusta kje smo bli na dopustu al kva? ja super... bom še jaz ... vseh 30 dni do zdej nakracala u to temo, vsak dan, s sto slikami.... dej ne bluzi....
kijan Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Pa dj Kmet ka se sekiraš...Ne se dret na bogo pajkico... si ja ne bo upala več na forum. Mogoče ji gre pa v nos ko una še nikjer ni bla letos...Ti kr piš...še posebi opiš fajn dogodke proti Zlatiboru,pa nalimi velik slikic. Dobro turo ste meli...res dobro. Škoda,ko nism bil zraven...A ja...pa da me ne bo Pajkica kurcala, da sem off topic.... Danes naredil 11,4 m (en krog okol garaže)bilo je noro in neponovljivo!!!! Slike sledijo. :mellow: BinaBana, trebor, matgo in 5 others 8
pajkica Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 sam res, sem ful fouš boga jaz .... ja kmet ti kr limi svojo rit še naprej, ful zanimiv vtis je to res
Snečer Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Dej ne vibriri,da se ti ne bo petka zlomla,a ne vidš ,da vsak dan napišm dnevni vtis lahko ti pa napišem in danes sem bil......če ti bo lažje -_- Drgač pa vzam za živce kej pa ti bo čist vseen kam kej napišm,napišm pa vsak dan dnevni vtis in ne tedenski,če nis opazla!!! Tud tema je o Dolomitih pa se napiše tukaj če si bil v Dolomitih,največkrat -_- tok,da napiš kej lepga ne pa kurcat če si nezadovoljna z sabo Nism pisal nič off topic in res ne vem kaj ima to z dogovarjanjem kam greš na kavo :surrender: Ti bi res lahko odprl eno novo temo z naslovom "Kmetija". Kaj praviš? DAMI34 in Gasperr 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 (popravljeno) Pa dj Kmet ka se sekiraš...Ne se dret na bogo pajkico... si ja ne bo upala več na forum. Mogoče ji gre pa v nos ko una še nikjer ni bla letos...Ti kr piš...še posebi opiš fajn dogodke proti Zlatiboru,pa nalimi velik slikic. Dobro turo ste meli...res dobro. Škoda,ko nism bil zraven...A ja...pa da me ne bo Pajkica kurcala, da sem off topic.... Danes naredil 11,4 m (en krog okol garaže)bilo je noro in neponovljivo!!!! Slike sledijo. :mellow: če si ga cel dan delal (krog namreč), pa velik rakije popil, pa zraun vse zemote pozdravu..ti kr prlimej, bomo z veseljem brali. Je pa res da Pajkica po celi Evropi ne nardi tok fotk kot jih je Kmet sam do Zagreba ps. dnevna fura pomeni da si štartal doma in se vrnil domov, za ostalo so pa bolj specializirane teme, kjer marsikdo od nas kaj išče (predvsem podatke o spanju, obisku zanimivih lokacij. .) pss: da ne bo pomote: potopis al pa slikice in doživljaji so mi všeč, le tema je zgrešena Popravljeno Avgust 21, 2012. Popravil DAMI34 pajkica in cikadina 2
Kmetica2 Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 e pa mi smo kmeti, mi smo povsod doma. vsak dan štartamo od doma in se domov vrnemo umetnica51, trebor, TOMCAT in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 e pa mi smo kmeti, mi smo povsod doma. vsak dan štartamo od doma in se domov vrnemo s hotla napisati "cigoti"? gandi in BelaStrela 2
gandi Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 s hotla napisati "cigoti"? Kje jih pobiraš he he he? :grrr BelaStrela in DAMI34 2
Ninč Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 a dej pajkica, moraš v vsaki temi pizdakat? pust otroku vesele, nej lima. v vsaki temi se najde en, k mu neki ne paše... naredte, svoj forum pa tm delite red (ja,smmoglajajčnikesprazntpress) hribuc, BMWRIDER, BelaStrela in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se