gusar Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Včeri mal po esterajh Kmet2, Kmetica2, rumenicestak in 3 others 6
gusar Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Mejdun corser, kje se dobi tisto pašto s škampi?!?! Noče povedat.Men se tud sline cedijo. :wacko:
rookiee Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Do Bohinja, čez Sorško, skozi Baško grapo do Mosta na Soči. Naprej do N. Gorice, po stari cesti do kolega mal pred Wajdušno. Pršut, sir pa kozarec...Fruca. Postojna, pa dalje čez Ride, pol pa v Lahatcu direktno na Žiri. Tu sta me spremljala dva na Bavarcu 800 (mislim vsaj), pa fluo zeleni čeladi. Potem pa skozi Polansko do Kransterdama in po AC domov. Matr...iz Sorške dol proti Sorici so me štirje Avstrijci (Vara, KTM, R1200, Pa še en ?? ) prehitel tako silovito, da sem mislu, da stojim. Po tisti zhebani cesti.... Jutri pa nekam v Avstrijo. Tele stiri mandelce sem jaz srecal se mi zdi na Ljubelju prejsnji teden! Se spomnim, da je bil ktm-ovc kar pogumen!
corser Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Noče povedat.Men se tud sline cedijo. :wacko: pa saj vam piše nad fotko: gostilna Sonja v Izoli po tej paštici so znani. nisem bil tam že nekaj let in lahko rečem, da je še vedno odlična. za dva je to čisto dovolj in poleg ena solata. refošk pa itak. čeprav sem potem malo manj jadral po ovinkih BelaStrela, Maximus in trebor 3
Popularna objava trebor Objavljeno September 16, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2012 Včeraj smo se na predlog kolega iz kluba zbrali pri TC-ju, da bi šli na kratek izlet po Avstriji. vabila sem poslal večim, da bi se jih vsaj nekaj nabralo za dobro družbo. Malo pred pol deseto smo odrinili proti Cerkljam, da tam poberemo še Gregorja in Tmalo, ob enem pa spraznimo steklenico z borovničevim zdravilom, ki nam ga je ponudil . Nadaljevali smo do Tržiča, kjer nas je čakal še en član naše popotne združbe :grim . Do Ljubelja se je kolona malo raztegnila, ker nekaterim mopedi ne letijo tako zelo, drugi pa ne tiščijo tako zelo, hehe. Tam je bil zopet postanek, da bi prišel še Gusar, samo je zgleda prišlo do šuma v komunikaciji med njim in Kmetom2, ki se je z njim dogovoril. Nadaljevali smo brez njega proti Celovcu in nato proti Feldkirchnu ter proti Nockalmstraße. Na cestnini smo uporabili jezične sposobnosti MarkII-ove hčere, ki perfektno obvlada nemški jezik . Damjana se je zdilala za evro popusta pri osmih, ki jo je navajala cena . Spodaj v dolini, kjer je cestnina je bilo toplo, zgoraj, na prelazu pa je precej vlekel veter, ki nas je takoj ohladil, da smo samo na hitro poslikali panoramo, pojedli malico in jo nato odkurili v dolino in proti drugemu prelazu. Tudi tam ni bilo nič boljše z vetrom in temperaturo, zato smo se začeli kepati in obmetavat motorje s snegom, da smo se vsaj malo ogreli. Po kofetku smo zajahali motorje in se spustili proti Innerkremsu, kjer smo se obrnili levo in se odpeljali proti Gmundu. Sledil je kofi stop, in sprememba plana poti. Namesto proti Beljaku in Ljubelju smo se odpravili proti Italiji, ker smo nameravali obiskati Baykerco. Skozi Trbiž smo se odpeljali na Predel in Log pod Mangartom ter nato do Kanala, kjer nas je Bayki že čakala s pladnjem mafinov. Bili so njami, samo jih je bilo malo :evilgrin: . Dan se je počasi že prevesil proti večeru, zato smo se odpravili proti Novi Gorici. Nekaj članov skupine jo je odkurilo proti domu, ostali pa smo v Ozeljanu okupirali Pizzerio Grad, ki smo jo opustošeno zapustili ob 21:40. Sledilo je samo še naganjanje po AC do Ljubljane, kjer smo se razšli vsak na svoj konec. Namesto planiranih 360 km se jih je nabralo 517 zaradi ovinka čez Italijo in obiska pri Bayki :yes: . LP Robert DAMI34, corser, Gasperr in 14 others 17
corser Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Pridni ste bili! Ziher je še kmet2 kaj slikal, ker tehle par fotk je kar premal. A 249 si ga žgal? Ni čudno, da se je kolona "raztegnila". Če bi šel še jaz bi bil najbrž čas stanja po gps-u še kake pol ure daljši Kmet2, Kmetica2 in trebor 3
trebor Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 (popravljeno) Kmet je tudi slikal, no tudi ostali niso zaostajali, so naredili kar nekaj fotk. Tista hitrost je pa že nekaj časa stara, od 24.6. letos, dosežena je bila pa na Željavi, na letališki pisti. Zakaj te pa ni bilo zraven? Rabili smo še kakšnega z bavarcem, da bi ga lahko malo . Kmet je bil zvečer že čisto fertik, itak se je pa že na Ljubelju spravil na mojo Yamaho in ji snel junfer na levem izpuhu . LP Robert Popravljeno September 16, 2012. Popravil trebor Kmetica2 in Kmet2 2
corser Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Ja jaz sem šel svojo peljat na morje (malo višje je par fotk...). Matr, kmet, a si se držal? A je šlo? Po fotkah vidim, da ti "nije bilo lako..." Sicer se pa skorajda vedno solo vozim in zadnjič k sva šla s kmetom na ride pa na Raktino sem šele videl, da moram it kake skupinske furat. To pa zato, ker sem res za en kurc... Moj stil vožnje je namreč LT (lagano turistički), skorajda brez autobahnov itd... Kaj pa vem kako bi to šlo v štric z ostalimi... Kmetica2 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 16, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2012 V soboto vžgal do Zadra. Al jebiga kolniki zatvoreni za motore i avtobuse, kampere i slična sranja. Pa si mislim, ta burja pa res ni nek problem za Wajduca, lih mal vlejče. kukrkol ni blo neke panike, lagano 100-120 na izpostavljenih odsekih okrog 80, da me ni preveč premetavala... ja mu nism mogu dokazat, da obvladam burjo, zato me je gonu na Gospič (pa 500kun je burja odnesla)...do Zadra sm pa vseeno prišel gledu in poslušu orgle občudoval sončni zahod sam res čisto res trebor, TOMCAT, Kmetica2 in 13 others 16
nxyz Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Po dolgem času skupna furca. Štartala sva okrog osmih zjutraj iz Kamnika, čez Celje, Maribor do Lenarta na vikend na kosilo. Če ne bi zeblo v prste bi bilo idealno Samo, da je začelo dišati sva takoj dobila lačno družbo. Zvečer pa počasi nazaj proti domu, spet Maribor, Velenje, Mozirje, Nazarje-najboljši kebab, Gornji Grad, Kamnik. Nazaj grede srečala kup motoristov in primerek, ki je pred Frankolovim prehiteval v levem nepreglednem ovinku dva avta in naju, po nasprotnem pasu pa sta peljala 2 motorista..če bi nasproti peljal avto ta motorist ne bi bil več med živimi. Ko nas je prehitel je lepo nadaljeval čez ovinke v svojem slogu, motor pokonci on pa kot šimpanz visel z motorja Kljub vsemu je bila prijetna furca in čudovit dan Keiko, jakATV, Kmet2 in 4 others 7
Popularna objava Keiko Objavljeno September 16, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2012 Danes bo le pol vtisov... ker... Najprej sem mela namen it v Italijo, a sem potem ugotovila da za tisto destinacijo bi bil štart ob 10h malo prepozen, zato sem se odločla da grem na jug - po magistrali. Štartala sem malo po 10h čez Logatec do Postojne, tam levo in čez Pivko, Ribnico do Ilirske Bistrice, kjer sem šla tankat in nabavt malco.Potem naprej na jug - čez mejo in v Jurdanih na AC (pihala burja pa sem malo plesala po cesti) do Bakarja, kjer se je začel ta glavni užitek čez Šmriko in naprej... mimo odcepa za Jadranovo... Celo pot od Rijeke naprej se mi je zdelo da motor nekam čudno dela, ma ker nisem hotla zganjat panike, sem vozila naprej - na jugovzhod... do Senja (tu je motor vedno bolj "cukal" ma sem se tolažla da se mi verjetno samo zdi in da čutim sunke burje in se mi zato zdi vožnja čudna :grrr )... Tu sem se odločla da grem še naprej saj je bila ura šele nekaj čez eno... naprej ob morju... pogled od daleč na trdnjavo Nehaj še z druge strani... proti Sv. Juraju... in naprej še kakšnih 10 minut, potem pa je moj Kwak sredi klanca preprosto izgubil moč :surrender: Uspelo mi je zvozit ravno še do enega manjšega počivališča da sem se lahko vsaj umaknila s ceste. Preprosto ni več vžgal. Kmalu za tem sta se ustavli dve motoristki - hvala še enkrat obema - je lepo videt da ljudje še vedno radi ponudijo pomoč! A Kwaka nič ni moglo zbudit, zato sem klicala "doktorja" - anamneza - nekaj z bencinom, klicat asistenco. In sem jo - še dobro, da sem jo letos vzela Punci sta šibali naprej, jaz pa sem nardila par fotk med čakanjem na pomoč... Nisem dolgo čakala, saj je pomoč prišla iz bližnjega Senja. S fantoma smo naložili motor in se odpeljali do Senja, kjer smo ga preložili v kombi. Ko je bil privezan - da ne bi slučajno kam pobegnil smo štartali nazaj ob obali. Verjetno ne rabim pisat kako mi ni bilo prav da sem ovinke "zalagala" med premetavanjem v kombiju namesto na motorju, ma dobro - če je fajn družba tudi taka pot hitro mine. Fanta sta tudi motorista, zato nam tem za pogovor ni zmanjkalo. Pacient je bil dostavljen v ordinacijo, jaz pa domov - srečno in varno. Zdaj čakam samo še na bolj podrobno obravnavo in upam, da ni kaj hujšega :unsure: Kilometrov - nimam pojma - tisti, ki so bili pa so bili ekstra uživaški! :yes: umetnica51, DAMI34, trebor in 27 others 30
Kmetica2 Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Keiko upam, da z motorjem ne bo hujšega, da bomo še prebirali tvoje objave ali da se skupaj kam zapeljemo - e ta bo še bolša. Keiko in Kmet2 2
Kmetica2 Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Ja jaz sem šel svojo peljat na morje (malo višje je par fotk.. .). Matr, kmet, a si se držal? A je šlo? Po fotkah vidim, da ti "nije bilo lako..." Sicer se pa skorajda vedno solo vozim in zadnjič k sva šla s kmetom na ride pa na Raktino sem šele videl, da moram it kake skupinske furat. To pa zato, ker sem res za en kurc... Moj stil vožnje je namreč LT (lagano turistički), skorajda brez autobahnov itd... Kaj pa vem kako bi to šlo v štric z ostalimi... Ma ti kar jaz povem. VAJA DELA MOJSTRA!! Vse gre če se hoče. (kmeta vzameš za inštruktorja, komunikacija v čeladi priporočljiva, pa da vidiš potem, sezona al pa dve pa te bo kmet lovil Kmet2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 17, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2012 No pa da dopolnim Treborja,ni mogel dost slikat,ker treba Yamaho držat z obema rokama :grim Okupacija Ljubelja,kjer smo čakali nedočakanega Gusarja..... Pred vstopom v Nokl..ne vem kaj ,kjer smo čakal Damjano,ki je kot je povedal Trebor prišprehala popust In na vrhu enga hribčka kjer me je hotu Desim prebutat,ker sm ga sliku,ko sem mu obljubil ,da mu pri Bayki odstopim mafin sva postala prihjatelja umetnica51, aders, SCORPIONS in 13 others 16
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 17, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2012 No mal sm zajeb... k sm ponesreč enter stisnu........to je slika prijateljstva Še par utrinkov..... A je mogoče tuki potreben kakšen komentar ....kdor ne ve je to Trebor In ko je revca svoje opravla jo je še pobožal :lol: Pa spet par utrinkov ....in vprašanje....kdo je spodaj na cesti? Kdor ugane mu mora un na cesti plačat kavo Pa še en hribček... .) In nova olimpijska disciplina...metanje snega v Yamahio In naša celotna postava.... In za nazaj pit stop pri Baykerci,ki nas je kot vedno lepo sprejela,postregla,no eni smo fasal tud objemček ^_^ No iz razbitine Suzukija pa nismo za našga Igorja našli nbenga dela več za njegov sintisajzer Pa še legenda iz leve prot desni(prvo zgoraj) Gregs in njegova Tamika,v plavi jakni TC šef,zraven se Mark2 drži za glavo,saj je videl v hlevu kravo brez gat :lol: ,naša Bayki,zraven ,potem Motozajebant(jebač),Trebor,Desim,zraven spet ,in spodnja vrsta iz leve prot desni,IgorKr,Damjana..una dva pa spet nimam pojma Blo je v dobri družbi,prav tako smo nabrali kr neki km(cca 500)Lp Whiskey, corser, strajnarR in 16 others 19
motozajebant Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Ja jaz sem šel svojo peljat na morje (malo višje je par fotk.. .). Matr, kmet, a si se držal? A je šlo? Po fotkah vidim, da ti "nije bilo lako..." Sicer se pa skorajda vedno solo vozim in zadnjič k sva šla s kmetom na ride pa na Raktino sem šele videl, da moram it kake skupinske furat. To pa zato, ker sem res za en kurc... Moj stil vožnje je namreč LT (lagano turistički), skorajda brez autobahnov itd... Kaj pa vem kako bi to šlo v štric z ostalimi... se da se da mene poglej, čist začetnik, pa me je banda v soboto vzela s sabo na Nockalmstrasse.... kjer sem lahko, sem probal sledit, kjer ni šlo pač ni šlo sem vozil svoj tempo... bli so zelo uvidevni in me povsod kjer je bilo potrebno počakali :) tko da ja, bilo je zelo luštno in hvala vsem banditom za prenašanje mojega turizma ps. pri Bayki nisem zadnji parkiral, od KObarida do Kanala so imeli panoramsko vožnjo za menoj, no razen Kmeta2, Desima in Treborja rumenicestak, trebor, jakATV in 4 others 7
Popularna objava jakATV Objavljeno September 17, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2012 Baje, da se bo jutri bencin pocenil, pa sem moral skuriti poln tank, da bom lahko jutri tankal. Kočna in Grintovec se sramežljivo skrivata. Grad Stmol. Zaplata, sredi pa gozd, ki se mu je še hudič odpovedal. Pripovedka o nastanku Hudičevega boršta: Nekoč sta živela dva kmeta, ki sta se trmasto prepirala za gozd (tipično slovensko, ane) dokler eden v jezi ni vzkliknil: "Hudič naj ga vzame!". V trenutku so se besede uresničile in kmeta sta le še prestrašeno strmela za peklenščkom, ki je z gozdom na hrbtu dirjal proti goram. Ravno je prišel do sredine, ko je pri sv.Jakobu zazvonilo. Hudič je izgubil moč in spustil breme sredi hriba. Mnogo skritih in lepih vasi premore naša lepa domovina. In mnogo lepih pogledov nam nudijo, tja dol, v dolino. Tale vasica oz naselje pa se "baha", kot naša najdaljša vas. Skozi njo se vozimo dobrih 10 kilometrov. Jezersko, še en naš prelep biser iz nekega drugega zornega kota. Tole sem pustil za kakšen naslednji lep jesenski dan. Sem dobil "namig" da bi morda prišel tam čez v Jelendol. V ozadju Karavanke oz. grebeni Košute in ostalih vrhov. Žalosta podoba, nekoč najvišjega slapa v Sloveniji. Slap Čedca.Skalni podor ga je odnesel leta 2008. Dolina Kokre skriva marsikaj. Mnogokrat preveč hitimo. Mejna kamna med deželama Kranjsko in Koroško. Nanju so vklesane razdalje v kilometrih do Kranja na Kranjskem in Celovca na Koroškem. Meja, ki jo kamna označujeta, že stoletje ne obstaja več. Tako, kot tale, se tudi jaz nisem pustil motiti, zato sem danes "oddelal" 140 kilometrčkov. SLVR, Schultz, jami65 in 10 others 13
corser Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Jaz sem danes poletel do Celovca prek Ljubelja (pred tunelom sem čakal za dvema GSoma Lj in Kr) in nazaj. Nič perverznega. trebor 1
Keiko Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 (popravljeno) Keiko upam, da z motorjem ne bo hujšega, da bomo še prebirali tvoje objave ali da se skupaj kam zapeljemo - e ta bo še bolša. Hvala Nov del (bencinska pumpa) je že naročen, upam da bo naslednji vikend moj Kwak že zrihtan za nove podvige! Sicer pa ja - je že čas, da se končno uspemo zmenit za skupno furo Popravljeno September 17, 2012. Popravil Keiko igorkr in Kmet2 2
Kmetica2 Objavljeno September 18, 2012 Opozori Objavljeno September 18, 2012 Hvala Nov del (bencinska pumpa) je že naročen, upam da bo naslednji vikend moj Kwak že zrihtan za nove podvige! Sicer pa ja - je že čas, da se končno uspemo zmenit za skupno furo ja no evo, men Kmet menjavo motorja uštima, pol pa gasa ps: pa s postanki na kake 100 km... :naughty: igorkr, Keiko in Kmet2 3
Cufa Objavljeno September 18, 2012 Opozori Objavljeno September 18, 2012 Vtisi v tej temi. Napovedi v drugi. Hvala v imenu tistih, ki ne sodijo v vašo "klapo".
nxyz Objavljeno September 18, 2012 Opozori Objavljeno September 18, 2012 Včeraj smo šli še z dvema forumašema prvič skupaj na turco. Dobili smo se v Žalcu. Z moje strani je bil štart Kamnik in pot do Žalca. V Žalcu smo štartali in se napotili čez Tuhinjsko dolino do Kamnika na kavico, od tam nadaljevali pot čez Črnivec, Gornji Grad, Mozirje, Gorenje, Velenje, Dobrno, Vojnik in v Frankolovo. Tam smo zaključili s skupno vožnjo. Potem je bilo treba nazaj proti domu, Celje, Vransko, Kamnik. Pri meni se je nabralo okoli 250 prijetnih kilometrov, s tako družbo grem takoj še na vožnjo Lepo umirjeno brez živčnosti Slike pa...ni bilo časa trebor, JONI 46, Sash958 in 2 others 5
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2012 18.09.2012 Včeraj prišel v garažo na hlape, ker sem mislil, da se bo cena bencina znižala, ampak na žalost je bila novica zjutraj čist nevtralna...cena ni šla niti gor niti dol...jeba* ga... Smer vožnje- Kočevje-Ribnica-Cerknica-Postojna-Ajdovščina-Nova Gorica-v Solkanu prvi postanek na kafici...vročina je že na polno pripekala, čeprav se zazna, da je konec poletja... Smer nadaljujejo proti...Plave-Morsko-Kanal-Most na Soči...veliko senčne lege, mraz na nekaterih do kosti...vse skupaj je v sportsko laganem duhu vodila do Idrije in tako vse do Unca... v gostilni Portus je račun za dve porcije lignjev pokvaril do takrat prav čudovit dan ... Ampak slaba volja ni dolgo trajala....zakaj ? poglej spodnji oglas nekaj fotk... OGLAS...na katerega se moški del populacije odzove na takšen način: in ženski del tako :grim : Lep zaključek dneva z izkupičkom 311km rumenicestak, Kmet2, SLVR in 15 others 18
ludiluka Objavljeno September 18, 2012 Opozori Objavljeno September 18, 2012 hyper... drugače je navada da ko greš mimo solkana zliješ eno milo not u fontano Kmet2 1
Popularna objava PURPLE Objavljeno September 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2012 Slabih 5 dni potepanja po BIH in MNE - bilo je super Dva dni nama je rahlo nagajalo vreme, deževalo ravno ni ampak bolj rosilo toliko, da nama ni bilo vroče. Ob vračanju iz Črne gore nazaj v Bosno je postalo prijetno toplo ob vstopu v Hrvaško proti Paklenici pa sva se že skoraj "spekla" kot name je spekel ribe Dinko. Schultz, RobiRoberto, JONI 46 in 16 others 19
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se