anja37 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Robert,tnx...odlična slika Kaj ne bo odlična slika,če je bjonda okrog tvojega predpasnika :grim umetnica51 1
a79 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Ker po kosilu pa res nism mel kaj pocet, sem se odlocu, da nardim tole: Od doma - Radohova vas - Bogensperk - Litija - Zagorje - Trojane - Prebold - Marija reka - Trbovlje - Hrastnik - Zidani most - Krsko - Kostanjevica - NM - Semic - Soteska - Zuzemberk - domu... Nabralo se je 300 km, dezju sem se izognu, srecal bl malo motoristov.... Malo pred Kostajevco Semiski kamni, ovce.. Keiko, BinaBana, Nikii in 6 others 9
BinaBana Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 (popravljeno) no, pa da se js mal tuki naceckam.. dans sicer nisem mela neki namena se vozit, ker sm bla na sihtu, ampak ker sem dubla varstvo za pesa, sem se vseen odlocila, da se zbrcam ven.. na mojo veliko sreco, sem zakljucla ob 14ih in takoj odpeketala do garaze, se napravla in namenila k heathy na brezje.. tik pred kranjem je blo ze TAAAAKKOOOO crno, da se hribov sploh ni vidlo.. zato sm se odlocila, da obrnem in jo mahnem nazaj proti lj in se sproti odlocim kam.. potem sem se namenila proti vranskem, ampak ko sem prisla do trzina je blo spet vse CRNO! tko da kaj, spet obrnila in se odlocila da jo mahnem preko sentjakoba (mimo rugljeve hise- btw- nism si misnla, da bojo prou TABLO dal zraven ha ha ha, sm kr mal debel pogledala) v litijo in naprej do trbovelj, ker pa je tam blo spet crno, se spet obrnila in jo mahnila na vrhniko.. tja grede sem mal golfala in sla po AC, ker se mi ni dalo cjazit po tastari cesti, me je pa skor spet odpihnlo, tko da sm sla bolj pocasi.. kakih 110, 120km/h.. od tam sem jo mahnila po stari cesti do vica in potem domov.. nardila dans 210km in obrnila 9k na stevcu! prvi letosnji jurcek je ze padel.. lansko moto sezono sm nardila samo 2k vsega skupi.. :grim Popravljeno Maj 4, 2012. Popravil BinaBana igorkr, trebor, nejcgs in 5 others 8
nxyz Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 2.5. sva se odločila, da greva na Grobnik. Štart okrog osmih zjutraj iz Kamnika potem čez Postojno do Pivke, Ilirske Bistrice, do Reke, vožnja ob obali in potem nazaj gor proti Grobniku. Prvi postanek malo od Ilirske naprej: Srečala ogromno motoristov, še več naju jih je prehitelo, ker sva vozila max 90km/h, to me je nekoliko presenetilo, ker menda tukaj res vsi vozijo po omejitvah Na Grobniku super vzdušje, seboj sončna krema, dežnik za sonce, medo-atv je res super tovorna mula... Po zadnji dirki nazaj proti domu po isti cesti, imela sva srečo in sva povsod zamudila dež, le mokra cesta naju je ponekod pričakala. Vmes je bilo treba še jest in domov sva prišla prijetno utrujena ob osmih zvečer Keiko, rumenicestak, nejcgs in 5 others 8
BinaBana Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 kak hecen izgovor. Dej kuža v rižoto pa boš imel mir in cajt bom tebe u rizoto dala ha ha ha sej prvo rundo se je mudil da ne zamudim.. nejcgs 1
Popularna objava nxyz Objavljeno Maj 5, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 (popravljeno) No pa še ena kratka ampak tako uživaška da joj V četrtek zvečer lepo iz Kamnika čez Črnivec, Gornji Grad proti Mozirju. Celo pot sem prehitela tovornjak, traktor in srečala 2 avta, na celi poti samo toliko prometa. Vozila 60 kjer ponavadi peljem 90, tako počasi ampak je bila po dolgem času ena samostojna vožnja tam, da je res pasalo tako v "izi". Treba bo menjati motor Slika mojega otovorjenega minija na cilju: Ko prispem na cilj zagledam 4-ko in vprašam, če se lahko peljem. Kar v opremi se presedem in peljem, prva gas, druga gas, tretja gas...pridem do križišča kjer se gre lahko levo ali desno, stisnem zavoro in nič V 1km mi je 4ka pognala več adrenalina kot prej moj zelenec Včeraj pa po isti poti nazaj proti domu, malo dežja, nekaj strel. Celo srečala en motor Popravljeno Maj 5, 2012. Popravil nxyz trebor, blu, rumenicestak in 10 others 13
nejcgs Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Treba bo menjati motor divjakinja ;-) V 1km mi je 4ka pognala več adrenalina kot prej moj zelenec a zato se pol trebor presede na tomosa ko pride z R1-ko domov mixxx, BinaBana, thumper in 2 others 5
nxyz Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 divjakinja ;-) a zato se pol trebor presede na tomosa ko pride z R1-ko domov Divjakinja ja, všeč mi je w800, idealen bi bil za moj stil vožnje :glare: thumper 1
Popularna objava molotov Objavljeno Maj 5, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 (popravljeno) Sicer malo z zamudo ampak ok. Plan je bil na hrvaško in malo po jadranski magistrali. In tako štart po stari cesti do kranja, ljubljane. naprej proti logatcu in smer delnice. Tam pa zaplet. Pozabil sem pasoš in ni šlo čez mejo. Gremo nazaj proti logatcu, na sredi poti se obrnem proti morju prek škocjana. lepo presenečenje, ceste idealne, pokrajina lepa in malo prometa. Malo sem se preganjal po primorski in slovenski obali, nato pa lepo po stari cesti do ljubljane in naprej na jesenice. Dan je bil idealen. Naredil malo čez 500km. Popravljeno Maj 5, 2012. Popravil molotov BinaBana, vencel, crnski in 10 others 13
umetnica51 Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Takoj ko sem jo zagledal na sliki, se mi je zdela znana. Šel potem sem prebral, da je res ona ... Ja Robi res je bila ona.... blond z metuljem :lol: Moje fotke iz kufeta v Komendi in iz Grobnika pa bodo prilepljene takrat, ko bo v Mariboru kaka strela priletela v moj fotoaparat ..... Se bom potrudila da bodo prej ko v enem letu.... igorkr, thumper in BinaBana 3
Marjanček Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 (popravljeno) ...pa se moja danasnja, prvic z K®awo malo po gozdnih cestah... Popravljeno Maj 5, 2012. Popravil Marjanček nxyz 1
Popularna objava Rokxy Objavljeno Maj 5, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 danes lepa turca v avstrijo. najprej pogledat te famozne ovinke Golice, ki me niso toliko impresionirali, so preveč odprti zame . je pa tako, da ko se pelješ do tja, ni nikjer nobenga motorinota, pol pa naenkrat kr vzniknejo in je gneča. no potem sem nadaljeval po tej cesti in preko hribov naokoli do Wolfsberga in tam krenil na Koralpe. Ta cesta je bistveno bolj zavita (pa tud zjebana) je pa res, da ni tam žive duše in tudi bolj pregledni so ovinki. Na vrhu pa hladno ko prasica. Spodaj še nekaj slik s telefonom. Razgled s te ceste je res nekaj neverjetnega, če bi bil čist zrak in bi imel zrcalca s sabo, bi mel odlične slike. JE pa pihal k pr norcih cel čas vožnje. jezero med lavamundom in sobothom na koncu ceste vikendice snežne zaplate fenomenalen razgled JONI 46, umetnica51, ataIBA in 12 others 15
vencel Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Včerja pa mal na Dovje pogledat na žegn in skupinsko vožnjo do Rateč Pol pa še mal po svoje do Medvod čez Katarino na Brezovco in na Rakitno na kofe. Z Rakitne proti Cerknem kjer enemu ni uspelo zvozit ovinka Iz Cerknega pa na Rakek ,Vrhnika,Polhov Gradec,Gorenja vas ,Škofja Loka in domov Nabralo se je 310km k sreči brez dežja. umetnica51, skoda, Kor13 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Mal off topic,vse lepo in prav,rad prebiram to temo,pogledam kako lepo slikco a menim,da slikanje raznih motorističnih nesreč pač ni za v to prijetno in lepo temo,pa brez zamere. maxiscooter, Ninč, igorkr in 5 others 8
mataur Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 @vencel, pol si se po koncani voznji koj odpeljal proti Ljubljani...eni smo bli fejst mokri, ki smo v tistem cajtu tam okol kruzal...hehe
PiKi17 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Včerja pa mal na Dovje pogledat na žegn in skupinsko vožnjo do Rateč Pol pa še mal po svoje do Medvod čez Katarino na Brezovco in na Rakitno na kofe. Z Rakitne proti Cerknem kjer enemu ni uspelo zvozit ovinka Iz Cerknega pa na Rakek ,Vrhnika,Polhov Gradec,Gorenja vas ,Škofja Loka in domov Nabralo se je 310km k sreči brez dežja. Šel si proti Cerknici, ne proti Cerknemu. Cerknica ima Cerkniško jezer, Cerkno pa smučišče. cedevita, anja37, pajkica in 6 others 9
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Danes v službo z motorjem - sicer v popolni opremi, ma samo s ta temnim vizirjem ker "bom itak šla samo en krog po službi" V službi študiram kam bi se sploh zapeljala in dobim idejo da bi lahko šla na kafe k bivši članici MS-.ja ^_^ Napišem sms če ma čas in takoj dobim odgovor da ja in da se greva seveda še malo zapeljat. Štartam takoj ko je bilo mogoče, iz Ljubljane do Naklega kar po AC. V Brezje na kafe in odlično malco in klepet. Smo se začvekali, pa sva malo pozno štartali (sem vedla, da bo še zabavno zaradi vizirja :grrr ). Je padla odločitev da greva pogledat na Vršič in sem tam odločiva kako in kaj naprej. In sva šli - čez Kranjsko Goro seveda, tam levo in mimo jezera Jasna... in naprej s čudovitim razgledom v ozadju... Do vrha... Tam debata kako naprej in nakoncu odločitev da se obe vrneva domov čez bovško stran. Čez prelaz in naprej v dolino.. mimo slapa Boka... do Kobarida in naprej v smeri proti Tolminu... V Idriji je bila edina pavza saj je blo treba šibat naprej ker je bila že tema. Od Idrije sem vozila z bolj ali manj odprtim vizijem in mušicami na obrazu Maaah upam, da me končno izuči da te moje kratke fure nikdar niso tako kratke... Čez Logatec do Vrhnike, tam pa vsaka na svoj konec in domov. Luštna popoldansko-večerno-nočna fura, na kateri se je nabralo (samo) cca 270 kilometrov. umetnica51, BelaStrela, nejcgs in 15 others 18
Popularna objava Cartman Objavljeno Maj 10, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Ker se po praznikih nism več mel prilike pelat, sm se naravnost veselil furce do Ljubljane. Tud startal sm dobre volje. . . pa je šel filing samo navzdol. Use je blo narobe, nobenga, prav nobenga good feelinga. . . . U Logatcu sem z veseljem zavil na AC, še raj bi se pa dal na vlak. . . . Zvečer je blo use bolš, meditacijski postanek v Pit stopu je blagodejno vplival. . .doma sm bil kr vesel, da je dan skor mimo. U glavnem, ni vsak dan dober za motor, tud če zgleda popoln. Ninč, Nikii, rumenicestak in 9 others 12
Shinobi70 Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Ker se po praznikih nism več mel prilike pelat, sm se naravnost veselil furce do Ljubljane. Tud startal sm dobre volje. . . pa je šel filing samo navzdol. Use je blo narobe, nobenga, prav nobenga good feelinga. . . . U Logatcu sem z veseljem zavil na AC, še raj bi se pa dal na vlak. . . . Zvečer je blo use bolš, meditacijski postanek v Pit stopu je blagodejno vplival. . .doma sm bil kr vesel, da je dan skor mimo. U glavnem, ni vsak dan dober za motor, tud če zgleda popoln. 100% podpišem! Kolikokrat se je zgodilo, da sem dobesedno umiral od želje po vožnji, pa sem se hitro obrnil nazaj domov. Človek včasih enostavno...ni pri stvari. Če ti pa poleg tega dan začinijo še raznorazni cestni morilci in/ali nevarna infrastruktura - je pa jasen znak, da raje zapelji nazaj v domačo garažo. trebor, mataur, Fazer03 in 2 others 5
Popularna objava Nikii Objavljeno Maj 10, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Ker imam naročeno novo luč za mojo Hondico, je bilo treba kupiti še nova ogledalca. In takoj po službi sem skočila čez Ljubelj, po dolini Rož (zanimiva imena vasi) do Beljaka, kjer so v Louisu imeli ravno pravi komplet. Ker je Korensko sedlo zaprto, me je na poti proti domu močno vleklo v desno - na vsakem odcepu, kjer bi se dalo priti do Dolomitov ali pa vsaj na Veliki Klek . Če bi bil petek ... če bi bil napovedan lep vikend ..., če, če , če ... tako pa sem se odpeljala naravnost proti Trbižu, tam pa levo proti Kranjski Gori in naprej mimo Mojstrane do Ljubljane. Čudovitih 270 km, temperature ravno prave. a79, aders, skoda in 7 others 10
Popularna objava igorkr Objavljeno Maj 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Fajn je blo. GO - Most na Soči - Idrija - Godovič - Kalce - Ride (FOČK) - Postojna (padla črna gorka) - Divača - Črni Kal (POČK) - Divača - GO 245km Igor Kmet2, a79, Keiko in 8 others 11
Kumše Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Ig- Velenje - Radlje ob Dravi -premontaža gum pri Širniku, kavica, hamburger - Velenje - Ig Prijetnih 315 kilometrov Pa hvala blondi na rosijevi R6, ki je po premontaži vozila z mano do velenja, da me je opozorila na radar Nikii in Keiko 2
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Danes po službi skok po opravkih - seveda z motorjem Najprej do Pintarja po vrečko za vizir in na hitri "remont" čelade, od tam pa čez Kokrico in Križe do Tržiča, kjer sem šla tankat. Potem pa naprej čez Ljubelj v Avstirjo, čez Šentjakob v Rožu (St. Jakob im Rosental) naprej čez Rožek (Rosegg), kjer sem zmeda namesto na zahod zavila na sever od tam pa čez Lipo pri Vrbi (Lind ob Velden) do Beljaka (Villach) kjer sem naprej še vedela, kje sem (sem šla prvič sama v to trgovino), potem se mi je (kot vedno v mestih ) ratalo zgubit. Sem vprašala dva fanta za pot, od vsega povedanega s tistim njihovim "petjem" sem razumela samo desno in še enkrat desno, tisto vmes je bilo meni nerazumljivo ^_^ In - mi je ratalo - hura za njune napotke Prispela do trgovine, našla že prej na netu ogledano tank torbo (ta staro sem že čisto znucala in uničla), kupla in sprobala. Nazaj sem šla po spominu od zadnjič in je bilo uspešno - sem našla pot nazaj do Ljubelja brez nepotrebnih ovinkov Za nazaj se mi je dalo narest par fotk... Potem čez Ljubelj, mimo Tržiča, čez Podbrezje, Kranj in Medvode do Ljubljane, tam pa na AC do Vrhnike. 260 kilometrov, doma sem bila ravno ko se je zmračilo. Pasalo! thumper, nejcgs, RobiRoberto in 14 others 17
lukabogo Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 (popravljeno) sobota 5.5.2012 Kozje-Slo. Bistrica-Ptuj-Varaždi na motozbor-Ormož-Ljutomer-Lendava-Murska Sobota-Puconci-Cankova-Hodoš-Križevci v Prekmurju spet na motozbor-Maribor avtocesta Celje-Kozje. Štartal ob dveh popoldan in se vrnil ob pol desetih zvečer. polnih 500km :grim ...norc Popravljeno Maj 11, 2012. Popravil lukabogo Nikii, Keiko, thumper in 3 others 6
Popularna objava alen1 Objavljeno Maj 12, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Petek 11.5.2012 Štartal okrog 15.00. Odpravil sem se proti Bovcu, naprej do Trente in ker mi ni dalo miru, pristanem na Vršiču. Vreme bilo super, cesta odlična. Za nazaj razni postanki, doma okrog 21.00. Lepih 300km. Stopinje na vršiču ... ...pomanjkanje parkirnih mest... ...še dokaz... ...in malo narave. igorkr, trebor, JWejn in 11 others 14
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se