Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz ga mam, ker je lep in zelo kvalitetan motor, kar neki jih mel v svoji 30-letni motoristični karijeri, da ne bo pomote bmw zakon.

Probaj še kaj drugega ...

Oziroma, poglej še kaj drugega. Ker reči, da je BMW lep, gledano tudi v obdobju 30 let, pomeni imeti čisto zgrešene pojme o estetiki. Nekako drugačni ja, lepi pa nikakor. Edino simpatijo do nekaterih modelov gojim, ker so tako nagravžni, da so že zanimivi.

Objavljeno

Oziroma, poglej še kaj drugega. Ker reči, da je BMW lep, gledano tudi v obdobju 30 let, pomeni imeti čisto zgrešene pojme o estetiki. Nekako drugačni ja, lepi pa nikakor. Edino simpatijo do nekaterih modelov gojim, ker so tako nagravžni, da so že zanimivi.

Vsake oči imajo svojega malarja, čist tko BTW.

Objavljeno (popravljeno)

BMW je že večkrat dobil prestižno oblikovalsko priznanje Good Design, ki je najprestižnejša oblikovalska nagrada. Za leto 2011 sta bila nagrajena K 1600 GT/L in G 650 GS.

Sicer je pa tako, kot je macak333 rekel..

Popravljeno . Popravil aders
Objavljeno (popravljeno)

Sej ne rečem, vsake oči imajo svojega malarja. Ampak lagati se pa ni treba.

Med oblikovalskimi nagradami "Good Design" nagrade wikipedia sploh ne navaja: http://en.wikipedia....y:Design_awards

Toliko o najprestižnejši.

Wikipedije nisem preverjal, ravno tako se ne spoznam na oblikovalske nagrade..vse skupaj sem prebral v članku: KLIK

Se pa na hitro najde več člankov, ki opisujejo nagrado, kot izredno prstižno..tako v angleščini, kot slovenščini, a kot že rečeno, teh informacij nisem preverjal.

Med drugim je v članku zapisano:

"

Najstarejša in obenem najbolj cenjena nagrada za dizajn na svetu je bila ustanovljena leta 1950 v Chicagu. Ustanovili so jo arhitekti Eero Saarinen, Charles in Ray Eames ter Edgar Kaufmann Jr. Prestižno priznanje podeljujeta Muzej arhitekture in oblikovanja Athenaeum iz Chicaga ter Evropski center za arhitekturo, umetnost, oblikovanje in urbane študije. To pomembno priznanje se že več kot 60 let podeljuje za posebej inovativne in vizionarske izdelke, koncepte in ideje, ki predstavljajo presežek običajnih horizontov vsakdanjega produktnega oblikovanja."

Popravljeno . Popravil aders
Objavljeno

Zanimivo, ducati, ki mu velikokrat pripisujejo oblikovalske presežke se med temi nagradami ne pojavi nikoli, pojavijo pa se skoraj vsi bmw-ji in to vsako leto ko pride nov model ven :D

Wikipedije nisem preverjal, ravno tako se ne spoznam na oblikovalske nagrade..vse skupaj sem prebral v članku: KLIK

Med drugim je v članku zapisano:

"

Najstarejša in obenem najbolj cenjena nagrada za dizajn na svetu je bila ustanovljena leta 1950 v Chicagu. Ustanovili so jo arhitekti Eero Saarinen, Charles in Ray Eames ter Edgar Kaufmann Jr. Prestižno priznanje podeljujeta Muzej arhitekture in oblikovanja Athenaeum iz Chicaga ter Evropski center za arhitekturo, umetnost, oblikovanje in urbane študije. To pomembno priznanje se že več kot 60 let podeljuje za posebej inovativne in vizionarske izdelke, koncepte in ideje, ki predstavljajo presežek običajnih horizontov vsakdanjega produktnega oblikovanja."

Copy pejstanje promocijskega gradiva ;)

• Všeč mi je 1
Objavljeno

dejmo najdt še eno nagrado ki favorizira triumphe..pa eno ki honde..vse se najde..

totalno brezveze..

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Zanimivo, ducati, ki mu velikokrat pripisujejo oblikovalske presežke se med temi nagradami ne pojavi nikoli, pojavijo pa se skoraj vsi bmw-ji in to vsako leto ko pride nov model ven :D

sej pravim, ne spoznam se na te zadeve, nisem preverjal, sem pa to prebral; članek je bil objavljen tudi na motosvetu. V bistvu mi je vseeno kaj kdo vozi. Glavno, da je uporabnik zadovoljen, pa naj bo to Cagiva, Enfield, BMW ali kar koli drugega :)

Objavljeno

sej pravim, ne spoznam se na te zadeve, nisem preverjal, sem pa to prebral; članek je bil objavljen tudi na motosvetu. V bistvu mi je vseeno kaj kdo vozi. Glavno, da je uporabnik zadovoljen, pa naj bo to Cagiva, Enfield, BMW ali kar koli drugega :)

Čisto normalno, nekako predvidevamo, da naj bi novinarji opravljali svoje delo in malo preverili kaj pišejo. Pa očitno temu ni tako. Si pač mora vsak posebej poiskati informacije glede zadev, ki ga zanimajo.

Z drugim stavkom se absolutno strinjam. Proti bmw-ju nimam čisto nič. S1000RR bi z veseljem imel v garaži in mogoče enkrat tudi bo :D. Pa tudi kakšen drugi je bil visoko na listi želja.

Objavljeno

dejmo najdt še eno nagrado ki favorizira triumphe..pa eno ki honde..vse se najde..

totalno brezveze..

Lol, kaj pa gre tebi zdej triumph v nos? Sem ga kje omenjal?

Objavljeno

Kaj pa Honda ali pa Yamaha (da Kawo al pa Suzo sploh ne omenjam)?:)

Objavljeno

Lol, kaj pa gre tebi zdej triumph v nos? Sem ga kje omenjal?

A ti je eden na REP stopu ! ! Moj prvi motor je bil Triumph Hvala bogu nikdar več ! !

Triumph(Anglež) zmiraj nekaj posebnega pogrunta prvi dvotaktni motor DVA bata na ENI (1) ojnici crkvalo 100 na uro, zdaj pa vse stavi na TRI (3) cilindre kar nobena firma več nedela, razen še kak manj kubičen avto (fajercajg) v Indiji (Maruti) !

Ps:oprosti pozabu sem enocilindraša (legenda) Benewile - Bečeska v pravem smislu !

Objavljeno

Zakaj nebi mel BMWja? Zato ker bi mel rajši Hondo:)

post-18360-0-33752000-1329074280_thumb.jpg

Objavljeno

......alim pa mogoče Guzzija.... :)

post-18360-0-39163200-1329075434_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

AAAA to dobiš v kompletu z hondo.....ja pokratkem premisleku,bi tud jaz mel hondo....vsaj za eno noč :naughty:
Objavljeno

......alim pa mogoče Guzzija.... :)

Neee ostajam pr Hondi :D
Objavljeno

Neee ostajam pr Hondi :D

Kaj te vem, makaronarce so taaaaaak sladke :)

Objavljeno

sj se ne morm odločit OBEEEEEEEEEEE :

Objavljeno

jst pa nebi mel ne BMW, niti Honde... ampak tisto, k............... jebeštrgla je dobra!!! :grim :OK:

Objavljeno

A ti je eden na REP stopu ! ! Moj prvi motor je bil Triumph Hvala bogu nikdar več ! !

Triumph(Anglež) zmiraj nekaj posebnega pogrunta prvi dvotaktni motor DVA bata na ENI (1) ojnici crkvalo 100 na uro, zdaj pa vse stavi na TRI (3) cilindre kar nobena firma več nedela, razen še kak manj kubičen avto (fajercajg) v Indiji (Maruti) !

Ps:oprosti pozabu sem enocilindraša (legenda) Benewile - Bečeska v pravem smislu !

Pa nemški VW pa še kaj bi se našlo.

Objavljeno

Pa nemški VW pa še kaj bi se našlo.

Ah pusti tega buksla, sej ne ve kaj govori :D

Objavljeno

...

Najstarejša in obenem najbolj cenjena nagrada za dizajn na svetu je bila ustanovljena leta 1950 v Chicagu. Ustanovili so jo arhitekti Eero Saarinen, Ray Charles ter Edgar Kaufmann Jr.

In Ray Charles je bil predsednik žirije. 600full-ray-charles.jpg

Objavljeno

In Ray Charles je bil predsednik žirije. 600full-ray-charles.jpg

A pol je pa sigurno Vmax nagrado dobil..... :P
Objavljeno (popravljeno)

A pol je pa sigurno Vmax nagrado dobil..... :P

Čak mal, si temo falil! Tu se spravljamo na benđojajca in ne na Japanarje! :jezen

Popravljeno . Popravil I30
Objavljeno

Čak mal, si temo falil! Tu se spravljamo na benđojajca in ne na Japanarje! :jezen

:oops:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!