Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Stereotipno mnenje da bmw-je vozijo penzionisti, ki pa v mojem primeru drzi, ampak poznam mnogo delovno aktivnega prebivalstva, ki se prevazajo z njimi. To so sinovi teh v plenicah.
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Stereotipno mnenje da bmw-je vozijo penzionisti, ki pa v mojem primeru drzi, ampak poznam mnogo delovno aktivnega prebivalstva, ki se prevazajo z njimi. Ker si ne morejo privoščiti motorja?
papez47 Objavljeno Oktober 24, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2013 Ker si ne morejo privoščiti motorja? NE. Zato, ker so motorje ŽE imeli, sedaj pa imajo BMW-je. Zaznaš razliko? :grim
StaraFeltna Objavljeno Oktober 24, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2013 Pa kaj ste tolko anti BMW? Meni so sicer grdi kot da bi se jih kdo dotaknil s palčko grdote, verjamem pa, da marsikdo ni kupil BMW-ja iz estetkish razlogov. Nekaj mi jih je sicer včeč a so vsi zreli za certifikat starodobnika... thumper in bosa 2
papez47 Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Je sicer čist , ampak BMW fura svoj koncept ( seveda z dodelavami in izboljšavami ) lepo počasi, vsi ostali pa sedaj furajo neke "retro stile" iz 80-ih let.
maus Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 aja .. glih spomnu ... enkrat sem se skoraj ujel, ko sem parkiral in spodaj je bilo mokro listje ... ornk mi je spodrsnl, čeprav sem iel škorn ... komi ujel motor ... kakico pa tut komi ujeu, da ni vn pogledala .. črtica je bila narejena to sem napisal, ker je aktualno ... pogledam kam dam nogo ... še poebi zdj k je polno spolzkega listja. :krneki: thumper, Maximus, Fantocci in 2 others 5
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 aja .. glih spomnu ... enkrat sem se skoraj ujel, ko sem parkiral in spodaj je bilo mokro listje ... ornk mi je spodrsnl, čeprav sem iel škorn ... komi ujel motor ... kakico pa tut komi ujeu, da ni vn pogledala .. črtica je bila narejena to sem napisal, ker je aktualno ... pogledam kam dam nogo ... še poebi zdj k je polno spolzkega listja. :krneki: Si razmišljal,da bi bilo bolje imeti kolo brez motorja,bi manj ogrožal sebe in druge.
yamaha Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 kakico pa tut komi ujeu, da ni vn pogledala .. črtica je bila narejena Mal hiter si prišel v fazo, kjer potrebuješ plenice za odrasle Krizo srednjih let si preskoču-priden Terier 1
maus Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Si razmišljal,da bi bilo bolje imeti kolo brez motorja,bi manj ogrožal sebe in druge. nism o tem razmišlju .. bom tebe prosu, da me naučiš vozit, prav ? Mal hiter si prišel v fazo, kjer potrebuješ plenice za odrasle Krizo srednjih let si preskoču-priden nism preskoču .. sm še u fazi dojenčka cikadina, DAMI34, thumper in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 HD a pol si še kr na tleh Nope, sem pir dvignu na šank thumper 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 ... sem padu... .... k sem preveč tišu... gregorjanc, maus, cikadina in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 to pa zato ke gate menjaš ... če jih ne bi, bi loh črtice preštel in napisal točno številko Pol bi bla pa to že cela črtna koda ... thumper in maus 2
gregorjanc Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 ... sem padu... .... k sem preveč tišu... Edini pravilni odgovor v tej temi . cikadina in Zivnorc 2
MarkoR Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Pred kratkim je bil v prilogi Dela Na Kolesih članek z naslovom: "Obstajata samo dva tipa motoristov: tisti, ki so že padli in tisti, ki še bodo. Pa srečno vožnjo!
TakeALookAround Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 We already know that.... :grim
pik1 Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Pred kratkim je bil v prilogi Dela Na Kolesih članek z naslovom: "Obstajata samo dva tipa motoristov: tisti, ki so že padli in tisti, ki še bodo. Pa srečno vožnjo! ... ne, tud tretja vrsta motoristov je .... ... tisti, k so skor skoz na tleh ... DAMI34, maus, thumper in 1 other 4
thumper Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 Je sicer čist , ampak BMW fura svoj koncept ( seveda z dodelavami in izboljšavami ) lepo počasi, http://www.motosvet.com/tabla/topic/38369-bmw-r-ninet/ ....or what... aja .. glih spomnu ... enkrat sem se skoraj ujel, ko sem parkiral in spodaj je bilo mokro listje ... ornk mi je spodrsnl, čeprav sem iel škorn ... komi ujel motor ... kakico pa tut komi ujeu, da ni vn pogledala .. črtica je bila narejena to sem napisal, ker je aktualno ... pogledam kam dam nogo ... še poebi zdj k je polno spolzkega listja. :krneki: zadnjič v trbovljah je blo suho listje .... še manj gripa kot nič... Pred kratkim je bil v prilogi Dela Na Kolesih članek z naslovom: "Obstajata samo dva tipa motoristov: tisti, ki so že padli in tisti, ki še bodo. Pa srečno vožnjo! ko si ravno eno zgodovinsko omeni bom pa še jaz eno .... a veš zakaj je kajn abla ubil? trebor in maus 2
maus Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 a veš zakaj je kajn abla ubil? a zato, da je umru trebor, DAMI34, I30 in 2 others 5
krucymucy Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 (popravljeno) a veš zakaj je kajn abla ubil? Ker je mel bmflo pa stare vice je pravil... Popravljeno Oktober 27, 2013. Popravil krucymucy I30, DAMI34, thumper in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Če bi mel bmflo ne bi padu :grrr TakeALookAround 1
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 (popravljeno) abel ni meu bmfla za kawo sta se udarla in je abel takrajšo potegnu Popravljeno Oktober 27, 2013. Popravil maus I30, DAMI34 in thumper 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 abel ni meu bmfla za kawo sta se udarla in je abel takrajšo potegnu In s kavo je ninjo ubiu
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 potvarjaš zgodovino :glare: sm učer en padec na ridah vidu .. pri klopcah ne morm se nehat smejat ... crkavam ... zataknu škorn za škorn in padu na hrbet ... ualam se thumper, BIZIXXX in I30 3
BIZIXXX Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 potvarjaš zgodovino :glare: sm učer en padec na ridah vidu .. pri klopcah ne morm se nehat smejat ... crkavam ... zataknu škorn za škorn in padu na hrbet ... ualam se Naslednjič ko boš rabu avtovleko za Ninjo, se bom spomnu komu si se smejal :lol: DAMI34, Kmet2, krucymucy in 2 others 5
Borutt Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Kdor išče, ta najde. Iskanje meje obrodi sadove. Prej ko slej. Matr, sm pamtn. Prvo srečanje s tomosakijem je bilo po hitrem postopku iz vertikale v horizontalo . Sm biu mlt junc in sem obrnil ročico za gas do konca na điru po travi okoli cerkve . Ma na kolesu sem samo nehal pedalirati, pa je že žlajfalo. Tukaj pa se ni hotelo ustaviti do driftanja in še čez. Mogoče zato ne maram Cerkve :grrr . Ker motorje maram, maram :grim .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se