Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Maj 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2021 Babe, vse so iste! ? Grut, Ninč., Akito in 10 others 9 4
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Maj 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2021 maxxa, Grut, Erikcslo in 7 others 1 9
Nja Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 (popravljeno) Končno videla mojo starico carico Če ima kdo idejo nabavit kunca za majhnega otroka-naj oreng premisli. Za mano je peklenski vikend. Tako zelo občutljive živali so. Sem inventar na veterini. Rjavček je šel včeraj spet na kliniko po oskrbo in se zdaj že veliko bolje počuti In za mano je res peklenski vikend hranjenja po brizgi vsake 4 ure, voda po brizgi, zdravila, masaže. Tamlad Sherlock je razgrajal po bajti ta čas (sej ne, da nima tudi on vsake 4-6 mesece termin za brušenje zobk) Popravljeno Maj 4, 2021. Popravil Nja RobiRoberto, Mavti, thumper in 5 others 4 2 2
thumper Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 pred 7 urami, Nja pravi: Če ima kdo idejo nabavit kunca za majhnega otroka-naj oreng premisli. Za mano je peklenski vikend. Tako zelo občutljive živali so. Sem inventar na veterini. Rjavček je šel včeraj spet na kliniko po oskrbo in se zdaj že veliko bolje počuti In za mano je res peklenski vikend hranjenja po brizgi vsake 4 ure, voda po brizgi, zdravila, masaže. ne morem si predstavljat terapije če bi se mu zapekel semenovod..
Nja Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 To bitje gleda z mano TV na kavču, se čohalja, tudi ljubčke potala in je takooo mehaaak in prikupen. To res ni za lonec. ni moj, ampak to je angry buny thumps feet Ella, RobiRoberto in Akito 1 2
Kaldu Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 Ob 4. 5. 2021 ob 11:35, Nja pravi: Končno videla mojo starico carico Če ima kdo idejo nabavit kunca za majhnega otroka-naj oreng premisli. Za mano je peklenski vikend. Tako zelo občutljive živali so. Sem inventar na veterini. Rjavček je šel včeraj spet na kliniko po oskrbo in se zdaj že veliko bolje počuti In za mano je res peklenski vikend hranjenja po brizgi vsake 4 ure, voda po brizgi, zdravila, masaže. Tamlad Sherlock je razgrajal po bajti ta čas (sej ne, da nima tudi on vsake 4-6 mesece termin za brušenje zobk) Kot dolgoletni ljubiteljski rejec kuncev so mi težave z "hišnimi" izvedbami razumljive. Tako kot pri vseh vrstah salonskih ljubljenčkov se je parilo degenerirance za pridobitev želenih lastnosti. Iz tega potem sledijo nelogične zdravstvene težave. Saj verjetno ne verjamete v pravljice, da so pritlikavi kunci res obstajali v naravi? Enako se dogaja tudi pri gojenih kuncih za razstave. Tudi tam se išče perfekcionizem na račun genetike. Sam ob nakupu mladičev pazim, da rejec hrani živali z naravnimi hranili, predvsem z različno svežo zelenjavo. Tiste, samo na briketih se izogibam. Tudi sam hranim kunce z vsem in nimam nobenih težav z njimi. Nobenih brušenj zob, pri večini razplodih še krempeljčkov ni potrebno striči. Mavti, 3nity, Alla in 3 others 4 2
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 Mastršef level..kontrole ? Akito, MARE 65, J.a.m.e.s in 6 others 3 1 2 3
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 6, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2021 Ko se zunaj ohladi...? Akito, Quest, MARE 65 in 12 others 12 3
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Maj 7, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2021 Naša se pa tkole znajde J.a.m.e.s, Akito, thumper in 10 others 11 2
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 7, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2021 Naša dopolnila 1 leto Alla, J.a.m.e.s, Mavti in 9 others 10 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2021 Opozori Objavljeno Maj 7, 2021 FB: Kdor nima spoštovanja do živali, nima spoštovanja tudi do ljudi !!! J.a.m.e.s, VS800, inti in 6 others 9
VS800 Objavljeno Maj 7, 2021 Opozori Objavljeno Maj 7, 2021 RobiRoberto, DAMI34, thumper in 6 others 9
Akito Objavljeno Maj 7, 2021 Opozori Objavljeno Maj 7, 2021 pred 15 urami, RobiRoberto pravi: FB: Kdor nima spoštovanja do živali, nima spoštovanja tudi do ljudi !!! ...obstajajo tudi ljudje, do katerih niti slučajno ne moreš imet spoštovanja... VS800 in Alla 2
Nja Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Ob 5. 5. 2021 ob 12:06, Kaldu pravi: Kot dolgoletni ljubiteljski rejec kuncev so mi težave z "hišnimi" izvedbami razumljive. Tako kot pri vseh vrstah salonskih ljubljenčkov se je parilo degenerirance za pridobitev želenih lastnosti. Iz tega potem sledijo nelogične zdravstvene težave. Saj verjetno ne verjamete v pravljice, da so pritlikavi kunci res obstajali v naravi? Enako se dogaja tudi pri gojenih kuncih za razstave. Tudi tam se išče perfekcionizem na račun genetike. Sam ob nakupu mladičev pazim, da rejec hrani živali z naravnimi hranili, predvsem z različno svežo zelenjavo. Tiste, samo na briketih se izogibam. Tudi sam hranim kunce z vsem in nimam nobenih težav z njimi. Nobenih brušenj zob, pri večini razplodih še krempeljčkov ni potrebno striči. Točno to! Pre-kratki gobčki =pogoste težave z zobmi, nepravilen ugriz. Posledično so tudi kake srčne težave. Kvalitetna vzreja je pomembno. In namesto, da bi producirali ljubke, majhne, puhaste...Bi standardi pasem morali stremeti k dolgoživosti, zdravju. Ta dva sta v bistvu oba posvojenčka. Eden je pri 4. mesecsu zamenjal 2 doma (koronska žival za otroke- obup!). Spet je pa problematična reja zgolj za meso-a se dejansko ve za zdravje in dolgoživost, saj ne dočakajo 12 let. Tako da, kot pri mačkah, psih, konjih...Kvalitetna vzreja in osveščeni kupci. Ampak to je doooolga pot pred nami.
Popularna objava kaizer Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Jupiiiiii, naši dve sta se pa spet vrnili.... Upam da letos dobita dovoljenje za obnovo "ruševine". Konstrukcijsko je manjkalo vezi, tako da je močan naliv z vetrom načel "armaturo" in je padlo dol skupaj z naraščajem, žal. Tedybear, RobiRoberto, Mavti in 9 others 11 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Žeja... RobiRoberto, Scarabeo 500, skofk in 10 others 12 1
MARE 65 Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 pred 7 urami, kaizer pravi: Jupiiiiii, naši dve sta se pa spet vrnili.... Upam da letos dobita dovoljenje za obnovo "ruševine". Konstrukcijsko je manjkalo vezi, tako da je močan naliv z vetrom načel "armaturo" in je padlo dol skupaj z naraščajem, žal. No ampak so majstorice, tudi štorklje recimo...naši statiki in projektanti bi se lahko marsikaj naučili od njih. thumper, Ninč., kaizer in 1 other 4
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 (popravljeno) Naša kokoška je te dni dobila naraščaj kar devet komadov se je izvalilo to ima sedaj vzgojnega dela No nekaj jih je že sedaj žejnih, kot sem jaz to bodo kroniki Popravljeno Maj 8, 2021. Popravil Mavti Tedybear, DAMI34, kaizer in 13 others 12 2 2
Popularna objava Alla Objavljeno Maj 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2021 Delovni pes z delovnimi zaščitnimi očali Ninč., Akito, Nja in 8 others 4 6 1
thumper Objavljeno Maj 11, 2021 Opozori Objavljeno Maj 11, 2021 pred 8 urami, Alla pravi: Delovni pes z delovnimi zaščitnimi očali daj še sliko ko brusi s fleksarco.. RobiRoberto, VS800, Mavti in 4 others 7
VS800 Objavljeno Maj 12, 2021 Opozori Objavljeno Maj 12, 2021 ? MARE 65, DAMI34, RobiRoberto in 4 others 4 1 2
Popularna objava GoBobi Objavljeno Maj 12, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2021 Sem se po dosti letih strinjal, da se spet odločimo za enega❤... Tedybear, maxxa, Erikcslo in 13 others 7 9
Akito Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 ...v Dupleku ...pri krožnem ?... RobiRoberto, DAMI34, Tedybear in 5 others 4 4
izibajker Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 C eagle, MARE 65, bugy2004 in 5 others 5 2 1
Popularna objava Alla Objavljeno Maj 14, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2021 Družinska fotka: ata, hči in mama thumper, RobiRoberto, gasperX in 10 others 7 1 1 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se