Spasku Objavljeno Julij 2, 2021 Opozori Objavljeno Julij 2, 2021 1 hour ago, RobiRoberto said: Danes sem še enkrat vprašal mojo drago, kje naju čaka najina bodoča ljubica , in zopet mi je povedala, da naju čaka v Livških Ravnah pri Kobaridu, vendar sem si pred pisanjem tega prispevka še enkrat moral pomagati z Google Maps, ker sem se spomnil samo Livek, Ravne pa pozabil ... Za še "prosto kavalirko" smo kar štirje možni kupci, toda ker si jo je moja draga edina šla tudi pogledati , seveda upava, da bo najina. Najino upanje je včeraj okrepikla tudi lastnica še nerezervirane "kavalirke", ker je na telefon moje drage poslala tudi dva posnetka njenih "kavalirk". Kako sem oba posnetka "kavalirk" prenesel s telefona moje drage v to temo? Moja draga mi je rekla, da mi ju lahko pošlje na Facebook Messenger, kar je danes dopoldne tudi storila, jaz sem se pa po tem kar nekaj časa trudil, da sem oba posnetka shranil na računalnik, oziroma da sem ju našel, ker sta bila shranjena v mapi Prenosi, objava na YouTube mi pa ni delala težav, ker se mi je "globoko vtisnila v moj ubogi spomin ". ? Glede imema kako je situacija ?????
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2021 Opozori Objavljeno Julij 3, 2021 Letošnja imena se začenjajo s črko M, in oba z mojo drago zanima kakšno ime bo dobila v "pasjo knjžico" ??? Prva višavska terierka , katero smo imeli, je imela v dokumebntu napisano Roviny Ruth, mi smo jo pa vedno klicali Ruti ... ? MARE 65 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2021 Opozori Objavljeno Julij 3, 2021 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Letošnja imena se začenjajo s črko M, in oba z mojo drago zanima kakšno ime bo dobila v "pasjo knjžico" ??? Prva višavska terierka , katero smo imeli, je imela v dokumebntu napisano Roviny Ruth, mi smo jo pa vedno klicali Ruti ... ? ime se lahko menja..sam povem. Nš Atos je dobil izvorno ime od višavca, bratranca, njemu so pa nadeli ime Spooky Atos je itak brez rodovnika, prešvercan iz Mađarske preko prijatelja. tako so potekali prvi vzgojni koraki...z mamico MARE 65, Spasku, Ninč. in 5 others 7 1
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 7, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2021 (popravljeno) ...ni hotel bit prav pri miru ?.. Popravljeno Julij 7, 2021. Popravil Akito DAMI34, Spasku, C eagle in 9 others 8 4
Spasku Objavljeno Julij 7, 2021 Opozori Objavljeno Julij 7, 2021 Sosedove mačke so bolane imajo mačjo levkozo dve sta umrli ena je še živa brez znakov bolezni iz previdnosti sem Simbo moral malo omejit na povodec.Drugač ga pa nič ne moti povodec. Nja, RobiRoberto, MARE 65 in 5 others 7 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 7, 2021 Opozori Objavljeno Julij 7, 2021 Proti mačji levkozi jo lahko cepiš. Nja, Spasku in Akito 3
Spasku Objavljeno Julij 7, 2021 Opozori Objavljeno Julij 7, 2021 1 hour ago, KARMEN1 said: Proti mačji levkozi jo lahko cepiš. Ja vem nisem še imel časa vendar tudi cepljenje ne zagotavlja 100 % zaščite kar sem prebral. KARMEN1 in Akito 2
KARMEN1 Objavljeno Julij 7, 2021 Opozori Objavljeno Julij 7, 2021 Nobeno cepivo ne zagotavlja 100% zaščite, niti za ljudi. Če ste v skrbeh, ker imate v okolici okužbo, testirajte jo in cepite. Cepljenje se ponavlja letno. Prepričana sem, da ne bo zbolela. Proti mačjemu aidsu pa žal ni cepiva. Spasku 1
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2021 ..."život je borba"..majke mi ? Tedybear, DAMI34, RobiRoberto in 10 others 4 6 3
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2021 Opozori Objavljeno Julij 10, 2021 evo točno tako je bugy2004, thumper, RobiRoberto in 5 others 2 2 4
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 10, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2021 ...na obisku ?..."šjor" ima svoj tron ?... Spasku, thumper, Mavti in 7 others 7 1 2
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2021 Na FB sem našel fotografijonvseh štirih "kavalirk", od katerih se bo ena od obeh bolj temne barve, preselila v Idrijo. Živinozdranica je včeraj že opravila njihov prvi pregled. Akito, Ella, Spasku in 7 others 8 2
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 14, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2021 ...novega šefa imamo ... Ninč., MARE 65, DAMI34 in 10 others 7 3 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 JuHuHu ... ? Včeraj ob 22.00 je iz Livških Ravn k nam domov pripotovala kavalirka kralja Arturja z imenom Karma Sopra IL Cielo, in to rodovniško ime bo za nas skrajšano kar na Karma, oziroma dokler bo še majhna, kar na Karmica ... Moje dopoldanske kolesarske vožnje bojo sedaj med delovnim tednom prestavljene na popoldanske, toda sedaj imam zopet prijetno družbo, in mi to ni narobe ... ? VS800, Akito, MARE 65 in 9 others 9 1 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 "Vključeno v ceni" ... Včeraj zvečer, ko jo je moja draga prinesla, je Karmica najprej vklopila moj prenosnik, in se prijavila v MotoSvet ... Tedybear, GoBobi, Akito in 5 others 7 1
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: "Vključeno v ceni" ... Včeraj zvečer, ko jo je moja draga prinesla, je Karmica najprej vklopila moj prenosnik, in se prijavila v MotoSvet ... a čevapčiče si ji naredu? RobiRoberto, MARE 65, thumper in 1 other 4
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) Včeraj sem našo KAMI (naša končna izpeljanka iz njenega rodovniškega imena Karma = Kárma je izraz, ki označuje ezoterični pomen vzrokov in posledic, ki sledijo vsakemu dejanju. Karma zaobjema pravzaprav vse, kar počnemo, smo počeli in bomo počeli. Gre za dejanja v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti), fotografiral na ležalniku na balkonu, pri dovolj svetlobe in nevtralnem (belem) ozadju, tako da se bolje vidi njena treekolori "barvna shema", kakršna je navedena v njeni knjižici. ? V tem trenutku mi Kami dela družbo (spi), približno pol metra v levo stran od mene na kavču ... ? Po stanovanju me Kami ves čas "zasleduje" , zato morava biti oba z mojo drago zelo pazljiva, da je slučajno ne bi kdo od naju pohodil, ker je tako živahna ? , ampak tudi še tako majhna ... Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil RobiRoberto MARE 65, VS800, thumper in 9 others 11 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) Še nekaj sem pozabil. Ponoči Kami spi v svoji "gajbici" zraven najine postelje v spalnici ? , in ko se zjutraj prične oglašati, jo moja draga vzdigne na najino posteljo, in ko vstanem, se mi sploh ni treba umiti, ker to prej naredi že Kami s svojim jezičkom ... Pravkar sem iz veže slišal glas moje drage: pridna, pridna, pridna, ker jo je Kami ubogala in se polulala na pasjo podlogo, kupljeno za ta namen. ? Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil RobiRoberto thumper, Grut, Akito in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2021 Opozori Objavljeno Julij 17, 2021 (popravljeno) Ker ima najina Kami "svojo "spalnico" zraven najine postelje v najini spalnici, že drugi dan zapored ne rabiva budilke ... ? Trenutno proučuje "stojalo" mojega prenosnika na kavču ... Imam občutek, da je Kami "multienergijka" psička ... ? Popravljeno Julij 17, 2021. Popravil RobiRoberto DAMI34, Akito, Grut in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2021 Opozori Objavljeno Julij 17, 2021 (popravljeno) Še to sem se spomnil, da ima naša Kami še dve "podimeni", in sicer od najine hčerke "Atitov antidepresiv" ? , in od moje drage Gremlin, kadar "kaj protestira", naredi kje izven za to namenjene podlage lužico, ali "klobaso" (pravkar oboje) ... ? Popravljeno Julij 17, 2021. Popravil RobiRoberto
3nity Objavljeno Julij 17, 2021 Opozori Objavljeno Julij 17, 2021 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: in od moje drage Gremlin, kadar "kaj protestira", naredi kje izven za to namenjene podlage lužico, ali "klobaso" (pravkar oboje) ... ? Robi, že ko te nobeden od izkušenih ne opozori, ti bom napisala po svoje. Mladička navajati na plenico ni najboljša stvar, pa vendar.. nikdar se ne jeziti na njo, ko opravlja potrebo! Če vaju preseneti, jo TAKOJ primita v roke in odnesita na pleničko, četudi bo celo stanovanje umazano! Ko opravi, jo pohvalita in naj dobi posladek. Najbolje ji je ob pohvali še izreči ukaz lulati/kakati. Ko se zbudi, po igri, po hranjenju/pitju in tik pred spanjem jo odnesi ven vedno na isto mesto. Mladička je najbolje peljati na potrebo vsako uro, predvsem pa vedno, ko vidiš, da išče "mesto". Zdaj je idealen čas za to, saj je toplo in ni snega, tako da ni izgovorov! ? Roger G. Jagger, RobiRoberto, Spasku in 4 others 6 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 18, 2021 Opozori Objavljeno Julij 18, 2021 Moja draga jo nese kar ven, na mesto kjer sta svoje potrebe opravljala tudi naš Bil in Tačka , vendar jo je zaenkrat treba še nesti, česar pa jaz s svojimi težavami ne morem. Zopet imam nekloga, ki je zelooo veseeela, kadar se vrnem z moje vožnje s kolesom. Spasku, Akito, VS800 in 1 other 4
Spasku Objavljeno Julij 19, 2021 Opozori Objavljeno Julij 19, 2021 Siesta ze cel dan Samo na Happy hour pride ko kapne meso v posodo. RobiRoberto, MARE 65, DAMI34 in 6 others 6 3
thumper Objavljeno Julij 22, 2021 Opozori Objavljeno Julij 22, 2021 Zanč sem šel po ene 2 mesecih pogledat prjatla. Pa njegovga lastnika tudi.. Smo skupaj en pir spil.. DAMI34, Nja, Mavti in 4 others 6 1
Nja Objavljeno Julij 22, 2021 Opozori Objavljeno Julij 22, 2021 Ob 7. 7. 2021 ob 11:32, Spasku pravi: Ja vem nisem še imel časa vendar tudi cepljenje ne zagotavlja 100 % zaščite kar sem prebral. Res je. Je pa vseeno smiselno tele zoprne kužne bolezni cepit (kot pri spih parvo in kuga). Pred cepljenjem obvezno razlgistiš (3-7 dni prej), da je organizem čist. Ta čas paziš, da jo omejiš, da ne lovi miši ipd. Potem pa cepljenje. Je pa izredno lep mačkon. Energijo pokurijijo tudi z igro z nami. Kolegica ima super ograjen ogromen balkon, pravi "catio" ima. DAMI34 in Spasku 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se