zan.jost.10@hotmail.com Objavljeno April 20, 2012 Deli Objavljeno April 20, 2012 Lep pozdrav... Zanima me, kje bi lahko dobil kakšen izpuh za Hondo Varadero 125 xl 2001. Iskal sem po internetu vendar ne najdem strani, kjer bi lahko videl cene ter možnost nakupa izpuha. Prosim, da mi pošljete kakšen link ali ime kakšne trgovine. (V mislih imam nekaj takšnega---> ). Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan.jost.10@hotmail.com Objavljeno April 20, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2012 Edino, kar sem našel je to: http://www.vyxxn.co.uk/catalog/varadero-carbon-exhaust-p-3565-bm-3094.html?btype=sfc , http://www.vyxxn.co.uk/catalog/varadero-exhaust-p-3211-bm-3094.html?pman=5&btype=sfc Vendar je to angleška stran in bi pošiljanje izpuha po pošti zelo veliko stala, po mojem mnenju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 20, 2012 Deli Objavljeno April 20, 2012 pa niti ni toliko poštnine kot se zdi no, jaz sem kak mesec nazaj naročil rampo za nakladanje motorja na prikolico iz anglije, poštnina je bila okoli 20€, paket težak okoli 10kg, dimenzij 130x30x40cm....malo jih povprašaj koliko je poštnina v slovenijo, pa ti bodo točno povedali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan.jost.10@hotmail.com Objavljeno April 21, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2012 Hvala, se bom pozanimu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 21, 2012 Deli Objavljeno April 21, 2012 mogoče MASS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan.jost.10@hotmail.com Objavljeno April 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2012 Hi Zan I can supply the Devil Racer in carbon for your Varadero. Price is 299 + 42.50 for shipping to Slovenia. ( prices in UK pounds ) If you would like to order this please e mail me and I can send you a paypal request or a link to a secure server for payment by credit card Best regards Marc To mi je odpisu... Tk da bi me vse skup prišlo okol 420€... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 Probi res mass poklicat v novi gorici, po naročilu ti vse naredi s homologacijo, pa ni neki drag. Kolega je zadnjič spraševal za izpuh s krivino in loncem, pa je rekel okoli 300€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125 Objavljeno Maj 14, 2012 Deli Objavljeno Maj 14, 2012 Če rabiš, mam za prodat izpuh LeoVince, ohranjen kot nov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan.jost.10@hotmail.com Objavljeno Maj 15, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2012 Zdj že mam motor in LeoVince in sm zelo zadovoljen, hvala vseen ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2taktole Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 Kok te je koštal use skup? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave