domina Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 NI panike, F4 že pripravljena za Getaway from domina. you can run... but you can't hide :evilgrin: Kor13 in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Vse kar si nemoreš privoščit so "KANTE" pa naj bo to dizel ali benzinar :headbang: MihaJ in carmagedon 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 BMW M3 DIESEL 469 KM, 250 km/h, povprečna poraba 6,4 L/100km, 6 let ali 200.000 km garancije, cena pod 20.000 € :naughty: to je avto za vas ki se tukaj prepirate a ne al je cena mal previsoka suhi, domina in hilton 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 BMW M3 DIESEL 469 KM, 250 km/h, povprečna poraba 6,4 L/100km, 6 let ali 200.000 km garancije, cena pod 20.000 € :naughty: to je avto za vas ki se tukaj prepirate a ne al je cena mal previsoka ma cena bi mogla višja bit da si ga ne bi vsak čapac privoščil mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 BMW M3 DIESEL 469 KM, 250 km/h, povprečna poraba 6,4 L/100km, 6 let ali 200.000 km garancije, cena pod 20.000 € :naughty: to je avto za vas ki se tukaj prepirate a ne al je cena mal previsoka imel ga nebi .. je pa ta tvoja cena veliko nižja kot od solidnega traktorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 "ti pa lahko ob priliki na tvojem vozilu pokazem, kaj pomeni "brez sparanja". " :lol::lol::lol: a ti bi men pokazal ?:lol: vsaj edn me je nasmejal.Bog odpušča grehe ,ne norosti lepo, da sem ti popestril dan. BMW M3 DIESEL 469 KM, 250 km/h, povprečna poraba 6,4 L/100km, 6 let ali 200.000 km garancije, cena pod 20.000 € :naughty: to je avto za vas ki se tukaj prepirate a ne al je cena mal previsoka mnja, malce prevec km. 200 je cisto dovolj, poraba malce visoka (kaksen liter, dva manj bi blo fajn), garancije je 4 leta dovolj. cena: sitnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 da se malo raztegnem razmisljanje: ne vidim smisla skuriti denar skozi izpuh super-duper-oh in ah-AVTOMOBILA samo zato, da lahko DRUGIM pokazem kaj imam. in da raznim strankarskim veljakom podpihujem lenobo in proracun. prigarane cvenke porabim raje bolj dobickonosno (in ne, ne investiram v alkohol :grrr). 6-7%letnepovrnjeneinvesticijenislabopress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 In kdo je zmagu Bencin ali Dizel ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 In kdo je zmagu Bencin ali Dizel ... bencin je premagu dizla sočasno pa dizel premaga bencin..... TBoxer in Port Folio 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 bencin je premagu dizla sočasno pa dizel premaga bencin..... Zmagu je diesel ker vozilo težje ZGORI :naughty: TOMTECH in Bremzer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 In kdo je zmagu Bencin ali Dizel ... ..... mislm, da peš-honda, brco-guz. pedalo-brc, urbana ..... ect. oz. voda, vodikovo gorivo, plin ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 In kdo je zmagu Bencin ali Dizel ... kurilno olje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 tole s čipom in obratno sorazmerno življenjsko dobo niti ne velja. osebno in dobro poznam točno enega ki je imel zarad čiptuninga probleme, in zdi se mi, da bi a3 še zdej normalno delal, če bi ga mel normal človek. ker ga je mel bebec, so stvari pokale. Potem so me lagali inženirji in vodstveni kader Volkswagna in Volvota ... Bremzer, sayo in Sharko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 Potem so me lagali inženirji in vodstveni kader Volkswagna in Volvota ... Jasno, to so jim naročili iz marketinga... D. ImenitnaPriložnost, sayo, Bremzer in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 zmaga gre bencinarju, ker ima manjšo porabo, veliko boljše pospeške, skoraj zastonj vzdrževanje, bolj vzdržljive motorje............ Čeprav si kupcem ,ki pridejo k meni ne upam to razlagat .) čip sem resitiral in nalil nafto v kesl, zaj pa razmišljam če bi zmontiral bencinarja not Dadi, bajkr88, ImenitnaPriložnost in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 no ja tut razmišljam bencin al diesel sam mislim da tega tu ne bom pogruntal Bremzer in Dadi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 no ja tut razmišljam bencin al diesel sam mislim da tega tu ne bom pogruntal cuj dizel( poglej cene kurilnega) pol pa kr gasa :naughty: mojamiska in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 cuj dizel( poglej cene kurilnega) pol pa kr gasa :naughty: kurilc je 0,85€ ... jaz tankam plin še zmeraj po 0,73 .... imamo prav ta dva dneva xsaro picasso dizel doma ... ker je naša na lepotičenju pri ličarju ( bebci na parkirišču) .... zjutraj sem vstal z zlepljenimi očmi... ko je moja vžgala tisto koreto 15m stran na drugi strani hiše in seveda zunaj , so se šipe tresle..me je kolega v službi vprašal zakaj sem tako bled in če sem pravkar smrti ubežal... ne morš belivat... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 :lol: thumper. ka so ti pa uturnili za enga dizla. okna zamenjaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 :lol: thumper. ka so ti pa uturnili za enga dizla. okna zamenjaj nč okna zamenjat... tud od soseda ropota ...samo ne tako hudo - se pa grdo sliši zjutraj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 Potem še nisi dizla od Jeepa slišal se pa res vse trese, pa na 5km se ga sliši, zjutraj je pa itak kot bi pokvarjen reaktivec štartval hehe ajd maco47 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 dizel zmaguje Volkswagen XL1 porabi le 0,9 litra na 100 kilometrov Volkswagen je predstavil konceptno vozilo XL1, ki na 100 kilometrov porabi le 0,9 litra dizelskega goriva, v zrak pa na prevožen kilometer izpusti le 24 gramov ogljikovega dioksida. Gre za hibrida z 0,8-litrskim dvocilindrskim common rail turbodizelskim agregatom, ki razvije do 48 konjskih moči. Ta je povezan z elektromotorjem s 27 konjskimi močmi, kar pomeni, da avtomobil skupno premore 75 KM. Na prvi pogled se zdi malo, toda upoštevati je potrebno, da vozilo tehta le 795 kilogramov. Da ima avto solidne zmogljivosti, kaže podatek, da od 0 do 100 km/h pospeši v 11,9 sekunde, medtem ko je njegova najvišja hitrost elektronsko omejena na 160 km/h. Za prenos moči do koles skrbi 7-stopenjski DSG menjalnik. Seveda avto v takšni obliki zagotovo še nekaj časa ne bo prišel v prodajne salone, a ne glede na to kaže, da je že z obstoječo tehnologijo mogoče izdelati izjemno varčno vozilo. ShAArK in maco47 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 dizel zmaguje Volkswagen XL1 porabi le 0,9 litra na 100 kilometrov Volkswagen je predstavil konceptno vozilo XL1, ki na 100 kilometrov porabi le 0,9 litra dizelskega goriva, v zrak pa na prevožen kilometer izpusti le 24 gramov ogljikovega dioksida. Gre za hibrida z 0,8-litrskim dvocilindrskim common rail turbodizelskim agregatom, ki razvije do 48 konjskih moči. Ta je povezan z elektromotorjem s 27 konjskimi močmi, kar pomeni, da avtomobil skupno premore 75 KM. Na prvi pogled se zdi malo, toda upoštevati je potrebno, da vozilo tehta le 795 kilogramov. Da ima avto solidne zmogljivosti, kaže podatek, da od 0 do 100 km/h pospeši v 11,9 sekunde, medtem ko je njegova najvišja hitrost elektronsko omejena na 160 km/h. Za prenos moči do koles skrbi 7-stopenjski DSG menjalnik. Seveda avto v takšni obliki zagotovo še nekaj časa ne bo prišel v prodajne salone, a ne glede na to kaže, da je že z obstoječo tehnologijo mogoče izdelati izjemno varčno vozilo. TDM TDI? domina in maco47 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 V primerjavi z mopedi so avti pravi šparovčki v porabi, moped teža okoli 200 kg poraba cca 6 L/100km, avto 1400 kg poraba cca 7 L bajkr88 in suhi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 Volkswagen XL1 ...... Seveda avto v takšni obliki zagotovo še nekaj časa ne bo prišel v prodajne salone, a ne glede na to kaže, da je že z obstoječo tehnologijo mogoče izdelati izjemno varčno vozilo. nekaj vrabci civkajo o 2013..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se