Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

sam zamenat gume hitr - jst mam dunlop arrowmax, pa to tko držijo ej mi še ni odnesl ne zadnje ne sprednje gume, pa sploh se ne vidi roba do kje se nagneš :P mislm d ni bolših od take dimenzije .)

Objavljeno
ja kulk kilometrov pa si naredo že? :rolleyes:

13000km sm naredu:D pa isto mam tele dunlop arrowmax k so fulll dobre

Objavljeno
a spredna je original?

Ne sm obe menjal... Sprednja je 110 drgač...

Objavljeno
13000km sm naredu:D pa isto mam tele dunlop arrowmax k so fulll dobre

Ka pa delaš z gumami ? 3-tje gume v 13000 km. Čist preveč...razn če kr menjaš ko se malo obrabijo.

Objavljeno

js sm pr 13000km menju prve gume, zadna je bla zrablena po sredini čist, spredna je bla pa še kr vredo :whistle: nwm zka bi ti menju že 3 pare :slap:

Objavljeno
js sm pr 13000km menju prve gume, zadna je bla zrablena po sredini čist, spredna je bla pa še kr vredo :whistle: nwm zka bi ti menju že 3 pare :slap:

ja človk se je najbrž držu za r1 pa jih je hit zrabu pr 300km/h. joke. Kva a res tok drsijo orginalne gume al kva? A so uredu če ne delaš kolenčka? :evilgrin:

Objavljeno

uriginal čimhitrej zameni k so preveč trde pa use najboljše so še dunlopke:D:P

Objavljeno

Ti mater, jst bi ta jajca od Yamahe kupu zdej za drkat se mau naokol, pa vidm d je ze dvema zaribala xD Torej bo treba kupit nekej kar bo melo garancijo xD

HAHA! :D

Objavljeno
Ti mater, jst bi ta jajca od Yamahe kupu zdej za drkat se mau naokol, pa vidm d je ze dvema zaribala xD Torej bo treba kupit nekej kar bo melo garancijo xD

HAHA! :D

budački sej sm ti reku da so jajca :whistle: pa so se neki norca iz aprili delal kok ribajo pa newem kuga :rolleyes: pol pa še problem zadno gumo dobit jaoo. jst za rs-ko dobim skor kerokoli gumo (150 širine)

Objavljeno

Car ko maš 150...Dej a mo spet začel?

Sej ma garancijo...sam jo zlo neradodarno upostevajo...bomo vidl kko bo pr men :naughty:

Objavljeno
Car ko maš 150...Dej a mo spet začel?

Sej ma garancijo...sam jo zlo neradodarno upostevajo...bomo vidl kko bo pr men :naughty:

:naughty: jop

pravm da ma rs-ka dost več izbere gum

Objavljeno

Fantje ne bit neki glasni tuki, ker vsi vemo da ena lastovica ne prinese pomladi.

Vsekakor je do sedaj zaribalo več RSk kot YZF in če kupiš nov motor ima garancijo, ki jo imaš pravico uveljavit. Pri RSkah je najevčji problem tega, da jo fantički odblokirajo nato pa ne nastavijo bolj bogate mešanice, ki mora biti tako močna, da ti olje dobesedno buta skozi avspuh, ker če ne gre vse skupaj kaj kmalu k hudiču.

Z YZF je drugače, motor je 4 takten, kar pomeni, da ima relativno nizko porabo (ne tako kot RS ki pokuri ogromno bencija pa še veliko olja). Motor je elektronsko blokiran, je bolj agilen ima zelo športen izgled, je pa slab za predelovanje.

Če bi se jaz odločal med športnimi 125ccm bi se odločil za yamaho. 1. nizka cena (za to kar ponuja) 2. majhna poraba 3. nizka teža-lahkoten motor 4. boljši položaj sedenja 5. bolj agilen agregat 6. dobre zavore in 7. ker zaupam yamahi bolj kot apriliji (to je bolj kot ne subjektiven razlog)

Objavljeno

vsaka stvar se lahko pokvari zato res brezveze načenjat bedarije pisat....se zgodi ne moreš predvidevat!

Objavljeno

Evo motor popravljen :D

post-15566-1245232513_thumb.jpg

Zadnja guma:

post-15566-1245232536_thumb.jpg

Objavljeno

ej jasmin dej mi objasn kako si zalimu ta odsevni trak na feltno. Jst sm dans kupu modr trak v TCju pa je namotan okol neke napravce in nevem kako nej se lotm kr je prvo treba neki na napravci narest da lahk začneš vlečt po feltni.

Objavljeno (popravljeno)
ej jasmin dej mi objasn kako si zalimu ta odsevni trak na feltno. Jst sm dans kupu modr trak v TCju pa je namotan okol neke napravce in nevem kako nej se lotm kr je prvo treba neki na napravci narest da lahk začneš vlečt po feltni.

Najbolje, da si vzameš čas, povšter pod rit, in se z roko lotiš limat obrobe. S tisto napravico, se mi zdi, da boš naredil več škode kot koristi. Jaz vem, da sem lepil dobri 2uri. Samo si moraš res vzet čas, ker drugače pride vse iznakaženo :S.

lp

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Ma sej drgač napravca zna bit uporabna :D sam kr hitro razpade :D ni glih neki vredi skup nareta :D počasi nasloniš na platišče zalimaš prvi dev in počasi limaš....res počasi :D

Objavljeno

sej v petk k dobim motor si bom vzel cel dan čs pa lepo nalepu.

Objavljeno
Ej pa ka je zej to, a je "nov model" prišu al ka so sam barve menjal al kaj? Tule ko gledam http://www.delta-team.com/Products/?Group=...mp;SelectedID=1 majo neko novo rdečo barvo, pa rumene pa belo rdeče ni več? Pa mal drugačn je od prejšnga (felge. .)

zdej je rdeča, črna pa modra. Pa feltne so pr modri srebrne

Objavljeno
zdej je rdeča, črna pa modra. Pa feltne so pr modri srebrne

A pol se unih prejšnih barv ne prodaja več? (sam z barvim so pa sfalil..)

Objavljeno
A pol se unih prejšnih barv ne prodaja več? (sam z barvim so pa sfalil. .)

točn tko. Letnik 2009 ne dobiš več s starimi barvami. Men so barve zdej čist kul razn črna mi ne potegne. Pr letniku 2008 mi je pa najlepša belo-rdeča

Objavljeno
točn tko. Letnik 2009 ne dobiš več s starimi barvami. Men so barve zdej čist kul razn črna mi ne potegne. Pr letniku 2008 mi je pa najlepša belo-rdeča

Pa rumena ful ne paše zram, ker je tam uspod črna pa bela. Čist črna je tut kr neki, rdeča je čudn odtenek, modra pa tak tak. Edina lepa (meni) je belo rdeča, ampak to je le subjektivno mnenje. :)

Objavljeno
Pa rumena ful ne paše zram, ker je tam uspod črna pa bela. Čist črna je tut kr neki, rdeča je čudn odtenek, modra pa tak tak. Edina lepa (meni) je belo rdeča, ampak to je le subjektivno mnenje. :)

ja to pr rumeni so res falil. Ful lepša bi bla v celoti rumena

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!