alenn46 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 K kdo ve za kako malo Prvo pomoč, k placa glih ni velik za not spravt? jaz zdej delam ispit, pa baje na 125 na rabiš prve pomoči!
JeRn3j Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 jaz zdej delam ispit, pa baje na 125 na rabiš prve pomoči! :lol1: :lol1: :lol1: bravo inštruktorji oz. kdorkoli ti je to reku :slap: :kva2: :worship: :worship: :worship:
apriliabiker Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ej k se da dobit oz. kateri LED žmigovci bi pasali gor če že kdo ve?
k0ci Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 vsi ti aftermarket žmigavci so tako narejeni da pašejo, samo luknja mora bit dovolj velika da jih prišraufaš
C4V4L13R Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 na yamahi morš najprej nosilc nardit al ga pa kar kupt
biker666999 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Jst sm jo dobil v pondelek in je superrr :yea1: :OK: :D
cesko Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Biker a lahko mogoče poveš kaj več kak se ti zdi pa če je bla vredna nakupa. Se tudi sam odločam za nakup ko opravim izpit. Hvala
biker666999 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Biker a lahko mogoče poveš kaj več kak se ti zdi pa če je bla vredna nakupa. Se tudi sam odločam za nakup ko opravim izpit.Hvala Poslal PM
_LuX_ Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Poslal PM ja in zakaj mi ne smemo vedt kakšna je, a ni prav temu forum namenjen?
biker666999 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Ja ok. Sam ponavad nekaterim to ne paše. Men je super ka naj rečem. Glede na to da je čist nov motor cena ni visoka, stroški vzdrževanja so majhni. Končna hitrost je tak tak, okol 120-130 km/h. Mogoč je mal previsok. Nosilec za tablco je zgrešen. Vilce bi lahka bile up-side-down (al kak je že), pa belanca en mal širša. Pa avspuh je tud mal zgrešen. Izkušenj pa nimam kej velik kr je to prvi motor.
Hamilton Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Te lahko vprašam zakaj je auspuh zgrešen?
Gregc Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Te lahko vprašam zakaj je auspuh zgrešen? Oblika na koncu je čudna, ker v bistvu ne zgleda kot "ror" ampak bolj kot nekakšna "frulica".
biker125 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Te lahko vprašam zakaj je auspuh zgrešen? Zato, ker je mal prevč po ECO3 standardu narjen!!! hehe :naughty: dvatisoćpetstodvajst manjših rorov not zašvajsanih hehe
biker666999 Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Oblika na koncu je čudna, ker v bistvu ne zgleda kot "ror" ampak bolj kot nekakšna "frulica". Zato, ker je mal prevč po ECO3 standardu narjen!!! hehe :naughty: dvatisoćpetstodvajst manjših rorov not zašvajsanih hehe Točno tako :OK:
juree Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Kakšen je pa kaj zvok tele yamahce? So mogoče na internetu že kakšni testi? Oz najbolj me zanima koliko je tukaj možnost padca glede na gume, vem malo laično vprašanje, samo nevem kako mami dokazat da se stakim nič lažje ne zlomiš kot z supermototam :rolleyes: :rolleyes: Nekako mi je tale cestak res padel v oči, vseeno mi je za auspuh - le zanima me kakšen zvok ima :) Da nima ko kakšen 50ccm frči...Končna sem bral je tam 120 - 130, kakšna pa je kaj poraba? Upam da ne prav astronomska. Glede na to da je motor 3,5k€ se mi zdi kar "poceni"...
NejcZ Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Kako to misliš padca glede na gume? Poraba bo verjetno maksimalno, ampak res maksimalno 4 litre.
Prevtzer Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Kakšen je pa kaj zvok tele yamahce? So mogoče na internetu že kakšni testi?Oz najbolj me zanima koliko je tukaj možnost padca glede na gume, vem malo laično vprašanje, samo nevem kako mami dokazat da se stakim nič lažje ne zlomiš kot z supermototam :rolleyes: :rolleyes: Nekako mi je tale cestak res padel v oči, vseeno mi je za auspuh - le zanima me kakšen zvok ima :) Da nima ko kakšen 50ccm frči...Končna sem bral je tam 120 - 130, kakšna pa je kaj poraba? Upam da ne prav astronomska. Glede na to da je motor 3,5k€ se mi zdi kar "poceni"... s SM se težje zlomiš ker daš lepo nogo na tla in če zdrsne guma se lahko ujameš s SS se najbrž ne moreš
NejcZ Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Ni odvisno od motorja ali gum če se boš zlomil ali ne. Zadnjič sm mel nesrečo z supermotom, pa ne verjamem da bi z cestakom bilo kaj drugače :lol1: Mogoče bi edino še kakšno stvar več razjebu. Če pa si mislil širino gum pa nima nobene veze in je ravno pravšnja na tej Yamahci.
Prevtzer Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Ni odvisno od motorja ali gum če se boš zlomil ali ne. Zadnjič sm mel nesrečo z supermotom, pa ne verjamem da bi z cestakom bilo kaj drugače :lol1: Mogoče bi edino še kakšno stvar več razjebu. Če pa si mislil širino gum pa nima nobene veze in je ravno pravšnja na tej Yamahci. to je pa res
juree Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Ma težko je matki povedati da širina gum nima nevem kakkšne veze, da bi se kar prevrnil na bok. Zato sprašujem. Itak da če pride do nevem kakšnega trčenja je vseeno kakšen motor imaš. Tale yamaha mi kar :naughty: :naughty: :naughty: zgleda:D
NejcZ Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Mi mamo na supermoto tud 100 spredi pa 130 zadi pa verjem da to nima veze. Tisti ki dirkajo majo tud takšne oz še ožje gume gor, ker za tak motor ne rabš več.
apriliabiker Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Biker kuk si dau za registracijo? Da vem dnar prpravt.
k0ci Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Ma težko je matki povedati da širina gum nima nevem kakkšne veze, da bi se kar prevrnil na bok. Zato sprašujem. Itak da če pride do nevem kakšnega trčenja je vseeno kakšen motor imaš. Tale yamaha mi kar :naughty: :naughty: :naughty: zgleda:D uf, potem imaš dobre šanse da kupiš R1 :whistle:
NejcZ Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) Biker kuk si dau za registracijo? Da vem dnar prpravt. http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=5&tip=1 Popravljeno April 30, 2008. Popravil NejcZ
juree Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Kaj pa tukaj pri yzfki, teli neki športni nosilci za tablico in žmigavce se jih kje da dobit? Npr v motocenter laba? vrjetno bi kar tam kupil motor če bi ga. Blizu mam pa še yamahce ima. Pa a je vse homologirano??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se