Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Evo motor je zrihtan :) Kupim samo še vizir na maski in po možnosti števec :) Mogoče kdo ve kakšno pocen varianto?

@soldier456 gume so sekret. Priporočam ti da jih takoj zamenjaš..mogoče se sliši čudno ampak rajš kupi nove gume

kot da razbiješ motor ;)

Objavljeno

Evo motor je zrihtan :) Kupim samo še vizir na maski in po možnosti števec :) Mogoče kdo ve kakšno pocen varianto?

@soldier456 gume so sekret. Priporočam ti da jih takoj zamenjaš..mogoče se sliši čudno ampak rajš kupi nove gume

kot da razbiješ motor ;)

A res so tak slabe al kaj?? Ne sej nimam yzfrke, bom pa spomlad wr 125x nabavu pa se mi zdi da ma iste gume ali pa vsaj podobne..

Pol bo pa treba čimprej menjat ko bo.

Objavljeno

To pa ne vem. Boš mogu pa vprašat v temo o WR125 ;)

Objavljeno

Evo motor je zrihtan smile.gif

Kok te je pršlo? €€€

Objavljeno

Kok te je pršlo? €€€

Zaenkrat sem na cca. 200€ :) Ampak seveda brez nalepk in s opraskano šipco in počenim števcem :closedeyes:

Objavljeno

Kvaliteta pa je približno ista?

NE! WR ima veliko boljse gume, saj ce se ne motim so vecjih dimenzij ( 100 al 110 in 140 ).

Objavljeno

NE! WR ima veliko boljse gume, saj ce se ne motim so vecjih dimenzij ( 100 al 110 in 140 ).

Nevem ko teme o wr ni več. Pa še to me zanima, kak se da dušilec ven iz avspuha, sej mata isti lonc z yzfr?

Objavljeno

Mah...kakšen dušilc :) Mislm nevem, jez nism po avspuhu nič šaril, sem pa na krivini od auspuha iz cilindra eno gumjasto cevko ki gre v "dušilec" snel dol, pa se dere, pa poka pod določenimi obrati, ampak ob prvi priliki ko se mi bo dalo spet plastiko dol pošraufat jo nataknem gor, je že prav motoče :D

Objavljeno (popravljeno)

Mah...kakšen dušilc :) Mislm nevem, jez nism po avspuhu nič šaril, sem pa na krivini od auspuha iz cilindra eno gumjasto cevko ki gre v "dušilec" snel dol, pa se dere, pa poka pod določenimi obrati, ampak ob prvi priliki ko se mi bo dalo spet plastiko dol pošraufat jo nataknem gor, je že prav motoče :D

pa je to sploh "zdravo" za motor da daš to cevko ven? jst bi dušiuc vn dau da bi meu bolši zvok

Popravljeno . Popravil soldier456
Objavljeno

Drugo leto nameravam kupit ta motor in tudi razmislam o odstravitvi dušilca al pa kaj podobnega ki ma frend delavnco in vse pripomočke pa bomo zrihtali ;)

Objavljeno

Drugo leto nameravam kupit ta motor in tudi razmislam o odstravitvi dušilca al pa kaj podobnega ki ma frend delavnco in vse pripomočke pa bomo zrihtali ;)

Če bi dejansko meu dušilc notr nebi rabu ne vem kok pripomočkov za odstranitev

Objavljeno

Če bi dejansko meu dušilc notr nebi rabu ne vem kok pripomočkov za odstranitev

Eh. Nimas po mojem kaj odstranit. Samo zadnjo lukno lahko povecas. To pa je tudi to. Dusilec je itq kot pri 4 takt skuterju.

Objavljeno

Mah...kakšen dušilc smile.gif Mislm nevem, jez nism po avspuhu nič šaril, sem pa na krivini od auspuha iz cilindra eno gumjasto cevko ki gre v "dušilec" snel dol, pa se dere, pa poka pod določenimi obrati, ampak ob prvi priliki ko se mi bo dalo spet plastiko dol pošraufat jo nataknem gor, je že prav motoče biggrin.gif

sej tud v orginalne stanju poka iz izpuha. Vsaj meni

Objavljeno

Eh. Nimas po mojem kaj odstranit. Samo zadnjo lukno lahko povecas. To pa je tudi to. Dusilec je itq kot pri 4 takt skuterju.

Aja, sm mislu da je to dušilc..

2009-wr125x-detail-06prv.jpg

Objavljeno

sej tud v orginalne stanju poka iz izpuha. Vsaj meni

Občasno mal prdne. Ne pa poka :lol1:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Poka?.....Kdaj, 1x na 5000km, pa še to takrat ko ga opereš al pa ti stoji v kleti 2 mesca ko se svinjarija notr nabere....

Objavljeno

Aja, sm mislu da je to dušilc..

2009-wr125x-detail-06prv.jpg

Ojoj, kera velka lukna je to :D Vzamte pokrov dol pa naredte ene parkrat večji fi, pol bo sigurno bl glasen

Objavljeno

Poka?.....Kdaj, 1x na 5000km, pa še to takrat ko ga opereš al pa ti stoji v kleti 2 mesca ko se svinjarija notr nabere....

JNo da razložim kako men poka. Se naprimer furam in se začnem zaustavlat pred semaforjom vržm v drugo se obrtljaji naberejo in mi celo pot ustavljanja "poka". Je prov fajn za slišat. Sam sej ta pok ni zdej fenomenalen. Glih tko kokr je reku Miha da prdne

Objavljeno

a je kdo že razmišljal, da bi dal gor Akrapota od Tomosa SM?

Poka za ziher :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

a je kdo že razmišljal, da bi dal gor Akrapota od Tomosa SM?

Poka za ziher :whistle:

Povej ti meni kako bi ga speljal? In skoraj 92389746303478236487632% sem prepričan, da ne bi nič pridobil. Sam si ne predstavljam SSja z glasom SMja. Pomojem bi izpadlo butasto :closedeyes:

Popravljeno . Popravil Jernej125ccm
Objavljeno

Povej ti meni kako bi ga speljal? In skoraj 92389746303478236487632% sem prepričan, da ne bi nič pridobil. Sam si ne predstavljam SSja z glasom SMja. Pomojem bi izpadlo butasto :closedeyes:

1. Ne da se montirat celega izpuha brez da bi predeloval, ni šans.

2. Da se dat gor lonec od Akrapoviča, enakega kot na r6.

3. Vizualno lepo izpade.

4. Zvok je dober, sam ne za SS.

1. + 2. + 3. + 4. = Nima smisla, škoda časa in denarja.

Še link, kako izgleda: Yamaha YZF R125 + Akrapovič

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!