jan1A Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Ja, ampak dvomim da je iz iskre. Ker je bil parkiran pred kavarno, oziroma na tistem parkirišču. Mozno da je nekdo iz 2 ali 4 letnika, ker jaz sem 1 pa sem ga takrat ko sem sel v solo videl :) Lep ko svina :P samo dvomim, jaz ga bom puscal pred solo al pa v kolesarnici :D kva je če te sam dobim okl mojga motorja s ga najebu sam pipn se ga če upaš :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 ja se čist strinjam s tabo... sam neki sm slišu d bo baje akrapovič naredu? :OK: optimist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 ja se čist strinjam s tabo... sam neki sm slišu d bo baje akrapovič naredu? :OK: mogoč pa od tomosa lonc paše ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tOOn Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 home made :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitofreak Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 kva je če te sam dobim okl mojga motorja s ga najebu sam pipn se ga če upaš :nono: a je napisou PUSCAL al PUŠČAL :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 mogoč pa od tomosa lonc paše ;) hehe mjbi ja :hmm: a mislš d bi mjbi od r-6 pasov sam lonc :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitofreak Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 heh ni sans. ma mal vecji premer r6ka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 seveda bi pasal..sam drugo cev moraš nardit ( širšo ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
verdinek Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 ja pa najbrž bi po karakteristikah ustrezal od r6 ki ima okoli 120km na r125 ki ima15 al kolko že :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 hehe mjbi ja :hmm: a mislš d bi mjbi od r-6 pasov sam lonc :? pa kaj si ti nor... pa še nič nebi mev od tega... zvok bi biv pa še bolj kot traktor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Itak da bi, sej sta obe yamahi Rx :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 še yzf sta obe :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Tut ce bi biu od r1 auspuh gor bi prdobiu sam kojna al pa dva pa bolsi zvok tko da ti nc ne pomaga :naughty: :naughty: :naughty: Mogoce pa rossijev pomaga :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Tut ce bi biu od r1 auspuh gor bi prdobiu sam kojna al pa dva pa bolsi zvok tko da ti nc ne pomaga :naughty: :naughty: :naughty: Mogoce pa rossijev pomaga :naughty: :naughty: :naughty: ne more dobit sploh bolsga zvoka... dokler ma en cilinder bo samo še bl kot enduro... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 kva je če te sam dobim okl mojga motorja s ga najebu sam pipn se ga če upaš :nono: No dj prpel da se ti ga pipnem. Tastar, nevem kaj delas sploh na srednji soli ce ne znas povezovat stavkov med seboj. Vem da si prebral puscal, ampak kot 1. bi lahko da ne pisem niti 1ga sumnika, kot 2 pa nebi govoril za motor da je lep ce bi ga pa v trenutku poscal. In se to, ce sm napisal da ga bom dobu, vrjetno nebi nekomu drugmu scal motorja. Dej, pa ne šopiri se okol vsazga ker se ne vrti svet okoli tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 hehe mjbi ja :hmm: a mislš d bi mjbi od r-6 pasov sam lonc :? HAHA, teli R125karji so čist zajebani..... a ti lah sam ene 15 razlogov povem zakaj ne :) :slap: :slap: 1. prevelik fi cevi 2. če gledaš original nebi nč prdobu 3. če gledaš kako after market firmo auspuhov, kje si vidu da daš za avspuh več kot za motor 4. a ni škoda drkat motorja, k itq ti ne bo nč koristl, če bi rd šraufu, kup avtomatika 5. zdrž 2 leti na jajčku, k nikamor ne gre, bo že bolš, to smo dal usi skos... 6.... . . . 15. Če rabš lonc, ti ga jst dam Sharkovga, sam na 600rr paše, pa pod zic ga lah daš :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 yaz pa še vedno čakam..in čakam...obljubljenega imam nekje do 14. junija...baje da so že na poti v slovenijo...mogoče pa pridejo sedaj.. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 še dva dni... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc01 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Jst ga dobim februarja 2009 :unsure: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 rdečo-bel stoji pri kleklu v murski soboti....( kaj je z vami vse ok?? jas se sploh ne zanimam če kje še je kak..pa sem zdej že za 2 zvedu ki še nista zasedena..mal se pozanimajte :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 pa ne morš en let čakat motorja... kup ga drge alpa vzem drug motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 danes sem klical klekla v ms...belo-rdeča je ena fraj...vendar je cena nekje 4000eurov...(mislim da 4050€) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 danes sem klical klekla v ms...belo-rdeča je ena fraj...vendar je cena nekje 4000eurov...(mislim da 4050€) drugače je pa kok cena pri drugih prodajalcih... če je 200€ manj se se vseen bols to splaca kot cakat en let... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 pri drugih pa je cena 3550...velika razlika.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 pri drugih pa je cena 3550...velika razlika.... no to je pa ze mal navijanje :) to se pa res ne splača... ni čudn da ga poj noben noče... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se