Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

splash

Priporočene objave

Ja, ampak dvomim da je iz iskre. Ker je bil parkiran pred kavarno, oziroma na tistem parkirišču. Mozno da je nekdo iz 2 ali 4 letnika, ker jaz sem 1 pa sem ga takrat ko sem sel v solo videl :) Lep ko svina :P

samo dvomim, jaz ga bom puscal pred solo al pa v kolesarnici :D

kva je če te sam dobim okl mojga motorja s ga najebu sam pipn se ga če upaš :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja se čist strinjam s tabo... sam neki sm slišu d bo baje akrapovič naredu? :OK:

mogoč pa od tomosa lonc paše ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pa najbrž bi po karakteristikah ustrezal od r6 ki ima okoli 120km na r125 ki ima15 al kolko že :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe mjbi ja :hmm:

a mislš d bi mjbi od r-6 pasov sam lonc :?

pa kaj si ti nor... pa še nič nebi mev od tega... zvok bi biv pa še bolj kot traktor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tut ce bi biu od r1 auspuh gor bi prdobiu sam kojna al pa dva pa bolsi zvok tko da ti nc ne pomaga :naughty: :naughty: :naughty: Mogoce pa rossijev pomaga :naughty: :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tut ce bi biu od r1 auspuh gor bi prdobiu sam kojna al pa dva pa bolsi zvok tko da ti nc ne pomaga :naughty: :naughty: :naughty: Mogoce pa rossijev pomaga :naughty: :naughty: :naughty:

ne more dobit sploh bolsga zvoka... dokler ma en cilinder bo samo še bl kot enduro... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kva je če te sam dobim okl mojga motorja s ga najebu sam pipn se ga če upaš :nono:

No dj prpel da se ti ga pipnem.

Tastar, nevem kaj delas sploh na srednji soli ce ne znas povezovat stavkov med seboj. Vem da si prebral puscal, ampak kot 1. bi lahko da ne pisem niti 1ga sumnika, kot 2 pa nebi govoril za motor da je lep ce bi ga pa v trenutku poscal. In se to, ce sm napisal da ga bom dobu, vrjetno nebi nekomu drugmu scal motorja. Dej, pa ne šopiri se okol vsazga ker se ne vrti svet okoli tebe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe mjbi ja :hmm:

a mislš d bi mjbi od r-6 pasov sam lonc :?

HAHA, teli R125karji so čist zajebani.....

a ti lah sam ene 15 razlogov povem zakaj ne :) :slap: :slap:

1. prevelik fi cevi

2. če gledaš original nebi nč prdobu

3. če gledaš kako after market firmo auspuhov, kje si vidu da daš za avspuh več kot za motor

4. a ni škoda drkat motorja, k itq ti ne bo nč koristl, če bi rd šraufu, kup avtomatika

5. zdrž 2 leti na jajčku, k nikamor ne gre, bo že bolš, to smo dal usi skos...

6....

.

.

.

15. Če rabš lonc, ti ga jst dam Sharkovga, sam na 600rr paše, pa pod zic ga lah daš :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

yaz pa še vedno čakam..in čakam...obljubljenega imam nekje do 14. junija...baje da so že na poti v slovenijo...mogoče pa pridejo sedaj.. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rdečo-bel stoji pri kleklu v murski soboti....( kaj je z vami vse ok?? jas se sploh ne zanimam če kje še je kak..pa sem zdej že za 2 zvedu ki še nista zasedena..mal se pozanimajte :whistle: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes sem klical klekla v ms...belo-rdeča je ena fraj...vendar je cena nekje 4000eurov...(mislim da 4050€)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes sem klical klekla v ms...belo-rdeča je ena fraj...vendar je cena nekje 4000eurov...(mislim da 4050€)

drugače je pa kok cena pri drugih prodajalcih... če je 200€ manj se se vseen bols to splaca kot cakat en let...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pri drugih pa je cena 3550...velika razlika....

no to je pa ze mal navijanje :) to se pa res ne splača... ni čudn da ga poj noben noče... :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!