-baSe- Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Kups r6 al pa r1 pa zbezis polcajom :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Pa cakat ni treba nc nanga :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) Jst ga dobim februarja 2009 :unsure: :headbang: :headbang: Pa saj nismo v Jugi, ko si moral avto čakat kot zlatega teleta. Trg je poln motorjev, kupi nekaj drugega. Verjemi, da ta motor ni vreden, da izpustiš eno celo sezono. Veš, kaj vse boš zamudil :kva2: Pa še žrl se boš vsakič, ko se bo mimo tebe po cesti peljal motor. Razen, če še nisi dovolj star, da bi že letos vozil 125cc. Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 jaz bom pa še malo počakal..prej mi je prodajalec rekel da ga mogoče ju3 dobim...tak da..sedaj bo počasi... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) Jst ga dobim februarja 2009 :unsure: :headbang: :headbang: 8 mescov boš čaku... ma nea seri kup rajš rsko rableno ... mi boš pomojem hvaleženko k boš po zadni mim tehle yamah letu :evilgrin: Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jan1A Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 No dj prpel da se ti ga pipnem. Tastar, nevem kaj delas sploh na srednji soli ce ne znas povezovat stavkov med seboj. Vem da si prebral puscal, ampak kot 1. bi lahko da ne pisem niti 1ga sumnika, kot 2 pa nebi govoril za motor da je lep ce bi ga pa v trenutku poscal. In se to, ce sm napisal da ga bom dobu, vrjetno nebi nekomu drugmu scal motorja. Dej, pa ne šopiri se okol vsazga ker se ne vrti svet okoli tebe. kot prvič napiš tko de se saj we kaj mislš, kot drugič kdo pa je reku de se svet vrti sam okol mene :hmm: gospod nezmotljivi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shaggyxd Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) tko bratranc mi je naredu nosilc za tablco zdej me pa zanima kero ceu bi dau, slikce Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil shaggyxd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 kam pa pridejo te cevi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shaggyxd Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 kam pa pridejo te cevi? ja od tam nosilca spodi k je biu prej pa do gor do luci k nebom tam pr luci plastik drku pa to bom kar od original nosilca pa do gor potegnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 rajš poglej kam lah pod luš fiksiraš pa 2 luknce zavrtej v plastiko da boš mev lepo nrjen... tale cev bo pokvarla vse skupej... pa še precej navora boš dav na vpetje zarad razdalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 ja od tam nosilca spodi k je biu prej pa do gor do luci k nebom tam pr luci plastik drku pa to bom kar od original nosilca pa do gor potegnu Ne tega delat. Rajš nared tak ko sm jst, na orginalne lukne al pa luknce zavrti pod lučjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shaggyxd Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Ne tega delat. Rajš nared tak ko sm jst, na orginalne lukne al pa luknce zavrti pod lučjo. bom dau gor pol bom pa vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 čudn bo zgledal kr ena štaga pod plastiko... :rolleyes: bolš da speleš štango notr nad plastiko da se ne bo vidl pa nrdiš na koncu samo dve luknce daš distančnike notr da boš lahko zategnu pa našravbaš nosilc... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Ne tega delat. Rajš nared tak ko sm jst, na orginalne lukne al pa luknce zavrti pod lučjo. sam da je original :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 sam da je original :D Ja biker125 sam da je orginal. Sej veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 A je slučajno kdo iz vuzenice da ima ta motor barve črno sivega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 no.. a ste jih zdj dobil tisti, k so vm jih oblublal? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 jaz še je nisem dobil...morem danes spet poklicat.. v petek sem klical pa so rekli da so na poti v slovenijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 jaz še je nisem dobil...morem danes spet poklicat..v petek sem klical pa so rekli da so na poti v slovenijo... iz kje pa pridejo?katera galaksija mislm...namreč nekaj dolgo že potujejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 iz kje pa pridejo?katera galaksija mislm...namreč nekaj dolgo že potujejo :) dolga dolga je pot... mogoč jih pa med potjo ze mal prodajajo pa pridejo poj sam 3 do sm ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 dolga dolga je pot... mogoč jih pa med potjo ze mal prodajajo pa pridejo poj sam 3 do sm ;) če pridejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Js sm tud klico pa so rekli da so že v sloveniji kao da so bli na poti, pa nej kr vsak dan kličem... Mah nič jim ni za vrjet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Jz sm klicu v LABO in je rekla da nimajo še nobenega podatka kdaj pridejo. V juniju.... . :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Jz sm klicu v LABO in je rekla da nimajo še nobenega podatka kdaj pridejo. V juniju.... . :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Odvisno koga dobiš. Če se ti javi ženska reče da bo v juniju enkrat, če pa se javi ded pa reče da je na poti, v sloveniji.... Preizkušeno ker tak vsak dan kličem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Sej če sem iskren se mi ne mudi, ker imam šele 4 ure narejene. Se pravi še 8, to so 4 vožnje + glavna = 2 tedna minimalno (ker ne vozim vsak dan, sploh pa sedaj ne ker ga vreme nekaj mučka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Sej če sem iskren se mi ne mudi, ker imam šele 4 ure narejene. Se pravi še 8, to so 4 vožnje + glavna = 2 tedna minimalno (ker ne vozim vsak dan, sploh pa sedaj ne ker ga vreme nekaj mučka) Sej jaz tudi nimam ur prevoženih samo bi pa rad videv da pride do 20-25 da se lahko zapeljem na zadnji dan šole... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se