Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

splash

Priporočene objave

Jst ga dobim februarja 2009 :unsure: :headbang: :headbang:

Pa saj nismo v Jugi, ko si moral avto čakat kot zlatega teleta. Trg je poln motorjev, kupi nekaj drugega. Verjemi, da ta motor ni vreden, da izpustiš eno celo sezono. Veš, kaj vse boš zamudil :kva2: Pa še žrl se boš vsakič, ko se bo mimo tebe po cesti peljal motor. Razen, če še nisi dovolj star, da bi že letos vozil 125cc.

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz bom pa še malo počakal..prej mi je prodajalec rekel da ga mogoče ju3 dobim...tak da..sedaj bo počasi... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst ga dobim februarja 2009 :unsure: :headbang: :headbang:

8 mescov boš čaku...

ma nea seri kup rajš rsko rableno ... mi boš pomojem hvaleženko k boš po zadni mim tehle yamah letu :evilgrin:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No dj prpel da se ti ga pipnem.

Tastar, nevem kaj delas sploh na srednji soli ce ne znas povezovat stavkov med seboj. Vem da si prebral puscal, ampak kot 1. bi lahko da ne pisem niti 1ga sumnika, kot 2 pa nebi govoril za motor da je lep ce bi ga pa v trenutku poscal. In se to, ce sm napisal da ga bom dobu, vrjetno nebi nekomu drugmu scal motorja. Dej, pa ne šopiri se okol vsazga ker se ne vrti svet okoli tebe.

kot prvič napiš tko de se saj we kaj mislš, kot drugič kdo pa je reku de se svet vrti sam okol mene :hmm: gospod nezmotljivi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tko bratranc mi je naredu nosilc za tablco zdej me pa zanima kero ceu bi dau, slikce

post-19874-1213281710_thumb.jpg

post-19874-1213281749_thumb.jpg

post-19874-1213281787_thumb.jpg

post-19874-1213281828_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil shaggyxd
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kam pa pridejo te cevi?

ja od tam nosilca spodi k je biu prej pa do gor do luci k nebom tam pr luci plastik drku pa to bom kar od original nosilca pa do gor potegnu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rajš poglej kam lah pod luš fiksiraš pa 2 luknce zavrtej v plastiko da boš mev lepo nrjen... tale cev bo pokvarla vse skupej... pa še precej navora boš dav na vpetje zarad razdalje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja od tam nosilca spodi k je biu prej pa do gor do luci k nebom tam pr luci plastik drku pa to bom kar od original nosilca pa do gor potegnu

Ne tega delat. Rajš nared tak ko sm jst, na orginalne lukne al pa luknce zavrti pod lučjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne tega delat. Rajš nared tak ko sm jst, na orginalne lukne al pa luknce zavrti pod lučjo.

bom dau gor pol bom pa vidu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čudn bo zgledal kr ena štaga pod plastiko... :rolleyes: bolš da speleš štango notr nad plastiko da se ne bo vidl pa nrdiš na koncu samo dve luknce daš distančnike notr da boš lahko zategnu pa našravbaš nosilc...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz še je nisem dobil...morem danes spet poklicat..

v petek sem klical pa so rekli da so na poti v slovenijo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz še je nisem dobil...morem danes spet poklicat..

v petek sem klical pa so rekli da so na poti v slovenijo...

iz kje pa pridejo?katera galaksija mislm...namreč nekaj dolgo že potujejo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iz kje pa pridejo?katera galaksija mislm...namreč nekaj dolgo že potujejo :)

dolga dolga je pot... mogoč jih pa med potjo ze mal prodajajo pa pridejo poj sam 3 do sm ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dolga dolga je pot... mogoč jih pa med potjo ze mal prodajajo pa pridejo poj sam 3 do sm ;)

če pridejo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sm tud klico pa so rekli da so že v sloveniji kao da so bli na poti, pa nej kr vsak dan kličem... Mah nič jim ni za vrjet...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz sm klicu v LABO in je rekla da nimajo še nobenega podatka kdaj pridejo. V juniju.... . :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz sm klicu v LABO in je rekla da nimajo še nobenega podatka kdaj pridejo. V juniju.... . :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Odvisno koga dobiš. Če se ti javi ženska reče da bo v juniju enkrat, če pa se javi ded pa reče da je na poti, v sloveniji.... Preizkušeno ker tak vsak dan kličem :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej če sem iskren se mi ne mudi, ker imam šele 4 ure narejene. Se pravi še 8, to so 4 vožnje + glavna = 2 tedna minimalno (ker ne vozim vsak dan, sploh pa sedaj ne ker ga vreme nekaj mučka)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej če sem iskren se mi ne mudi, ker imam šele 4 ure narejene. Se pravi še 8, to so 4 vožnje + glavna = 2 tedna minimalno (ker ne vozim vsak dan, sploh pa sedaj ne ker ga vreme nekaj mučka)

Sej jaz tudi nimam ur prevoženih samo bi pa rad videv da pride do 20-25 da se lahko zapeljem na zadnji dan šole...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!