Thundercat Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 nove hlače rešijo problem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Tega se popolnoma zavedam, ampak me zanima, če je dejansko razlika v dolžini normalnih in podaljšanih. Če ima kdo izkušnje s tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Tega se popolnoma zavedam, ampak me zanima, če je dejansko razlika v dolžini normalnih in podaljšanih. Če ima kdo izkušnje s tem? ← je razlika.. v nekaj centimetrih.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 a vidš tinchi kok so neresni, jest sm raj tih :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Jaaaaa... Namesto, da bi kdo kaj pametnega napisal in mi pomagal v tezkih trenutkih... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 (popravljeno) Tega se popolnoma zavedam, ampak me zanima, če je dejansko razlika v dolžini normalnih in podaljšanih. Če ima kdo izkušnje s tem? ← Ja, dejansko je razlika v dolžini normalnih in podaljšanih. Podaljšane so daljše ob istem obsegu v pasu... D. PS: Tvoje vprašanje se mi zdi neumno. Popravljeno April 22, 2005. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 saj ti pomagamo, dolgonoga.. šalo na stran.. na hecno vprašanja dobiš hecen odgovor.. valjda je razlika v centimetrih, vendar je najpomebneje to, da ima tudi tisti "podaljšani" del vse potrebne funkcije (ne vem, npr. ježka za zapiranje proti prepihu, goretex značilnosti (vodoneprepustnost, ipd.), drugače nisi nič naredila.. sam teh problemov nimam (usnje, po meri :devil: ) mislim, da se za vsako rit motor najde in za vsake noge hlače, pa če jih boš kupila podaljšane ali pa jih boš umetno podaljševala pri kakšnem (specializiranem) krojaču/šivilji.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 No bom pa drugace vprasala. A je razlika 2 al 10 centimetrov??? Ker mi dva centimetra nic ne pomagata!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 No bom pa drugace vprasala. A je razlika 2 al 10 centimetrov??? Ker mi dva centimetra nic ne pomagata!!! ← :hmm: :hmm: :hmm: ja, je 8 cm ej sorry, ne zdržim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 No bom pa drugace vprasala. A je razlika 2 al 10 centimetrov??? Ker mi dva centimetra nic ne pomagata!!! ← aaaa.. v tem tiču grmi zajec :devil: pojma nimam, vendar po moje nekje vmes.. drugače pa nabaviš višje škornje, na hlače montiraš trak, ki ga potisneš pod šuhce, kot pri planinskih gamašah (če se voziš z hlačnicami, potegnjenimi preko škornjev), pa bo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 aaaa.. v tem tiču grmi zajec :devil: pojma nimam, vendar po moje nekje vmes.. drugače pa nabaviš višje škornje, na hlače montiraš trak, ki ga potisneš pod šuhce, kot pri planinskih gamašah (če se voziš z hlačnicami, potegnjenimi preko škornjev), pa bo.. ← Visji skornji niso opcija, ker ima ze zdaj vojaske skornje, ki so na sredini golenice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Visji skornji niso opcija, ker ima ze zdaj vojaske skornje, ki so na sredini golenice. ← in zraven očitno capri motoristične hlače... :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 in zraven očitno capri motoristične hlače... :devil: :lol1: ← Takih ji pa res ne bi kupil, a se ti ne zdi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 No bom pa drugace vprasala. A je razlika 2 al 10 centimetrov??? Ker mi dva centimetra nic ne pomagata!!! ← če si bolj nestandardna, iti kam, da ti po meri nardijo hlače ... tko boš maksimalno zadovoljna. pa še tolk zlo drago ni ... cenej, kot če bi kupla Dainese :) Recimo www.racing.si ;) Tam so celo zame najdl dost velke zaplate usnja, da so mi zašil zadevšno ... no, zdej mi je vse skup mal prevelko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 No bom pa drugace vprasala. A je razlika 2 al 10 centimetrov??? Ker mi dva centimetra nic ne pomagata!!! ← Zakaj pa ne gres probat? V habatu vem da majo normalne in podaljsane razlicice... jao, jao, je pa vseen lazi modrovat po forumu, ne? Verjetno nas vecina nima doma vec istih podaljsanih in normalnih parov, ampak, pazi foro, v trgovinah pa imajo... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TSC-LABA Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Zakaj pa ne gres probat? V habatu vem da majo normalne in podaljsane razlicice... jao, jao, je pa vseen lazi modrovat po forumu, ne? Verjetno nas vecina nima doma vec istih podaljsanih in normalnih parov, ampak, pazi foro, v trgovinah pa imajo... :eek: ← Mere? Višina, teža? Da preverimo, če lahko pomagamo... :) lp TSC LABA d.o.o. Litija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Lej Tinchy, moje so podaljsane! Pa so mi prou! Normalne so mi ble pa prekratke! :P 5 centi je razlike! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Kaj pa tista lastika k pride na koncu hlačnic k jo zahaklaš na podplat pole (špichoze majo tisto), Res d to ne podaljša hlač, gor pa vseeno ne zlezejo :hmm: Ein: vidiš d manekenke niso za na motor k majo predoooouge noge :lol: (ja pač ne zdržim, tko k SHARKi). Drgač ima Dainese prou žensko kolekcijo, tko k axo pa alpinestars. Mogoče d so tam mislili tudi na doooouge noge :hmm: Zdej bo na Grobniku neka stojnica al prostor od alpinestars, tko d če greš dol, bo kej za prašat pa pogledat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Kaj pa tista lastika k pride na koncu hlačnic k jo zahaklaš na podplat pole (špichoze majo tisto), Res d to ne podaljša hlač, gor pa vseeno ne zlezejo :hmm: ← Jaz sem tako rešil problem ker so mi hlačnice lezle full gor pol pa mi je mama spodaj zašila 5 cm široko lastiko in zadeva je bila rešena. :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Jaz sem tako rešil problem ker so mi hlačnice lezle full gor pol pa mi je mama spodaj zašila 5 cm široko lastiko in zadeva je bila rešena. :OK: :004 ← Sej od tam mi ideja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 jaz imam popolnoma enak problem... doma smo ga sicer DELNO rešili.. in sicer smo star usnjen kombinizon dali podlajšati... ampak se je pojavil en problem... kajti problem ni bila samo dolžina, ampak tudi to, da so me ščitniki ribali na kolenih, ker so bili previsoko... tako, da zdaj NIMAM ščitnikov na kolenih... :xx: ampak hlače pa so dovolj dolge... .) na goreteks kombinizonu, pa imam gumico napeljano pod podplati, kar pa v bistvu povzroči podoben učinek... ščitniki na kolenu me žuijo... aja... nasvet... obvezno si nabavi že podlajšane ali po meni narejen hlače, ker če si jih daš podaljšat, ti ne bo nič pomagalo, če imaš kolenske ščitnike nekje nad koleni :blink: lp alena p.s. vsem pametnjakovičem... višji škornji ne pomagajo... jaz imam pri normalni dolžini hlač.. ko sedem na motor.. hlače približno 10 cm pod koleni... torej je do najvišjih škornjev še vedno vsaj 10-15 cm 'lufta' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 p.s. vsem pametnjakovičem... hvala, B) .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 aja... nasvet... obvezno si nabavi že podlajšane ali po meni narejen hlače, ker če si jih daš podaljšat, ti ne bo nič pomagalo, če imaš kolenske ščitnike nekje nad koleni :blink: ← S scitniki ne bo problema, ker jih lahko poljubno prestavljava po hlacah... dost zanimiv patent. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Hvala za pametne nasvete!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 ampak se je pojavil en problem... kajti problem ni bila samo dolžina, ampak tudi to, da so me ščitniki ribali na kolenih, ker so bili previsoko... ← Jaz teh problemov sploh nimam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se