hector Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 tud meni je lani popravil dainese.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 mi daš prosim kontakt na ps? hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 Kaj pa Herman Kokol v Dolanah pri Ptuju...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 obrni se na Inde usnje na Vranskem... sem skor prepričana, da ti bodo znali pomagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 Kaj pa Herman Kokol v Dolanah pri Ptuju...? k hermanu grem jutri hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 obrni se na Inde usnje na Vranskem... sem skor prepričana, da ti bodo znali pomagat Naredl bodo kvalitetno, le obrnejo lahk tko, d se bo zadrga zapenjala iz notranje strani :headbang: V drugem poskusu pa je kvaliteta garantirana.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 a79, a tako so tebi naredili? Drugače sem pa od večkoga slišal, da so sposobni skoraj čudežev. Kombinezon, skoraj za odpis, popravijo, da je kot nov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 obrni se na Inde usnje na Vranskem... sem skor prepričana, da ti bodo znali pomagat v zadnjem moto SI oglašujejo, da popravljajo kombinezone :notworthy: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 (popravljeno) a79, a tako so tebi naredili? Drugače sem pa od večkoga slišal, da so sposobni skoraj čudežev. Kombinezon, skoraj za odpis, popravijo, da je kot nov. Jp, zadrgo na dvodelcu, ki spaja dela, so narobe nasili... Gospa Vida se je opravicla, cez par dni sm mel vse zrihtan... Korekten odnos. Popravljeno Avgust 5, 2010. Popravil a79 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 22, 2010 Deli Objavljeno Avgust 22, 2010 zdaj pa jz rabim na spyke rabim zamenjavo obstja kak nov tu v moji bližini ? na pm je pa dolgo zdražala je pa kurc ko spodnji in zgornji ne pašeta skupaj, različni znamki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 na tekstilnih moto hlačah mi je šla zadrga-šlic. Zadevo je precej komplicirano zamenjat, ker je všita, pa material je debel, tako da dvomim, da bo vsaka šivlja to znala popraviti. Zanime me, če kdo ve za kakšnega, ki bi to popravil v Posavju/ na Celjskem? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Meni so na usnjenem konbinezonu zadrgo zamenjali v INDE Vransko. Bil zelo zadovoljen, tako s kvaliteto kot s ceno ninjaxx in musaschi64 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 hvala.. bom vprašal... a ta firma sploh še dela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Lani še je... Kolikor kvalitetno delajo, skoraj ne bi smeli imeti težav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Tudi jaz sem dal popravit motoristične tekstilne hlače v Inde Vransko. Punce so mi celo svetovale, kako bi bilo boljše narediti in svoje delo res opravile zares odlično.Hlače sem poslal kar po pošti in so mi jih po pošti tudi vrnile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Inde dela. Potrebuješ gospo Vero. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Tako je,imena se nisem mogel spomniti lp A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Bom uporabil mladinsko frazo : " Vera rulz ! " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Za razširit bi imel usnejne Berikove hlače. Je usnje 8z vsemi tistimi ščitniki) sploh mogoče širit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalhead Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 Tudi jst bi mel jakno usnjeno za pošivat pa zadrge za zamenjat pa bi prosu za podatke koga, ki nardi to kvalitetno in pa cenovno ugodno v ljubljani ali okolici. Že vnaprej hvala za odgovor ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eraser70 Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 Zakaj pa ne greste tja ko ste kupli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 kje dobim zadrgo za povezavo dvodelnega kombija mora bit zadrga velikost 8 in najmanj 85 cm dolga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonek Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 v Sl. bistrici je firma POLIPLET izdelujejo zadrge-popravijo, točen naslov http://www.poliplet-sp.si/ pokliči lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 Zanima me kam bi lahko nesel na popravilo dainesi kombinizon. Zamenjati je potrebno zadrgo(med spodnjim delom in jakno), mogoče bi se dala tudi trenutna popravit. Saj mi je odletel del ko na začetku daš skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 Zanima me kam bi lahko nesel na popravilo dainesi kombinizon. Zamenjati je potrebno zadrgo(med spodnjim delom in jakno), mogoče bi se dala tudi trenutna popravit. Saj mi je odletel del ko na začetku daš skupaj. Za take "podvige" jaz vedno pokličem Vido lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se