biker77 Objavljeno Oktober 4, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 sam pri nas je davek na prestiž še..me res zanima kaka bo cena.. in kaka je cena polno opremljenega..
royal Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 sam pri nas je davek na prestiž še..me res zanima kaka bo cena.. in kaka je cena polno opremljenega.. na jape še je zraven "karina" tako da še jih to udari pri konkurenčnosti..
krucymucy Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ne če je narejeno v Španiji tko kot tvoj moped recimo.
royal Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ne če je narejeno v Španiji tko kot tvoj moped recimo. Ja krucymucy brihtna glava...mislil sem na direktno konkurenco ne na starčka
sayo Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ja krucymucy brihtna glava...mislil sem na direktno konkurenco ne na starčka Tale KTM te pa mal bl matra kot pa tista dolgočasna krosturerca a ?
krucymucy Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ja krucymucy brihtna glava...mislil sem na direktno konkurenco ne na starčka Tisto ni konkurenca.
efi990 Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6466145
krucymucy Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 (popravljeno) Predvidevam da si dal link zaradi naslednjega? Je že navedeno nekje nazaj. Predvidena okvirna cena z vsem i dajatvami in DDV 15.750,00 Eur Cena je informativna za osnovno različico Popravljeno Oktober 4, 2012. Popravil krucymucy
royal Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 (popravljeno) Tale KTM te pa mal bl matra kot pa tista dolgočasna krosturerca a ? Sayo brez skrbi nič matra že vem kaj hočem, sem že naredil selekcijo mora bit V4 vse ostalo je Popravljeno Oktober 4, 2012. Popravil royal
vrho1679 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Sayo brez skrbi nič matra že vem kaj hočem, sem že naredil selekcijo mora bit V4 vse ostalo je Js bom pa raj počaku da goldwingov B6 vtaknejo v kak kvazipotovalnienduro z offroad sposobnostmi na nivoju jamahe R1
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 (popravljeno) Predvidevam da si dal link zaradi naslednjega? Je že navedeno nekje nazaj. Ena stvar mi ni jasna? Zakaj bi pri nas bil za dobrih 1.000 EUR dražji kot v Nemčolandu? Aja , mi smo ja bolj bogati kot Nemci. Samo nismo nori! Jaz že vem kje ga bom kupil.Pa če me stane samo 10 EUR manj! Iz principa!! Kaj sn reko ,sn reko! Obljubo pa sem stalno držal ! Pa še ena stvar me zanima.Ceno pri nas navajajo za osnovni(?) model za ostale bo še višja?? R v Nemčiji stane dobrih 100(sto) EUR več kot navaden.To je to! Popravljeno Oktober 5, 2012. Popravil bambi61
vandrovec Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Jaz že vem kje ga bom kupil.Pa če me stane samo 10 EUR manj! Iz principa!! Kaj sn reko ,sn reko! Obljubo pa sem stalno držal ! Potem si se zanj že odločil? Meni je na pogled bolj všeč od prejšnjega 990, tudi zmogljivosti bodo super, moč in offroad lastnosti bodo nad konkurenco. Edino motor bo verjetno neznanka, uglajenost, poraba...
gift Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Meni hudo izgleda... . . RobiRoberto 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Sam ketne neb smel bit,pa bi bil popolen :grim
gift Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Kmet2, glede na to, da ima tvoj motor floruscentne nalepke na špic felnah, te razumem, da tebi zadostuje kardan
gift Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Kmet2, glede na to, da ima tvoj motor floruscentne nalepke na špic felnah, te razumem, da tebi zadostuje kardan
krucymucy Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Ena stvar mi ni jasna? Zakaj bi pri nas bil za dobrih 1.000 EUR dražji kot v Nemčolandu? 5% davek na luksuz imamo pri nas za motorna kolesa nad 1000ccm.
biker77 Objavljeno Oktober 5, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 pismu, še noben ga nima, mogoče ga je kdo v živo vidu, mogoče kdo sedel na njem pa je že cel v napakah tole je še hujš tema kot GS 2013 jest bi ga definitivno mel..čutim da je pravi.. krucymucy in sayo 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Ti še sam sebe ne razumeš čist dober :grim
krucymucy Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Kmet2, glede na to, da ima tvoj motor floruscentne nalepke na špic felnah, te razumem, da tebi zadostuje kardan Aha še trakce morm nalimat na feltne, vidim da ljudi to moti. Se bom potrudil da čimprej. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Aha še trakce morm nalimat na feltne, vidim da ljudi to moti. Se bom potrudil da čimprej. Pa če ga boš zamenjal v roku 3let,ga bo tud zmotl :lol:
sayo Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Sayo brez skrbi nič matra že vem kaj hočem, sem že naredil selekcijo mora bit V4 vse ostalo je A si pelu Explorerja?
kasti Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 jest bi ga definitivno mel..čutim da je pravi.. Madonca... pol pa enak čutiva! sayo 1
royal Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 A si pelu Explorerja? Ne, ker mora biti V4 kaj pa je neparno pa sploh ne pride v poštev :grrr Madonca... pol pa enak čutiva! bo, bo pravi
sayo Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Ne, ker mora biti V4 kaj pa je neparno pa sploh ne pride v poštev Nisi probal al kaj, aja, mora bit V4 pa HONDAAAAAA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se