Popularna objava Keiko Objavljeno April 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30, 2013 No dopoldne mi je le uspelo štartat (jah se človek hitro navadi da je fajn če ni treba vstat zjutraj - dopust je zakon ^_^ ). Ker še vedno nisem čisto vedla kam točno bom šla, je bil najprej cilj SLO-HR meja. Torej - od doma čez Ride in Senožeče do Kozine, tam levo in čez Obrov, na zadnji bencinski pred mejo tankat. Sem hotla nabavt še malco, pa niso meli sendvičev... pa je šlo z malo le tekoče poživilo. Tam sem se odločila za smer današnjega potepa. Čez Starod v smeri proti Mučićem, na poti do tja "budnica" - šlepar, ki je prehiteval drugega šleparja v klanec - no ni mu šlo najbolje :grrr So pele bremze... Malo naprej še ena budnica... Dolgčas mi res ni bilo. Do Opatije bolj ali manj cijazenje v koloni zaradi del na cesti. Čez Opatijo prav počasi, tudi naprej nič kaj bolj hitro - spet delana cesti, semaforji ... Dolgčas. Če se prav spomnim se je šele nekako od Mošćeničke Drage naprej začela uživancija Skoraj prazna cesta in tisti lepi ovinki - ne rabim dosti komentirat ne... Sem mela še namen se vmes kaj ustavit in poslikat, pa ni šlo - je preveč pasalo vijugat. V Plominu pa sem si le vzela čas za pretegnit krake... Družbo mi je prišel delat en vaški potepin... Ker pogled v nebo ni bil nič kaj prijazen, sem raje nadaljevala naprej v smeri proti meji. V Vozilićih kot po navadi na sever, čez Boljunsko polje in proti Lupoglavu... Kmalu za tem pa spet delo na cesti. Za en odsek sem se spomnila da so delali že lani, nisem pa vedla, da je cesta do Buzeta čisto zaprta. Sem se še hotla obrnit in it nazaj ter po drugi poti, pa mi je en stričko, delavec na cesti mahal da naj grem kar naravnost naprej. Ob prvi zapori malo nižje sem sledila tabli za obvoz desno gor v hrib. Ozka asfaltna cestica po skalnim robom... Do vasi, katere imena se ne spomnim, za vasjo pa se je asfalt končal. Ker mi ni bilo do off roada sem se po krajšem klepetu s Štajercem, ki je prišel mimo z avtom raje obrnila in šla nazaj do glavne ceste. Se ustavim in opazujem če gre kak domačin naprej mimo zapore. Seveda so šli, jaz pa za njimi. Ma mojega veselja je bilo kmalu konec - že par km nižje že spet popolna zapora ceste, ma tokrat noben ni šel mimo . Vsi so zavijali desno na makadam in mahali tudi meni češ da moram it tja in ne naravnost... Jah - kaj mi je drugega preostalo. Na začetku je še kar šlo - če odmislim kose kamenja velike za mojo dlan in to da moj kwaki ni narejen za take podvige. Na začetku sem vozila za temle... Ko pa sem priplužla do enega hudega klanca, me je prav stisnilo. Kaj bi dala za enduro! Pod čelado je verjetno pihalo in žvižgalo od vsega izrečenega - ma kaj res moram nadaljevat lansko tradicijo off roadov :surrender: Po ene 15 minutah borbe in motoviljenja med kosi kamenja, avti in kombiji se je le prikazal asfalt - juhu! Kakšno veselje!... Kakšen kolesar bi znal poznat tole pot, ki pride ven v vasi Pintori... Zmatrana sem bila pa tudi samo še za past dol, tako da me je volja po kakšnem daljšem nadaljevanju fure minila. Nekako sem našla pot do glavne ceste in meje - mi je tisti obvoz čisto zmešal orientacijo Nato čez mejo in Gračišče, kjer so me ovinki od Kubeda spet malo prebudili, nato mimo Črnega Kala in Kozine do standarnd placa za pavzo - ulov danes je bil kar obsežen... Klicala moje in se priporočila za malco in kafe. Po pavzi proti domu čez Ride, kjer sta bila Cika in Lajbn. Po klepetu smo nadaljevali vsak v svojo smer domov. Nabralo se je vsega skupaj cca 340 km. Plan je bil narest več, ma ni bilo več volje - pa en drug dan skalaprava, Zivnorc, markII in 17 others 20
Popularna objava cikadina Objavljeno April 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30, 2013 Prvi jutranji žarki so oznanjali, da bo danes sonce le pregnalo oblake in dežne kaplje ter naklonilo lep dan. Malo sva razmišljala kam bi jo mahnila, pregledala možne variante, ter se nato odpravila na pot. Da bi se ognila semaforju na rebernicah, sva naredila obvoz na Lozice, ter potem po "razburkanem morju" ovinkov ter novih "flikah" asfalta le prišla do Razdrtega ter skozi deželo Martina Krpana prišla v deželo medvedov. Malo sva pretegnila krake in dolila nekaj literčkov v zverinici, sebi pa privoščila Okrepčana sva zavijugala proti Dvoru in naprej proti Otočcu. Na hitro sva se sprehodila po grajskem parku, nato pa nadaljevala proti Brestanici. Ob jezercu sva napolnila želodčke, se malo odpočila, potem pa je že bil čas, da zavijemo proti domu. Cesta od Zidanega mosta do Hrastnika mi res ni bila po godu, je pa zato bilo veliko bolje naprej proti Litiji in Ljubljani. Malo je bilo potrebno še potrpeti na AC do Vrhnike, saj so se, po gneči sodeč, vsi odpravljali proti morju. V Logatcu sta bili zverinici zopet žejni, midva pa željna sladoleda. Tako okrepčane nas je čakalo še nekaj deset zadnjih kilometrov do doma. Malo sva še posedela na ridah, poklepetala s Keiko, potem pa spet čez luknje, valove in flike privijugala do doma. Naneslo je 370 kofirejserskih kilometrov. MARE 65, DAMI34, ataIBA in 16 others 19
Popularna objava Jure91 Objavljeno Maj 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 Js sem pa tud dans se prek Opatije do Pule odpeljal pa lepi ovinki, pa še fajn drži . Od Pule do Portoroža, pa dolgčas sama ravnica, pa nekaj zmešanih slovenskih voznikov nažalost, ampak jih je bilo več kulturnih . aders, MARE 65, cikadina in 8 others 11
matija1234 Objavljeno Maj 1, 2013 Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 zivjo, ponavadi ne pisem na forumih o tem kje sem se vozil in kako je bilo ampak danes je bilo noro dobro in moram deliti z nekom Pot: LJ-Kranj-Trzic-Ljubelj-Ferlach-nek avstrijski prelaz Zell Pfarre(nisem 100%)-Železna kapla-jezersko-LJ. skupaj po google maps 180km, sam sem jih naredil dobre 200 ker sem avstijsko stran jezerskega prelaza peljal 2-krat :grim lahko povem se da sem vse z izjemo jezerskega peljal prvic motor: yamaha xt660x Pot je do Ljubela potekala zelo turisticno z voznjo na relacijo okoli 100km/h z izjemo kaksnih lepih ovinkov. potem se je zacelo z vzponom na ljubelj, v spodnjem delu so ovinki prehitri za moj motor-peljal sem 130-140 pa nisem prisel niti blizu hitrosti potrebni da ovinke "lepo zalozis". v zgornjem delu je prisel supermoto znacaj motorja do izraza, skoda ker je bilo kar nekaj prometa. avstrijska staran ljubela(spust)- ena beseda: noro! cesta po mojem okusu in malo prometa. od zacetka sem vozil rezervirano, da sem potipal kaksen je asfalt. ugotovim da je asfalt super(na 2/3 je bil dober ostalo pa poflikano in luknjasto pa tut neki peska sm vidu) po kaksnih slabih 10 ovinkih se je pa zacela zabava ovinki do podna vmes ful gas in bremzanje pred naslednjim ovinkom z oddrsavanjem zadnje gume. zabava se konca ko opazim malo peska na cesti ampak vseeno noro dobro. potem pridem do ferlacha in sem bil zelo vesel da se nisem zgubil ker nisem imel sabo nobene karte ali navigacije. potem pride ta avstrijski prelaz, ki sevedno nevem kako se imenuje, zdi se mi da Zell-Pfarre. cesta od Ferlacha do prelaza je bolj odprta ovinki med 100 in 120. ko se zacne vzpon se ovinki zaprejo tudi nekaj serpentin, cesta se zooza in poslabsa, dobro je da ni skoraj nic peska in prometa in za moj okus je to prava supermoto cesta .cisto pred vrhom opazim zelo cuden asfalt(zelo svetel z temniki kamencki), ki daje dober obcutek na balanci ampak drzi zelo malo in mi enkrat skoraj odnese prvo gumo. spust proti zelezni kapli je pa bolan! zelo strmi nakloni cesta v razsulu in veliko peska zahteva res veliko koncentracije. po spustu pa po dolini do zelezne kaple, cesta ima dobre in malo manj dobre odseke. v zelezni kapli postanek za bencin na agipu(10 centov cenejsi kot v SLO) in ena kavica. potem valda prelaz jezersko z avstrijske strani, kaj naj recem moja najljubsa cesta in moral sem jo peljati 2krat :grim . ta drugic sem eno serpentino malo prevec zalozil in skoraj bi se znasel v horizontali. moram povedat da niti na enem odesku ni peska in tudi voda ne tece cez zaradi taljenja snega proti vrhu, ni kej avstrijci majo pogruntan. spust-slovenska stran jezerskega je malo druga zgodba glede kvalitete ceste (tudi tukaj ni bilo peska), ampak se da peljati sportno. na tem spustu sem zelo grdo prehitel motorista na nekem malo bolj touring motorju z sopotnikom in ce to prebira se mu opravicujem, da sem naredil paniko. spodnji del ob kokri je bolj hiter z odprtimi ovinki. tu sem imel nekaj tezav z prehitevanjem skupine avstrijskih motoristov(bilo jih je prblizno 8) ,ki so ovinke peljali rezervirano ravnine pa nazigali. potem ko sem jih s tezavo prehitel-yamaha ima 50 konjev- je sledila cesta ob kokri z hitrimi ovinki tukaj pridejo do izraza gume conti sportattack, ki te kar silijo da nagibas in ozemas gas rocko :grrr . pot od Sencurja do LJ je potekala bolj turisticno ker preprosto nisem bil vec zmozen enega kilometra sportne voznje. zakljucki: najboljsa tura v mojem zivljenju(to je sele moja druga moto sezona in verjamem da obstaja dost boljsih)!, pohvalim lahko gume conti sportattack2, ki so mi dvakrat odpustile mojo napako in akrapovic slip on izpuha(montirane imam mesec in pol) poraba je bila 4,6L/100km tankal sem v zelezni kapli po 240km(vceraj je padla podobno sportna tura po dolenjski cca 140km + do zelezne kaple 100km), lansko sezono z original izpuhi bi bila poraba pri taksni voznji 5,5- 6 L/100km. napisal bi se, da ce kdo rad vozi turice na podobnem motorju s podobno voznjo nej pise na zs da bo drugic kej druzbe in pripomnil bom da sem ta tekst napisal po vplivom utrujenosti in zasluzenega pivaka po prihodu domov . slikal nisem nic, prilagam pa pot na google maps. ajde LP logi, igorkr, MARE 65 in 2 others 5
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 1, 2013 Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 Splet naključij. Zaželela sva si ogledati Petrovaradinsko trdnjavo. V garmin sem napačno vnesel cilj in zaradi tega spoznal novega prijatelja. Skupaj smo si ogledali trdnjavo in nato naju je povabil domov na kosilo. Lep občutek in hvala - Ranko. Scarabeo ataIBA, MARE 65, trebor in 2 others 5
motolover Objavljeno Maj 1, 2013 Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 zivjo, ponavadi ne pisem na forumih o tem kje sem se vozil in kako je bilo ampak danes je bilo noro dobro in moram deliti z nekom Pot: LJ-Kranj-Trzic-Ljubelj-Ferlach-nek avstrijski prelaz Zell Pfarre(nisem 100%)-Železna kapla-jezersko-LJ. skupaj po google maps 180km, sam sem jih naredil dobre 200 ker sem avstijsko stran jezerskega prelaza peljal 2-krat :grim lahko povem se da sem vse z izjemo jezerskega peljal prvic motor: yamaha xt660x Pot je do Ljubela potekala zelo turisticno z voznjo na relacijo okoli 100km/h z izjemo kaksnih lepih ovinkov. potem se je zacelo z vzponom na ljubelj, v spodnjem delu so ovinki prehitri za moj motor-peljal sem 130-140 pa nisem prisel niti blizu hitrosti potrebni da ovinke "lepo zalozis". v zgornjem delu je prisel supermoto znacaj motorja do izraza, skoda ker je bilo kar nekaj prometa. avstrijska staran ljubela(spust)- ena beseda: noro! cesta po mojem okusu in malo prometa. od zacetka sem vozil rezervirano, da sem potipal kaksen je asfalt. ugotovim da je asfalt super(na 2/3 je bil dober ostalo pa poflikano in luknjasto pa tut neki peska sm vidu) po kaksnih slabih 10 ovinkih se je pa zacela zabava ovinki do podna vmes ful gas in bremzanje pred naslednjim ovinkom z oddrsavanjem zadnje gume. zabava se konca ko opazim malo peska na cesti ampak vseeno noro dobro. potem pridem do ferlacha in sem bil zelo vesel da se nisem zgubil ker nisem imel sabo nobene karte ali navigacije. potem pride ta avstrijski prelaz, ki sevedno nevem kako se imenuje, zdi se mi da Zell-Pfarre. cesta od Ferlacha do prelaza je bolj odprta ovinki med 100 in 120. ko se zacne vzpon se ovinki zaprejo tudi nekaj serpentin, cesta se zooza in poslabsa, dobro je da ni skoraj nic peska in prometa in za moj okus je to prava supermoto cesta .cisto pred vrhom opazim zelo cuden asfalt(zelo svetel z temniki kamencki), ki daje dober obcutek na balanci ampak drzi zelo malo in mi enkrat skoraj odnese prvo gumo. spust proti zelezni kapli je pa bolan! zelo strmi nakloni cesta v razsulu in veliko peska zahteva res veliko koncentracije. po spustu pa po dolini do zelezne kaple, cesta ima dobre in malo manj dobre odseke. v zelezni kapli postanek za bencin na agipu(10 centov cenejsi kot v SLO) in ena kavica. potem valda prelaz jezersko z avstrijske strani, kaj naj recem moja najljubsa cesta in moral sem jo peljati 2krat :grim . ta drugic sem eno serpentino malo prevec zalozil in skoraj bi se znasel v horizontali. moram povedat da niti na enem odesku ni peska in tudi voda ne tece cez zaradi taljenja snega proti vrhu, ni kej avstrijci majo pogruntan. spust-slovenska stran jezerskega je malo druga zgodba glede kvalitete ceste (tudi tukaj ni bilo peska), ampak se da peljati sportno. na tem spustu sem zelo grdo prehitel motorista na nekem malo bolj touring motorju z sopotnikom in ce to prebira se mu opravicujem, da sem naredil paniko. spodnji del ob kokri je bolj hiter z odprtimi ovinki. tu sem imel nekaj tezav z prehitevanjem skupine avstrijskih motoristov(bilo jih je prblizno 8) ,ki so ovinke peljali rezervirano ravnine pa nazigali. potem ko sem jih s tezavo prehitel-yamaha ima 50 konjev- je sledila cesta ob kokri z hitrimi ovinki tukaj pridejo do izraza gume conti sportattack, ki te kar silijo da nagibas in ozemas gas rocko :grrr . pot od Sencurja do LJ je potekala bolj turisticno ker preprosto nisem bil vec zmozen enega kilometra sportne voznje. zakljucki: najboljsa tura v mojem zivljenju(to je sele moja druga moto sezona in verjamem da obstaja dost boljsih)!, pohvalim lahko gume conti sportattack2, ki so mi dvakrat odpustile mojo napako in akrapovic slip on izpuha(montirane imam mesec in pol) poraba je bila 4,6L/100km tankal sem v zelezni kapli po 240km(vceraj je padla podobno sportna tura po dolenjski cca 140km + do zelezne kaple 100km), lansko sezono z original izpuhi bi bila poraba pri taksni voznji 5,5- 6 L/100km. napisal bi se, da ce kdo rad vozi turice na podobnem motorju s podobno voznjo nej pise na zs da bo drugic kej druzbe in pripomnil bom da sem ta tekst napisal po vplivom utrujenosti in zasluzenega pivaka po prihodu domov . slikal nisem nic, prilagam pa pot na google maps. ajde LP He, he, to sem predlani naredil s kolesom... som 1
CINDAPP Objavljeno Maj 1, 2013 Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 Poba si prešu na na še ceste-naj te ne zanese,pa veliko užitkov lpa
Popularna objava bosstjan8 Objavljeno Maj 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 Takole danes naredili 320 Km, nekateri malo več. Ob 9ih smo se dobili v Kočevju na kavici in slastnih kolačkih ki jih je spakla Črna strela. Po dobri uri, ko smo bili že vsi zbrani smo se obpeljali proti Baški. Ker je bila zgodnja ura so bili nekateri še malo zaspani, drugi sramežljivi Od peciva je ostala samo še škatla Prvi postanek je bil malo naprej od Delnic Po prihodu na Pag pa smo videli kako se novi vodno hlajen BMW hladi v senci... medtem ko so bili Z-čki lepo na sončku Po prihodu v mesto Baška smo parkirali konjenico in se odpravili iskat primerno restavracijo kjer smo se lepo podprli voda bi bila že skoraj za kopat ampak večini je bolj odgovarjala senca Ker se spodobi, da si na morju privoščiš sladoled smo se ustavili še v Malinski Seveda brez skupinske fotke ne gre In pa zadnji skupinski postanek. Keiko, 3cavalli3, strajnarR in 22 others 25
rrrr Objavljeno Maj 1, 2013 Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 Vse v redu - ampak voda JE BILA za kopat. Če ono fotko zaliva fuul povečaš, me mogoče vidiš na oni strani kampa. Špuro sva imela podobno, saj smo se prehitevali - le čez Babno polje in Mrzlo Vodico sva jo vijugala ... pa v Malinski po odojku in čevapih ni bilo več prostora za sladoljed spljoh. Aja, pa najin fotič je tudi lepo doma počakal. Zato brez fotosešna. rrrr Zivnorc in SLVR 2
VS800 Objavljeno Maj 1, 2013 Opozori Objavljeno Maj 1, 2013 Seveda brez skupinske fotke ne gre :blink:
Popularna objava igorkr Objavljeno Maj 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Seveda brez skupinske fotke ne gre Če bi se pomaknili 2 metra nazaj, bi bila slika lepša :grim BelaStrela, BMWRIDER, Kolen in 7 others 10
OrangePower Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Uživači Jaz sem pa včeraj dal nove copate na motor, tako da se vam pridružim na kakšni naslednjih voženj. HJ edino kar me je zmotilo je to, da si nad drugo sliko napisal da ste na Pagu, drugač pa vidim da ste uživali maximalno... Kako vroče pa je bilo dol? V Metliki je bilo čist poletno, 28-29 v senci.... HyperJack 1
Popularna objava igorkr Objavljeno Maj 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 In smo malo ponovili vajo od lani ... Štart iz Gorice in ko prideš na Razdrto in vidiš vse v rumenem regratu pred tabo pa Nanos ti srce kr zaigra, tako da sva bila z Yamahco kr v sintoniji Pridem na OMW, kjer je bila že gneča, tako da sem čaj kr notr moral popit in dejmo videt koga dobimo. MarkII, Damy, papež in drugi zmešanci že prej zavili na Keltiko. Sem pa keiko bil tisti gramček, ki je prevesil vago v odločitvi za na pot. Anja37 še malo zaspana zjutraj, ma neč se vsi dobimo in gremo vsaj na kfe k Vikiju. Vmes dvakrat skočit na ride pogledat kako in kaj, potem pa že s Keiko se peljeva v Kozino, kjer nas čakata Anja in Bayki. Glede na to, da je blo pol severne poloble na morju, jo mi pičimo čez Kras, Gorico na Most na Soči. Z norcem smo se samo po telefonu slišali, ma ko sem mu nazadnje omenil, da smo v Kanalu je kr jecljat začel in iskat izgovore, kako je on še s Suzukijem v Postojni in take zadeve ... Na Keltiki pa naletiš na modela z štirimo krogci, ka je več po sredini in nasprotnem pasu vozil kot na svojem. Močno sem upal, da se mu izza ovinka en šleper pojavi, bal pa za motorista, tako da sem (smo) mu začel trobit, blendat in kazat, da naj se v red spravi. Upam, da je zaleglo, hvala Bogu tudi ni bilo nevem koliko motoristov, in nobene slabe novice. Od Idrije do Godoviča pa smo si dali malo duška nato pa malo počili in nastale so edine slike današnjega izleta. Samo lej ti to našo Anjo. Samo proč se obnem že ona nazdravlja .... Keiko nas je v Kalcah zapustila mi pa še na Ride. En kup videnih aders, SLVR, Schultz in 9 others 12
Gasperr Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 No, en dokumentiran vtis pa je od včeraj: Zivnorc, črna strela, cedevita in 5 others 8
HyperJack Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Uživači Jaz sem pa včeraj dal nove copate na motor, tako da se vam pridružim na kakšni naslednjih voženj. HJ edino kar me je zmotilo je to, da si nad drugo sliko napisal da ste na Pagu, drugač pa vidim da ste uživali maximalno... Kako vroče pa je bilo dol? V Metliki je bilo čist poletno, 28-29 v senci.... Nisem jaz pisal nič....še :blink: Če ti kaj ni jasno, ti kar vpraš
SLVR Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Haha, kako smo pa zalimani tle na prvih fotkah ... Se vidi, da je bil praznik dela! :grrr Še kulinarični vtisi: Marmorni kolač odličen :hooray: , karbonara razkuhana, jagodni kup super in osvežilen! Pojedli smo vse kar so nam prinesli ... Edin Shibbyju se je neki banana-split upiral. @OrangePower :: Tudi ob morju je bilo 28°C in sončno ... igorkr 1
VS800 Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Če ti kaj ni jasno, ti kar vpraš Ne, ne vse mi je kristalno jasno :grim
menih Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Dogodek leta KTM razvil servisno podporo za Yamahe in BMW...... na terenu.Najamete lahko tudi v naprej spremstvo za turi .Zakaj dva ne en , ker lažje večje količino orodja vozita dva in dva majstra hitreje rešita težavo . Jezersko ni daleč, vendar 5 minut zamude in stranka nadaljuje vožnjo z Yamaho, lahko je opravila tri vožnje na jezersko. Skoraj tako kot pri GP. CeneR, SLVR, jami65 in 6 others 9
igorkr Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 20130501_191201.jpg20130501_191146.jpg Dogodek leta KTM razvil servisno podporo za Yamahe in BMW...... na terenu.Najamete lahko tudi v naprej spremstvo za turi .Zakaj dva ne en , ker lažje večje količino orodja vozita dva in dva majstra hitreje rešita težavo . Jezersko ni daleč, vendar 5 minut zamude in stranka nadaljuje vožnjo z Yamaho, lahko je opravila tri vožnje na jezersko. Skoraj tako kot pri GP. Gvišno se je Yamaha preveč z BMW-ju družila :grim
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Maj 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Pa je padel še en lep dan za 1. maj po Avstriji. Čez Ljubelj na Celovec ob jezeru proti Villachu, naprej proti Spittalu ob jezeru spet (tle je mal rosilo, sam ovinki čudoviti), proti Gmundu (ogledal sem si grad ter privat Porsche muzej), na prečudovit slap in končni postaji Malta (ampak na mojo radovednost ni še bila v celoti odprta_po 10 maju šele). V glavnem vse skupi 450km, zelo lepo vreme še lepši ovinki in to traso bi priporočal vsem. Še nekaj slikc. skalaprava, RobiRoberto, ursy in 13 others 16
shibby Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Haha, kako smo pa zalimani tle na prvih fotkah ... Se vidi, da je bil praznik dela! :grrr Še kulinarični vtisi: Marmorni kolač odličen :hooray: , karbonara razkuhana, jagodni kup super in osvežilen! Pojedli smo vse kar so nam prinesli ... Edin Shibbyju se je neki banana-split upiral. @OrangePower :: Tudi ob morju je bilo 28°C in sončno ... kaj bi dal zdele za tist banana split ej...uhhh SLVR, skoda in HyperJack 3
Popularna objava skoda Objavljeno Maj 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Da še jst dodam moje vtise z vožnje 1.5. katjaaa, Vito23, DAMI34 in 13 others 16
OrangePower Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Si jih pa zelo slikovito, filmsko prikazal :grim SLVR in jmaster 2
SLVR Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Hahaha 0:33 "Čebelce" Pa še kako res, skoz je brenčalo okoli ... edino midvas tad3y-em sva bila bolj čmrlčka. Med 2. in 3. minuto je mal zelena "tema", ampak.. zvočni vtisi so kr solidni. :grim Zmontiran je pa kot, da smo se 3/4 poti 50 km/h vozil po prefilkanem asfaltu ... HyperJack 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se