KeC Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Za nama stoji KeC z polno denarnico, zato je midva ne rabima. :naughty: Stari tist ni denarnica, sem samo zelo vesel, da te vidim :evilgrin: :naughty:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Te držim... :love1: , nooooo, za besedo sem mislil :inlove: :whistle: :whistle: takšnih srčkov pa nisem navajena tle na moto svetu.... :004 :wub: :wub: :inlove:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 :whistle: :whistle: takšnih srčkov pa nisem navajena tle na moto svetu.... :004 :wub: :wub: :inlove: Se kar privadi :004 :004
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Stari tist ni denarnica, sem samo zelo vesel, da te vidim :evilgrin: :naughty: Stari :worship: :worship: :worship: , a je Vangec mislil da je tista izboklina denarnica :naughty: , pojma nima, a ne ve da se denarnice po navadi nosijo v zadnjem žepu ne spredaj :whistle: Popravljeno December 28, 2007. Popravil RockerMB
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Se kar privadi :004 :004 same obljube.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 same obljube.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: Obljubim, da obljube niso samo obljube ampak so čisto resne obljube, ki obljubljajo kar je obljubljeno :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Aja, še nekaj, je kdo vido kaj Vapota, zadnjih par dni ga ni nikjer videt, sam dober glas se širi za njim.......baje je dobil generalnega sponzorja Uniona :worship: in to ALL Inclusive z zdravljenjem na Pohorskem dvoru :naughty:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Obljubim, da obljube niso samo obljube ampak so čisto resne obljube, ki obljubljajo kar je obljubljeno :winkiss: da naju ne bojo potem kakšni čudni organi preganjali po Mariboru, :krneki: :krneki: :krneki: jaz imam večkrat v življenju takšno srečo, da me ženske samo vidijo z njihovimi partnerji, ki se malo manj kot dol dajejo z mano, pa samo malo kramljamo ........... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: .....govorim iz izkušenj, ker ni bilo to samo enkrat, :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: jaz revca nebogljena pač odreagiram kakor je v danem trenutku najbolj primerno :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Aja, še nekaj, je kdo vido kaj Vapota, zadnjih par dni ga ni nikjer videt, sam dober glas se širi za njim.......baje je dobil generalnega sponzorja Uniona :worship: in to ALL Inclusive z zdravljenjem na Pohorskem dvoru :naughty: mamo tle v Ljubljani tudi All Inclusive.......samo na Studencu.....nad-standard......, če mu je lepše med Žabarji :naughty: :naughty:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) da se ne bova potem z organi preganjala po Mariboru, :worship: :worship: . Jaz imam večkrat v življenju takšno srečo, da me ženske samo vidijo z njihovimi partnerji, ki se malo manj kot dol dajejo z mano :whistle: :whistle: :whistle: pa že imajo željo po trojčku. Govorim iz izkušenj, ker ni bilo to samo enkrat, :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Jaz revca nebogljena pač odreagiram kakor je v danem trenutku najbolj primerno :winkiss: :winkiss: in sem skor vedno za :naughty: :naughty: :naughty: Tati, obljubim da ti tud takšne, sicer malo pregrešne želje izpolnim, ti sam pridi :inlove: Popravljeno December 28, 2007. Popravil RockerMB
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Tati, obljubim da ti tud takšne, sicer malo pregrešne želje izpolnim, ti sam pridi :inlove: kot sem rekla, ne moreš mimo tega, da si neka čudna generacija, ki samo obljublja, nardi pa bolj malo. :krneki: :krneki: :krneki: ...., daj da ne bo kdo mislu, da sva najbolj zaljubljen par tle na moto svetu, veš se lahko zgodi, :whistle: :whistle: :whistle: sicer pa jutri daš še za pijačo za rojstni dan, baje, ker ga imaš takrat kot jaz god, samo sem tisti teden lepo na smučanju, da me ne bo mogel nihče lupčkati potem čez tri dni ko bom mela rojstni dan........ :headbang:
Mutika Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 pridem v MB danes, je kdo za kofi ??? :worship: Eeeh, škoda ... sem šele zdaj prlezla do tele kište ... :unsure: !
Mutika Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ojla, toteki dragi! Skoraj je že večer, prisrčen pozdrav vsem in vsakemu posebej! :winkiss: Jutri torej, pri Freeridersih, Šentiljska menda 44, ob 20h, veliko dobre volje in vsak naj prinese mini darilce za tombolo. Pa kakšno idejo za kakšno igrico (gonilni sili tovrstne organizacije, MATjuška in jaz, obe sva zboleli, MATjuška ima celo štalo doma, vsi virozni in gripozni, razen najmlajšega ... tudi najbolj otročji je zbolel = BremzPenzl, pa še pes ...) in priprave so hudo okrnjene, žal. Pustite resna :hmm: , pametna, prepametna in še kakšna razmišljanja doma, jutri imamo motoristično čago, smeh zaželjen! :D Hvala, da ste se prijavili v tako velikem številu (okoli 30); prispevek, ki ste ga nekateri že vplačali, ostali prijavljeni pa jutri na licu mesta, je bil za hrano, za pijačo pa prinesite denar še posebej, kajti to pa si bo plačeval vsak sam, koliko bo pač spil. Veselimo se srečanja z vami ... pri nas napišemo na vabila za koncerte in predstave. Za nas pa bi rekla, da se jutri zanesljivo veselimo prave, štajerske zabave! :010 :winkiss:
Mutika Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 le s kom imam opravka........presneto :krneki: :krneki: :krneki: me je kar malce strah teh pohotnih mariborčanov, se mi zdi, da je to dokler se ne vidiva, potem pa rep med noge in gasa... :winkiss: :winkiss: :whistle: :grim
Mutika Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Mislim da je KEC bolj na moji strani, tak celo večnost pijeta na njegov račun :naughty: , gremo v JD room pa bomo vidli kdo bo živ prišel ven :worship: :worship: :worship: Hm, ... jaz sn danes čisto živa vun prišla ... :unsure: .
ataIBA Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 :lol1: Dan toteki :yea1: tudi jaz prihajam v toti brez denarnice... :whistle: ok :alien1: , razumel :evilgrin: ,boš blizu :naughty: , veš da ni pri nas nikoli problema :whistle: . Bil sem na banki :lol1: in nebo problema :beer2: :beer2: :beer2: .
motoristek Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 ok :alien1: , razumel :evilgrin: ,boš blizu :naughty: , veš da ni pri nas nikoli problema :whistle: . Bil sem na banki :lol1: in nebo problema :beer2: :beer2: :beer2: . Saj me poznaš, ampak jutri ne bom mogel piti :headbang: bom pa za rundo dal sigurno... :naughty:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Hm, ... jaz sn danes čisto živa vun prišla ... :unsure: . Ja veš kaj, ti si TI, edina!!!! :winkiss: Onadva provokatora pa hmmmmm :krneki: :evilgrin: :krneki:
ataIBA Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Saj me poznaš, ampak jutri ne bom mogel piti :headbang: bom pa za rundo dal sigurno... :naughty: pridi do mene v Sl. Bistrici, parkiraš avto, greš z mano, vozi moja :wub: ali pa Taxi. Za ajanje ni blema.
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 kot sem rekla, ne moreš mimo tega, da si neka čudna generacija, ki samo obljublja, nardi pa bolj malo. :krneki: :krneki: :krneki: ...., daj da ne bo kdo mislu, da sva najbolj zaljubljen par tle na moto svetu, veš se lahko zgodi, :whistle: :whistle: :whistle: sicer pa jutri daš še za pijačo za rojstni dan, baje, ker ga imaš takrat kot jaz god, samo sem tisti teden lepo na smučanju, da me ne bo mogel nihče lupčkati potem čez tri dni ko bom mela rojstni dan........ :headbang: A veš da maš čist prav, kaj koga briga :rolleyes: .Za pijačo pa dam ziher, smo se zmenli, da bo aperitv soba v JD kleti, kjer pa tako strežem samo jaz :naughty: .
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Aja,sem glih prišo iz Šentiljske (za vse ki še ne veste za jutri štev.je 40) pa najnovejše informacije: -cel večer vam bo stregla BARBI (tud če je črnolasa) :whistle: -glavni asistent je HAZLHOFOV DAVID (včasih znan kot Vapo) :whistle: če bo kaj narobe, samo meni povejte :evilgrin: bom že urgiral :fight1: pa na Keca računam s pomočjo :beer2:
Mutika Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ja veš kaj, ti si TI, edina!!!! :winkiss: Onadva provokatora pa hmmmmm :krneki: :evilgrin: :krneki: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ja veš kaj, ti si TI, edina!!!! :winkiss: Onadva provokatora pa hmmmmm :krneki: :evilgrin: :krneki: :eek: Aja,sem glih prišo iz Šentiljske (za vse ki še ne veste za jutri štev.je 40) pa najnovejše informacije:-cel večer vam bo stregla BARBI (tud če je črnolasa) :whistle: -glavni asistent je LEGENDA (včasih znan kot Vapo) :whistle: če bo kaj narobe, samo meni povejte :evilgrin: bom že urgiral :fight1: pa s KeCom račun delam:beer2: Te pa tak zmenjeno. :whistle:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 -glavni asistent je že skoraj pozabljena Legenda - David Hazelhof (včasih znan kot Vapo) :whistle: če bo kaj narobe, samo meni povejte :evilgrin: bom že urgiral :fight1: .S KeCom pa obračunama pol z Davidom in Vangecom ko pridemo v klet. :fight1: Te pa tak zmenjeno. :whistle: Vangec, prav lepo si povedal, se čist strinjam s tabo, pa lahko noč :rolleyes:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: samo zate, pa da ozdraviš do jutri, metin čaj pa limone in med je že v shrambi :friend2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se