šokac Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Šokac, kaj tvoje Lumpike ni v bližini? Nekam "pogumen" se mi zdiš, hehe, ... :rolleyes: Jaz Šokac, vedno pogumen kot Vinetu. Lumpika moja skvo, indijanci pa se nikoli bati svojih skvo. Če skvo ne ubogati svojih Vinetujev, mi svoje skvo spodaj skalpirati. Havk :P Jaz pa gledat.... :naughty: Jaz pa podirat. :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Jaz pridem navijat... :whistle: Brez šaule za sneg nea hodi. :naughty:
Mutika Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Jaz Šokac, vedno pogumen kot Vinetu. Lumpika moja skvo, indijanci pa se nikoli bati svojih skvo. Če skvo ne ubogati svojih Vinetujev, mi svoje skvo spodaj skalpirati. Havk :P Jaz pa podirat. :whistle: Tole pa si tako priredil, da se te še sam Baron Munchausen ne bi sramoval ... kdo koga skalpira, najdeš v "obvezni" osnovnošolski literaturi (Karl May) naše generacije, moderni svet pa danes temu reče depilacija. Houwgh! :P
motoristek Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Jaz Šokac, vedno pogumen kot Vinetu. Lumpika moja skvo, indijanci pa se nikoli bati svojih skvo. Če skvo ne ubogati svojih Vinetujev, mi svoje skvo spodaj skalpirati. Havk :P Jaz pa podirat. :whistle: Kaj se pol to podre?
BremzPenzl Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Kaj se pol to podre? tiste ki so skalpirane :evilgrin: al pa po novem, depilirane
motoristek Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 tiste ki so skalpirane :evilgrin: al pa po novem, depilirane Meni je čisto vseeno :rolleyes: glavno da pade... :kva2:
zlati Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Meni je čisto vseeno :rolleyes: glavno da pade... :kva2: po možnosti na glavo :whistle:
ataIBA Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 po možnosti na glavo :whistle: ...ki ji prej kožo dol potegneš :evilgrin: ...
Lumpa Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 (popravljeno) Jaz Šokac, vedno pogumen kot Vinetu. Lumpika moja skvo, indijanci pa se nikoli bati svojih skvo. Če skvo ne ubogati svojih Vinetujev, mi svoje skvo spodaj skalpirati. Havk :P Khm ... ja moj gospodar Vinetu ...HAVK :worship: :evilgrin: Popravljeno Januar 4, 2008. Popravil Lumpa
zlati Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 ...ki ji prej kožo dol potegneš :evilgrin: ... pa mašnco privežeš :naughty:
Mutika Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 pa mašnco privežeš :naughty: Kaj pa vem vse rata prej naredit ... :unsure: !
Vanga Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Tako se pa naredi vzoren potopis motosezone nekoga, ki ima za seboj veliko število kilometrov. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ČESTITKE!!! Potopis si lahko preberete TUKAJ, želim vam prijetno branje. :winkiss:
ataIBA Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Jutro zaspančki... :yea1: Ja, bi rad bil, če me nebi 2 x 4 tace, ki se še gonita, peljale od 6,30 do 9h na "sprehod" :closedeyes: ... Sedaj pa uživava z mojo :wub: ob kavi in kmalu jo bom "speko" za uho, če nebo naredla še zajtrka :whistle: .... Red mora bit, četudi je slab!!!! Vsem eno lepo jutro in užitn dan....
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ja, bi rad bil, če me nebi 2 x 4 tace, ki se še gonita, peljale od 6,30 do 9h na "sprehod" :closedeyes: ...Sedaj pa uživava z mojo :wub: ob kavi in kmalu jo bom "speko" za uho, če nebo naredla še zajtrka :whistle: .... Red mora bit, četudi je slab!!!! Vsem eno lepo jutro in užitn dan.... Jaz tudi :wub: a samo s pogonom na štiri tace... :lol1: samo se je splačalo... :yea1: tudi jaz čakam na zajtrk :worship: samo vžgat si jo ne upam... :kva2:
ataIBA Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Jaz tudi :wub: a samo s pogonom na štiri tace... :lol1: samo se je splačalo... :yea1: tudi jaz čakam na zajtrk :worship: samo vžgat si jo ne upam... :kva2: ...porini jo pa bo vžgala....samo pazi, da ti nebo všla...jaz pa grem delat zajtrk, ker me boli hrbet....me je zid vdaro ko sem se umikal neznanemu letečemu predmetu (menda je bil iz porcelana).... :cry:
Mutika Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Hm, vidva nakladalnika, nikar ne zbijajta poguma mlajšim ... :rolleyes: ! Dober dan, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Aja, danes je sobota ...uffff, ti prazniki in gripa so me čisto ausglajzali. Kje si, motorinooooo???? :evilgrin:
šokac Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Tole pa si tako priredil, da se te še sam Baron Munchausen ne bi sramoval ... kdo koga skalpira, najdeš v "obvezni" osnovnošolski literaturi (Karl May) naše generacije, moderni svet pa danes temu reče depilacija. Houwgh! :P Mutika, iz katerega indijanskega plemena pa si ti, da pozdravljaš houwgh? :D Khm ... ja moj gospodar Vinetu ...HAVK :worship: :evilgrin: Hvala moja skvo, hvala.:004 Ja, bi rad bil, če me nebi 2 x 4 tace, ki se še gonita, peljale od 6,30 do 9h na "sprehod" :closedeyes: ...Sedaj pa uživava z mojo :wub: ob kavi in kmalu jo bom "speko" za uho, če nebo naredla še zajtrka :whistle: .... Red mora bit, četudi je slab!!!! Vsem eno lepo jutro in užitn dan.... Če potrebuješ inštrukcije kako ti žena naredi zajtrk brez tega, da bi jo "speko" in povrhu še reče... ja moj gospodar, me kar pokliči. Nea dosti računam. :whistle: Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil šokac
ataIBA Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Če potrebuješ inštrukcije kako ti žena naredi zajtrk brez tega, da bi jo "speko" in povrhu še reče... ja moj gospodar, me kar pokliči. Nea dosti računam. :whistle: Če misliš tisto kar jaz mislim (petelinji fruštik :whistle: ), moja pol spi do kosila...te sn ga šele naj...., :rolleyes:
Mutika Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Mutika, iz katerega indijanskega plemena pa si ti, da pozdravljaš houwgh? :D Če potrebuješ inštrukcije kako ti žena naredi zajtrk brez tega, da bi jo "speko" in povrhu še reče... ja moj gospodar, me kar pokliči. Nea dosti računam. :whistle: :evilgrin: To se navezuje na tomahouwhg! :P Jaz bi raje Lumpo vprašala, kak ji je ratalo, da ti verjameš, kako te ona uboga ... itak je vse po njenem. O:-) :xx: :P .
vuk76 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Zgleda,da res velja bolj star bolj nor..;) :whistle: Ah, kak bo fajn,ko pridem v ta leta :lol1:
Vanga Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Dober dan! :evilgrin: Vidim, da kar lepo chatate, he, he. :winkiss:
vuk76 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Dober dan! :evilgrin: Vidim, da kar lepo chatate, he, he. :winkiss: A ti pa ne...;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se