Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Šokac, kaj tvoje Lumpike ni v bližini? Nekam "pogumen" se mi zdiš, hehe, ... :rolleyes:

Jaz Šokac, vedno pogumen kot Vinetu. Lumpika moja skvo, indijanci pa se nikoli bati svojih skvo. Če skvo ne ubogati svojih Vinetujev, mi svoje skvo spodaj skalpirati. Havk :P

Jaz pa gledat.... :naughty:

Jaz pa podirat. :whistle:

Objavljeno
Jaz pridem navijat... :whistle:

Brez šaule za sneg nea hodi. :naughty:

Objavljeno
Jaz Šokac, vedno pogumen kot Vinetu. Lumpika moja skvo, indijanci pa se nikoli bati svojih skvo. Če skvo ne ubogati svojih Vinetujev, mi svoje skvo spodaj skalpirati. Havk :P

Tole pa si tako priredil, da se te še sam Baron Munchausen ne bi sramoval ... kdo koga skalpira, najdeš v "obvezni" osnovnošolski literaturi (Karl May) naše generacije, moderni svet pa danes temu reče depilacija. Houwgh! :P

Objavljeno

Kaj se pol to podre?

Objavljeno
Kaj se pol to podre?

tiste ki so skalpirane :evilgrin:

al pa po novem, depilirane

Objavljeno
tiste ki so skalpirane :evilgrin:

al pa po novem, depilirane

Meni je čisto vseeno :rolleyes: glavno da pade... :kva2:

Objavljeno
Meni je čisto vseeno :rolleyes: glavno da pade... :kva2:

po možnosti na glavo :whistle:

Objavljeno
po možnosti na glavo :whistle:

...ki ji prej kožo dol potegneš :evilgrin: ...

Objavljeno (popravljeno)

Khm ... ja moj gospodar Vinetu ...HAVK :worship: :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Lumpa
Objavljeno
...ki ji prej kožo dol potegneš :evilgrin: ...

pa mašnco privežeš :naughty:

Objavljeno
pa mašnco privežeš :naughty:

Kaj pa vem vse rata prej naredit ... :unsure: !

Objavljeno

Tako se pa naredi vzoren potopis motosezone nekoga, ki ima za seboj veliko število

kilometrov. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

ČESTITKE!!!

Potopis si lahko preberete TUKAJ,

želim vam prijetno branje. :winkiss:

Objavljeno

Jutro zaspančki... :yea1:

Objavljeno
Jutro zaspančki... :yea1:

Ja, bi rad bil, če me nebi 2 x 4 tace, ki se še gonita, peljale od 6,30 do 9h na "sprehod" :closedeyes: ...

Sedaj pa uživava z mojo :wub: ob kavi in kmalu jo bom "speko" za uho, če nebo naredla še zajtrka :whistle: .... Red mora bit, četudi je slab!!!!

Vsem eno lepo jutro in užitn dan....

Objavljeno
Ja, bi rad bil, če me nebi 2 x 4 tace, ki se še gonita, peljale od 6,30 do 9h na "sprehod" :closedeyes: ...

Sedaj pa uživava z mojo :wub: ob kavi in kmalu jo bom "speko" za uho, če nebo naredla še zajtrka :whistle: .... Red mora bit, četudi je slab!!!!

Jaz tudi :wub: a samo s pogonom na štiri tace... :lol1: samo se je splačalo... :yea1: tudi jaz čakam na zajtrk :worship: samo vžgat si jo ne upam... :kva2:

Objavljeno
Jaz tudi :wub: a samo s pogonom na štiri tace... :lol1: samo se je splačalo... :yea1: tudi jaz čakam na zajtrk :worship: samo vžgat si jo ne upam... :kva2:

...porini jo pa bo vžgala....samo pazi, da ti nebo všla...jaz pa grem delat zajtrk, ker me boli hrbet....me je zid vdaro ko sem se umikal neznanemu letečemu predmetu (menda je bil iz porcelana).... :cry:

Objavljeno

Hm, vidva nakladalnika, nikar ne zbijajta poguma mlajšim ... :rolleyes: !

Dober dan, toteki dragi!

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Aja, danes je sobota ...uffff, ti prazniki in gripa so me čisto ausglajzali.

Kje si, motorinooooo???? :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
Tole pa si tako priredil, da se te še sam Baron Munchausen ne bi sramoval ... kdo koga skalpira, najdeš v "obvezni" osnovnošolski literaturi (Karl May) naše generacije, moderni svet pa danes temu reče depilacija. Houwgh! :P

Mutika, iz katerega indijanskega plemena pa si ti, da pozdravljaš houwgh? :D

Khm ... ja moj gospodar Vinetu ...HAVK :worship: :evilgrin:

Hvala moja skvo, hvala.:004

Če potrebuješ inštrukcije kako ti žena naredi zajtrk brez tega, da bi jo "speko" in povrhu še reče... ja moj gospodar, me kar pokliči. Nea dosti računam. :whistle:

Popravljeno . Popravil šokac
Objavljeno
Če potrebuješ inštrukcije kako ti žena naredi zajtrk brez tega, da bi jo "speko" in povrhu še reče... ja moj gospodar, me kar pokliči. Nea dosti računam. :whistle:

Če misliš tisto kar jaz mislim (petelinji fruštik :whistle: ), moja pol spi do kosila...te sn ga šele naj...., :rolleyes:

Objavljeno
Mutika, iz katerega indijanskega plemena pa si ti, da pozdravljaš houwgh? :D

:evilgrin:

To se navezuje na tomahouwhg!

:P

Jaz bi raje Lumpo vprašala, kak ji je ratalo, da ti verjameš, kako te ona uboga ... itak je vse po njenem. O:-) :xx: :P .

Objavljeno

Zgleda,da res velja bolj star bolj nor..;) :whistle: Ah, kak bo fajn,ko pridem v ta leta :lol1:

Objavljeno

Dober dan! :evilgrin: Vidim, da kar lepo chatate, he, he. :winkiss:

Objavljeno
Dober dan! :evilgrin: Vidim, da kar lepo chatate, he, he. :winkiss:

A ti pa ne...;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!