mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Kaj.... zih sem prepozna za druženje :unsure: Alora sm pršla preveč ksno :naughty:
motoristek Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Kaj.... zih sem prepozna za druženje :unsure: Alora sm pršla preveč ksno :naughty: Časa je še dovolj :worship: sam, da ne bo snega pobralo.... :headbang:
Vanga Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Kaj.... zih sem prepozna za druženje :unsure: Alora sm pršla preveč ksno :naughty: Nisi nič prepozna, alora lih prav si prišla. :evilgrin:
mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Nisi nič prepozna, alora lih prav si prišla. :evilgrin: :OK:
mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Dober dan, Totekland! Zaj ko sn se fajn napapco, grem pa malo išpekcijo delat pod Pohorje :beer1: , da vidim če mislijo z tote Lisice kaj naret? Tak kot vedno brez nas Pohorcof, tak nebojo nič pametnega fkup spravli. :worship: Bom poročal izza prvega šanka :naughty: ....še vedno vztrajno čakamo na tisto poročilo.... :naughty: :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 ....še vedno vztrajno čakamo na tisto poročilo.... :naughty: :whistle: Kaj nisi vidla kaj je napisal v zadnem stavku. :lol1:
mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Kaj nisi vidla kaj je napisal v zadnem stavku. :lol1: ...pa saj ni rekel...izpod... :lol1:
BremzPenzl Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 No pa ste dočakali... Stanje pod Pohorjem je sledeče :naughty: Srednje do močno vlažno :drunk: (trend gre v smeri močno), temperatura raste :fight1: , vendar snega je (zaenkrat) dovolj. :worship: Joj pa ta glavno sn skoro pozabo, ŠANK že (še) stoji... :grupni:
mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) No pa ste dočakali...Stanje pod Pohorjem je sledeče :naughty: Srednje do močno vlažno :drunk: (trend gre v smeri močno), temperatura raste :fight1: , vendar snega je (zaenkrat) dovolj. :worship: Joj pa ta glavno sn skoro pozabo, ŠANK že (še) stoji... :grupni: se pravi....iz poročila kontrolnega izvedenca je razvidno, da se stvari odvijajo v pravo smer, hi,hi,hi,hi... :yea2: Navzočega naprošam še za dodatno poročilo glede sprejemljivosti in kakovosti alkoholnih napitkov :whistle: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil mačka27
dr-big Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 No pa ste dočakali... temperatura raste :fight1: , vendar snega je (zaenkrat) dovolj. :worship: Joj pa ta glavno sn skoro pozabo, ŠANK že (še) stoji... :grupni: Te pa lahko počasi dam akku polnit :D ....Samo še malo sončka fali za no daljšo furco :whistle: Lp.Andi
Vanga Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Pol nihče ni prišel na predstavo? Jaz sem žal imel obveznosti do sponzorja cel dan, ciljam pa bolj na datum 11. ali pa 12.1.08, pridema pa si ziher ogledat.Zdaj ko je začetna trema mimo, bo bolj zanimivo. :winkiss: Ajde kdo je za, naj se oglasi. :kva2:
vuk76 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Jaz sem žal imel obveznosti do sponzorja cel dan, ciljam pa bolj na datum 11. ali pa 12.1.08, pridema pa si ziher ogledat.Zdaj ko je začetna trema mimo, bo bolj zanimivo. :winkiss: Ajde kdo je za, naj se oglasi. :kva2: Pa še mi2 z boljšo polovico prideva zraven. :grim
Mutika Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Jaz sem žal imel obveznosti do sponzorja cel dan, ciljam pa bolj na datum 11. ali pa 12.1.08, pridema pa si ziher ogledat.Zdaj ko je začetna trema mimo, bo bolj zanimivo. :winkiss: Ajde kdo je za, naj se oglasi. :kva2: Jaz tudi, jaz tudi! Pa mislim da Lobo tudi. Se bomo zmenili. Lahko noč, toteki! :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Jaz sem tudi za...pa ni važno zakaj se gre :yea1:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Mam eno vprašanje...Kje se vi to ob torkih zbirate?...Rabil bi naslov :whistle: Lepo prosim...
mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Mam eno vprašanje...Kje se vi to ob torkih zbirate?...Rabil bi naslov :whistle: Lepo prosim... Hmmmmmm I wonder why :hmm: jest neč ne wem :whistle: O:-)
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Se vidimo jutri, grlo se je že malo osušilo :whistle:
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Mam eno vprašanje...Kje se vi to ob torkih zbirate?...Rabil bi naslov :whistle: Lepo prosim... Na Šentiljski, če greš iz smeri centra, za železniško postajo, se pelješ mimo 2 petrolov, cca. 200m za drugim, na desni strani bajta z oranžnim napisom Vileda. :D No v Viledi je to :D
vapotek Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Dobro jutro đeksoni! :D Ni ga lepšega, ko po dopustu prit nazaj na šiht, ko z nasmehom ugotoviš, da te je kljub skrbem da ne bo tak, čisto celo delo za nazaj počakalo... :010
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Stari, pojdi po termometer! :whistle:
vapotek Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 No v Viledi je to :D Sicer ena bajta prej, ampak "close enough"... :P Stari, pojdi po termometer! :whistle: Si bom raje kr svečko v rit potisno. Ziher je ziher. :alien1:
ZD€N€ Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Sicer ena bajta prej, ampak "close enough"... :P Si bom raje kr svečko v rit potisno. Ziher je ziher. :alien1: :worship: :OK:
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Sicer ena bajta prej, ampak "close enough"... :PSi bom raje kr svečko v rit potisno. Ziher je ziher. :alien1: Kaj morš s svečkami kompenzirat kakšne svoje pomanjkljivosti? :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se