mačka27 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 :OK: :worship: Ko mu je dal stric motoristek uniona se je takoj nasmejal..... :yea1: Kaj me slikaš kosmatinc... :grim juuuuu, kok lepe fotke!!!! Ni lepšega kot videti pogled mame oz. ponosnega očkota na otroka :wub: kok lepo....
Provokator Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Ena fotka z NGregorja. Od Majde.......
Vanga Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Lahko noč Toteklandija! :yawn: :zzz:
vuk76 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Lahko noč Toteklandija! :yawn: :zzz: I tebi.... :whistle:
vapotek Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Dobro jutro banda, kak smo kaj?! :D Po dolgem cajtu je bil spet en fajn vikend. :OK: Mimogrede.....Bremz, si še med živimi? :? :P Jaz bi pa uno punco,ko ga pestuje,rajš malo pocartav. Seveda, samo babnce ti letajo po glavi! :( Zakaj pa ne bi raje mene malo pocartal? :(
vapotek Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Ena fotka z NGregorja. Kaj te je to? Pička al ded?
BremzPenzl Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Dobro jutro banda, kak smo kaj?! :D Po dolgem cajtu je bil spet en fajn vikend. :OK: Mimogrede.....Bremz, si še med živimi? :? :P Jutro :worship: Že diham, samo bolj počasi... :headbang: manjka enih par m filma, a ga je kdo videl? :evilgrin:
Vanga Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Morgen, mafija. :evilgrin: Hvala bogu da še vsi dihamo, pa magari samo s pol pljuč. :smoke: :drunk: Danes je dan za prihajanje k sebi, jutri pa itak dalje. :whistle: Lep in uspešen ponedeljek vsem! :winkiss: P.S., Kaj je lahko ponedeljek sploh lep in uspešen? :hmm: :blink: Odg.: :grim Če prideš iz nočne. :yea1:
mačka27 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Odg.: :grim Če prideš iz nočne. :yea1: se ga pa čist strinjam s tabo :grim , he,he,he,he :evilgrin: BRO YAUTRO TOTEKSONČEKI :yea2: :yea2: :004 :004 :004 ! En narodnjaški jodlpozdrawčk uz jesenicama, hi,hi,hi,hi :yea1: :yea1: :yea1: !!!! p.s. že treniram za jutr :naughty: :whistle: En prekrasn dan vsem :004 :004 :004
mačka27 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Jutro :worship: Že diham, samo bolj počasi... :headbang: manjka enih par m filma, a ga je kdo videl? :evilgrin: ti učer sm res neki kotalečga srečala, kt sm šla s šihta :naughty: a to j blo toje?
Mutika Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Dober dan, toteki dragi. Pri meni na Kneza Koclja se že sonček kotali okoli ... pri vas tudi? :naughty: Uuuu, jutri bo spet fajn, bomo spet skupaj, pa mogoče Mačkica pride; ... Cvičkar, tebe bi bilo tudi lepo videt, ampak, ne z mopedom, nooooo ... čeprav me imaš tako grdo, da ti ne ponudim prenočišča (dokler je moja hči mladoletna, ti ga tudi ne bom! :evilgrin: ), mene vseeno skrbi zate, sploh po temi in ponoči ter malce podkrepljen se nazaj vozit na dveh kolesih, po tej mastni in vlažni ter ponekod zmrznjeni cesti ... ne vem, no, tule pa se tudi moja flegma nrav upre. Daj, pamet v roke, dečko. :unsure:
Mutika Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Dober dan...Tut js sm priletel domov.Vapotek :worship: Hvala ti...Res si dobra duša :worship: Hvala pa tudi Mutiki... :004 Oh, ni za kaj :004 ... saj sem vedela, da te bom na pravega usmerila. Vapo, fajn, da si poskrbel za našega mladega nadebudneža iz Cvičknlanda!. :worship:
Mutika Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Kaj te je to? Pička al ded? Bimbo! To je Majda. Z najboljšo frizuro pod soncem! Bi šel z nami na predstavo, pa ne bi neumnosti spraševal! :evilgrin: :winkiss:
Mutika Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Ja verjetno :whistle: Pomoje jo je strah da me ne bi njena hčerka kje ponoč tepla... :whistle: tak bol nežno Mali, pozor ... :evilgrin: !
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Mutika...Na žalost te ne bom poslušal.Motor je zrihtan zdj čez kake pol ure grem po njega,tak da prletim jutri gor.Pa bi lepo prosil če se še hčerka oglasi da ne bom jst lutal po novi vasi :evilgrin: :whistle: Mutika...mene čisto nič ne moti če še ni polnoletna... :devil:
ZD€N€ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Mutika...Na žalost te ne bom poslušal.Motor je zrihtan zdj čez kake pol ure grem po njega,tak da prletim jutri gor.Pa bi lepo prosil če se še hčerka oglasi da ne bom jst lutal po novi vasi :evilgrin: :whistle: Mutika...mene čisto nič ne moti če še ni polnoletna... :devil: :hmm: :nono: Mladoletne boš zavajal???????????? :eek:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Čakaj malo...pa sj js tut še nisem polnoleten :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 potem pa v šolo in se učiti,.....
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) Boma se skup z hčerko od Mutike...Prvo boma mela francoščino...pa tak naprej :whistle: Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil CVIČKAR1
ZD€N€ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Boma se skup z hčerko od Mutike...Prvo boma mela francoščino...pa tak naprej :whistle: da nevta pozabila na PP (masaža srca, umetno dihanje,....) :lol1:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) Ja to jo bom tut naučil.Vidiš kak ma Mutika dobrega zeta...Vse bi naučil njeno hčerko... :whistle: Samo Mutika tega še ni spoznala... :closedeyes: Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil CVIČKAR1
Vanga Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Čakaj malo...pa sj js tut še nisem polnoleten :whistle: Pa če boš take klamfal, nevem če sploh boš. :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Kaj ne...itak da bom :evilgrin: Misliš da se sedmeroglavega zmaja(Mutika) bojim? :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Kaj ne...itak da bom :evilgrin: Misliš da se sedmeroglavega zmaja(Mutika) bojim? :whistle: :eek: no coment
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se