Mutika Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Konec nakladanja, toteki in pridruženi člani. Lahko noč. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Dobro jutro cigani! :D Kaj danes bo kaj al spet nič? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Bor dan Toteksončki :yea1: ! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Dobro jutro cigani! :D Kaj danes bo kaj al spet nič? Ja, če bosta priskrbela papico, kot sta se z Rockerjem včeraj hršila, potem ne bo nič, ampak bo. :rolleyes: Dobeeeer jutranji dan, toteki! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Dan, :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Dober dan, Toteklandija! :yea1: Kaj bo danes naporen sestanek na Šentiljski? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Kaj bo danes naporen sestanek na Šentiljski? :unsure: Ja, ker se mamo ful pomembnih stvari za zmenit. Ne pozabi pikad prinest. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) . Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Dober dan, Toteklandija! :yea1: Kaj bo danes naporen sestanek na Šentiljski? :unsure: :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Ne pozabi pikad prinest. :D Nima smisla, če vidiš kaj z onimi navadnimi delam. :whistle: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Žena določla, da moram danes prit na Šentiljsko...za ene prinesem še nekaj zraven... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Žena določla, da moram danes prit na Šentiljsko...za ene prinesem še nekaj zraven... :whistle: Ave žena! :worship: Žena tudi naj pride zraven. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Jutro, Dan al karkoli že...fajn se mejte..grem jaz nazaj kozlat :blush: Danes se nea vidimo..razen če Majda pride :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Jaz pa pogrešam BremzPenzlna :rolleyes: od lisice ga ni na spregled... :hmm: da mu se nije nešto desilo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Jaz pa pogrešam BremzPenzlna :rolleyes: od lisice ga ni na spregled... :hmm: da mu se nije nešto desilo... :whistle: Bremzl se je vmes javil, zdaj pa se pripravlja na nove podvige. Trezen. :whistle: Kako si, motoristek? Kaj ti prideš danes? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Jutro, Dan al karkoli že...fajn se mejte..grem jaz nazaj kozlat :blush: Danes se nea vidimo..razen če Majda pride :yea1: Daj, ne bodi špilferderber ... pa Gregico zraven pripelji. Forget Majda. Ona ima svoje klošarje, ne rabi še tebe. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Žena določla, da moram danes prit na Šentiljsko...za ene prinesem še nekaj zraven... :whistle: Yes, yes! Bravo, žena! :010 :010 Ful fajn, da prideta. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Bremzl se je vmes javil, zdaj pa se pripravlja na nove podvige. Trezen. :whistle: Kako si, motoristek? Kaj ti prideš danes? :rolleyes: Bi me rada vidla brez jajc.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Jaz pa pogrešam BremzPenzlna :rolleyes: od lisice ga ni na spregled... :hmm: da mu se nije nešto desilo... :whistle: Lih dons zjutrj sm tud jest študirala....da je nekako *zmaglil* :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Yes, yes! Bravo, žena! :010 :010 Ful fajn, da prideta. :worship: Mam nekaj zate...sicer ni to kar sva se menla, je pa vseeno zanimivo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Bi me rada vidla brez jajc.... :lol1: :kva2: :slap: :lol1: Mam nekaj zate...sicer ni to kar sva se menla, je pa vseeno zanimivo. :whistle: O, zanimivo. Fajn. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 No,danes se pa vidimo... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 No,danes se pa vidimo... :naughty: Pa kaj te bom res spet celi večer moral gledat??? Pa jebemuboga, nikak nimam mira pred tabo... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Priznaj da me rad gledaš...še rajši pa pomoje Mutika,da njene hčerke ne omenjam,ona že ve da sm njeni hčerki všeč tak da če me janja vidi bi ponorela :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Priznaj da me rad gledaš...še rajši pa pomoje Mutika,da njene hčerke ne omenjam,ona že ve da sm njeni hčerki všeč tak da če me janja vidi bi ponorela :evilgrin: :whistle: Zakaj pa te jaz, lepo prosim, a mi to razložiš? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se