ataIBA Objavljeno Januar 20, 2012 Opozori Objavljeno Januar 20, 2012 (popravljeno) ......Ker imam C5, mi smo pa trije, je prostor še za enega. Polno zasedenoooooo!!! Popravljeno Januar 20, 2012. Popravil ataIBA
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 V torek je blo pa fajn pri Mladi Lipi, za tiste ki še vete kje je to. Sn enemu moped zapleno ko mi je bil dužn, tak da sn prvi dve stotki letos naredo. Saj BMW je še kar vredi, samo enparkrat ga je treba vredi skotat , da lepši vunj zgleda. Fajn bote toteki... I`m back
STAR Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 V torek je blo pa fajn pri Mladi Lipi, za tiste ki še vete kje je to. Sn enemu moped zapleno ko mi je bil dužn, tak da sn prvi dve stotki letos naredo. Saj BMW je še kar vredi, samo enparkrat ga je treba vredi skotat , da lepši vunj zgleda. Fajn bote toteki... I`m back Ponovno dobrodošel med nami! Jutri me ne bo. V sredo bi pa bil ob 22:22 ...
BremzPenzl Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 Bil fčeraj prvo pr Gojzari, bla kelnarca tečna pa šou rajši k Lipi... ...nas je blo kr nekaj Jaz, oni zeleni z rogami :beer1: , paše edn zeleni z rogami, pa še edn , pa malo majn tečna kelnarca (na koncu mi je že bla všeč :evilgrin: ), Ki te bote danes? Ali je predaleč :grrr , Boki? :grim Lipa? , Gojzer ,Bauhaus ,Lidl , Dom Pod Gorco Rocky 1
Rocky Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 Pa ki se toti Toteki sploh dobivamo?! Kdaj in kje? Se vidi ni več stare garde pa je vse narobe. .) hilton 1
danci1973 Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 Bolj ali manj po sprotnem dogovoru... Boki?
Rocky Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Bolj ali manj po sprotnem dogovoru... Boki? Danči, če so ženski mamljivi "boki" potem sem vsak večer z veseljem tam. Pa naj si bo bilo kje. .)
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 Samo na babe študiraš, pa dobro veš da je to usodno , prideš danes k Lipi na pir? rufni... jutri me ni ker gem na Elefantn trefn... Mutika 1
Mutika Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 jutri me ni ker gem na Elefantn trefn... Bravo, Bremzl! Maš ziher zimske gume? Pa tople gate ... !? Sicer pa, če si takrat prek Golice prišo s tistim šrotom od Kvaka, bo z Bemflo tudi šlo ... potem pa raport!
Marvin2 Objavljeno Januar 28, 2012 Opozori Objavljeno Januar 28, 2012 Samo na babe študiraš, pa dobro veš da je to usodno , prideš danes k Lipi na pir? rufni... jutri me ni ker gem na Elefantn trefn... Končno si se zbudo! :notworthy:
STAR Objavljeno Januar 31, 2012 Opozori Objavljeno Januar 31, 2012 Danes, okoli 21h, pridem k Ali-ju na "jegra" (ali pivo ;-) Pozneje se mi pridruži še D. in ...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2012 Opozori Objavljeno Februar 6, 2012 Lep pozdrav vsem skupaj! hilton, umetnica51 in ataIBA 3
BremzPenzl Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 počasi bo pravo vreme ži montiram zimske gume
Marvin2 Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 (popravljeno) Kaj je lenuhi? Še malo, pa se bo temperatura dvignila za najmanj 10 stopinj, vi pa Še kar smrčite (razen penzla). Ali se gremo vozit, ali pa spesnimo picnic? Jaz sem za picnic čez 21 dni - po počitnicah - otvoritveni, da lahko pridemo z mopedi ! Popravljeno Februar 12, 2012. Popravil Marvin2 ataIBA 1
gody01 Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Kaj je lenuhi? Še malo, pa se bo temperatura dvignila za najmanj 10 stopinj, vi pa Še kar smrčite (razen penzla). Ali se gremo vozit, ali pa spesnimo picnic? Jaz sem za picnic čez 21 dni - po počitnicah - otvoritveni, da lahko pridemo z mopedi ! Kaj so te s kleti spustli ali samo pozabli vrata odklejena ? Bi lahko kaj priŠel kak torek/sredo o BMWju poročat. Sigurno ga že ŠravfaŠ ko nori
Marvin2 Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Kaj so te s kleti spustli ali samo pozabli vrata odklejena ? Bi lahko kaj priŠel kak torek/sredo o BMWju poročat. Sigurno ga že ŠravfaŠ ko nori Kaj je aktualno, torek ali sreda?
gody01 Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Kaj je aktualno, torek ali sreda? Kadar kdo napiše
STAR Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Z Darkom3g prideva k Aliju v sredo, 15.2.2012 okoli 20.ure. Pustne šeme ta teden še niso obvezne.
Darko3g Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Glede na to, kakšne šeme s(m)o Toteki, bi lahko imeli srečanje stalno na Ptuju. Ta teden se dobimo v sredo, naslednji teden pa se bom maskiral v leto dni starejšega. ataIBA 1
Rocko Objavljeno Februar 16, 2012 Opozori Objavljeno Februar 16, 2012 Upam da se letos vam tudi jaz kaj koncno pridruzim na kakšni vožnji
ataIBA Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Kaj je lenuhi? ................. Jaz sem za picnic čez 21 dni - po počitnicah - otvoritveni, da lahko pridemo z mopedi ! Ideja za 10 +!!!! Še lokacijo spesnimo po počitnicah, pa bo. ..sezona odpira vrataaaaa...
Darko3g Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Tak, zaj pa konc heca. Ta teden sem še mlad (okoli 50), v četrtek začnem gravitirati proti 60 (tak star, da moram vzeti Bilobil, da se spomnim, kam sem dal Viagro press). Ker me tisti Nemec še ne zajebava preveč, se spomnim, da je treba častit rundo. Čas imam v torek (pust) ali v sredo, lokacija pa je Ali ali kaj drugega (Boki, Lipa, Gojzer, Flukplac, ...) Zbiram predloge po obeh vprašanjih. ataIBA 1
danci1973 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Tak, zaj pa konc heca. Ta teden sem še mlad (okoli 50), v četrtek začnem gravitirati proti 60 (tak star, da moram vzeti Bilobil, da se spomnim, kam sem dal Viagro press). Ker me tisti Nemec še ne zajebava preveč, se spomnim, da je treba častit rundo. Čas imam v torek (pust) ali v sredo, lokacija pa je Ali ali kaj drugega (Boki, Lipa, Gojzer, Flukplac, .. .) Zbiram predloge po obeh vprašanjih. V torek Ali, v sredo Boki? D. hilton in ataIBA 2
Darko3g Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 OK, jaz bom v torek pri Aliju, če pride še kdo, bo bolj zanimivo.
BremzPenzl Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 "Ta teden sem še mlad (okoli 50)" Kaj si ti ja nor! Tak si že star.... Jas bom v pondelek pri Gojzari, v torek pri Lipi, v sredo pri Bokiju, v četrtek pri Kapljici, v petek na Vošnjakovi v soboto pa na zaprtem oddelku.... ataIBA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se