KeC Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Lep pozdrav. Evo malo se bomo spet zbirali in če koga zanima dobra družba in pa Triumphi se bomo dobili aprila: RAT Fura Več info sledi kmalu. Bi pa vprašal, kje, takoj za Mariborom v smeri MS, je kakšen vredi plac za zbrati folk na kupu?
umetnica51 Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Kje se dobimo daneS? Boki ali Ali? D. Te pa se dobimo v Aliju...še jest vem kje je to... od hale Vileda naprej....... mau se hecam, ne mislm pridt pokvart večera
NGregor Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Mate kake info kdaj je žegn v Juriju letos? jutri pri Aliju torej?
NGregor Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 ne vem kdaj je to...sem pa iz koledarja dogodkov videl, da je 14.4. žegn v Juriju, pol pa sledi fura čez golico
Marvin2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Mate kake info kdaj je žegn v Juriju letos? jutri pri Aliju torej? Torej danes v Aliju? Da se dogovorimo za žegn!
danci1973 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Torej danes v Aliju? Da se dogovorimo za žegn! :yes:
Marvin2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 (popravljeno) Lep pozdrav. Evo malo se bomo spet zbirali in če koga zanima dobra družba in pa Triumphi se bomo dobili aprila: RAT Fura Več info sledi kmalu. Bi pa vprašal, kje, takoj za Mariborom v smeri MS, je kakšen vredi plac za zbrati folk na kupu? Misliš bencinska pumpa ali kakšna stara gostilna? To je Petrol v Lenartu: http://maps.google.s...&num=1&t=h&z=18 To pa gostilna šiker: http://maps.google.s...&num=1&t=h&z=18 Če bo zjutraj, za kavo, je bolje Petrol, če pa za kosilo, pa sigurno šiker!!! Popravljeno April 3, 2012. Popravil Marvin2
KeC Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Misliš bencinska pumpa ali kakšna stara gostilna? To je Petrol v Lenartu: http://maps.google.s...&num=1&t=h&z=18 To pa gostilna šiker: http://maps.google.s...&num=1&t=h&z=18 Če bo zjutraj, za kavo, je bolje Petrol, če pa za kosilo, pa sigurno šiker!!! Hvala. Smo malo obrnili v drugo smer tako da zbor na Ptuju pa potem v smeri MS: RAT Fura. Vabljeni vsi, tudi ex triumphaši
Vanga Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Vesele praznike vsem skupaj! tonek in Mutika 2
gody01 Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Kaj zaj, danes je torek ? A bo Ali ali Boki ali kaki drugi ali ...
Marvin2 Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Kaj zaj, danes je torek ? A bo Ali ali Boki ali kaki drugi ali ... Ali jutri ob 20h. Darko3g STAR Pol pa jutri, če nas bo več? ataIBA 1
Mutika Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 JA, to pa res! :yes: Kaj zaj, danes je torek ? A bo Ali ali Boki ali kaki drugi ali ... Ali sreda ...? Ali jutri ob 20h. Darko3g STAR Pol pa jutri, če nas bo več? Mogoče nas bo. Odvisno od bergl.
ataIBA Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Pol pa jutri, če nas bo več? Sem za jutri, ker danes sem bil na relaciji MB - Sl.B. ko brisalec. Jutri še debata kam bi malo dunili???? KTM od IBA je na grande servisu in bo treba malo pretegnit kolesa pred 1. majem...
Barracuda Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Sem za jutri, ker danes sem bil na relaciji MB - Sl.B. ko brisalec. Jutri še debata kam bi malo dunili???? KTM od IBA je na grande servisu in bo treba malo pretegnit kolesa pred 1. majem... Pa ti maš vedno vsaj en motor na servisu... Nevem kdaj te bo srečala pamet in boš končno kupo jaonca .) hilton in ataIBA 2
Marvin2 Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Sem za jutri, ker danes sem bil na relaciji MB - Sl.B. ko brisalec. Jutri še debata kam bi malo dunili???? KTM od IBA je na grande servisu in bo treba malo pretegnit kolesa pred 1. majem... Pa ti maš vedno vsaj en motor na servisu... Nevem kdaj te bo srečala pamet in boš končno kupo jaonca .) Servis pomeni, da na njegovih motorjih vsakih 20000 km naredijo servis, z motorjem ni nič narobe! Pomisli, če bi imel Suzukija, bi to delal vsakih 6000 km, ali več kot 3x pogosteje. V tem primeru pa bi bil res motor dalj časa na servisu, kot Ataiba na cesti, da odpelje piškavih 6000 km. :closedeyes: Hej, ki se danes dobimo? (Jaz bi Ali)
Darko3g Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Dokler ne zvem kam hočem, je pri meni vedno Ali - Ali. Zato bom tam Ali pa tam.
Marvin2 Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 (popravljeno) Dokler ne zvem kam hočem, je pri meni vedno Ali - Ali. Zato bom tam Ali pa tam. Mislim, da je bistveno od koga hočeš/hčejo izvedeti kam hočeš! (pa ne v Hoče) Vprašaj mene, če upaš! Popravljeno April 11, 2012. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Servis pomeni, da na njegovih motorjih vsakih 20000 km naredijo servis, z motorjem ni nič narobe! Pomisli, če bi imel Suzukija, bi to delal vsakih 6000 km, ali več kot 3x pogosteje. V tem primeru pa bi bil res motor dalj časa na servisu, kot Ataiba na cesti, da odpelje piškavih 6000 km. :closedeyes: Hej, ki se danes dobimo? (Jaz bi Ali) Tak kot si reko :grim . Pokosil sem in krenem za MB k Alijuuu.
Barracuda Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 Servis pomeni, da na njegovih motorjih vsakih 20000 km naredijo servis, z motorjem ni nič narobe! Pomisli, če bi imel Suzukija, bi to delal vsakih 6000 km, ali več kot 3x pogosteje. V tem primeru pa bi bil res motor dalj časa na servisu, kot Ataiba na cesti, da odpelje piškavih 6000 km. :closedeyes: Hej, ki se danes dobimo? (Jaz bi Ali) Kaj za ''REDNI'' servis se šteje tudi napaka na diskih in kufrih po nekaj km-jih???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se