SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Tako odprta je letošnja tema Dirkališča Novi Marof, upam da letos bo tako kot vsako leto pestro in polno Adrenalina. lp Marofci ))))))))) fasttrack in NinjaRider04 2
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Glede na to, da se bo dalo od 1.7. čez mejo brez kompliciranja z atakarnetom, pa mogoče spet kaj pridem pogledat. Kaj se že kaj premika s tisto razširitvijo? kewo in SANJIN-MIXON 2
hector Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 ...razširitev se obljublja že od leta 2006....torej lari fari....... :grim SANJIN-MIXON 1
biker77 Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 torej s 1.7 začnemo dirkat SANJIN-MIXON 1
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 He he dirkat začnemo prej, to ziher, razširitev pa očitno še en cajt ne bo, čakajo da pridejo v Evropo
biker77 Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 kr dejte..da me ujamete SANJIN-MIXON 1
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Ja Biker 77, Tebe bo še vedno težko ujeti, bom treba Tuonota Nazaj kupiti ha ha
motolover Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Zakaj raje ne ostane tema ista, samo letnica se izbriše? Kot bi imeli temo HD kup železja 2011,2012,2013,..
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Zakaj raje ne ostane tema ista, samo letnica se izbriše? Kot bi imeli temo HD kup železja 2011,2012,2013,.. Zato, ker se v tej temi večinoma piše kako fajn se je kdo imel tam, kdaj kdo gre, in če gre kdo zraven itd. In ni čisto nič narobe, če je tema malo bolj pregledna za vsako leto posebej. Saj imaš tudi vtise dnevnih voženj za vsako leto posebej. sesir, SANJIN-MIXON, igorkr in 2 others 5
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Zato, ker se v tej temi večinoma piše kako fajn se je kdo imel tam, kdaj kdo gre, in če gre kdo zraven itd. In ni čisto nič narobe, če je tema malo bolj pregledna za vsako leto posebej. Saj imaš tudi vtise dnevnih voženj za vsako leto posebej. Bravo tako se govori
motolover Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Zato, ker se v tej temi večinoma piše kako fajn se je kdo imel tam, kdaj kdo gre, in če gre kdo zraven itd. In ni čisto nič narobe, če je tema malo bolj pregledna za vsako leto posebej. Saj imaš tudi vtise dnevnih voženj za vsako leto posebej. Se mi ne zdi nic bolj pregledna zaradi tega. Se lazje je po njej brskati, ce je v eni temi. Moje skromno mnenje, pac,
Spider™ Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Se mi ne zdi nic bolj pregledna zaradi tega. Se lazje je po njej brskati, ce je v eni temi. Moje skromno mnenje, pac, se strinjam, saj so objave po datumih, vse lepo pregledno, lahko se bi v tastari temi 2012 letnca pobrisala pa mamo eno temo za vse
hector Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 ...kaj pa če bi v tej temi na vrhu dali linke starejših letnikov, npr Marof 2010, Marof 2011....?
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 (popravljeno) Jaz nimam nič proti, potem pa naj JOSE spremeni letnico, in jaz to temo zbrišem, ni panike sploh Popravljeno Februar 25, 2013. Popravil SANJIN-MIXON
TakeALookAround Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Men se zdi pa lih to minus tega foruma, ko kaj isces mas pol temo z 150 stranmi, pa je brezveze. Tok ene solate za prebrat, ker iskalnik konkretno nic ne najde. SiKi, DXR16, Lencdo in 1 other 4
Dejanx Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 jaz ga imam če bo le vreme takrat ko bom imel čas. tam po 15 aprilu studiram:D
Jure Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 ma kdo kaj namen it dol v aprilu ? lp Aprila žal ne, takoj v začetku julija, k se Hrvati spokajo v EU
SiKi Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 (popravljeno) Aprila žal ne, takoj v začetku julija, k se Hrvati spokajo v EU Hehe, ja mam enih par ko tudi čakajo na to Še mam neke papire od atakarneta tak da še izkoristim dokler so uporabni Pa se te vidimo julija jaz ga imam če bo le vreme takrat ko bom imel čas. tam po 15 aprilu studiram:D No jaz tudi, mi bo šlo skozi predvsem čez tedn en dan.. sicer pa treba motor najprej skupaj zložit Popravljeno April 5, 2013. Popravil SiKi
Dejanx Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Hehe, ja mam enih par ko tudi čakajo na to Še mam neke papire od atakarneta tak da še izkoristim dokler so uporabni Pa se te vidimo julija No jaz tudi, mi bo šlo skozi predvsem čez tedn en dan.. sicer pa treba motor najprej skupaj zložit Men še manjka samo pena za zic pol pa mam v osnovi vse razen grelcev za gume, ki pa jih za zdaj se ne bom nabavo ker vozim gp racer. Ti si lani iskal peno za zic me zanima če si našel kje ugodno v mariboru? LP
jvalant Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 (popravljeno) Hehe, ja mam enih par ko tudi čakajo na to Še mam neke papire od atakarneta tak da še izkoristim dokler so uporabni Pa se te vidimo julija No jaz tudi, mi bo šlo skozi predvsem čez tedn en dan.. sicer pa treba motor najprej skupaj zložit Hm, a pa bo takoj mozen prost prehod, al bo treba pocakati, da (ce) hrvaska vstopi se v Schenghensko obmocje? Sele takrat meja pade, se mi zdi... Popravljeno April 6, 2013. Popravil jvalant
Jure Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 (popravljeno) Hm, a pa bo takoj mozen prost prehod, al bo treba pocakati, da (ce) hrvaska vstopi se v Schenghensko obmocje? Sele takrat meja pade, se mi zdi... Prehod bi moral biti "prost" v smislu carinskega kompliciranja takoj. Meja bo ostala, samo ne bo gor carinikov, ampak bodo samo policisti. Kar pomeni, da bo vseeno treba se ustavit in izkazat istovetnost na Schengenski meji, ampak gre kljub temu za potovanje znotraj EU, kjer velja prost pretok blaga, kapitala, oseb, itd.. in velja enotno carinsko območje. Znotraj EU ni carin, zato ni potrebe pri stvareh kot je motor na prikolici, urejati papirjev za začasni izvoz blaga (ATA Carnet), kot je bilo potrebno do sedaj. Ker ne izvažaš nikamor, ampak se premikaš znotraj EU, tudi če greš čez Schengensko mejo. Popravljeno April 6, 2013. Popravil Jure SiKi in sesir 2
igorkr Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 A ima Novi Marof kako spetno stran s cenami, urnikom obratovanja med tednom, vikendom in podobno?
SiKi Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 A ima Novi Marof kako spetno stran s cenami, urnikom obratovanja med tednom, vikendom in podobno? Nisem ziher da obstaja, cena je 27,5€ ce se ne motim, urnik obratovanja pa je menda vsak dan, tocno uro pa najbolje da poklices - in s rm tudi preveris ce je pista fraj - da nima kdo zakupljeno. Men še manjka samo pena za zic pol pa mam v osnovi vse razen grelcev za gume, ki pa jih za zdaj se ne bom nabavo ker vozim gp racer. Ti si lani iskal peno za zic me zanima če si našel kje ugodno v mariboru? LP Sem iskal, in se vedno iscem.. Ce najdes kaj se priporocam Lp, Nejc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se