uppercuter Objavljeno Avgust 20, 2013 Deli Objavljeno Avgust 20, 2013 Ima kdo kaj foto/video gradiva od cetrtka 15.8.? Se priporocam za ogled. Thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Avgust 20, 2013 Deli Objavljeno Avgust 20, 2013 ima kdo info. kakšo je kaj stanje za to nedeljo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno Avgust 21, 2013 Deli Objavljeno Avgust 21, 2013 (popravljeno) Če ima še kdo prostor na prikolci bi šel zraven v nedeljo Dam seveda za bencin in kakšno pivo Popravljeno Avgust 21, 2013. Popravil zupy199 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno Avgust 22, 2013 Deli Objavljeno Avgust 22, 2013 Sm poklicu. Steza je odprta v nedeljo 10:00-18:00. 27€ na osebo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 Končno kuhan!! :grim https://www.youtube.com/watch?v=1e0iiWR5WiU bajsi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 zupy: jaz pa kolega bi pripeljala mopede s prikolico, če le ne bo prišlo kaj vmes, kot ponavadi, ko kaj planiraš.. bomo jutri videli kaj poreče vremenska napoved, zaenkrat ni nekak rožnato vse skup... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 Ima kdo kaj foto/video gradiva od cetrtka 15.8.? Se priporocam za ogled. Thx Naj ti bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno Avgust 27, 2013 Deli Objavljeno Avgust 27, 2013 Gre kdo dol v petek ali soboto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Avgust 27, 2013 Deli Objavljeno Avgust 27, 2013 Sobota je pri meni v planu pista je fraj vreme tud naj bi blo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 Po kakšnih papirjih sprašujejo na meji, če motor ni registriran? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 Po kakšnih papirjih sprašujejo na meji, če motor ni registriran? Pri zadnjem prestopu meje niso spraševali po papirjih, ampak kak dokaz lastništva bi verjetno že bil koristen (prometno dovoljenje, četudi odjavljeno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Avgust 29, 2013 Deli Objavljeno Avgust 29, 2013 Torej se sedaj, da pridet čez mejo z neregistriranim motorjem (seveda je ta parkiran na prikolici)? Ali mora biti nujno odjavljena prometna ali je dovolj kak drug dokument, recimo overjena kupoprodajna pogoba? Sprašujem zato, ker bi si rad kupil motor katerega bi imel samo za na pisto in kolikor vem ne dobiš prometne, če motorja ne registriraš, vem pa da se naredi prijava vozila na novi naslov, v primeru če bi rad, kdaj motor registriral. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore. Lp Speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 29, 2013 Deli Objavljeno Avgust 29, 2013 Torej se sedaj, da pridet čez mejo z neregistriranim motorjem (seveda je ta parkiran na prikolici)? Ali mora biti nujno odjavljena prometna ali je dovolj kak drug dokument, recimo overjena kupoprodajna pogoba? Sprašujem zato, ker bi si rad kupil motor katerega bi imel samo za na pisto in kolikor vem ne dobiš prometne, če motorja ne registriraš, vem pa da se naredi prijava vozila na novi naslov, v primeru če bi rad, kdaj motor registriral. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore. Lp Speed Rabiš samo podatek o lastništvu vozila; se pravi mora biti kupoprodajna overjena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno September 1, 2013 Deli Objavljeno September 1, 2013 Zakon je blo včeraj, je bil slovenski dan na Novem Marofu Čas sm mel cca. 1:29, glede na to da sm biu 1. na pisti je to kar solidno ( se mi zdi :unsure: ) A je ponavadi tut tulk padcov ? Js sm še tak najboljš odnesu z podrsanim deklcom pa zvito belanco in seveda z poškodovanim egotom A ve kir kdo je bil možakar kateri je sliku sredi proge oz. kje bi se dalo videti slike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno September 1, 2013 Deli Objavljeno September 1, 2013 Ja blo je ta bolše, vreme ta pravo, sami slovenci (skoraj), pač padci pa so včasih jih ni. Glavno da ni bilo nič hudega samo plastika je trpela. Pa tudi mene zanima za tistega gospoda, ki je slikal, bi prav prišla kakšna profi slikica:D LP Dejan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 1.29!! kako si se pa peljau po gosposko?!!1.16 je bil moj čas ko sem bil prvič na progi, pa se mi je zdelo da sem počasen....no tolko samo da ti povem kolko se ti fali! VAJA DELA MOJSTRA! :mellow: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Ma ja, sm vidu da ni niti približno solidnemu času ampak tako kot si reku, vaja dela mojstra SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 1.29!! kako si se pa peljau po gosposko?!!1.16 je bil moj čas ko sem bil prvič na progi, pa se mi je zdelo da sem počasen....no tolko samo da ti povem kolko se ti fali! VAJA DELA MOJSTRA! :mellow: :grim Super, povej kdaj boš dol, pridemo gledat, ker more zdej, ko maš že neki prakse it minimalno 1:08. SANJIN-MIXON, Mateej1, macak333 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 1.29!! kako si se pa peljau po gosposko?!!1.16 je bil moj čas ko sem bil prvič na progi, pa se mi je zdelo da sem počasen....no tolko samo da ti povem kolko se ti fali! VAJA DELA MOJSTRA! :mellow: :grim bil sem nekajkrat že na marofu pa jih nisem videl dosti ki so pelali pod 1.16 pa doben ni bil prvič tam tak da ne vem no mislim da nisi ravno verodostojn glede časa. pa naj bo vsakemu svoje veselje:D pa res ne vem če je blo takrat ko si ti vozil tam 15 komadov pa vsi so leteli 1.13 da si se zdel počasen res ne vem:D SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 1.29!! kako si se pa peljau po gosposko?!!1.16 je bil moj čas ko sem bil prvič na progi, pa se mi je zdelo da sem počasen....no tolko samo da ti povem kolko se ti fali! VAJA DELA MOJSTRA! :mellow: :grim Ker car, sej bi ti zaplosku, sam kaj ko me ne boš slišu . MoTo G_P 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 mogoće kart vozi:D zupy199 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 1.29!! kako si se pa peljau po gosposko?!!1.16 je bil moj čas ko sem bil prvič na progi, pa se mi je zdelo da sem počasen....no tolko samo da ti povem kolko se ti fali! VAJA DELA MOJSTRA! :mellow: :grim To si šel samo 'zunanji' krog? SANJIN-MIXON, MteByKer82 in zupy199 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 No, moj cajt prvič je bil 1.17.xx Pol je mal trajal za 1.13.xx Pol je blo ob pravih pogojih 1.11.11 No, zdej pa ne vem če bom še kdaj to vidu, ampak 1.12 ali 1.13 je kr okej.. Sicer pa tut mene zanima kolk se zdej pelje pistop... MteByKer82 in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno September 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2013 ja biker 77 stari smo že ha ha, kaj ne boš videl, le glej da se ponovno vidimo na Marofu in to z Aprilio Tuono kot včasih, z enko nisem nikoli šel boljšega časa ha ha, tudi mene vleče gor, pa ne vem zakaj ne grem, ja lepo je slišat to, trenirat trenirat in trenirat, paše to fullll, vem po sebi, lp Sanjin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno September 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2013 Super, povej kdaj boš dol, pridemo gledat, ker more zdej, ko maš že neki prakse it minimalno 1:08. He he he sem se nasmejal, bravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se