Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zgleda da bodo tokrat pogoji kar dobri :) Se vidimo!

Mogoče bo edino vijake treba s sabo vzet, da nam šotora ne odpihne....  baje bo nekolko pihalo, tam nekje do 40km/h.

Pride še kdo???

Objavljeno

Zelo rad bi prišel, ampak žal ne morem iz dveh razlogov. V soboto sem sodnik na dirki ECC prvenstva v Slovenj Gradcu in zaenkrat imam supermoto šolo šravfanja in premalo časa, ko bo motor pripravlen bom taprvi v vrsti za trening :D
Dobro vožnjo želim  :OK:

Objavljeno

Končno smo uspeli odvozit prvi trening v 2015!

Spodaj nekaj dejstev:

- vreme odlično; sonček z malo vetra

- vsi smo prišli domov živi in v enem kosu (to največ šteje!)

- pogrešali smo italijane :music4:

- Gašper se je preskoka iz CRF 150 na CRF 450 praktično takoj navadil in je že prekleto hiter :OK:

- pa še nekaj za Bikez-a: Metzelerke držijo! :grim

Objavljeno

Sicer sm mel že od štarta smolo ker ni in ni hotu motor vžgat...ampak treba krstit sezono in upejmo da je to to :) Lep dan in dobra družba...nas je blo 6 komadov + še 4 je supermototi.

post-12955-0-99989400-1431924016_thumb.jpg

Objavljeno

Pa še nekaj smo se naučili: vedno je treba imet s seboj rezervno svečko... a ne Luke!? :smoke:

Objavljeno

Pa še nekaj smo se naučili: vedno je treba imet s seboj rezervno svečko... a ne Luke!? :smoke:

Ja načeloma je najbl pametno met s sabo pol motorja :) Mlakar je recimo menjalnik pozabu ;) Pa ubistvu nism mel samo js smole...tonetu tudi ni in ni hotla vžgat....

Objavljeno

Ja načeloma je najbl pametno met s sabo pol motorja :) Mlakar je recimo menjalnik pozabu ;) Pa ubistvu nism mel samo js smole...tonetu tudi ni in ni hotla vžgat....

Sej maš prav.... Honde so skoz šrauafal, Huse so pa letele....  tudi po tleh! :smoke:

Objavljeno

Hehehe, to finto sem ze kupil ;). Pa fino je, da imaz se set kljucev, da sploh prides do svecke :).

Objavljeno

Sej maš prav.... Honde so skoz šrauafal, Huse so pa letele.... tudi po tleh! :smoke:

@kasti, a pol pravs,da Metzeler drzi :)?

Objavljeno

@kasti, a pol pravs,da Metzeler drzi :)?

Drži!!!

Objavljeno

zivjo fantje.

Vidim da vas je karnekaj v supermoto sceni in da lepo trenirate.

Me zanima ali kdo vozi bigfoot?

jaz razmisljam da bi nabavil gume pa mogoče probal odfurat tudi amatersko bigfoot avgusta.

Ste že bli na novi progi na hrvaškem?

lp

Objavljeno

zivjo fantje.

Vidim da vas je karnekaj v supermoto sceni in da lepo trenirate.

Me zanima ali kdo vozi bigfoot?

jaz razmisljam da bi nabavil gume pa mogoče probal odfurat tudi amatersko bigfoot avgusta.

Ste že bli na novi progi na hrvaškem?

lp

Se je vozil v Vrtojbi zadnjič nekdo z Bigfootom.

Sem se malo pogovarjal z njim: dejansko je samo premontiral gume, vse ostalo je pustil enako kot na crossu.

Pritoževal se je predvsem nad zavorami, ki so se mu pregrevale - je pa res, da je v Vrtojbi precej zaviranja.

Sicer pa je kar dobro "letel".

Objavljeno

Kolko kubicen motor pa je imel?

Sam imam suzukija 125 ampak mislim da bo malo presvoh mogoce.

Vozi kdo sxv na dirkaliscu? Ali je nima noben?

Objavljeno

Kolko kubicen motor pa je imel?

Sam imam suzukija 125 ampak mislim da bo malo presvoh mogoce.

Vozi kdo sxv na dirkaliscu? Ali je nima noben?

Imel je hondo CRF 450, z SXv se tudi vozijo, ampak noben izmed naše "ekipe".

V Vrtojbi jo največkrat ožema (SXV) precej reden gost - Paolo iz sosednje Italije.

Objavljeno

In kaj pravi kako je kaj z sxvji?

znani so po tem da imajo dosti problemov in vzdrzevanja. plus 2 cilindra tudi ni pogosto pri supermoto.

Objavljeno

In kaj pravi kako je kaj z sxvji?

znani so po tem da imajo dosti problemov in vzdrzevanja. plus 2 cilindra tudi ni pogosto pri supermoto.

Aprilia je edina z dvemi cilindri med SM. Samo tako v omembo....sxv je zelo brutalen motor, kar pa ni vedno dobro.

Objavljeno

ja malo površno napisano vem da je edina.

točno to me skrbi pred nakupom. Ni pa nič drugega legalnega za na cesto. Razen husqvarna ki pa me ne mika najbol( imel 125 supermoto crknlo vse kar je bilo možno)

Objavljeno

No, to je doskrat odvisno od sreče. Imel sm sm125 2kom, 450tc, sm450rr (trenutna), sm610...in morm rečt da razn res običnih stvari ni problemov.

Nekej uporabnega na cesti in progi pa v sloveniji ni lahko najdt...malo izbire.

Objavljeno

Saj če bi se najdla kaka dobra smr510 bi jo šeuzeu ampak je pri nas res malo nič teh motorjeu.

edino exc ktm pa ene supermoto feltne.

samo kako pa je z vzmetenjem pol? je premehko od endure?

Objavljeno

Saj če bi se najdla kaka dobra smr510 bi jo šeuzeu ampak je pri nas res malo nič teh motorjeu.

edino exc ktm pa ene supermoto feltne.

samo kako pa je z vzmetenjem pol? je premehko od endure?

Predlagam ti, da kupiš že narejen SM stroj, tako boš najceneje prišel "skoz". Se pa strinjam s tabo, da je v SLO malo take ponudbe.

Pa še en predlog: pridi to soboto pogledat v Vrtojbo pa boš videl kakšen žur je SM! :OK:

Objavljeno

Vrjami da ga zelo pogrešam.

Sem misli da se bom zadovoljil z motocrossom pa sem ugotovil da ni toto. Asfalt je pa le asfalt ;)

Ampak bi rad da lahko skocim tudi po cesti med tednom kako zavito cesto pogledat ne pa izkljucno le proga ker si pol zelo omejen.

Mogoče bo pa treba glih sxvja nabavit ;)

Kdaj pa mate v soboto v vrtojbi trening? sem iz obale tako da ni dosti voznje ;)

mogoce se vam kasen vikend pridruzim z cebelico bigfoot izvedba da sprobam kako je to hehe

Objavljeno

Vrjami da ga zelo pogrešam.

Sem misli da se bom zadovoljil z motocrossom pa sem ugotovil da ni toto. Asfalt je pa le asfalt ;)

Ampak bi rad da lahko skocim tudi po cesti med tednom kako zavito cesto pogledat ne pa izkljucno le proga ker si pol zelo omejen.

Mogoče bo pa treba glih sxvja nabavit ;)

Kdaj pa mate v soboto v vrtojbi trening? sem iz obale tako da ni dosti voznje ;)

mogoce se vam kasen vikend pridruzim z cebelico bigfoot izvedba da sprobam kako je to hehe

Med 13. in 18. uro.

Objavljeno

uh škoda jutri delam do 17 ure.

Kako pa je kej odprto gor? vsak vikend?

če bi si nabavil gume bi prišel kr z motorjem gor en vikend probat.

Objavljeno

Danes uspešen trening v vrtojbi! Blo nas je vseskupej 15 motardov, SLO+IT! Zabava in pol!

post-12955-0-14776200-1433016698_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!