bikez Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Super dan, ne prevroče, kosti cele, definitivno ponovimo! matija1234 1
_luke_ Objavljeno September 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2014 Svaka čast matiji in roksonu ki sta se po treningu še domov odpeljala na kosilnicah Res krasen dan, sonček, družba, allot of Supermotard! Mislim pa da so bli slovenski padci zanemarljivi v primerjavi italjanom....ampak je tudi on preživu! Morem se lotit direktorja fehtat za nove gume matija1234 1
kasti Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Definitivno najboljši SM dan v mojem življenju 3x sem moral tankat, da sem prišel domov; slabih 400km pod črto. Ob priliki spacam še en video. Hvala vsem za nadstandardno družbo. Imate še kakšno "motardiranec" mikico? Ni problema za majice.... bomo naredili z novo grafiko in enakim napisom. Kdor je interesent, naj mi na PM javi velikost pa bom organiziral nekaj. matija1234 1
kasti Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 (popravljeno) Pa še en detajl, za vse ki se vam je pregrevalo zavorno olje/tekočina; sam uporabljam MOTUL RBF - do sedaj še nikoli težav: https://www.motul.com/si/sl/products/oils-lubricants/rbf-660-factory-line?f[application]=144&f[range]=21 Popravljeno September 29, 2014. Popravil kasti bikez 1
bikez Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Pa še en detajl, za vse ki se vam je pregrevalo zavorno olje/tekočina; sam uporabljam MOTUL RBF - do sedaj še nikoli težav: https://www.motul.com/si/sl/products/oils-lubricants/rbf-660-factory-line?f[application]=144&f[range]=21 Tega vlivajo tudi v cestake za pisto. Res pa je, da ga je potrebno prej menjati kot navadnega.
_luke_ Objavljeno September 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2014 Js sm se pa spomnu da v sklopki nism nič menjal, samo zavore ki pa niso delale problemov :S
rockson Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 kasti, hvala, sem sicer že naročil rbf 600 - zelo podobne specifikacije pa kakšnih 10€ cenejši. upam da bo deloval; sem pa preveril katerega imam noter: ATE Super Blue Racing v prilogi en članek o zavornih oljih. sicer sem že pozabil kje sem ga našel... lp, rok Brake Fluids.doc matija1234 1
Ciko86 Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Italjan se je pa res dobro stresu.je se mene hrbet zabolel.. jakakovacic 1
bikez Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Italjan se je pa res dobro stresu.je se mene hrbet zabolel.. A ti si bil z Huso? GO tablice na kombiju?
Ciko86 Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 ne ne js sem bil z ninjo in kolega z r6 zraven,ce bi prisu s huso nebi vozli ker bi naoljil pisto XD
matija1234 Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Opis dneva z moje strani: Z Rockson-om sva bila zmenjena na Petrolu na Vrhniki ob 11:30 in po naklučju se srečava na AC malo pred cestnino. Od Vrhnike naprej pičiva po stari cesti čez Logatec do stare pošte, na Col in naprej do Ajdovščine. Od tu naprej nihče ni točno poznal poti in sva samo sledila glavni cesti proti NG in pred prihodom na progo skočiva še v Italijo čestitat Rossiju za zmago prejšnjo dirko Lahko rečem, da sva mela pošteno ogrevanje pred prihodom v Vrtojbo. Nisem točno vedel kaj pričakovat od proge, slišal sem veliko stvari večina v stilu prezaprta, slab asfalt, grbine,... Lahko povem da asfalt drži fenomenalno, neravnine so pa samo v enem ovinku. V primerjavi z Racelandom je bolj start-stop ali z drugimi besedami več se dela, je tudi več dobrih mest za prehitevanje. Zdi se mi, da je tudi bolj tehnična z več možnimi idealnimi linijami. Povsod pa ima asfaltne izletne cone, kar je zelo dobrodošlo, če se zabremzaš. Pred začetkom sem vedel, da se ne bom mogel voziti skupaj s supermoto specialkami ampak to ni ovira, da vsaj ne probaš. Hitro sem bil na limitu, predvsem zadnji feder je grozen za športno vožnjo. Z Rocksonom sva se vozila enako hitro in v kakšnem ovinku parirala "hudim strojem". Mogoče sem res cel dan izzival in iskal tisti padec ampak daleč od tega, da je bil prvi in vrjetno tudi ni zadnji. Yamahi nič, meni nič in po padcu sem odpeljal še dve seriji. Moram pa omeniti še družbo. Res ste carji vsi skupaj, karkoli sem vprašal pa tudi če kakšno neumnost mi je nekdo odgovoril ali pa pomagal. Ni manjkalo zajebancije in na progi ste me tut kulturno prehiteval Za letos je vrjetno prepozno za kakšen podoben event ampak naslednjo sezono pa nujno ponovimo. Pot domov ni bila prijetna to priznam ampak ni bilo hudega + fočk na ridah okol 20:15. Tako kot je Rockson napisal najboljši supermoto dan v mojem življenju! Pa vprašal bi kaj se je zgodilo z Italjanom, ki ga vsi omenjate sploh nisem vedel, da se je kaj zgodilo?
Ciko86 Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Vbistvu predzadnji ovinek ga je zajeb...,je dobil kr fajn katapult pa eno ornk crto pustu.Cez 10 min pil coco mu ni blo hudega je reku da je bla guma na koncu oz jo ni blo vec.
ludiluka Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Glede na to da sem doma v bljižini vrtojbe vam lahko povem da imate še 2-3 mesece časa za se vozit
matija1234 Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Nekaj slik posnetih z GoPro kamerco, vse slike in posnetke bom dal v dropbox in sharal link bikez, _luke_, DXR16 in 2 others 5
matija1234 Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Link do dropbox folderja: https://www.dropbox.com/sh/91w2sprk6avfimq/AAAATB3cdE9CGCtqN2fmKXlNa?dl=0 notri so vse slike in en posnetek, ostali posnetki so zal preveliki in jih nemorem dati v dropbox, jih pa bom probal obdelati in nalozit na youtube Lp _luke_, DXR16 in bikez 3
_luke_ Objavljeno September 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2014 Glede na to da sem doma v bljižini vrtojbe vam lahko povem da imate še 2-3 mesece časa za se vozit Kakor so nam povedali, smo bli v soboto zadnjič letos dol. Odprejo spet spomladi
bikez Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) Glede na to da sem doma v bljižini vrtojbe vam lahko povem da imate še 2-3 mesece časa za se vozit Ja, sam pista menda ni več odprta! Edit: so me že prehiteli Popravljeno September 30, 2014. Popravil bikez
kasti Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 Pa vprašal bi kaj se je zgodilo z Italjanom, ki ga vsi omenjate sploh nisem vedel, da se je kaj zgodilo? Zgodilo se mu je nekaj zelo podobnega... samo ovinek je bil drug: http://www.youtube.com/watch?v=jDJTugCAd2c
_luke_ Objavljeno September 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2014 Zgodilo se mu je nekaj zelo podobnega... samo ovinek je bil drug: http://www.youtube.com/watch?v=jDJTugCAd2c Ti maš samo ta posnetek iz vseh treningov doslej?
kasti Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 Ti maš samo ta posnetek iz vseh treningov doslej? Ta je najbolj zanimiv! Imam še druge, vendar niso na Youtubu..
rockson Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) obljubljeni video. prvi krog je moj najhitrejši, proti koncu tudi tisti razbiti italjan - sam padec sem malo zamudil. Popravljeno September 30, 2014. Popravil rockson bikez, matija1234, DXR16 in 1 other 4
_luke_ Objavljeno Oktober 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Supermotardovci, zgleda da bo jesen sončna in topla Bo treba letos vsaj še 1x na progo!
bikez Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Supermotardovci, zgleda da bo jesen sončna in topla Bo treba letos vsaj še 1x na progo! Vabljeni k nam na dolenjsko . Sam še zadnjo gumo moram nekje staknt.
_luke_ Objavljeno Oktober 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 (popravljeno) Vabljeni k nam na dolenjsko . Sam še zadnjo gumo moram nekje staknt. Napiši kako dimenzijo rabiš, mam js še kako dost uporabno doma, Desmo jih mam tudi par. In ja, drugam kot na dolensko nimaš kam Popravljeno Oktober 3, 2014. Popravil _luke_
rockson Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 (popravljeno) Napiši kako dimenzijo rabiš, mam js še kako dost uporabno doma, Desmo jih mam tudi par. In ja, drugam kot na dolensko nimaš kam lega...bikez rab drugačne gume; za njega ni dost dobr, da je črna pa okrogla :grim na dolenjsko pridemo, samo še termin je treba najt. Popravljeno Oktober 3, 2014. Popravil rockson
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se