Scarlett Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Danes je gospoda dovolila malo pomisliti in domisliti. Datuma sta določena in sicer 18.04. za Koper in 25.04. za Postojno. Bom še kaj napisal, ko bom še kaj zvedel, saj me čaka veliko telefoniranja, dogovarjanja, ... Pa še termini in lokacije drugje po Sloveniji: http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/77473-motoristi-vabljeni-na-preventivne-delavnice bentley, builder, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Pa še termini in lokacije drugje po Sloveniji: http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/77473-motoristi-vabljeni-na-preventivne-delavnice Pohvaljena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Pa še termini in lokacije drugje po Sloveniji: http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/77473-motoristi-vabljeni-na-preventivne-delavnice Sam gorenjski policaji so zgleda lenuhi. maxxa, Scarlett in Voda101 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Sam gorenjski policaji so zgleda lenuhi. Ne tolk so štorast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 tale tema še najbolj brana, zato lepim sem... Bostjan L, Scarlett, deyo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Nekak upam, da bi blo v soboto slabo vreme, ker nimam cajta it pa da bi se prestavlo na nedeljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Men je pa čist vseen, ker nimam cajta ne v soboto ne v nedeljo.. tko da bo zih cel vikend šajba Kmet2 in deyo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Danes sem izvedel, da Avto Krka v Kromberku (v Novi Gorici) prireja predstavitev ter šolo varne vožnje. Objava je na Facebooku: https://www.facebook.com/AvtoKrka Jaz sem pa ravno danes naredil tehnični. Če bi počakal do sobote, bi prišparal 15 eur... LP Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Upam, da imajo tovrstne akcije vsaj toliksno obiskanost kakor Žegnanja . maxxa in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Upam, da imajo tovrstne akcije vsaj toliksno obiskanost kakor Žegnanja . :grrr , ker ne točijo alkohola Nearrain in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunatic Objavljeno April 9, 2015 Deli Objavljeno April 9, 2015 Jaz sem pa ravno danes naredil tehnični. Če bi počakal do sobote, bi prišparal 15 eur... LP Andrej Nič ne bi prišparal ker nudijo samo preventivni tehnični pregled, ki ne velja za podaljšanje registracije. Tudi sam sem se že nategnil, ko sem mislil opraviti tehničnega na eni takih akcij. Pa so samo malo pogledali luči in gume motoju in dejali da je OK. Brez kakršnegakoli potrdila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 9, 2015 Deli Objavljeno April 9, 2015 (popravljeno) Upam, da imajo tovrstne akcije vsaj toliksno obiskanost kakor Žegnanja . :grrr , ker ne točijo alkohola Če bi pisalo predzačetkom 1 liter pive gratis bi blo bolše obiskovano Popravljeno April 9, 2015. Popravil jany builder in Bostjan L 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Moja ne pije pira. A lahko liter džintonika ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno April 12, 2015 Deli Objavljeno April 12, 2015 bil vceraj v ng,in je bilo se kr motoristov,pa golaz je bil tudi dober baje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Sobota, 9.5.2015 AMZS CVV VRANSKO: Motoristi za motoriste + Zavarovalnica Triglav od 10ih-17ih http://www.triglav.si/motoristi Kmet2, Bostjan L, ciciban in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Koliko pa pride ta štos? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Koliko pa pride ta štos? Tole 9.5. je predstavitev in je zastonj. Še hrana je celo zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 sam klinc, ko pa so ravno staari rokeri takrat.... Dej jim reč, naj prestavjo KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Tole 9.5. je predstavitev in je zastonj. Še hrana je celo zraven. Vožnja triala (in test ABS) tudi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Vožnja triala (in test ABS) tudi? tudi. ABS pa, ce ga mas na svojem motorju. Vse se dela z lastnim motorjem, edin triale dajo oni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Lani nas je bilo 8-10 v skupini, 20 min na vajo. 5 vaj, 5 skupin, rotacija po 20 minutah. nato naslednjih 5 skupin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Hvala za informacije. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Ce bo slucajno kdo 19.5 na intenzivnem tecaju mi lahko javi pod zasebna sporocila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Za nedeljo je šef naročil lepo vreme, zato ste vsi vabljeni med stožce ali kar tako na srečanje. Moram napisati kam ? V Postojno. Bostjan L, pik1, Scarlett in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Alora te jutri u kopru nebo al slabo predvidevam Ja nc ce bo lepo pridem anka do postojne en krog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se