vandrovec Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 ...tudi to je novost, samo dva kovčka, na pol potovalni motorji...
skalaprava Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Top kejsi so out, tut jst ga nimam kam dat Jah ti, ki gledaš samo na estetiko in imaš skromno ženo.....kaj pa mi ostali? :lol: Mimogrede, moji kufri so tud "jebački".....ko se rinem med kolonama, kufroma j...m vse po spisku builder in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 (popravljeno) Jah ti, ki gledaš samo na estetiko in imaš skromno ženo.....kaj pa mi ostali? :lol: Mimogrede, moji kufri so tud "jebački".....ko se rinem med kolonama, kufroma j...m vse po spisku Za vse se najde rešitev, tut za potratne ženske ...tudi to je novost, samo dva kovčka, na pol potovalni motorji... točno, pol potovalni, pol športni Popravljeno Februar 25, 2015. Popravil DAMI34 pik1, vandrovec, builder in 2 others 5
Yamaha 09 Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Od Givija jih je že možno dobit sicer še ni slik http://www.givi.it/my-motorcycle#YAMAHA,MT-09_Tracer_(15). Vidim pa, da je tudi pri Delta teamu zadnji nosilec že v ponudbi http://delta-team.com/product/product&path=2321_1934_2143_2382&product_id=4898 .
vandrovec Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 ja, samo proizvajalec jih ne priporoča, ker se potem zadnj del okvirja preveč zvija...kot čigumi. Prazne verjetno že lahko imaš brez posledic za samo vožnjo. :jezen
DAMI34 Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Ma jaz pa dvomim da bi bilo tok slabo (šwoh) narejeno, da ne bi preneslo enga kufra pa dveh stranskih. Priporočila so pa tut včasih bolj tako tako, tut zadnji kufer-Givijev naj ne bi imel večje obremenitve od 3kg, pa pade včasih not tut 20kg bajsi in vandrovec 2
krucymucy Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Ma jaz pa dvomim da bi bilo tok slabo (šwoh) narejeno, da ne bi preneslo enga kufra pa dveh stranskih. Priporočila so pa tut včasih bolj tako tako, tut zadnji kufer-Givijev naj ne bi imel večje obremenitve od 3kg, pa pade včasih not tut 20kg Mas sreco da imas zeno od 53kg, ce ne bi ze kdaj zvil tistega kitajca. cikadina 1
royal Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 ja, samo proizvajalec jih ne priporoča, ker se potem zadnj del okvirja preveč zvija...kot čigumi. Prazne verjetno že lahko imaš brez posledic za samo vožnjo. :jezen Kje to piše?
vandrovec Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Kje to piše? par strani nazaj je link, tam nekje, kjer v tej temi nastopi Tracer...pravzaprav je sedaj verjetno že precej strani nazaj
cikadina Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Mas sreco da imas zeno od 53kg, ce ne bi ze kdaj zvil tistega kitajca. točno to sm si jst misnla pač rabiš eno drobceno bejbo, pa se ne sekiraš, da se bo kej zvilo sicer sej tudi na kufer zadi se kao naj ne bi naslanju, pa jst sm se zmeri. itak te prou "sili" se naslanjat
vandrovec Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 WARNING Hard Saddlebags and Top Case not recommended to be used together due to increased risk of overloading the motorcycle. - See more at: https://www.yamahapartsandaccessories.com/product/details/hard-saddlebags?b=Street+Motorcycle&d=28%7C28#sthash.9H69T3pb.dpu tu je to opozorilo thumper 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Ja za tistih 5kg k mas loh na zadnmu kufru, tut ce ga nimam.
krucymucy Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 5kg so oblacila za cel teden.
TakeALookAround Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Ja sej, smo se naucil, da prevec spakiramo....
vandrovec Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Ja za tistih 5kg k mas loh na zadnmu kufru, tut ce ga nimam. Jaz imam še tri kufre premalo, če grem sam malo dlje. Je še kup šare privezano kjer je kaj prostora...
Yamaha 09 Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Mah tole je vse skup bol tko tko na podlagi enega napisa neki ocenjevat je res nesmiselno. Bolš počakat na kak resen članek, kjer bo bilo potrjeno, da se je nekaj zjebal na motorju zaradi preobremenitve.
Yamaha 09 Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Čemu je potem namenjen udoben zadnji zic, če se bojijo preobremenitve zadka ?? Morajo dat še opozorilo odsvetujejo pretežke zadnje sopotnike max xx kg.
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Mas sreco da imas zeno od 53kg, ce ne bi ze kdaj zvil tistega kitajca. Ne siki zadnjič sm DrJakoba aka ata Mamut peljal celih 20km, pa ni nič odpadlo p.s. da e bom off topic, opozorila o preobremenitvi veljajo za vsak moped...jaz se neb sekiral. jany 1
jany Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 (popravljeno) Ne siki zadnjič sm DrJakoba aka ata Mamut peljal celih 20km, pa ni nič odpadlo p.s. da e bom off topic, opozorila o preobremenitvi veljajo za vsak moped...jaz se neb sekiral. Pomojem se sekirajo samo tisti ki ga ne bodo kupli ko pri večini "problemov". :grrr Kot pri tvojem avspuhi motijo vse ki ga ne bodo imeli Moti me da imajo na Delta team krško v katalogu samo črn nosilec za zadnji kufer vem pa da se dobi tudi sivega bo treba malo jih opomnit na to. Popravljeno Februar 26, 2015. Popravil jany skalar36 in DAMI34 2
biker77 Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Ne siki zadnjič sm DrJakoba aka ata Mamut peljal celih 20km, pa ni nič odpadlo p.s. da e bom off topic, opozorila o preobremenitvi veljajo za vsak moped...jaz se neb sekiral. Kaj pa ce rt-ja kupis?
HyperJack Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Pomojem se sekirajo samo tisti ki ga ne bodo kupli ko pri večini "problemov". :grrr Kot pri tvojem avspuhi motijo vse ki ga ne bodo imeli Moti me da imajo na Delta team krško v katalogu samo črn nosilec za zadnji kufer vem pa da se dobi tudi sivega bo treba malo jih opomnit na to. Maš novo prikazno sliko, se smeješ k pečen maček , a bomo kej kmalu vidli ta dark side of Japan? jany 1
Fazer03 Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Komur bo preveč vetrovno za originalnim vetrobranom si lahko omisli večjega iz nabora originalne dodatne opreme:
VS800 Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Komur bo preveč vetrovno za originalnim vetrobranom si lahko omisli večjega iz nabora originalne dodatne opreme: U fak sm se ustrašu zdele.... TakeALookAround in Fantocci 2
HyperJack Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Komur bo preveč vetrovno za originalnim vetrobranom si lahko omisli večjega iz nabora originalne dodatne opreme: Haha, srno povoziš, jo sam odbije...pa za plužit je dober =) DAMI34 in bajsi 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se