igorkr Objavljeno December 31, 2013 Deli Objavljeno December 31, 2013 Z veseljem bi ga preizkusil Morem rečt, da čeprav je bila moja prva reakcija, ko sem videl sliko precej odklonilna, mi ratava vedno bolj všeč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Ti bi bil kot Krpan na kobilici. Se meni je majhna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 to pa ni res..meni ni čisto nič majhna.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Men se zdi majhna. Tacke so precej visoko, kar je zame cisto vredu, nekdo z dolgimi nogami bi moral imeti pa prevec pokrcene. Balanca je tudi blizje vozniku kot na nakedih. Igor je pa velik ze na fejzerci. Je pa najbrz tudi res, da sem jaz malo izgubil obcutek kaj je veliko in kaj ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BloodWolf Objavljeno Januar 10, 2014 Deli Objavljeno Januar 10, 2014 Jaz jo skoraj vsak dan gledam, pa mi je vedno bolj všeč. Že čakam na kakšno testno igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2014 Deli Objavljeno Januar 10, 2014 Sedel sem nanjo. Bila mi je zelo všeč, prava špilika. Vendar, je samo za enega, zadaj se grizeš v kolena. Deluje morda nekoliko kratka, ker imaš krmilo malo bolj blizu, to pa je stvar vsakega posameznika. Bi ga imel. Scarabeo igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 10, 2014 Deli Objavljeno Januar 10, 2014 (popravljeno) Sedel sem nanjo. Bila mi je zelo všeč, prava špilika. Vendar, je samo za enega, zadaj se grizeš v kolena. Deluje morda nekoliko kratka, ker imaš krmilo malo bolj blizu, to pa je stvar vsakega posameznika. Bi ga imel. Scarabeo Sej solo se je fajn vozit..sploh s takim agregatom p.s.: a žena tut tole bere? Popravljeno Januar 10, 2014. Popravil biker77 Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2014 Deli Objavljeno Januar 10, 2014 Sej je bil njej tudi všeč, sam zadnje tačke so verjetno namenoma tako visoko dvignili, da se bom moral sam voziti. :lol: Samo je res za enega pomoje prava stvar. Ne prehudo - ne prešvoh. Ma boljš, da ga nimam, nima kontrole na zadnjem sedežu. Scarabeo ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 11, 2014 Deli Objavljeno Januar 11, 2014 Potovalnik z trivaljnikom iz MT09. To bi bila dostojna zamenjava za TDMko. bajsi, Buzdovan in malakai 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Januar 11, 2014 Deli Objavljeno Januar 11, 2014 pa to čakam, pa da ne bo imel 250 kil spet.... teža na spodnji strani 200, pa nič motorja trimat na kao več navora, ker pol ga samo ubijejo! Še nikoli ni uspelo, naenkrat je navora in moči manj (R1-FZ1 in podobni spodleteli poskusi) LP Bajsi ponikipo in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 11, 2014 Deli Objavljeno Januar 11, 2014 Če bojo delal naslednika TDM na tem agregatu bo sigurno drugačen. Ampak pomojem da ne prov dost. Se mi zdi da ima ta agregat zelo velik potencial.. ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 11, 2014 Deli Objavljeno Januar 11, 2014 Na vseh testih, ki sem jih bral, so zelo pohvalil agregat. Tudi Mt09 se je vsem prikupil, čeprav je na prvo žogo "enmal hecn". Upam samo, da ne bo preveč porodnih težav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rejsr Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 da mal obudim temo.. a je kdo že kupu / testiru zadevščino? po testih ga kr hvalijo, pa bi blo vseeno fajn slišat mnenje nekoga, ki je prevozu kej več km z njim LP, R. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Če bojo delal naslednika TDM na tem agregatu bo sigurno drugačen. Ampak pomojem da ne prov dost. Se mi zdi da ima ta agregat zelo velik potencial.. če bo tole naslednik TDM (mt09x) mi je kr všeč igorkr, malakai in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Bi blo fajn da bi dal vzmetenje s kakim centimetrom ali dvem daljšim hodom..ker drugače je kr mal preveč športno. ampak ja, meni je tudi všeč tale slikca.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Lep k' satan! Upam, tudi dober. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Tista maska bi se dala še malce lepše in bolj dizajnersko čisto naredit (mogoče jo bodo še spremenili v proizvodni seriji), drugače pa zelo zanimiva zadeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 če bo tole naslednik TDM (mt09x) mi je kr všeč ...zelo podobna stari TDM-ki...skoraj preveč za nov motocikel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 ...zelo podobna stari TDM-ki...skoraj preveč za nov motocikel .) če gre za upgrade starega, je že prav da je vsaj nekaj povzel po prejšnji različici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 yamaha ki bi jo imel.. ciciban, igorkr in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 enako igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 To je zelo "resen" model, če bo tako ostalo. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Maska podobna r6 l. 99. Lepa sam auspuh mi ne potegne. Me preveč na Vesysa spominja. Bi rajši imel po enega na vsaki strani. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 če bo tole naslednik TDM (mt09x) mi je kr všeč Sej tole verjetno še ni uradna verzija-ali pač? Itak bo uradno predstavljena na sejmu-jeseni ali pomladi- to je verjetno kakšna študija. Upam, da bo grda, ker ne vem kako bom ženi objasnu, da bom spet menjal motor, ki sem ga komaj kupil. DAMI34 in gasperX 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ni uradno, kocept pac....za vec pa na sejm ja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se